• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
خوب شد گفتم من طرفدار قطبی نیستم!
ولی اینطور که شما میگی احتمالا خودم خبر ندارم که طرفدارشم!!:دی
به هر حال شما نظر خودت رو داری منم نظر خودم رو. :)

بله شما گفتی
ولی فقط گفتی که طرفدارش نیستی
کل متنت در له آقای قطبی هست و چیزی که درش دیده نمیشه منافع تیمته !

بهرحال هرکسی نظر خودشو داره و به امید خدا بزودی نظر من تامین میشه
فقط امیدوارم خیلی دیر نشده باشه
چون برای اولین بار در 10 سال اخیر
هم بازیکن داریم ( این بازیکنا رو هیچوقت نداشتیم )
هم پول داریم ( خدا هدایتی رو حفظ کند )
فقط مربی نداریم و یک آنالیزور شانسو رو گذاشتیم سر مربی
اگر هدایتی اون دو میلیاردی که بابت مارکو دی کارمو و قطبی دور ریخته بود رو می داد می تونست یک مربی واقعی برای تیم بیاره . یا یک مربی داخلی خوب + 3-4 تا بازیکن درست حسابی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
به نظر من بچه های پرسپولیسی دارند بی انصافی می کنند پارسال تیم قطبی روحیه جنگندگی خوبی داشت و درسته که دقیقه نود گل می زدند ولی این دلیل بر شانس نمیشه اگر هم شانس باشه که نیست تو یک بازی یا دو بازی نه تو یک فصل
پس فکر کنم نباید زحمات یک مربی رو تو یک فصل که پرسپولیس را قهرمان کرده با نتایج این فصل زیر سوال برد و بگید شانسی بوده
درسته توی این فصل به نظر من قطبی بد داره عمل می کنه و این باز هم بر می گرده به خود قطبی که بازیکن ناآماده میگذاره توی تیم و به بازیکن های که علاقه داره بازی می ده
اما به هر حال امیدوارم روز های بهتری برای قطبی در آینده پیش رو باشه

نه فراز جون این حرفا چیه میزنی ؟

مگه نمیدونی قطبی فقط یه آنالیزوره و فقط هم پارسال تیمش شانسی قهرمان شد ؟ یادته زمانه دنیزلی تیممون چه قدر عنوان آورد و اسمش مطرح شد ؟

متاسفانه بعضی ها فقط وقتی تیم میبازه میان این حرفا رو میزنن و تیم خودمون رو ضایع میکنن که من دلیلش رو نمیدونم ! :hmm:

پارسال شانسی قهرمان شدیم هان ؟ :hmm:

شما به شدت داری رو اعصاب ها راه میری.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
دی کارمو همون بازیکن بین المللی که قطبی سه ماه تمام داد وفغان کرد که اینو می خوام !!!!

حقیقت اینه که اینهمه بازیکن دست شاغلام بود الان 6 تا به فجر زده بود ولی قطبی نه تجربه مربی گری داره ( آنالیزور بوده ) نه شجاعت لازم یک مربی و نه دانش استفاده از اینهمه بازیکن

ایشون امسال یک قرارداد ترکمنچای بستند و خودشون برگشتند
عهد نامه گلستان رو هم بابت مارکو امضا کردند
قرار داد 1919 رو هم با آوردن دیکارمو به ثبت رسوندند

علوی بنده خدا که کاپیتان پاس بود و بازیکن ملی پوش نصف بهادر عبدی و یک دهم دیکارمو هم فرصت بازی پیدا نکرده
گناه ما چیه که این دیکارمو انقدر باید توی زمین بمونه تا بلکه گل بزنه و آقای قطبی بتونه 500 هزار دلاری که بالاش رفته رو توجیه کنه !!
با این پول می شد 2 تا بازیکن خیلی خوب خرید
اینکه عین روز روشنه تا آخر فصل موندگار نیست و بیرونش می کنند
اما بیچاره پرسپولیسه من که یکبار هم که هم پول خوب بود هم بازیکن خوب بود هم قیف بود !! هم مسئولش !!! به چنین مصیبتی گرفتار آمد

دنیزلی :(
دنیزلی بچم مربی تیم های مطرح درجه دو اروپایی بود نه یک آنالیزور !!!
دنیزلی از بازیکنایی به مراتب معمولی تر از بازیکنای الان چه بازی که نمی گرفت !!!
دنیزلی هم شخصیت خوبی داشت هم دانش مربیگری هم شجاعت
دنیزلی فقط شانس آقای قطبی رو نداشت ( البته امسال قطبی از همون شانس هم بی بهره شده و تیمش دیگه حرفی واسه گفتن نداره )

کاملا موافقم. واقعا مربی بزرگی بود.به قول حسین کعبی توی یه مصاحبه اش می گفت همیشه تعجب می کنم چرا تیمای ایرانی دنبال این مربی نیستند.
روحش شاد و یادش گرامی باد! :دی

پ ن : البته با این تیکه حرفت که تیم پارسال شانسی قهرمان شد 100% مخالفم!!! شاید وقتی عصبی بودم خودم همینو گفته باشم ولی این حرف درستی نیست.

Last edited:

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
ميبينم كه به جون هم افتاديد، اكه شما حالا فهميديد كه قطبي مربي نيست ما دو ساله كه داريم ميكيم، اميدوارم قطبي هميشه سرمربي تيمتون باشه تا بساط خنده ي ما از بين نره،

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نظر من بچه های پرسپولیسی دارند بی انصافی می کنند پارسال تیم قطبی روحیه جنگندگی خوبی داشت و درسته که دقیقه نود گل می زدند ولی این دلیل بر شانس نمیشه اگر هم شانس باشه که نیست تو یک بازی یا دو بازی نه تو یک فصل
پس فکر کنم نباید زحمات یک مربی رو تو یک فصل که پرسپولیس را قهرمان کرده با نتایج این فصل زیر سوال برد و بگید شانسی بوده
درسته توی این فصل به نظر من قطبی بد داره عمل می کنه و این باز هم بر می گرده به خود قطبی که بازیکن ناآماده میگذاره توی تیم و به بازیکن های که علاقه داره بازی می ده
اما به هر حال امیدوارم روز های بهتری برای قطبی در آینده پیش رو باشه

تیم دنیزلی با بازیکنایی به مراتب معمولی تر از این بازیکنا فقط 3 امیتاز کم اورد
یعنی یک گل بخودی دروازبان سایپا . یک گل دقیقه 94 به استقلال اهواز . یک گل دقیقه 96 به سپاهان و ...
این واقعیته
بعضی ها با هر بردی با هر کیفیتی خوشحال می شن اما من باخت به ابومسلم رو زمان دنیزلی به برد هایی که زمان قطبی و در عین سردرگمی براساس خلاقیت این و اون بدست میاد ترجیح می دم
این نظر شخصیمه که بلحاظ فنی هیچ تشابهی بین تیم دنیزلی و تیم قطبی نیست !

این همون قطبی که تیممون زمانش قهرمان شد با این تفاوت که
1- استیلی کنارش نیست ! ( هرچند من از استیلی خوشم نمیاد زیاد )
2- دیگه شانس مثل گذشته احاطه اش نکرده

والا داره همون فوتبال سردرگم پارسال رو بازی می کنه

یادش بخیر زمان دنیزلی
بازی رفت استقلال رو بردیم
بازی برگشت 12 موقعیت گل مقابل 4 موقعیت گل استقلال داشتیم
تیم یعنی این
نه اینکه با اینهمه بازیکن فقط بکشی زیرش و منتظر باشی نیکی و کریمی خلاقیت به خرج بدهند

تازه این آقا بابت مارکو و دیکارمو کلی پول باشگاه رو هدر داده که باید جوابگو باشه
قطبی می گفت : من اول مهاجم برزیلی رو می خوام بعد کریمی .
بیا اینم مهاجمت
البته این وسط پورسانتهایی هم هست همیشه ...

LYNYRD SKYNYRD

Registered User
لایک‌ها
0
بله شما گفتی
ولی فقط گفتی که طرفدارش نیستی

بهرحال هرکسی نظر خودشو داره و به امید خدا بزودی نظر من تامین میشه
فقط امیدوارم خیلی دیر نشده باشه
چون برای اولین بار در 10 سال اخیر
هم بازیکن داریم ( این بازیکنا رو هیچوقت نداشتیم )
هم پول داریم ( خدا هدایتی رو حفظ کند )
فقط مربی نداریم و یک آنالیزور شانسو رو گذاشتیم سر مربی
اگر هدایتی اون دو میلیاردی که بابت مارکو دی کارمو و قطبی دور ریخته بود رو می داد می تونست یک مربی واقعی برای تیم بیاره . یا یک مربی داخلی خوب + 3-4 تا بازیکن درست حسابی

ایشالا که هر چی به نفع تیمه پیش بیاد.:)
پولی که بابت دی کارمو و مارکو رفت واقعا هدر رفت منم منکرش نیستم ولی تیم پارسال حقش بود قهرمان بشه و شد.

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
شما به شدت داری رو اعصاب ها راه میری.

من دلم می خواد نظر شخصیم رو بگم
اگرم شما رو عصبی می کنه برام مهم نیست
از نظر من قطبی یک آنالیزور بی تجربه و ترسو هست که بابت مارکو و دیکارمو خیلی از سرمایه های تیم رو هدر داده
همین الانشم برای اینکه دیکارمو گل بزنه داره تیم رو فنا می کنه
از نظر شما هم امپراطورتون بسیار باسواد و باتجریه و باشخصیت و بادانشه

شما نظر خودت رو داری
من هم نظر خودمو

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ميبينم كه به جون هم افتاديد، اكه شما حالا فهميديد كه قطبي مربي نيست ما دو ساله كه داريم ميكيم، اميدوارم قطبي هميشه سرمربي تيمتون باشه تا بساط خنده ي ما از بين نره،

به قول نبوی:

با آلزایمر به گذشته می نگری !

بابا سیزدهم شدن فصل قبل یادت رفته! نزدیک بو د برید دسته یک!

ما که فصل قبل قهرمان شدیم ! اونوقت تو 2 ساله که فهمیدی که قطبی مربی نیست!:lol::lol::lol: خندیدیم!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ایشالا که هر چی به نفع تیمه پیش بیاد.:)
پولی که بابت دی کارمو و مارکو رفت واقعا هدر رفت منم منکرش نیستم ولی تیم پرارسال حقش بود قهرمان بشه و شد.

خب هرکی نظر خودشو داره . وقتی می گم شانسی منظورم این نیست که باید سقوط می کردیم . نه
اما واقعا اگر خوش شانس نبودیم قهرمان هم نمی شدیم . نگو حقمون بود دقیقه 96 گل بزنیم !! آره قهرمانی خیلی لذت بخش بود اما کافی بود اون تووپ گل نشه تا تیممون نتایجی ضعیف تر از زمان دنیزلی گرفته باشه !
( عدم قهرمانی در لیگ و حذف زودهنگام در حذفی )
بازی پرسپولیس سپاهانو نگاه کن از دقیقه 70 به بعد 4 تا حمله با برنامه هم نکردیم . حتی اگر صحنه گل یادت باشه اتفاقی توب به کریم باقری رسید
بگذریم
بقول خودت ایشالا هرچی به نفع تیمه رخ بده
به نفع تیم همینه که یک مربی باتجربه و صاحب سبک و دانش بالای سرش باشه

موفق باشی :)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

سعید جان ! عزیز دل برادر ! تو تاپیک پرسپولیس پست جنجالی نده ! همینو تو تاپیک کل کل بده !! اشکال نداره ! ولی اینجا ننویس ! اونا دارن با هم مربی تیمشون رو نقد میکنن ! شما آخرش می تونی خبر درمورد پیروزی اونم با منبع یا یک حرف منطقی حد اکثر مثل فرزاد بدی !

به قول نبوی:

با آلزایمر به گذشته می نگری !

بابا سیزدهم شدن فصل قبل یادت رفته! نزدیک بو د برید دسته یک!

ما که فصل قبل قهرمان شدیم ! اونوقت تو 2 ساله که فهمیدی که قطبی مربی نیست!:lol::lol::lol: خندیدیم!

بابا iced earth تو چند سالته ؟ حاجی جواب نداه به این پست ها ! حیف نیست به این قشگی داشتید با هم بحث میکردید ؟ خودت می دونی این آقا سعید ما یکم نا آشناست ! شما که به این فهمیده ای هستی جوابش رو تو کل کل بده !

اقا حیف هست که از بحث خارج میشد ! ! جواب دوستان استقلالی که پست های انتحاری میدن رو ندید ! اگر مدیر داره بیاد پاک کنه پست ها رو !

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
من اولين بار که تو کلوب بچه های قرمز پست ميدم
من فکر ميکنم بين اين همه حرف که زده شد بيشتر حق با دوستمون CP-YOU باشه،تيم قطبی پارسال هم دقيقاً همين طوری بازی کرد.حتی بازی با برق و نيمه اول بازی با سپاهان هم پرسپوليس خوب بازی نکرد
من فکر ميکنم مثلاً اگر اون توپ نيکبخت که خورد به تير رفته بود تو گل و پرسپوليس بازی رو برده بود الان کمتر کسی اينجا از قطبی ناراضی بود
تيم قطبی مثل پارسال بازی ميکنه با اين تفاوت که انگار دستش واسه همه رو شده،با توجه به اين که از پارسال بيشتر بازيکن داره،امسال هم اکثر گل ها رو خلاقيت بازيکن ها زدن نه رو کار منسجم تيمی.
خلاصه قطبی بايد تو کارش تغير رويه بده اگه واقعاً توانايی اين کار رو داشته باشه

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
خب هرکی نظر خودشو داره . وقتی می گم شانسی منظورم این نیست که باید سقوط می کردیم . نه
اما واقعا اگر خوش شانس نبودیم قهرمان هم نمی شدیم . نگو حقمون بود دقیقه 96 گل بزنیم !! آره قهرمانی خیلی لذت بخش بود اما کافی بود اون تووپ گل نشه تا تیممون نتایجی ضعیف تر از زمان دنیزلی گرفته باشه !
( عدم قهرمانی در لیگ و حذف زودهنگام در حذفی )
بازی پرسپولیس سپاهانو نگاه کن از دقیقه 70 به بعد 4 تا حمله با برنامه هم نکردیم . حتی اگر صحنه گل یادت باشه اتفاقی توب به کریم باقری رسید
بگذریم
بقول خودت ایشالا هرچی به نفع تیمه رخ بده
به نفع تیم همینه که یک مربی باتجربه و صاحب سبک و دانش بالای سرش باشه

موفق باشی :)

یه سری از صحبت هاتون منطقی هست اما یه سریش هم خیلی بچه گانه و ابتدایی.
من برا بازی خوب که عدم نتیجه رو در بر داشته باشه پشیزی ارزش قائل نیستم.شما موقعی می تونی تعریف کنی که بازی خوب همراه نتیجه باشه نه اینکه هی بیای سنگ دنیزلی رو به سینه بزنی و از سومی اون دفاع کنی.سومی با بازی خوب اندازه یه جو ارزش نداره.جالب اینه که در مقابل این سومی میای قهرمانی تیمو لس می کنی.باید بدونی که به دعای گربه کوره هیچ وقت بارون نمی آد.اگر قرار به اگه گفتن باشه خیلی از این اگه ها پیش می آد.باید بدونی نتیجه تو فوتبال حاصل نمی شه و گلی رد و بدل نمیشه مگر اینکه اشتباهی رخ بده.اگربه اگه های شما باشه هیچ گلی نباید هیچ جای دنیا زده بشه. شما هم شدی مدیر محترم که اومده می گه اگه پرسپولیس لیاقت برد داشت باید تو اون 116 دقیقه گل می زد و می برد.واقعا آدم می مونه به همچین صحبت ایی چی بگه.یه مشت حرفه مسخره و مفت.
جالبه یکی و برا طرفداری می کوبین اما خودتون به شدت از کسه دیگه طرفداری می کنین.
پرسپولیس لایق ترین تیم تو فصل گذشته برا قهرمانی بود.کسی هم نمی تونه اینو رد کنه.حالا چه با قطبی چه بی قطبی.
شما با قطبی مشکل داری چکار قهرمانی تیم داری؟انقدر اینجا قطبی و بکوب تا خسته بشی اما بخواین حرف صد من 1غاز بزنین مطمئنا بی جواب نمی مونهX-(
دوستان استقلالی هم لطف کنن وسط دعوا خانوادگی مزه نپرونن.البته باید بگم قدم دوستان استقلالی از جمله سراب و فرزاد عزیز رو تخمه چشم هست.منظورم به دوستی که چند پست بالاتر مزه پروندن بود.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تیم دنیزلی با بازیکنایی به مراتب معمولی تر از این بازیکنا فقط 3 امیتاز کم اورد
یعنی یک گل بخودی دروازبان سایپا . یک گل دقیقه 94 به استقلال اهواز . یک گل دقیقه 96 به سپاهان و ...
این واقعیته
بعضی ها با هر بردی با هر کیفیتی خوشحال می شن اما من باخت به ابومسلم رو زمان دنیزلی به برد هایی که زمان قطبی و در عین سردرگمی براساس خلاقیت این و اون بدست میاد ترجیح می دم
این نظر شخصیمه که بلحاظ فنی هیچ تشابهی بین تیم دنیزلی و تیم قطبی نیست !

این همون قطبی که تیممون زمانش قهرمان شد با این تفاوت که
1- استیلی کنارش نیست ! ( هرچند من از استیلی خوشم نمیاد زیاد )
2- دیگه شانس مثل گذشته احاطه اش نکرده

والا داره همون فوتبال سردرگم پارسال رو بازی می کنه

یادش بخیر زمان دنیزلی
بازی رفت استقلال رو بردیم
بازی برگشت 12 موقعیت گل مقابل 4 موقعیت گل استقلال داشتیم
تیم یعنی این
نه اینکه با اینهمه بازیکن فقط بکشی زیرش و منتظر باشی نیکی و کریمی خلاقیت به خرج بدهند

تازه این آقا بابت مارکو و دیکارمو کلی پول باشگاه رو هدر داده که باید جوابگو باشه
قطبی می گفت : من اول مهاجم برزیلی رو می خوام بعد کریمی .
بیا اینم مهاجمت
البته این وسط پورسانتهایی هم هست همیشه ...

منم از دنیزلی خیلی خوشم میاد و در زمانی که مربی پرسپولیس بود بازی های زیبای از پرسپولیس دیدیم و من عقیده دارم که اگر یک فصل دیگه بهش فرصت می دادند حتما به نفع پرسپولیس بود
ولی من میگم نمیشه گفت تیم پارسال قطبی از روی شانس قهرمان شده چون فوتبال در طول یک فصل دچار تحولات زیادی میشه و قطبی هم که با شانس که قرارداد نبسته بلاخره تیمش یک چیزی داشته که قهرمان شده و اینکه بگیم دقایق 96 یا 90 گل می زده نشون شانس نبوده بلکه می تونیم بگیم نشون جنگندگی و خواست تیم بوده که در این فصل در پرسپولیس کمتر پیدا میشه همانطور که می دانید در سالی که استقلال قهرمان شد خیلی از بازی هارو تو دقیقه 90 گل زدند مثل بازی با ابومسلم یا خود پرسپولیس ولی این دلیل نمیشد که بگی شانسی بوده

در کل قطبی فصل قبل خوب کار کرد با تمام کمبود های که داشت از جدال با استیلی یا جدال با بازیکن ها و کسر امتیاز ولی باز هم تونست تیم رو قهرمان کنه ولی اگه بخواهیم بگیم که این قهرمانی صرف یک شانس بوده به نظر من داریم خودمون رو گول می زنیم یا اینکه فرصتی پیدا شده تا با باخت های قطبی زحمات و دانش اش را نفی کنیم و این به نظر من درست نیست

موفق باشید

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
من میگم نمیشه گفت تیم پارسال قطبی از روی شانس قهرمان شده چون فوتبال در طول یک فصل دچار تحولات زیادی میشه و قطبی هم که با شانس که قرارداد نبسته بلاخره تیمش یک چیزی داشته که قهرمان شده و اینکه بگیم دقایق 96 یا 90 گل می زده نشون شانس نبوده بلکه می تونیم بگیم نشون جنگندگی و خواست تیم بوده که در

موفق باشید

اولا بگم که من وقتی می گم شانسی منظورم این نیست که جا مون ته جدول بود نه
اما خوش شانسی یکزمانی به تیم روی میاره و قطبی تقریبا تمام فصل پیش رو با اون بازیهای سردرگم روی شانس بود
فرمایش شما در مورد تیمی مثل آلمان
که از دقیقه 1 تا 99 می جنگد و برنامه هم دارد کاملا صحیح و متین هست
و تمام بردهای دقیقه 90 به بعد آلمانها که کم هم نیست نشون از این برنامه ریزی و تاکتیک و جنگندگیه اما
در مورد تیمی که در طول 90 دقیقه 4 تا حرکت تمرین شده نداره هیچوقتم نداشته
گل دقیقه 90 به بالا حاصل جنگندگی نیست و خوش شانسی محضه
بابا موضوع مال 200 سال پیش نیست
برید پرسپولیس - سپاهان رو ببینید
ما از دقیقه 70 بکش زیرش داشتیم بدون هیچ برنامه ای و شاید یکی دوبار فقط خطرجدی ساختیم . دقیقا 96 هم گل زدیم
خود من هم پریدم به آسمون اما نمی تونم بذارمش به حساب جنگندگی . کدوم جنگندگی ؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
یه سری از صحبت هاتون منطقی هست اما یه سریش هم خیلی بچه گانه و ابتدایی.
من برا بازی خوب که عدم نتیجه رو در بر داشته باشه پشیزی ارزش قائل نیستم.شما موقعی می تونی تعریف کنی که بازی خوب همراه نتیجه باشه نه اینکه هی بیای سنگ دنیزلی رو به سینه بزنی و از سومی اون دفاع کنی.سومی با بازی خوب اندازه یه جو ارزش نداره.جالب اینه که در مقابل این سومی میای قهرمانی تیمو لس می کنی.باید بدونی که به دعای گربه کوره هیچ وقت بارون نمی آد.اگر قرار به اگه گفتن باشه خیلی از این اگه ها پیش می آد.باید بدونی نتیجه تو فوتبال حاصل نمی شه و گلی رد و بدل نمیشه مگر اینکه اشتباهی رخ بده.اگربه اگه های شما باشه هیچ گلی نباید هیچ جای دنیا زده بشه. شما هم شدی مدیر محترم که اومده می گه اگه پرسپولیس لیاقت برد داشت باید تو اون 116 دقیقه گل می زد و می برد.واقعا آدم می مونه به همچین صحبت ایی چی بگه.یه مشت حرفه مسخره و مفت.
جالبه یکی و برا طرفداری می کوبین اما خودتون به شدت از کسه دیگه طرفداری می کنین.
پرسپولیس لایق ترین تیم تو فصل گذشته برا قهرمانی بود.کسی هم نمی تونه اینو رد کنه.حالا چه با قطبی چه بی قطبی.
شما با قطبی مشکل داری چکار قهرمانی تیم داری؟انقدر اینجا قطبی و بکوب تا خسته بشی اما بخواین حرف صد من 1غاز بزنین مطمئنا بی جواب نمی مونهX-(
دوستان استقلالی هم لطف کنن وسط دعوا خانوادگی مزه نپرونن.البته باید بگم قدم دوستان استقلالی از جمله سراب و فرزاد عزیز رو تخمه چشم هست.منظورم به دوستی که چند پست بالاتر مزه پروندن بود.

من مشکلی با اینکه حرفهام بچگونه تفسیر بشه ندارم و انکار نمی کنم که گاهی هم به مخاطبم نگاه می کنم و ادبیاتم رو مطابق مخاطبم تغییر می دم
اما
خوبه یکبار دنیزلی رو با باصطلاح امپراطورتون مقایسه کنم برای همیشه

1- دنیزلی سابقه مربیگری در تیمهایی رو داره که همیشه در لیگ قهرمانان اروپا به غول کش معروف بودند و قطبی تنها سابقه مربیگریش تیم زنان امریکا بوده اونهم برای مدتی محدود و الباقی در حد میرشاد ماجدی یک آنالیزور صرف بوده . اینکه ایشون ادعا می کنن من هیچوقت اخراج نشدم از اون ادعاهاست که هیچ لطفی درش نیست چون هیچ آنالیزوری معمولا اخراج نمیشه . اصلا پستی نیست که در حد نامه نگاری واخراج باشه !!

2- در جام حذفی تیم آقای قطبی همون مراحل اولیه حذف شد ولی تیم دنیزلی لااقل به فینال رسید . این یعنی اینجا برتری با دنیزلی بوده و اگر شانسی مثل شانس قطبی داشت و قهرمانی و مرادی آن سوتی های عجیب و غریب رو نمی دادند الان قهرمان بود

3- در لیگ منهای اینکه بازیکنان دنیزلی به مراتب ضعیف تر از بازیکنان قطبی بودند . منهای اینکه فقط معدنچی به تنهایی n تا فرصت گل از دست داد در طول فصل . بازهم تفاوت تیم دنیزلی و قطبی به همان یک گل شانسی دقیقه 96 بازی سپاهان بر می گرده . می دونی یعنی چی ؟ یعنی اگر اون گل زده نمی شد تیم سردرگم آقای قطبی فصل پیش با اختلاف 2 امتیاز از صدرنشین قهرمانی رو از دست می داد . همونطور که تیم دنیزلی با اختلاف 3 امتیاز قهرمانی رو از دست داد .
اگر زمان دنیزلی هم گلهای دقیقه 90 به بالا بود . اگر زمان دنیزلی هم دروازبان سایپا به خودشون گل به خودی می زد !!! اگر دنیزلی نصف خوش شانسی فصل پیش قطبی رو داشت بدون نصف بازیکنای تیم قطبی با اختلاف امتیاز قهرمان می شد

پسی می بینی تفاوت قطبی و دنیزلی در یک گل دقیقه 96 هست و تفاوت بنیادی در نتیجه گیری ندارند ولی تا دلت بخواد از لحاظ فنی اینها متفاوتند و اصلی ترین تفاوتشون
اینه که دنیزلی مربی بود و قطبی مربی نیست

ضمنا تفاوت اخلاقی هم دارند
دنیزلی بازیکن بنجل به پرسپولیس نیاورد ( دی کارمو )
دنیزلی کمک مربی که کلی پول بیگیره و دوماه دوماه بره ددر نیاورد
قطبی و دیکارمو و مارکو که روی هم 100 میلیون هم نمی ارزند برای پرسپولیس تقریبا 2 میلیارد تومن خرج برداشتند و با این پول می شد چه ها که نکرد ...

من از دنیزلی طرفداری می کنم که تیمش خوب بازی می کرد و خودشم دلال نبود
بقیه از کسی دفاع می کنند که یک جین ستاره زیر دستشه و در حد داماش بازی می کنه !!

بهرحال بذارید به حساب غیبگویی من
زودتر از تصورتون امپراتورتون با فضاحتی به مراتب بدتر از آنچه سر پروین اومد تیم رو ترک می کنه البته با خودش دیکارمو و مارکو و اون دو میلیارد رو هم می بره
فقط امیدوارم زیاد دیر نشده باشه
چون بعد از 10 سال
دو جین ستاره داشتیم
کلی پول داشتیم
اما عشق امپراطور باعث شد ناکام بمونیم
همونطور که عشق سلطان سالها عذابمون داد

کی میشه ما عشق پرسپولیس باشیم الله اعلم

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
اما خوش شانسی یک زمانی به تیم روی میاره و قطبی تقریبا تمام فصل پیش رو با اون بازیهای سردرگم روی شانس بود

:blink::blink:

به سلامتی ... مشخص شد قهرمانی فصل قبل شانسی بوده !:f34r:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
:blink::blink:

به سلامتی ... مشخص شد قهرمانی فصل قبل شانسی بوده !:f34r:

راستش من اصلا خسته نمی شم که یک موضوع به این سادگی رو 200 بار برای افراد مختلف توضیح بدم
از نظر شما ما برنامه داشتیم که طی بازی 4 حمله درست حسابی نکنیم اما دقیقه 96 به سپاهان گل بزنیم یا فرضا برنامه داشتیم که میثاق معمار زاده دروازبان سایپا به خودشون گل به خودی بزنه و ...
اما از نظر من شانس اوردیم که این اتفاقا رخ داد
اصلا هم منظورم این نیست که جامون ته جدول بود اما بطور واضحی تیم خوش شانسی بودیم
شما می تونی نظر خودتو داشته باشی من هم مانع نمی شم

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
بهتره بحث فصل قبل رو تموم کنیم و در مورد امسال صحبت کنیم .
هر چه قدر هم که قبول کنیم فصب قبل پرسپولیس تیم تاکتیکی و بسیار با برنامه ای بوده امسال لااقل تا اینجا اینطور نبوده .
شما بهتره تیم فجر رو با تیم پرسپولیس مقایسه کنید ، اونوقت متوجه خواهید شد که چرا همه کاسه کوزه ها باید سر قطبی شکسته بشه .
وقتی تیمی میبازه مقصر اصلی مربیه ، این قانون فوتباله ، ممکنه نامهربون باشه ولی قانونه .
هزینه بسیار زیادی برای این سرمربی و مربی مورد نظر ایشون که بسیار اصرار برای در خدمت گرفتن اون داشتن شده + یک بازیکن برزیی که با کلی سر و صدا مدعی این بودند که مشکل گلزنی تیم رو حل خواهد کرد .
اما تا به اینجای کار شما نه از این مربی و نه از سرمربی و نه از اون بازیکن هیچ اثری ندیدید .
در حالی که افشین پیروانی چند روز قبل پولش رو از تیم گرفت همین آقای مارکو برای چندرغاز کسری پولش نزدیک یک ماه روز تیم رو ول کرد و به کشورش رفت . چون اینها برای تیم هیچ ارزش و منزلتی قائل نیستند . خب کسی نیست که بپرسه وقتی تیم مربی داره ، مربی دروازبان داره ، بدنساز داره .. دیگه چرا باید یه مربی به زور بیاد بشینه اونجا که بدتر از خود اقای قطبی پیشینه درستی نداره .... برای همین آقای دیکارمو قطبی بود که انقدر تعریف کرد و توقعات رو بالا برد در حالی که خودش هم بازیش رو ندیده بود ، حالا که میبینه جواب نمیده به زور اونرو داخل ترکیب میزاره و بازیکنهائی که میتونن تاثیر گذار باشن رو نیمکت نشین میکنه ... بله این تصمیمان این آقا تیم رو به این روز کشونده شک نکنید .
اینه که آدم رو ناراحت میکنه ... پول به اسم تیم هزینه میشه طرف ککش هم نمیگزه . اقای مارکو الان در منزل شخصیشون مشغول عشق و حال هستند و تنها چیزی که براشون مهم نیست تیمه .
اون روحیه جنگندگی که اشاره شد رو چه کسی به تیم میداد . اگر این دوستان هنوز توی تیم هستند چرا اان نمیتونن این کارو بکنن .
بهرحال تیم دیروز در حد زیرگروه لیگ 1 هم بازی نکرد . چه برسه به تیمی که میخواد برسه آسیا .
آقای مربی میگفت شرایط رو محیا کنید من تیم رو قهرمان آسیا و ایران میکنم اما نه با شرایط فصل قبل .
هر اتفاقی که ایشون مد نظرشون بوده افتاده و تیم قهرمان فصل قبل تا امروز 4 شکست داشته
این نمیشه که هی تیم رو هل بدن دو تا بازی ببره بعد دوباره باخت و مساوی دوباره هل .........
همه هم ادعای حرفه ای بودن دارن .
هیچ ازخودتون پرسیدید که این بازیکنها که بهترین بازیکنهای تیمشون بودن ، امسال چرا انقدر تعطیل بازی میکنن .
حرکتهای انفرادی کریم باقری + نیکبخت + کریمی رو از تیم بگیرید ببینید چه خواهد شد .
در ضمن طرفدار باید انتقاد کنه .. من متوجه نمیشم که چرا سایر دوستان ناراحت میشن .

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
مرغ همسایه غازه

استقلال با داوری خوب و تصمیم درست (البته باید 90 رو دید) امروز برد شاید هیچ موقع همچین تصمیمی گرفته نشه ولی این تصمیم داور روند بازی رو عوض کرد و 3 امتیاز برای استقلال داشت
هفته چهارم پرسپولیس با ذوب آهن بازی داشت و داور بازی با اشتباهات خودش بازی 2-0 برده پرسپولیس رو 2-2 کرد

ای کاش داوریها همیشه یکسان باشه و خوب بگیر نگیر نداشته باشه
هر چند بدیهای کادر فنی پرسپولیس بیشتر از داوران هستش ولی همین داوری براحتی 3 امتیاز در انزلی 1 امتیاز در اهواز 3 امتیاز بازی مس در تهران 3 امتیاز بازی ذوب آهن رو از پرسپولیس گرفتند

ولی بازهم من مقصر اصلی رو شخص سرمربی میدونم که اشتباهات خودش رو بارها و بارها تکرار میکنه 3 بازی رو بخاطر مشکل عمق دفاع از دست دادیم و مابقی بازیها رو به لطف درخشش نیکبخت و کریم و کریمی امتیاز گرفتیم

به نظر من اگر 4 بازی آینده نتیجه خوبی نگرفتیم حتماً قطبی باید عوض بشه و مربی ایرانی بهتر از قطبی و شاید همین دنیزلی مربی تیم بشه و یا میشه از اختیارات قطبی کم کنند و تحت فشارش بزارن تا یک اشتباه رو چند بار تکرار نکنه و همچنین دیکارمو و مارکو قراردادش رو فسخ کرد و بجاش یکی که دلش برای پرسپولیس میسوخت مثل استیلی رو بیارن
اینکه به آقای قطبی بگی داری اشتباه میکنی شروع اختلافات استیلی و قطبی بودش
همین ها که به اختلافات سطحی این دو دامن زدن و باعث دوری استیلی از پرسپولیس شدن و همین طرفداران که هزار جو فحش و تهمت به استیلی زدن این بار با قطبی همین رفتار و خواهند داشت

آقای قطبی فعلاً محبوب طرفداران پرسپولیس هستی و هر چی که داری از پرسپولیس داری با آینده و کارنامه خودت بازی نکن

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بهتره بحث فصل قبل رو تموم کنیم و در مورد امسال صحبت کنیم .
هر چه قدر هم که قبول کنیم فصب قبل پرسپولیس تیم تاکتیکی و بسیار با برنامه ای بوده امسال لااقل تا اینجا اینطور نبوده .
شما بهتره تیم فجر رو با تیم پرسپولیس مقایسه کنید ، اونوقت متوجه خواهید شد که چرا همه کاسه کوزه ها باید سر قطبی شکسته بشه .
وقتی تیمی میبازه مقصر اصلی مربیه ، این قانون فوتباله ، ممکنه نامهربون باشه ولی قانونه .
هزینه بسیار زیادی برای این سرمربی و مربی مورد نظر ایشون که بسیار اصرار برای در خدمت گرفتن اون داشتن شده + یک بازیکن برزیی که با کلی سر و صدا مدعی این بودند که مشکل گلزنی تیم رو حل خواهد کرد .
اما تا به اینجای کار شما نه از این مربی و نه از سرمربی و نه از اون بازیکن هیچ اثری ندیدید .
در حالی که افشین پیروانی چند روز قبل پولش رو از تیم گرفت همین آقای مارکو برای چندرغاز کسری پولش نزدیک یک ماه روز تیم رو ول کرد و به کشورش رفت . چون اینها برای تیم هیچ ارزش و منزلتی قائل نیستند . خب کسی نیست که بپرسه وقتی تیم مربی داره ، مربی دروازبان داره ، بدنساز داره .. دیگه چرا باید یه مربی به زور بیاد بشینه اونجا که بدتر از خود اقای قطبی پیشینه درستی نداره .... برای همین آقای دیکارمو قطبی بود که انقدر تعریف کرد و توقعات رو بالا برد در حالی که خودش هم بازیش رو ندیده بود ، حالا که میبینه جواب نمیده به زور اونرو داخل ترکیب میزاره و بازیکنهائی که میتونن تاثیر گذار باشن رو نیمکت نشین میکنه ... بله این تصمیمان این آقا تیم رو به این روز کشونده شک نکنید .
اینه که آدم رو ناراحت میکنه ... پول به اسم تیم هزینه میشه طرف ککش هم نمیگزه . اقای مارکو الان در منزل شخصیشون مشغول عشق و حال هستند و تنها چیزی که براشون مهم نیست تیمه .
اون روحیه جنگندگی که اشاره شد رو چه کسی به تیم میداد . اگر این دوستان هنوز توی تیم هستند چرا اان نمیتونن این کارو بکنن .
بهرحال تیم دیروز در حد زیرگروه لیگ 1 هم بازی نکرد . چه برسه به تیمی که میخواد برسه آسیا .
آقای مربی میگفت شرایط رو محیا کنید من تیم رو قهرمان آسیا و ایران میکنم اما نه با شرایط فصل قبل .
هر اتفاقی که ایشون مد نظرشون بوده افتاده و تیم قهرمان فصل قبل تا امروز 4 شکست داشته
این نمیشه که هی تیم رو هل بدن دو تا بازی ببره بعد دوباره باخت و مساوی دوباره هل .........
همه هم ادعای حرفه ای بودن دارن .
هیچ ازخودتون پرسیدید که این بازیکنها که بهترین بازیکنهای تیمشون بودن ، امسال چرا انقدر تعطیل بازی میکنن .
حرکتهای انفرادی کریم باقری + نیکبخت + کریمی رو از تیم بگیرید ببینید چه خواهد شد .
در ضمن طرفدار باید انتقاد کنه .. من متوجه نمیشم که چرا سایر دوستان ناراحت میشن .

مهرداد جان همه حرفاتو قبول دارم
فقط چند تا سوال ؟
کی هست که باید از مدبرعامل توضیح بخواد ؟
کی هست که باید از سرمربی توضیح بخواد ؟
و کی هست که باید از کمک مربی به اسم مارکو کار بخواد ؟؟

وقتی مدیرعامل همه کارهای سرمربی رو بدون هیچ کارشناسی قبول میکنه و قطبی بخاطر قرار داد حرفهای که داره اجازه میده توره بره مامانشو ببینه مارکو بره 2 ماه پدرش رو ببینه و هیچکس نیست که بگه بالای چشم شما ابرو هستش دیگه نمیشه کاری کرد

مدیریت مصطفوی هم مشکل داره در ظاهر خیلی بدتر از مدیریت کاشانی هست که حتی سابقه مدیریت ورزشی نداشت

پارسال با هر شکست و مساوی دور از انتظار مدیرعامل 5 درصد کل قرارداد بازیکنان و کادر فنی جریمه میکرد ولی الان

جريمه و تنبيه بازيكنان پرسپوليس منتفي شد

بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران به دليل شكست مقابل مقاومت سپاسي شيراز با جريمه و تنبيه مواجه نمي‌شوند. طبق تصميم كادر فني، بازيكنان پرسپوليس امروز تمرين نخواهند كرد و از ساعت 15 فردا در زمين ورزشگاه راه‌آهن تمرين خواهند كرد.
مربيان پرسپوليس پس از باخت روز گذشته در جلسه اي با داريوش مصطفوي در خصوص بازي بحث و تبادل نظر كردند. در اين جلسه اعلام شد به منظور بازگشت روحيه به اردوي تيم،‌ از جريمه بازيكنان خودداري شود و اين درحالي است كه افشين قطبي در جمع خبرنگاران از تنبيه بازيكنان خبر داده بود. داريوش مصطفوي در جمع بازيكنان ضمن تشكر از آنها خواست به خاطر ميليون‌ها هوادار و زحمات اعضاي هيت مديره و كادر فني، در بازي‌هاي آينده بهتر ظاهر شده و براي قهرماني در نيم فصل تلاش كنند.

Last edited:
بالا