یه سری از صحبت هاتون منطقی هست اما یه سریش هم خیلی بچه گانه و ابتدایی.
من برا بازی خوب که عدم نتیجه رو در بر داشته باشه پشیزی ارزش قائل نیستم.شما موقعی می تونی تعریف کنی که بازی خوب همراه نتیجه باشه نه اینکه هی بیای سنگ دنیزلی رو به سینه بزنی و از سومی اون دفاع کنی.سومی با بازی خوب اندازه یه جو ارزش نداره.جالب اینه که در مقابل این سومی میای قهرمانی تیمو لس می کنی.باید بدونی که به دعای گربه کوره هیچ وقت بارون نمی آد.اگر قرار به اگه گفتن باشه خیلی از این اگه ها پیش می آد.باید بدونی نتیجه تو فوتبال حاصل نمی شه و گلی رد و بدل نمیشه مگر اینکه اشتباهی رخ بده.اگربه اگه های شما باشه هیچ گلی نباید هیچ جای دنیا زده بشه. شما هم شدی مدیر محترم که اومده می گه اگه پرسپولیس لیاقت برد داشت باید تو اون 116 دقیقه گل می زد و می برد.واقعا آدم می مونه به همچین صحبت ایی چی بگه.یه مشت حرفه مسخره و مفت.
جالبه یکی و برا طرفداری می کوبین اما خودتون به شدت از کسه دیگه طرفداری می کنین.
پرسپولیس لایق ترین تیم تو فصل گذشته برا قهرمانی بود.کسی هم نمی تونه اینو رد کنه.حالا چه با قطبی چه بی قطبی.
شما با قطبی مشکل داری چکار قهرمانی تیم داری؟انقدر اینجا قطبی و بکوب تا خسته بشی اما بخواین حرف صد من 1غاز بزنین مطمئنا بی جواب نمی مونهX-(
دوستان استقلالی هم لطف کنن وسط دعوا خانوادگی مزه نپرونن.البته باید بگم قدم دوستان استقلالی از جمله سراب و فرزاد عزیز رو تخمه چشم هست.منظورم به دوستی که چند پست بالاتر مزه پروندن بود.
من مشکلی با اینکه حرفهام بچگونه تفسیر بشه ندارم و انکار نمی کنم که گاهی هم به مخاطبم نگاه می کنم و ادبیاتم رو مطابق مخاطبم تغییر می دم
اما
خوبه یکبار دنیزلی رو با باصطلاح امپراطورتون مقایسه کنم برای همیشه
1- دنیزلی سابقه مربیگری در تیمهایی رو داره که همیشه در لیگ قهرمانان اروپا به غول کش معروف بودند و قطبی تنها سابقه مربیگریش تیم زنان امریکا بوده اونهم برای مدتی محدود و الباقی در حد میرشاد ماجدی یک آنالیزور صرف بوده . اینکه ایشون ادعا می کنن من هیچوقت اخراج نشدم از اون ادعاهاست که هیچ لطفی درش نیست چون هیچ آنالیزوری معمولا اخراج نمیشه . اصلا پستی نیست که در حد نامه نگاری واخراج باشه !!
2- در جام حذفی تیم آقای قطبی همون مراحل اولیه حذف شد ولی تیم دنیزلی لااقل به فینال رسید . این یعنی اینجا برتری با دنیزلی بوده و اگر شانسی مثل شانس قطبی داشت و قهرمانی و مرادی آن سوتی های عجیب و غریب رو نمی دادند الان قهرمان بود
3- در لیگ منهای اینکه بازیکنان دنیزلی به مراتب ضعیف تر از بازیکنان قطبی بودند . منهای اینکه فقط معدنچی به تنهایی n تا فرصت گل از دست داد در طول فصل . بازهم تفاوت تیم دنیزلی و قطبی به همان یک گل شانسی دقیقه 96 بازی سپاهان بر می گرده . می دونی یعنی چی ؟ یعنی اگر اون گل زده نمی شد تیم سردرگم آقای قطبی فصل پیش با اختلاف 2 امتیاز از صدرنشین قهرمانی رو از دست می داد . همونطور که تیم دنیزلی با اختلاف 3 امتیاز قهرمانی رو از دست داد .
اگر زمان دنیزلی هم گلهای دقیقه 90 به بالا بود . اگر زمان دنیزلی هم دروازبان سایپا به خودشون گل به خودی می زد !!! اگر دنیزلی نصف خوش شانسی فصل پیش قطبی رو داشت بدون نصف بازیکنای تیم قطبی با اختلاف امتیاز قهرمان می شد
پسی می بینی تفاوت قطبی و دنیزلی در یک گل دقیقه 96 هست و تفاوت بنیادی در نتیجه گیری ندارند ولی تا دلت بخواد از لحاظ فنی اینها متفاوتند و اصلی ترین تفاوتشون
اینه که دنیزلی مربی بود و قطبی مربی نیست
ضمنا تفاوت اخلاقی هم دارند
دنیزلی بازیکن بنجل به پرسپولیس نیاورد ( دی کارمو )
دنیزلی کمک مربی که کلی پول بیگیره و دوماه دوماه بره ددر نیاورد
قطبی و دیکارمو و مارکو که روی هم 100 میلیون هم نمی ارزند برای پرسپولیس تقریبا 2 میلیارد تومن خرج برداشتند و با این پول می شد چه ها که نکرد ...
من از دنیزلی طرفداری می کنم که تیمش خوب بازی می کرد و خودشم دلال نبود
بقیه از کسی دفاع می کنند که یک جین ستاره زیر دستشه و در حد داماش بازی می کنه !!
بهرحال بذارید به حساب غیبگویی من
زودتر از تصورتون امپراتورتون با فضاحتی به مراتب بدتر از آنچه سر پروین اومد تیم رو ترک می کنه البته با خودش دیکارمو و مارکو و اون دو میلیارد رو هم می بره
فقط امیدوارم زیاد دیر نشده باشه
چون بعد از 10 سال
دو جین ستاره داشتیم
کلی پول داشتیم
اما عشق امپراطور باعث شد ناکام بمونیم
همونطور که عشق سلطان سالها عذابمون داد
کی میشه ما عشق پرسپولیس باشیم الله اعلم