cp جان حرفا رو قبول دارم ولی خوب الان میگی چیکار کنیم ؟؟؟
من دو تا مطلب می گم
1- واقعا کار جالبی نکردی خندیدن دنیزلی رو پیش کشیدی . حتی به شوخی . اونم وقتی به لحاظ شرافت اخلاقی خندیدن خیلی بهتر از دبی رفتنه و تازه دنیزلی هیچوقت بابت معرفی این و اونی که دو ریال هم نمی ارزند از پرسپولیس کلی پول نگرفته بود .
2- من می گم به به و چه چه الکی به نفع تیم نیست . با حرف من و تو امروز مربی عوض نمیشه اما باور کن همون روزی که دارن ایکس یا ایگرگ رو اخراج می کنن قسمتی از انگیزشون فشار هواداراس . یعنی من و تو
تیم قطبی حتی وقتی می بره هم تاکتیک مشخصی نداره . یکی از دوستان حرف خوبی زد
گفت اینجا یکسری هستند که فقط به بردن فکر می کنند
اگر توی همین بازی اخیر توپ نیکبخت وارد دروازه می شد هیچکدوم از این دوستان به این فکر نمی کردند که تیمی که بهترین بازیکنای ایران رو داره چرا باید انقدر علی اصغری بازی کنه ؟
ببین هوادار فوتبال دو دسته هست
یکی مثل من از برد 6-2 مقابل کره خوشحال میشه اما یادش نمیره که این یک معجزه بود و ما هیچوقت مقابل کره شایسته پیروزی با اختلاف بیش از یک گل نیستیم
یکی هم هست که خوشحال میشه و می گه تیم از این بهتر نمیشه و دم مربی گرم و شدیم منچستر و ...
البته تازه اون بازیها ما خوب بازی می کردیم و 6 تاهم می زدیم ( براساس جوی که تیم رو گرفته بود )
ولی الان اگر می بریم هم خوب بازی نمی کنیم
من نمی گم فقط بازی زیبا مهمه . نه
تیم دنیزلی کافی بود یک برد دقیقه 96 ی داشته باشه اونوقت آخر فصل قهرمان می شد . با همین یک برد . جدول اینو می گه . تازه در فینال جام حذفی هم حضور داشت جایی که تیم قطبی بهش نرسید . فینالم که یادته داوری چطوری بود ؟
پس اینجوری نیست که تیم دنیزلی فقط خوب بازی کرده باشه و نتیجه نگرفته باشه . اصلا اینجوری نیست
تازه بازیکناش یا این بازیکنایی که داریم فرق دارند . خیلی زیاد
من هم از قهرمانی دقیقه 96 خوشحال شدم
ولی نمی تونم فراموش کنم که 4 تا حمله اساسی هم نکردیم . نمی تونم فراموش کنم کافی بود اون توپ توی گل نره تا یک فصل فول ناکام رو تجربه کرده باشیم .
حالا فصل پیش دفعه اولش بود می اومد ایران . تیم رو نمی شناخت . 6 امتیاز کسر شده بود و ...
اما الان
بازیکن داره
خیلی هاشو با نظر خودش گرفته
هر امکاناتی خواسته بهش دادن
بازیکنی که اول فصل کل مشکلات تیم رو به نبودنش ربط داد براش خریدن
و ...
اگر بازهم بخواد وایسه دقیقه نود و شش توپ بره توی گل !! که درست نیست
آخه یه حرکتی ؟
یه تاکتیکی ؟
نظر شخصیم اینه که امروز برش دارند بهتر از فرداس
خودشم همینو میخواد . از امپراتور مطلق پارسال چیز زیادی براش نمونده جز 4 تا هوادار . دوست نداره بیش از این خراب بشه
مربی بعدی هم 3-4 بازی قبل نیم فصل داره و تعطیلات نیم فصل که دستش روی تیم بخوابه
البته می دونم که فعلا این اتفاق نمی افته
و همینطور هم شک ندارم در آینده رخ میده ( وعده همه عاشقان هفته پنجم لیگ برتر میدان فلسطین :happy: )
اما می دونی از چی ناراحتم ؟
یکبارم که بازیکن بود
پول بود
خودمون با دست خودمون فرصت رو هدر دادیم
و بدتر از این می ترسم
این هدایتی ببینه پولش رو دور ریخته ( لااقل با مارکو و دی کارمو ) تیمم که نتیجه نمی گیره . بذاره بره ...
باز ما بمونیم و 50 میلیون طلب فلانی و خطر کسر 6 امتیاز !!!
این چیزا که یادم میاد می گفت حیف 2 میلیاردی که بابت اینا هدر رفت