• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ببخشید دوست عزیز حرف شما کاملا متین اما به نظر شما سرمربی تیم رو بارها و بارها اُسکول خطاب کردن انتقاده ؟ یا شعار بدیم قطبی برو انتقاده ؟ بحث من اینه که تیم مشکل داره . همه ما هم می دونیم . اما آیا به جای بحث فنی و ارائه راهکار و این چیزا باید به سرمربی تیم محبوبمون فحاشی کنیم ؟ اینه اون انتقادی که مد نظر شماست ؟

خب نه مسلما درست نیست ...
حالا بعضی از دوستان ناراحت نتایج هستند و نمیشه خیلی هم ایراد گرفت .
برو و بیا زیاد مهم نیست ولی سایر القابی که دادن بهرحال در شان کسی که حداقل لباس قرمز تنش میکنه نیست
بهتره این جور القاب رو به کمک داور مسابقه بدید :lol:

زیادهم ناراحت نباشید ... قهرمان همشه قهرمانه ... پرسپولیس هم همیشه سروره همه تیمهای دنیاست

پی ن: راستی این مصاحبه های تحریک آمیز رو نزارید تو تاپیک ... اونوقت مجبور میشیم از الفاظ تادرست استفاده کنیم ... این آقا فرشاد هم گیر داده به دی کارمو .. بابا کس دیگه ای نیست که بشه از انتقاد کرد

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
یادته دنیزلی می باخت کر کر میخندید :lol:

...........

xpin اومدیو نسازی ها
هرکسی بعد از باخت و در شرایط سخت یک عکس العمل داره
پروین چشماش قرمز می شد و عمه همه بازیکنانش رو مورد عنایت قرار می داد
ولی من بشخصه حتی مژتبا ! محرمی رو هم یادمه که در بدترین شرایط می خندید
حتی شاید شما هم یادت باشه که وقتی پنالتی شو خراب کرد ( چه با تیم ملی و چه با پرسپولیس در لیگ آسیا ) می خندید
افندی هم مرد آرومی و با روحیه ای بود . بعد از باخت هیچوقت کسی رو حیون و ... خطاب نکرد

البته ببخشید اینو می گم اما اینکه بعد از یک بازی خوب باخته باشی و بخندی بسیار شرف داره به اینکه
یک میلیارد بگیری و همه رقم بازیکن داشته باشی و تیمت تاکتیک نداشته باشه و بعد از باخت هم بری دبی !!!

کاش لااقل بعنوان هوادار آنالیزوری که یک پاس دبی هست اونهم بعد از باختهای تیم ، به خنده های افندی گیر نمی دادی

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
دیکارمو چه گلی به سر پرسپولیس زده که خیرخواه نزده؟

دی کارمو رو آخه امپراتور اورده . می فهمی ؟ امپراتور اورده ...
500 میلیون بالاش رفته ؟ چه اهمیتی داره . سر امپراتور سلامت
جای میداوودی و رضایی رو گرفته ؟ چه اهمیتی داره . سر امپراتور سلامت
پرسپولیس ضرر می کنه ؟ در مقابل امپراتور چه اهمیتی داره پرسپولیس ؟

می فهمی ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
xpin
یک میلیارد بگیری و همه رقم بازیکن داشته باشی و تیمت تاکتیک نداشته باشه و بعد از باخت هم بری دبی !!![/COLOR][/SIZE] دادی

احساس ميشود شما به شدت احساس سوزپ شديدي داري كه 1 ميليارد گرفته :lol: پول نديده اي يا كلا

دوست داشتي اين پوله بره تو جيب خودت كه هر دفعه اين 1 ميليارد رو ميگي :D نوش جونش :) بايد بهش 2 ميليارد

ميدادن :lol: خدايا همينجا ازت ميخوام تخريبگران پول نديده و حسود را به راه راست هدايت فرمايي :p

الهي آمين ;)

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
بر خلاف این دوستمون هم که خط کش برداشتن و یه خط قرمز کشیدن و مارو گذاشتن پشت خط ( به جرم دوست داشتن قطبی )و خودشون گذاشتن یه ور دیگه خط اصلا به این تقسیم بندی اعتقاد ندارم . همه ما که تو این تاپیک پست می زنیم عاشق پرسپولیسیم . سالها هم بودیم و هستیم و خواهیم بود . هزار نفر اومدن و رفتن و آخرش این پرسپولیسه که می مونه

!!!:happy:

بابا شما که تعدادتون لااقل اینجا 10 برابر من یکنفره
همه تونم واسه خندیدن بعد از باخت افندی ابراز تاسف می کنید و یادتون نیست امپراطورتون بعد از باخت به ابومسلم مستقیم رفت دبی پیش بانو !!!

شما یادتون نمیاد قطبی بعد از باخت به دبی رفت ... اصلا اگر اوضاع خوب بود دبی رفتنش رو هم در راستای تقویت تیم تفسیر می کردید . مثل دستیار و بازیکنی که با یک میلیارد تومن در پاچه پرسپولیس فرو برد . کاری که اسم واقعیش خیلی بده و در شان یک جنتلمن نیست و افندی هیچوقت از اینکارا نکرد

بنظر شما خنده های افندی زشته
اما اینکه بعد از باخت با اینهمه بازیکن و بدون تاکتیک و با دفاعی شبیه کابوس بری دبی !! زشت نیست . اینم که آدمای بنجل رو به تیم معرفی کنی و کلی پول بگیری و برای اثباتشون منافع تیم رو فراموش کنی و 90 دقیقه به مهاجمت بازی بدی نه خلاف اخلاقه و نه زشته ...

حالا بذار من یکنفر فکر کنم شماها پرسپولیس اولویت دومتونه . مثل هوادارن سلطان
بذار من یکنفر فکر کنم
ما
پروینیه پرسپولیسی داریم
قطبیایی پرسپولیسی داریم
پرسپولیسی پرسپولیسی هم داریم

با نظر من یکی دنیا عوض نمیشه
شما همچنان یادتون نمیاد قطبی بعد از باخت به دبی رفت ...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
در گفت و گو با فارس

بادامكي: پرسپوليسي‌ها مرا فراموش كرده‌اند

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به دليل مصدوميت دو ماهه مرا فراموش كرده‌اند؛ اما به زودي به تركيب اصلي بازمي گردم.

حسين بادامكي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: دوران نقاهت را طي كرده و از نظر فني در شرايط بسيار خوبي هستم و مشكلي براي بازگشت به ميدان ندارم؛ اما نظر كادر فني اين بود كه مقابل مقاومت سپاسي بازي نكنم.
وي ادامه داد: از بازيكنان حال حاضر پرسپوليس از لحاظ تاكتيكي و فني كمتر نيستم و مطمئن باشيد به زودي به تركيب اصلي تيم بازمي گردم، البته هرگز به نيمكت نشيني اعتراض نمي كنم.
بادامكي خاطرنشان كرد: مربيان به دليل مصدوميت دوماهه مرا فراموش كرده‌اند و اين مسئله براي من بسيار سخت و عذاب آور است؛وليي انگيزه مرا چند برابر مي‌كند تا بازگشت خوبي داشته باشم، فقط نياز به اعتماد سريع كادر فني دارم.
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس با تاكيد بر اين نكته كه پرسپوليس با بدشانسي مغلوب مقاومت شد، تاكيد كرد: بازي مقابل مقاومت و شكست را بايد فراموش كرد چون ما بازيكناني داريم كه هر لحظه قدرت تغيير وضعيت را دارند و مي توانيم با برتري در ديدارهاي آينده بار ديگر قهرمان ليگ شويم.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
منم به پیشگویی CP-YOU ایمان دارم! به نظر من همینجوری نگفت هفته پنجم اگه می خواست همینجوری بگه چرا

نگفت هفته چهارم ؟چرا نگفت هفته ششم؟ خوب وقتی اینقدر دقیق میگه هفته پنجم حتما یه چیزی می دونه که میگه!

باور کن! :دی

ایول
آره دیگه
اگه می خواستم دروغ بگم می گفتم هفته چهارم . چرا نگفتم ؟ :happy:

ولی این قطبیایی های پرسپولیسی ( منکر نمی شم پرسپولیسی هستند فقط تیم اولویت دومشونه ) اینا خیلی بامزه هستن
می گن افندی بعد از باخت می خندید . وای وای
طرف تیمش وقتی هم می باخت در حد یک تیم درجه دو اروپایی پاس داده بود و موقعیت گل ساخته بود و معندچی خراب کرده بود !! و می خندید . وای وای

یکی هست که خودشو دستیارش که اصلا نیست و بازیکن برزیلی درپیتی که باخودش اورده 2 میلیارد روی هم گرفتند . با کلی بازیکن تیمش تاکتیک بکش زیرش رو هم نمی تونه اجرا کنه اما بعد از باخت می ره دبی !!!
اما چون اسمش امپراتوره دمشم گرم . خوب کاری هم می کنه می ره دبی . عوضش نمی خنده که :D

آی بقول شاعر
از طرفدار این و اون ملولم و پرسپولیسی نابم آرزوست ...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
احساس ميشود شما به شدت احساس سوزپ شديدي داري كه 1 ميليارد گرفته :lol: پول نديده اي يا كلا

دوست داشتي اين پوله بره تو جيب خودت كه هر دفعه اين 1 ميليارد رو ميگي :D نوش جونش :) بايد بهش 2 ميليارد

ميدادن :lol: خدايا همينجا ازت ميخوام تخريبگران ماليخوليايي و ساديسمي را به راه راست هدايت فرمايي :p

الهي آمين ;)

ببین اگر بخوای توهین کنی من زبونم از تو بهتر می چرخه و می تونم بگم سادیسم داشتن بهتر از اینه که طفیلی قطبی باشم ؟ اوکی ؟
اما جوابت رو نمی دم

همینکه در خلوت خودت فکر کنی چطور میشه که یک هوادار پرسپولیس که 10 سال مشکل مالی رو توی تیمش تجربه کرده ، یک امسال که پول رسیده نسبت به هدر رفتن 2 میلیارد بی تفاوت باشه ؟
شما که تیم برات شاید اولویت سوم باشه چون ظاهرا مارکو هم بت زندگیته شاید دیکارمو هم باشه
اما من یادمه همین پارسال رقمی به مراتب کمتر از 2 میلیاردی که امسال بابت این سه تا حروم شد باعث شد 6 امتیاز از تیم کسر بشه !

کار آنالیزورت تمومه . باور کن ...
شاید اولین میوه گندیده رو هم توی استادیوم یکی مثل تو به سمتش پرتاب کنه
پروین هم اولین فحشها رو از سمت پروینی ها خورد ...
کار آنالیزورت تمومه . بزودی برای همیشه می ره دبی . همونجایی که بعد از باخت تیم می رفت

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
cp جان حرفا رو قبول دارم ولی خوب الان میگی چیکار کنیم ؟؟؟
قبل اینکه هدایتی بیاد استیلی گزینه اصلی سرمربی گری پرسپولیس بود که من برعکس خیلی ها موافق استیلی بودم اون روز که هدایتی به پرسپولیس اومد گفتش یا دنیزلی رو میاره و یا قطبی رو من باز نظرم دنیزلی بود
ولی الان قطبی سرمربی تیم هستش ! فقط حمایت میکنیم تا وقتی بالای جدول هستیم ولی اگر قرار باشه تیم نتیجه نگیره خود هیت مدیره عوضش میکنند به قول خودت همون هفته 5 از دور برگشت

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
cp جان حرفا رو قبول دارم ولی خوب الان میگی چیکار کنیم ؟؟؟

من دو تا مطلب می گم

1- واقعا کار جالبی نکردی خندیدن دنیزلی رو پیش کشیدی . حتی به شوخی . اونم وقتی به لحاظ شرافت اخلاقی خندیدن خیلی بهتر از دبی رفتنه و تازه دنیزلی هیچوقت بابت معرفی این و اونی که دو ریال هم نمی ارزند از پرسپولیس کلی پول نگرفته بود .

2- من می گم به به و چه چه الکی به نفع تیم نیست . با حرف من و تو امروز مربی عوض نمیشه اما باور کن همون روزی که دارن ایکس یا ایگرگ رو اخراج می کنن قسمتی از انگیزشون فشار هواداراس . یعنی من و تو
تیم قطبی حتی وقتی می بره هم تاکتیک مشخصی نداره . یکی از دوستان حرف خوبی زد
گفت اینجا یکسری هستند که فقط به بردن فکر می کنند
اگر توی همین بازی اخیر توپ نیکبخت وارد دروازه می شد هیچکدوم از این دوستان به این فکر نمی کردند که تیمی که بهترین بازیکنای ایران رو داره چرا باید انقدر علی اصغری بازی کنه ؟

ببین هوادار فوتبال دو دسته هست

یکی مثل من از برد 6-2 مقابل کره خوشحال میشه اما یادش نمیره که این یک معجزه بود و ما هیچوقت مقابل کره شایسته پیروزی با اختلاف بیش از یک گل نیستیم
یکی هم هست که خوشحال میشه و می گه تیم از این بهتر نمیشه و دم مربی گرم و شدیم منچستر و ...
البته تازه اون بازیها ما خوب بازی می کردیم و 6 تاهم می زدیم ( براساس جوی که تیم رو گرفته بود )
ولی الان اگر می بریم هم خوب بازی نمی کنیم

من نمی گم فقط بازی زیبا مهمه . نه
تیم دنیزلی کافی بود یک برد دقیقه 96 ی داشته باشه اونوقت آخر فصل قهرمان می شد . با همین یک برد . جدول اینو می گه . تازه در فینال جام حذفی هم حضور داشت جایی که تیم قطبی بهش نرسید . فینالم که یادته داوری چطوری بود ؟
پس اینجوری نیست که تیم دنیزلی فقط خوب بازی کرده باشه و نتیجه نگرفته باشه . اصلا اینجوری نیست
تازه بازیکناش یا این بازیکنایی که داریم فرق دارند . خیلی زیاد

من هم از قهرمانی دقیقه 96 خوشحال شدم
ولی نمی تونم فراموش کنم که 4 تا حمله اساسی هم نکردیم . نمی تونم فراموش کنم کافی بود اون توپ توی گل نره تا یک فصل فول ناکام رو تجربه کرده باشیم .
حالا فصل پیش دفعه اولش بود می اومد ایران . تیم رو نمی شناخت . 6 امتیاز کسر شده بود و ...
اما الان
بازیکن داره
خیلی هاشو با نظر خودش گرفته
هر امکاناتی خواسته بهش دادن
بازیکنی که اول فصل کل مشکلات تیم رو به نبودنش ربط داد براش خریدن
و ...
اگر بازهم بخواد وایسه دقیقه نود و شش توپ بره توی گل !! که درست نیست
آخه یه حرکتی ؟
یه تاکتیکی ؟

نظر شخصیم اینه که امروز برش دارند بهتر از فرداس
خودشم همینو میخواد . از امپراتور مطلق پارسال چیز زیادی براش نمونده جز 4 تا هوادار . دوست نداره بیش از این خراب بشه
مربی بعدی هم 3-4 بازی قبل نیم فصل داره و تعطیلات نیم فصل که دستش روی تیم بخوابه
البته می دونم که فعلا این اتفاق نمی افته
و همینطور هم شک ندارم در آینده رخ میده ( وعده همه عاشقان هفته پنجم لیگ برتر میدان فلسطین :happy: )
اما می دونی از چی ناراحتم ؟

یکبارم که بازیکن بود
پول بود

خودمون با دست خودمون فرصت رو هدر دادیم
و بدتر از این می ترسم
این هدایتی ببینه پولش رو دور ریخته ( لااقل با مارکو و دی کارمو ) تیمم که نتیجه نمی گیره . بذاره بره ...
باز ما بمونیم و 50 میلیون طلب فلانی و خطر کسر 6 امتیاز !!!
این چیزا که یادم میاد می گفت حیف 2 میلیاردی که بابت اینا هدر رفت

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
همه اینها درسته ولی با رفتن قطبی چیزی درست نخواهد شد
شما فرض کنید الان دنیزلی مربی پرسپولیس بود ! فکر میکنید کل بازیهای نیم فصل رو میبرد و باخت نمی آورد ؟ اونوقت طرفداران قطبی نمیگفتند اگر قطبی بود تا نیم فصل باخت نمیاوردیم !!
همانطور که شما دارید از دنیزلی حمایت میکنید شاید از قطبی حمایت میکردید
یادمه زمان دنیزلی تیم دچار افت شدید شده بود 8 هفته پایانی کعبی به تیم اضافه شد و تیم نتایج خوبی گرفت !!
از شانس بد دنیزلی معدنچی مثل دیکارمو نمیزد توی گل !!! همانطور که تا حالا از این همه شوت مازیار زارع که همشون از فاصله 30-40 متری زده شده به تیرک خوردن و توی گل نرفتن
تغییرات تیم رو در نظر بگیرید چند بازیکن عوض شدن ؟؟؟ هماهنگی همین تیم برای خوب و زیبا بازی کردن شاید یه نیم فصل طول بکشه !!

قطبی 100% دچار مشکل شده و باید قبل از اینکه کار بجای باریک کشیده بشه خودش مشکل رو حل کنه ولی اینطور نیست که از یک مربی مدینه فاضله درست کنیم و بگیم بهترین مربی بوده

در مورد دنیزلی هم باید بگم که ایشون تیم صعود کرده به فینال جام حذفی رو تحویل گرفت و تیم 9 لیگ رو !!! تیم رو نتونست قهرمان جام حذفی کنه و همچنین بخاطر اختلاف 3 امتیازی نتونست قهرمان لیگ بشه همون سالی که استقلال با صمد مرفاوی فکر کنم با ا امتیاز اختلاف نسبت به ما 4 لیگ شد

مهم الان هستش نه گذشته
قطبی یه سری اشتباهات داره
1- دستیار برزیلی به اسم مارکو
2 بازی دادن به بهادر عبدی و نوروزی و دیکارمو بصورت فیکس یا بیش از 10 دقیقه (این بازیکنان در حد و اندازه دقیقه 90 به بعد هستن نه قبل دقیقه 90)
3- تکرار اشتباهاتش به دفعات زیاد

اگر قطبی همین وضعیت رو ادامه بده همین ها که فریاد امپراطور رو سر میدن خیلی زود در ورزشگاه شعار قطبی حیا کن رو هم خواهند گفت

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
محمد پنجعلی : پرسپولیس ضعف فنی دارد// برای آینده پرسپولیس در آسیا نگرانم

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: کاپیتان سابق تیم فوتبال پرسپولیس تهران با اشاره به عملکرد این تیم گفت :پرسپولیس با داشتن ضعف های فنی زیاد در خطوط خود مقابل مقاومت بسیار نا امید کننده فوتبال بازی کرد.

"محمد پنجعلی "در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"،خاطرنشان ساخت: متاسفانه پرسپولیس در بازی با مقاومت به مانند بازی فولاد اصلا خوب کار نکرد و من نگران شرایط این تیم هستم چراکه با این وضعیت پرسپولیس در آسیا هم به مشکل برمی خورد و مطمئنا حرفی برای گفتن نخواهد داشت.
وی بیان کرد : اگر پرسپولیس نتواند مقابل تیم هایی چون مقاومت که از لحاظ نفراتی و تجربه قابل مقایسه نیستندامتیاز بگیرد بدون شک در آسیا عملکردی بدتر از این با حریفان قدر خود خواهد داشت.
بازیکن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس گفت:پرسپولیس در نفرات هیچ مشکلی ندارد و به نظر من ضعف اصلی در هماهنگی این تیم است چرا که بازیکنان پرسپولیس هرکدام برای خود یک تیم هستند.
پنجعلی خاطرنشان ساخت : وقتی کادر فنی می بیند بازیکنی که به عنوان یک حرفه ای از برزیل به این تیم آورده شده جواب نمی دهد لزومی ندارد که در مورد آن و برای تثبیت خواسته های خود حساسیت به خرج دهد و بیش از این به او فرصت دهد.
وی ادامه داد : کادرفنی می بایستی همان فرصتی را که برای دی کارمو مد نظر گرفته برای علوی هم در خط دفاعی منظور می کرد ، او هم با تجربه تر است و هم کارآمد تر نسبت به سایر بازیکنان حاضر در خط دفاع.
وی درهمین رابطه اذعان کرد: من به علوی حق می دهم که بخواهد از پرسپولیس برود و این حق طبیعی او است.علوی حتی در دقایق اندکی که برای پرسپولیس بازی کرد برای این تیم بسیار موثر بود و باعث حرکت تیمی می شد.
پنجعلی در پایان گفت:به نظر من هنوز هم هیچ اتفاقی نیفتاده و اگر کادر فنی هرچه سریعتر بتواند این تیم را جمع کند می تواند پرسپولیس را دوباره به اوج خود برساند.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
همه اینها درسته ولی با رفتن قطبی چیزی درست نخواهد شد
شما فرض کنید الان دنیزلی مربی پرسپولیس بود ! فکر میکنید کل بازیهای نیم فصل رو میبرد و باخت نمی آورد ؟ اونوقت طرفداران قطبی نمیگفتند اگر قطبی بود تا نیم فصل باخت نمیاوردیم !!

در مورد دنیزلی هم باید بگم که ایشون تیم صعود کرده به فینال جام حذفی رو تحویل گرفت و تیم 9 لیگ رو !!! تیم رو نتونست قهرمان جام حذفی کنه و همچنین بخاطر اختلاف 3 امتیازی نتونست قهرمان لیگ بشه همون سالی که استقلال با صمد مرفاوی فکر کنم با ا امتیاز اختلاف نسبت به ما 4 لیگ شد

اگر قطبی همین وضعیت رو ادامه بده همین ها که فریاد امپراطور رو سر میدن خیلی زود در ورزشگاه شعار قطبی حیا کن رو هم خواهند گفت

چند تا نکته بگم ( توی امتحان میاد حتما :happy: )

1- من کی گفتم تیم دنیزلی باخت نداشت . دو روزه دارم می گم اگر می باختم خوب بازی می کرد ولی تیم قطبی اگر می بره هم خوب بازی نمی کنه ! این فرقشونه

2- بله دنیزلی تیم رسیده به فینال حذفی رو گرفت و تیم 9 لیگ رو اما آخر فصل بعد بازهم تیم رو به فینال حذفی رسوند و با اختلاف 3 امتیاز قهرمانی رو از دست داد یعنی با یک برد دقیقه نود به بالا !! قهرمان می شد

بله گذشته ها گذشته
دنیزلی هم یک جای دیگه مشغوله
من عاشق دنیزلی هم نیستم به اون معنا که بگم
حمله حمله تیم مصطفی :happy: گل بزن گل بزن ....
اونجوری که اینا
تیم قطبی و تیم پروین می کنن ( هرچند که پروین حق آب و گل داره لااقل )
بین گزینه هایی که بعد از انقلاب به ایران آمدند دنیزلی عالی بود ( البته اون آری هان هم خوب بود ولی تن به کار نمی داد )
مربی بهتر و با شناسنامه کاری بهتر بیاد قدمش روی چشم . دنیزلی کیه ؟
اما مقابل آنالیزور تیم ملی کره ؛ دنیزلی بسیار معتبر تر بود و حتی با اخلاق تر و حتی ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آقا شما قصد نداری این بحث بیهوده رو تمومش کنی ؟

به خدا نام کاربری تو ذهنمون مونده دیگه. فهمیدیم شما متفاوت ترین و عاقل ترین و متعصب ترین طرفدار پرسپولیس هستی. میدونی امثال من که از قطبی حمایت میکنیم اصلا به پرسپولیس اهمیت نمیدیم و فقط برامون مهم قطبیه که احتمالا پسرخالمونه.

این رو هم فهمیدیم که زمان دنیزلی تیممون آخره تیم بود، چون 3 تا میزد بعد 4 تا میخورد، ولی مردونه بازی میکرد. ولی تیمه قطبی پارسال مزخرف بازی کرد و قهرمان شد، اون هم شانسی. اینها نظرات شما طرفدار متعصب پرسپولیس هست و ما واقعا دیگه فهمیدیم، پس لطفا تمومش کن.

یه نگاه به صفحات گذشته تاپیک بنداز. همش شده تومارهای بی ارزش شما. حالمون به هم خورد آقا. تو این چند روز واقعا گند زدی تو تاپیک. هی همش میگی فلان روز این با فضاحت اخراج میشه، این رو هم فهمیدیم به خدا.

همش همون حرفای تکراری، بابا یک بار، دو بار نه دیگه 3بار. 10 دفعه یه حرف رو میزینی. حالمون به هم خورد دیگه ، اینو میتونی متوجه بشی ؟ یا درکش برات سخته ؟

من جدا از دوستان محترم تقاضا میکنم به پستهای ایشون جواب ندن دیگه تا این بحث تموم شه. تو این چند روز فقط جو رو خراب کردی تا چندتا از دوستان استقلالی هم جرات به مزه پرونی تو تاپیک خودمون بکنن !

در پایان، آقا لطفا این بحثات رو تموم کن.

پ.ن : من اصلا قصدم توهین یا خرد کردن شخصیت شما نبود. قصدم انتقاد کردن از شمابود، دقیقا همون جوری که شما از قطبی انتقاد میکنید...

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
/آخرين اخبار از مصدومان پرسپوليس/

مصدوميت پتروويچ و بهبودي كريمي

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از بازي مقابل مقاومت سپاسي از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ايوان پتروويچ در پايان بازي مقابل مقاومت سپاسي از ناحيه مچ پا مصدوم شد و كادر پزشكي معاينات اوليه را روي اين بازيكن انجام داد.
به گفته پزشك باشگاه پرسپوليس قرار است تكليف وي پس از تمرين امروز مشخص شود.
مسعود زارعي از روز گذشته دويدن روي تردميل و ركاب زدن روي دوچرخه ثابت را انجام داد.
قرار است نشستي بين زرينه و پزشك معالج زارعي روز دوشنبه برگزار شود.
علي كريمي كه از ناحيه ران آسيب ديده است، از برطرف شدن درد خود خبر داد و مي تواند نرم دوي را آغاز كند.
زرينه در خصوص سلامت بازيكنان خارجي پرسپوليس اظهار داشت: طبق قوانين كه براي جذب بازيكنان خارجي بايد در نظر بگيريم وظيفه خود را انجام داده‌ايم و هر چهار بازيكن پرسپوليس در سلامت كامل هستند و مشكلي ندارند؛ ولي بايد ديد آقاياني كه در خصوص سلامت بازيكنان خارجي اظهار نظر كردند منظور دقيقشان در اين خصوص چيست تا جواب لازم را بدهيم

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
/اخبار كوتاه از پرسپوليس تهران/

خوردبين فردا به مصطفوي گزارش مي‌دهد

خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از بازگشت از سمينار اي اف سي، فردا به مديرعامل باشگاه گزارش مي‌دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمود خوردبين كه به مدت يك هفته به جاي داريوش مصطفوي در سمينار كنفدراسيون فوتبال آسيا شركت كرده بود پس از صحبت‌هاي تلفني قرار است فردا (يكشنبه) گزارش كامل و جامعي به صورت مكتوب در مورد اين سمينار به مدير عامل پرسپوليس ارائه دهد.

* عذر خواهي تلفني توره از مصطفوي و قطبي
ابراهيم توره مهاجم سنگالي تيم فوتبال پرسپوليس روز گذشته در تماسي تلفني از داريوش مصطفوي و افشين قطبي عذر خواهي كرد و دلايلي در خصوص غيبت هايش عنوان كرد.
مصطفوي و قطبي، تصميم نهايي در خصوص اين بازيكن را به امروز و برگزاري جلسه حضوري موكول كردند.

*قطبي خطاب به بازيكنان: همديگر را تخريب نكنيد
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از باخت مقابل مقاومت خطاب به بازيكنان اعلام كرد: باخت جزئي از فوتبال است و به همه شما هشدار مي‌دهم با مصاحبه هاي گوناگون به دنبال تخريب يكديگر نباشيد، چون حركتي حرفه اي نيست.
وي از بازيكنان خواست فقط در خصوص نقاط ضعف و قوت خود صحبت كنند و در مورد عملكرد يكديگر اظهار نظر نكنند.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
چند تا نکته بگم ( توی امتحان میاد حتما :happy: )

1- من کی گفتم تیم دنیزلی باخت نداشت . دو روزه دارم می گم اگر می باختم خوب بازی می کرد ولی تیم قطبی اگر می بره هم خوب بازی نمی کنه ! این فرقشونه

2- بله دنیزلی تیم رسیده به فینال حذفی رو گرفت و تیم 9 لیگ رو اما آخر فصل بعد بازهم تیم رو به فینال حذفی رسوند و با اختلاف 3 امتیاز قهرمانی رو از دست داد یعنی با یک برد دقیقه نود به بالا !! قهرمان می شد

بله گذشته ها گذشته
دنیزلی هم یک جای دیگه مشغوله
من عاشق دنیزلی هم نیستم به اون معنا که بگم
حمله حمله تیم مصطفی :happy: گل بزن گل بزن ....
اونجوری که اینا
تیم قطبی و تیم پروین می کنن ( هرچند که پروین حق آب و گل داره لااقل )
بین گزینه هایی که بعد از انقلاب به ایران آمدند دنیزلی عالی بود ( البته اون آری هان هم خوب بود ولی تن به کار نمی داد )
مربی بهتر و با شناسنامه کاری بهتر بیاد قدمش روی چشم . دنیزلی کیه ؟
اما مقابل آنالیزور تیم ملی کره ؛ دنیزلی بسیار معتبر تر بود و حتی با اخلاق تر و حتی ...

حرف هاي cp-you كلهوم تاييد ميشه
126fs3315323.gif

منم چه فصل قبل چه الان با بازيهاي تيم زياد حال نكردم
bored.gif

هر بازي رو هم كه برده بازم من نديدم تيم تاكتيك خاصي رو داشته باشه
127fs1194685.gif

به نظر من هم قطبي اگه بخواد همينجوري ادامه بده و پرسپوليس بدون تاكتيك بازي كنه 100%‌رفتنيه
126fs422682.gif

البته اميدوارم اگه قراره بره زودتر بره تا لاقل مربي بعدي وقت داشته باشه تيم رو جمع كنه
128fs801620.gif

انشاالله پرسپوليس روز به روز قويتر بشه
127fs2408344.gif

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
آقا شما قصد نداری این بحث بیهوده رو تمومش کنی ؟

به خدا نام کاربری تو ذهنمون مونده دیگه. فهمیدیم شما متفاوت ترین و عاقل ترین و متعصب ترین طرفدار پرسپولیس هستی. میدونی امثال من که از قطبی حمایت میکنیم اصلا به پرسپولیس اهمیت نمیدیم و فقط برامون مهم قطبیه که احتمالا پسرخالمونه.

این رو هم فهمیدیم که زمان دنیزلی تیممون آخره تیم بود، چون 3 تا میزد بعد 4 تا میخورد، ولی مردونه بازی میکرد. ولی تیمه قطبی پارسال مزخرف بازی کرد و قهرمان شد، اون هم شانسی. اینها نظرات شما طرفدار متعصب پرسپولیس هست و ما واقعا دیگه فهمیدیم، پس لطفا تمومش کن.

یه نگاه به صفحات گذشته تاپیک بنداز. همش شده تومارهای بی ارزش شما. حالمون به هم خورد آقا. تو این چند روز واقعا گند زدی تو تاپیک. هی همش میگی فلان روز این با فضاحت اخراج میشه، این رو هم فهمیدیم به خدا.

همش همون حرفای تکراری، بابا یک بار، دو بار نه دیگه 3بار. 10 دفعه یه حرف رو میزینی. حالمون به هم خورد دیگه ، اینو میتونی متوجه بشی ؟ یا درکش برات سخته ؟

من جدا از دوستان محترم تقاضا میکنم به پستهای ایشون جواب ندن دیگه تا این بحث تموم شه. تو این چند روز فقط جو رو خراب کردی تا چندتا از دوستان استقلالی هم جرات به مزه پرونی تو تاپیک خودمون بکنن !

در پایان، آقا لطفا این بحثات رو تموم کن.

پ.ن : من اصلا قصدم توهین یا خرد کردن شخصیت شما نبود. قصدم انتقاد کردن از شمابود، دقیقا همون جوری که شما از قطبی انتقاد میکنید...
تائید می شه.من به شخصه دیگه جواب ابن آدم .... رو نمی دم.ایشون مشکل روحی روانی و مغزی دارن.
اگه شما معلمی من هم پزشکم.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
انصاري فرد : كسي نمي‌توانددلال بازي در فوتبال ايران را انكار كند

تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۱۱/۰۸/۸۷‬

مدير مسوول روزنامه ورزشي پيروزي گفت : در فوتبال ايران دلال بازي وجود دارد و هيچكس نمي‌تواند آن را انكار كند.

محمد حسين انصاري فرد روز شنبه در گفت وگوي اختصاصي با ايرنا در شهركرد افزود: بايد مواظب بود پرسپوليس كه يك تيم مردمي است دچار دلال بازي نشود.

وي تصريح كرد:مشكل تيم فوتبال پرسپوليس در چند هفته گذشته عدم هماهنگي بين برخي از بازيكنان به ويژه در خط دفاعي بود، كه اكنون افشين قطبي به تركيب ايده آل خود نزديك شده است .

انصاري فرد گفت : پرسپوليس در حال تبديل شدن به يك تيم قدرتمند است و به قهرماني در ليگ نزديك خواهد شد.

مدير مسوول روزنامه پيروزي ، در خصوص برخي ازنشريات زرددر فوتبال ايران نيز گفت : روزنامه اگر اعتماد مخاطب خود را جلب كرد، نيازي به هياهو و جنجال ندارد.

به گفته وي ، اگر بدنه كارشناسي روزنامه قوي باشد، بين مردم از جايگاه ويژه‌اي برخوردار خواهد بود و روزنامه‌اي كه كادر كارشناسي قوي ندارد مجبور است به حاشيه روي بياورد و با تحريك مردم فروش داشته باشد كه اين عمل در نشريات ورزشي حركتي درست نيست

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
زمان نقل و انتقالات نيم فصل اعلام شد

براساس اعلام سازمان ليگ، زمان نقل و انتقالات نيم فصل ليگ برتر از تاريخ 24 آبان ماه شروع شده و تا 8 آذر ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران )ايپنا(، با توجه به اينكه طبق برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده نيم فصل رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال به احتمال فراوان در تاريخ 5 آذر به پايان مي‌رسد، لذا زمان نقل و انتقالات نيم فصل از تاريخ 24 آبان تا 8 آذر ماه اعلام شد. زمان تعطيلات بين دو نيم فصل دو هفته خواهد بود

کسی خبر داره تو نیم فصل به غیر از جدایی علوی کسی میاد؟میره؟

مربي پرسپوليس بعد از شكست مقابل مقاومت: در دفاع خوب بوديم، در حمله ضعيف/كارشناسان در مورد داوري اظهار نظر كنند
thumbpic.aspx

مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از قبل هم گفته بودم كه بازي در شيراز كار آساني نيست اما پيش بيني نمي كرديم كه در اين بازي تا اين حد به راحتي موقعيت از دست بدهيم.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) افشين پيرواني بعد از شكست تميش مقابل مقاومت سپاسي عنوان كرد:مقاومت سپاسي ثلبت كرد كه تيم بسيار خوبي است و در شيراز به راحتي مقابل هيچ تيمي شكست نمي خورد، به هيمن دليل بايد به مربيان اين تيم تبريك گفت اما نبايد اين موضوع را هم فراموش كرد كه پرسپوليس در اين بازي دچار بدشانسي شد و موقعيت هاي گل زني اش را به راحتي از دست داد.

وي ادامه داد:خوشبختانه در خط دفاع بازي بسيار خوبي انجام داديم و ثابت كرديم كه با گذشت زمان همه چيزدرست مي شود اما در خط حمله باز هم بي دقت بازي كرديم و يك يپس از ديگري موقعيت هاي خودمان را از دست داديم.

پيرواني خاطرنشان كرد:اين شكست هيچ چيزاز ارزش هاي تيم پرسپوليس كم نمي كند چون ما همچنان يكي از شانس هاي مسلم كسب عنوان قهرماني ليگ برتر هستيم و بايد در آينده تمام امتيازات بازي هاي خانگي را جمع آوري كنيم.پرسپوليس چهار بازي خانگي پشت سر هم در پيش دارد و بايد در اين بازي ها تمام امتيازات را جمع آوري كند.

مربي پرسپوليس در پايان گفت:اميدوارم مسولان يك بارديگر فيلم اين بازي را تماشا كنند و در خصوص داوري اين بازي اظهار نظر كنند.من دوست ندارم در مورد داوري اين بازي حرفي بزنم چون اصولا در مورد داوري هيچ وقت حرفي نزده ام و همه چيز را به كارشناسان سپرده ام.

Last edited:
بالا