• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
در ديدار برابر پيكان در شهر قزوين

فقط 10 درصد طرفداران پرسپوليس حق ورود به ورزشگاه را دارند

خبرگزاري فارس: در مسابقه دو تيم پرسپوليس و پيكان، فقط 10 درصد از طرفداران پرسپوليس حق ورود به ورزشگاه شهر قزوين را دارند.

ميرشاد ماجدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تمام تلاشي كه انجام داديم، براي اين بود كه مردم فوتبالدوست قزوين بتوانند مسابقه پيكان و پرسپوليس را از نزديك تماشا كنند. طبق مقررات، فقط 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه را به طرفداران پرسپوليس اختصاص خواهيم داد.
وي افزود: طبق اساسنامه سازمان ليگ، فضاي پشت نيمكت پرسپوليس را به تماشاگران اين تيم اختصاص خواهيم داد. مي‌دانيم اين تيم هواداران ميليون فراواني در سراسر كشور دارد؛ اما براي مردم قزوين جا افتاده كه پيكان تيم شهر آنها است. مردم، اين تيم را در ديدار با پرسپوليس تشويق خواهند كرد.
ديدار اين دو تيم در هفته پانزدهم ليگ برتر برگزار خواهد شد. هفته اي كه مسابقاتش به دليل بازي تيم ملي برابر امارات، به تعويق افتاده است.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
مرادی دیدار ملوان - استقلال را قضاوت می کند / رحیمی مقدم داور دیدار پرسپولیس
از سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران دیدارهای هفته چهاردهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور اعلام شد که طی آن مسعود مرادی دیدار تیم‌‌های ملوان بندرانزلی و استقلال تهران را قضاوت می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، طبق برنامه اعلام شده از سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال، رحیم رحیمی مقدم دیدار تیم‌های پرسپولیس با صبای قم که روز پنجشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی برگزار می شود را قضاوت می کند.

- برنامه و اسامی دیدارهای هفته سیزدهم رقابت‌های لیگ برتر به شرح زیر است:
پنجشنبه - 16/8/87
* ملوان بندرانزلی - استقلال تهران، ساعت 14:15، ورزشگاه تختی انزلی
داور: مسعود مرادی، کمک‌ها: حسین خانبان و محمدرضا ابوالفضلی، داور چهارم: غلامرضا جباری

* پرسپولیس تهران - صبا قم، ساعت 16:15، ورزشگاه آزادی تهران
داور: رحیم رحیمی‌مقدم، کمک‌ها: داود رفعتی و علیرضا یزدانی، داور چهارم: فرشید افشار

جمعه - 17/8/87
* سایپا کرج - استقلال اهواز، ساعت 14:15، ورزشگاه انقلاب کرج
داور: خداداد افشاریان، کمک‌ها: صفدر احمدی و غلام آموزگار، داور چهارم: هادی حاج عباسی

* پاس همدان - مقاومت سپاسی شیراز، ساعت 14:15، ورزشگاه قدس همدان
داور: منصور نوری، کمک‌ها: رسول فروغی و محمد مجد قرا ملکی، داور چهارم: مرداس جابری

* پیام مشهد - ذوب آهن اصفهان، ساعت 14:15، ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
داور: علیرضا فغانی، کمک‌ها: مجید ویشگاهی و بابک داوری، داور چهارم: پیروز سیف الله پور

* سپاهان اصفهان -داماش گیلان، ساعت 14:15، ورزشگاه فولادشهر اصفهان
داور: قاسم واحدی، کمک‌ها: صادق نوری و حمید نظری، داور چهارم: محمد حسین شهریارپناه

* برق شیراز- ابومسلم مشهد، ساعت 14:15، ورزشگاه حافظیه شیراز
داور: احمد صالحی، کمک‌ها: محمدرضا اسحاقیان و حسین سنجری، داور چهارم: جواد شرقی

* فولاد خوزستان - پیکان قزوین، ساعت 14:15، ورزشگاه تختی اهواز
داور: رحیم مهرپیشه، کمک‌ها: حسین نجاتی و محمدرضا منصوری، داور چهارم: علیرضاشیخی

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
خواهشند پست های قبلی رو یه نیگا بنداز..

حمید

آقا حمید عزیز تذکرت بجا بود ولی خداییش خودت هم همین جوری خبرها رو میذاری ها . من شخصا 2 بار این مساله رو به شما گفتم اما به نظر میاد صفحات قبل رو نمی خونی :cool:
ناراحت نشی ها . دوستانه گفتم خدمتت :happy:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
در ديدار برابر پيكان در شهر قزوين
فقط 10 درصد طرفداران پرسپوليس حق ورود به ورزشگاه را دارند
خبرگزاري فارس: در مسابقه دو تيم پرسپوليس و پيكان، فقط 10 درصد از طرفداران پرسپوليس حق ورود به ورزشگاه شهر قزوين را دارند.
ميرشاد ماجدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تمام تلاشي كه انجام داديم، براي اين بود كه مردم فوتبالدوست قزوين بتوانند مسابقه پيكان و پرسپوليس را از نزديك تماشا كنند. طبق مقررات، فقط 10 درصد از ظرفيت ورزشگاه را به طرفداران پرسپوليس اختصاص خواهيم داد.
.

اونوقت ببم جان ... ایشون چه طوری میخوان تفکیک کنن طرفداران تیم پیکان و پرسپولیس رو :lol:
مشخص شد هنوزم احمق پیدا میشه

هدایتی هم که :
در پي كمك مالي به بازيكن زنداني ، از سوي كميته انضباطي تشويق شد
خبرگزاري فارس: رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران به دليل كمك مالي به يك فوتباليست زنداني، از سوي كميته انضباطي تشويق شد.

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
اونوقت ببم جان ... ایشون چه طوری میخوان تفکیک کنن طرفداران تیم پیکان و پرسپولیس رو :lol:
مشخص شد هنوزم احمق پیدا میشه

.

شایدم یه راهی پیدا کردند که این حرفو میزنند. مثلا شاید کانون هواداران دارند.
تازه حتی اگه از دستشون در بره و50 درصد هم هوادار پرسپولیس باشند بازم مگه ورزشگاهشون چقدر گنجایش داره؟
کلا خیلی به نفعشونه هم با توجه به جو آزادی هم با در نظر گرفتن آمار خیره کننده پرسپولیس در بازیهای خارج از خونه!

البته نکته مثبت ماجرا اینه که 3 تا بازی پشت سر هم تو آزادیه با توجه به لغو شدن بازیهای هفته پانزدهم. یعنی فعلا تیم 3 هفته وقت داره به راحتی از این بحران فرار کنه و اوج بگیره بعدشم خدا بزرگه بچه ها تلاش می کنندپائولو روبرتو دی کارمو هم که هست حسابی پشتمون گرمه! :دی

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
آقا حمید عزیز تذکرت بجا بود ولی خداییش خودت هم همین جوری خبرها رو میذاری ها . من شخصا 2 بار این مساله رو به شما گفتم اما به نظر میاد صفحات قبل رو نمی خونی :cool:
ناراحت نشی ها . دوستانه گفتم خدمتت :happy:
آره خودم می دونم که این رو گفتم
ولی دقت کرده باشی من سریع پاکشون می کنم...

فدای تو

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
صبح امروز برگزار شد

تمرين پرسپوليس در غياب ماركو و علوي

خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز در زمين شماره 2 ورزشگاه راه آهن واقع در اكباتان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 45/10 آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، حركات كششي و نرمشي، تمرينات استقامتي و سرعتي، حفظ توپ و پرسينگ، آقا وسط و بازي فوتبال در يك چهارم زمين پرداختند.
* علي كريمي با رفع مصدوميت در تمرينات گروهي شركت كرد.
* ماركو، مهدي واعظي، مسعود زارعي، ابراهيم توره، محمد علوي و الونگ الونگ غايب بودند.
* فرانك آتسو مدافع توگويي پس از 40 دقيقه، تمرين را ترك كرد.
* فيزوتراپ آلماني كه گفته مي‌شود از دوستان قطبي است امروز نيز در تمرين شركت كرد و دقايقي با بازيكنان مصدوم به گفت و گو پرداخت.
* حسين بادامكي فقط نظاره گر تمرين بود.
* حدود 100 هوادار در محل تمرين حضور داشتند. آنها همانند روزهاي اخير عليه يك روزنامه موضع گيري كردند.
* ايوان پتروويچ و كريم باقري با اجازه كادر فني زودتر از سايرين به استخر و سونا رفتند.
* در پايان تمرين بهادر عبدي، فرهاد خيرخواه، عليرضا حقيقي و هادي نوروزي تمريناتي ويژه را زير نظر قطبي انجام دادند.
* تمرين ساعت 12 به پايان رسيد و فردا صبح پيگيري مي‌شود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تمرین در هوای بارانی

کریمی عجب استرجی پاش کرده ها..

attachment.php

این همون فیزیوتراپه هست 100% داره با کریمی آلمانی حرف می زنند

attachment.php

فایل های ضمیمه

• main1.JPG
    main1.JPG
    133.9 KB · نمایش ها: 34
  • main2.JPG
    main2.JPG
    159.9 KB · نمایش ها: 36

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
حامد جان تولدت مبارك
شرمنده اگه يكم دير رسيدم

راستي الان واسه اين بازي محروم يا مصدوم هم داريم؟

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
محروم نداریم خواهری ، ولی مصدوم داریم . پترویچ و منصوری به احتمال 90 درصد نیستن . کریمی هم هنوز قطعی نشده !

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
غيبت سئوال برانگيز واعظي در تمرينات

غيبت مهدي واعظي در تمرينات 2 روز گذشته تا حد زيادي تعجب برانگيز به نظر مي رسيد . واعظي که همچنان اعلام مي کند که از ناحيه گردن دچار آسيب ديدگي است در بازي قبلي مقابل مقاومت به رغم اصرار زرينه به ميدان رفت . حال به نظر مي رسد پافشاري بيش از حد اين دروازه بان با تجربه براي حضور در ترکيب پرسپوليس باعث شده تا او در تمرينات 2 روز گذشته غايب باشد . در هر حال بايد منتظر بود و ديد واعظي به رغم عدم حضور در تمرينات پرسپوليس باز هم در بازي روز پنج شنبه مقابل صبا باتري به ميدان خواهد رفت ؟ يا قطبي به خاطر مصدوميت و دوري او از تمرينات به حقيقي جوان ميدان خواهد داد!؟

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
باشگاه پرسپوليس : مارکو خلاف کرده ، نه ما

اگرچه اين روزها شايع شده که مربي برزيلي پرسپوليس به واسطه عدم دريافت حق و حقوقش اين تيم را ترک کرده و راهي برزيل شده به همين دليل مي تواند از طريق فيفا مطالباتش را دريافت کند، اما مطمئن باشيد باشگاه پرسپوليس هم براي خود ادله هاي زيادي دارد. طبق اخبار دريافتي از باشگاه، مسئولان پرسپوليس معتقدند که چک مارکو آماده بوده و اين مربي مي توانست با مراجعه به باشگاه حق و حقوق خود را دريافت کند. ضمن اين که مارکو بدون اطلاع باشگاه و سرمربي تيم ، تيمش را ترک کرده و اين موضوع طبق قوانين فيفا خلاف محسوب مي شود

زرينه قهر نکرده ، سرماخورده !

غيبت دکتر زرينه در تمرين ديروز حرف و حديث هاي زيادي را ايجاد کرد . حتي در تمرين شايع شد که حضور غريبه چشم آبي با عنوان دوست قطبي «همان فيزيوتراپ هلندي» اسباب ناراحتي پزشک پرسپوليسي ها را فراهم کرده و ترجيح داده در تمرين ديروز غايب باشد . اين موضوع کنجکاوي ما را هم برانگيخت . از اين رو پيگيري هاي خود را آغاز کرديم تا از صحت و سقم قهر دکتر زرينه اطلاع پيدا کنيم . اما در نهايت فهميديم که غيبت زرينه به خاطر سرماخوردگي شديد بوده ، نه قهر ! گويا پزشک پرسپوليسي ها خودش به شدت دچار بيماري سرماخوردگي شده و به همين دليل در تمرين ديروز غايب بوده است . جالب است، نه ؟!

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
با اختلاف 3-2 گل :

کريمي : پرسپوليس را مي بريم چند روز به بازي پرسپوليس و صبا بيشتر نمانده است و بازار داغ کري ميان بازيکنان و حتي مربيان به راه افتاده است . سواي جدال شيث رضايي و عليرضا نيکبخت واحدي که مي تواند صحنه هاي جذاب و ديدني را به وجود آورد، جدال هاي ديگري هم ممکن است بر زيبايي هاي بازي بيفزايد . يکي از آن ها رو در رو شدن فيروز کريمي و افشين قطبي است که هر کدام از آن ها براي تيم هاي خود بمب روحيه و انرژي هستند مخصوصا زماني که در بازي گلي رد و بدل شود. در همين زمينه مسئولان باشگاه صبا پاداش ويژه اي را براي شکست سرخپوشان در نظر گرفته اند تا بازيکنان قمي با روحيه مضاعفي به مصاف شاگردان قطبي بروند. فيروز کريمي در يک محفل خصوصي اعلام کرده است که پرسپوليس را حتما مي بريم آن هم با اختلاف چند گل . نمي دانيم که بر اساس چه پايه و منطقي فيروزخان چنين حرفي را بر زبان مي آورد. فقط اميدواريم که پاي رمال و جادوگر به بازي کشيده نشود تا خداي ناکرده مشکل خاصي به وجود نيايد

آتسو به صبا مي رسد

فرانک آتسو به نظر مي آيد هنوز از ناحيه زانو احساس درد مي کند . اين مدافع سيه چهره روز گذشته پس از چند دقيقه تمرين با همبازي هايش به همراه فيزيوتراپ تازه وارد هلندي به رختکن رفت تا زير نظر او تمرينات اختصاصي انجام دهد . البته مصدوميت آتسو به نظر نمي آيد چندان جدي باشد و به احتمال زياد او در بازي بعدي حضور خواهد داشت . مگر اين که همچون چند بازي قبلي، قطبي تشخيص دهد که از زوج حيدري – باقري ها در مرکز خط دفاعي بهره ببرد.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
اخراج مارکو تکذيب شد

از آن جا که مديريت باشگاه پرسپوليس تجربه هاي تلخ فراواني بابت اخراج بازيکنان و مربيان خارجي در فصول گذشته داشته است آن ها اين بار قصد دارند که خلاف جريان آب شنا کنند و مي خواهند که همچنان کمافي السابق مارکو را در تيم نگه دارند. مارکو بيشتر از آن که به انجام امور کارهاي تاکتيکي و آماده سازي تيم توجه داشته باشد به مسافرت هاي پي در پي خود مي انديشد و در واقع به خوشگذراني خودش اهميت بسياري مي دهد. شايد تجربه هاي اندوهگيني که سرخپوشان بابت اخراج مربيان و بازيکنان خارجي داشته آن ها را بر آن داشت که ديگر براي خود دشمن نتراشند. پرونده هاي آري هان و تئودي يونگ هلندي از يک طرف و داستان هاي رافائل و نيکولوفسکي و.... از سويي ديگر باعث شده است که مديران پرسپوليس فکر اخراج خارجي هاي خود را از سر خارج کنند . به همين خاطر تمام تلاش خود را مي کنند که اول مبالغ قراردادهاي آن ها را تامين کنند بعد به فکر کنار گذاشتن آن ها باشند تا ديگر مشکل کسر امتياز و از اين دست مسائل ايجاد نشود.

قطبى: تا زمانى كه هستم هيچ بازيكنى از جمله ديكارمو از پرسپوليس جدا نمى شود

افشين قطبى، سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: تا زمانى كه هستم هيچ بازيكنى از جمله ديكارمو از تيم جدا نمى شود و در غير اين صورت مرا نيز بايد اخراج كنند. وى پس از پايان تمرين ديروز پرسپوليس در مورد انتشار خبر تصميم اعضاى هيأت مديره مبنى بر كنار گذاشتن مهاجم برزيلى اظهار داشت: تا وقتى كه من در اين تيم هستم هيچ بازيكنى جدا نمى شود و اگر اين كار صورت بگيرد من نفر دوم هستم. وى ادامه داد: به تمام بازيكنان تا لحظه آخرى كه در ايران هستم نياز دارم و به هيچ عنوان زيربار فشار نمى روم. بهتر است دوستان عجولانه تصميم گيرى نكرده و منتظر روزهاى خوب آينده بمانند. قطبى در مورد خروج دستيار برزيلى خود از ايران گفت: دوست ندارم در خصوص ماركو حرف بزنم و بهتر است فقط سكوت كنم. وى در مورد حضور يك مربى فيزيوتراپ در تمرين ديروز تاكيد كرد: وى دوست من است و به عنوان فيزيوتراپ در جام جهانى ۲۰۰۶ و جام ملت هاى ۲۰۰۸ حضور داشت. يك آلمانى است و هم اكنون در هلند زندگى مى كند و به مدت يك هفته مهمان من در ايران است.

Last edited:

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
تبريك به اقا حامد همشهري عزيز
انشاالله هميشه موفق باشي:)

ممنون دوست عزیز

حامد جان تولدت مبارك
شرمنده اگه يكم دير رسيدم

تشکر دوست خوبم

فقط از آب و هواش؟!:D خبر دیگه ای نبود؟!;)

شیراز فقط آب و هواش خوبه :lol: دیگه خبر خاصی نبود :D

حامد برو یه تیم بزن چقدر طرفداری ها.........

چرا به فکر خودم نرسید ؟؟؟!!!

Last edited:
بالا