• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
به دنبال پخش تصاويري از چراي گوسفندان در ورزشگاه شهيد حاجي پور شهرستان سعادت شهر از توابع استان فارس در برنامه 90، رييس تربيت بدني اين شهرستان به انتقاد از عملكرد مجري اين برنامه تلويزيوني پرداخت.

حاجي پور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه فارس، با اشاره به اينكه اين نوع اطلاع رساني صرفاً ماهيت تخريبي دارد و در شان رسانه ملي نيست، گفت: اگر "فردوسي پور" قصد انعكاس كاستي ها را دارد مي توانست ابتدا اصل ماجرا را از مسئولين ذيربط جويا شود و سپس در برنامه‌ي تلويزيوني به آن بپردازد نه اينكه به صرف ارسال يك عكس با آبروي يك شهر بازي كند. (( منم معتقدم عادل بعضي وقتا دنبال شيطنت و پرشور كردن 90 هست اما بهر حال گفت ما حاضريم با مسئولين مربوطه در اين مورد ارتباط داشته باشيم ؟ (( گفت ديگه , درسته ؟؟ ))
وي ادامه داد: فردوسي پور خود را كارشناس ورزش مي داند ولي اطلاع ندارد كه نگهداري ورزشگاهها در حيطه وظايف ادارات تربيت بدني است و ارتباطي به هيات فوتبال استان ها ندارد. او براي بررسي يك خطاي هند ساده نظر20كارشناس را جويا مي شود اما در اين موارد براي جنجال سازي تنها به استناد يك عكس، اطلاع رساني مخرب مي‌كند. وي با پخش آن تصاوير خواستار پاسخگويي آيت اللهي شد و به نظر مي رسد پس از حمله لفظي رئيس سابق كميته انضباطي فدراسيون فوتبال به آيت اللهي وهمچنين بزرگنمايي مسئله نور ورزشگاه حافظيه حالا هم قصد دارند اين گونه به تخريب اين فرد زحمتكش ورزش بپردازند.

رييس تربيت بدني سعادت شهر در ادامه به ايسنا گفت: ما 15 سال است كه با فرستادن گوسفند روي چمن توانسته ايم با يك طرح ابتكاري آن را به يكي از بهترين زمين هاي كشور تبديل كنيم و حتي چندي پيش در يكي از بخش هاي خبري صداوسيما اعلام شد پژوهشگران دانماركي به اين نتيجه رسيده اند كه چراي گوسفندان سبب تقويت چمن مي‌شود! (((البته معلوم نيست واقعا راست گفته كه چراي گوسفند ضرر نداره؟ اما تو زمين گاو ميچريد كه مشخصا فاتحه زمينو ميخونه)))
وي با برشمرن خواص اين كار افزود: تجربه ثابت كرده استفاده از دستگاه چمن زني سبب سوختن ناحيه فوقاني چمن و گرايش آن به سفيدي مي‌شود. (( پس گاو و گوسفند چيكار ميكنن اگه ماشين اينطوري ميكنه :lol: )) ما پس از چراي گوسفندان كه در فواصل معيني صورت مي گيرد به راحتي كار يك روزه چمن زني با دستگاه را در طي يكساعت كار همان دستگاه تنها براي همسان سازي سطح آن انجام مي دهيم و در مصرف بنزين اين ماشين هم صرفه جويي مي كنيم. :lol:(( يك دليل كاملا منطقي , استفاده بهينه از تمام عوامل و امكانات موجود و نيززمان ))
وي خاطر نشان ساخت: ورزشگاه آزادي هر هفته تنها شاهد برگزاري تنها يك بازي است اما ما اينجا در طول هفته چهار روز بازي برگزار مي کنيم و همانطور كه ديده ايد و مسئولين هم اعلام كرده‌اند اين زمين در زمره پنج زمين برتر كشور به حساب مي آيد. حالا هم كه قرار است ورزشگاه حافظيه مرمت شود آنهايي كه به كار ما معترض هستند مي توانند بيايند وهنگام برگزاري بازيها كيفيت چمن را ببينند و بعد اظهارنظر كنند.

حاجي پور در خاتمه خواستار عذرخواهي فردوسي پور شد و گفت: بايد نسبت به شهر ما اعاده حيثيت شود و رسانه ملي محلي براي تخريب يك جامعه نگردد، (( چه ربطي به جامعه داشت ؟ ))انعكاس اين‌گونه كاستي ها در چنين برنامه‌اي زيبنده نيست.

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
:D:lol::lol::lol: :lol::lol::lol::D
این مصاحبه واقعا انجام شده یا خیالیه ؟؟؟ اگه واقعی هست که باید افسوس خورد به حال خودمون . عجب استدلال هایی !!!

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
:D:lol::lol::lol: :lol::lol::lol::D
این مصاحبه واقعا انجام شده یا خیالیه ؟؟؟ اگه واقعی هست که باید افسوس خورد به حال خودمون . عجب استدلال هایی !!!

بايد واقعي باشه , چون ايسنا معتبر هست .
منبع : واكنش رييس تربيت بدني سعادت شهر به برنامه 90: "فردوسي‌پور" آبروي شهر ما را به تمسخر گرفت
چراي گوسفندان سبب تقويت چمن مي‌شود!

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
البته ایشون به دلیل معذوریت های اخلاقی احتمالا نتونستن حقایق مطلب رو بیان کنند . چون احتمالا به دلیل چرای گاوها در زمین چمن و احتمالا عوارض بعد از تغذیه شون هست که چمن تقویت می شه :lol:

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
چه با حال
Drbarbie.gif

عجب مصاحبه ی توپی :blink:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
دیشب 90 خیلی باحال بود . البته اون قسمتی که مربوط به گاو و گوسفند ها بود. فردوسی پور با 2 انگشت اشاره دستش مستطیل می کشید و می گفت این گوسفندها ... .
129fs2705461.gif
129fs2705461.gif
129fs2705461.gif
ته خنده بود.

یا یه جا دیگش پرسید اینها گاو هستن یا گوسفند؟ طرف هم زد تو حالش گفت شما متخصصید شما بگید !
loudlaff.gif
loudlaff.gif
loudlaff.gif

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ولی بعد از 2-3 تا برنامه دیشب 90 رو دیدم ... به نظر من خیلی افت کرده برنامش
البته من تا بعد از بازی پرسپولیس بیشتر ندیدم
اما اصلا جالب نیست .. حتی به نسبت اوایل فصل هم یه جورایی ضعیفه

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
دیشب 90 خیلی باحال بود . البته اون قسمتی که مربوط به گاو و گوسفند ها بود. فردوسی پور با 2 انگشت اشاره دستش مستطیل می کشید و می گفت این گوسفندها ... .
129fs2705461.gif
129fs2705461.gif
129fs2705461.gif
ته خنده بود.

یا یه جا دیگش پرسید اینها گاو هستن یا گوسفند؟ طرف هم زد تو حالش گفت شما متخصصید شما بگید !
loudlaff.gif
loudlaff.gif
loudlaff.gif

اون تيكه اي كه عادل مچ يارو رو كه گفته بود تو راهم ولي تو خونه بود هم جالب بود:lol:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ولی بعد از 2-3 تا برنامه دیشب 90 رو دیدم ... به نظر من خیلی افت کرده برنامش
البته من تا بعد از بازی پرسپولیس بیشتر ندیدم
اما اصلا جالب نیست .. حتی به نسبت اوایل فصل هم یه جورایی ضعیفه

نمیدونم چقدر حقیقت داره اما گفته میشه که بهش تذکر دادن که برنامه رو کلآ آرومتر بکنه!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اون تيكه اي كه عادل مچ يارو رو كه گفته بود تو راهم ولي تو خونه بود هم جالب بود:lol:
:D
نه بابا بنده خدا بیرون بوده خب...بعد میرسه خونه....همچین چیزی نمیشه؟؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
دوستان بحث درباره 90 و فردوسی پور را اینجا ادامه بدن.

تمام حرفهایی که می خواستم بزنم توی این پست گفته شده. و من هم تایید می کنم.

واقعا براش متاسفم که به خودش اجازه میده این جور توی یه برنامه پربیننده این حرف ها رو بزنه.
متاسفانه کسی دایره جستجوش بیشتر از ویکی پدیا نیست، بیشتر از این هم نمیشه ازش انتظار داشت.

واقعا دیشب فهمیدم که این آدم چقدر کثیفه و چقدر شخصیت پستی داره. این جمله را به خاطر پرسپولیسی بودنم نمی گم بلکه از این ناراحتم که یه آدم چطور به خودش اجازه میده تا چنین رفتاری با یه بازیکن داشته باشه.

همین آرش برهانی که این همه موقعیت خراب می کرد برگشته گفته باید به بازیکن فرصت داد.

امیدوارم که توی بازی بعدی، تماشاچیا از خجالتش در بیان !!!

Last edited:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان بحث درباره 90 و فردوسی پور را اینجا ادامه بدن.

تمام حرفهایی که می خواستم بزنم توی این پست گفته شده. و من هم تایید می کنم.

واقعا براش متاسفم که به خودش اجازه میده این جور توی یه برنامه پربیننده این حرف ها رو بزنه.
متاسفانه کسی دایره جستجوش بیشتر از ویکی پدیا نیست، بیشتر از این هم نمیشه ازش انتظار داشت.

واقعا دیشب فهمیدم که این آدم چقدر کثیفه و چقدر شخصیت پستی داره. این جمله را به خاطر پرسپولیسی بودنم نمی گم بلکه از این ناراحتم که یه آدم چطور به خودش اجازه میده تا چنین رفتاری با یه بازیکن داشته باشه.

همین آرش برهانی که این همه موقعیت خراب می کرد برگشته گفته باید به بازیکن فرصت داد.

امیدوارم که توی بازی بعدی، تماشاچیا از خجالتش در بیان !!!
این کارو نکنه از کجا نون بخوره؟ نصف محبوبیتش رو از همین راه بدست اورده.
ضمنا در مورد ویکی هم فک نکنم در مورد لیگهای درجه 3 و 4 ی مث لیگ c برزیل یا همین لیگ درپیت خودمون منبعی بهتر از ویکی پیدا بشه.
به نظر من مطبوعات برای اینکه قطبی رو بکوبن شروع کردن جریان راه بندازن علیه این بدبخت. چون واقعا اونقدرا هم بد نیست. البته قطبی هم خودش این فرصت رو میده دست خبرنگارا با فیکس گزاشتنش و این همه دفاعهای الکی...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من هم این عزیز رو کاملا تایید میکنم...
من همیشه از نود و برنامه اش طرفداری میکردم ، همیشه هم فردوسی پور از نظرم کسی بود که با نوآوری های که تو برنامه اش میکنه ، با جسارتی که داره ، تاثیر زیادی تو فوتبال ما داشته . نمیشه تاثیر گذاریش رو تو فوتبال منکر شد ، ولی سر قضیه دی کارمو به شدت گندش رو درآورده . اگر از همون روز این آدم شروع نمیکرد سر گزارش بازی دی کارمو رو به تمسخر گرفتن ، این موضوع اینقدر گنده نمیشد که حالا بشه معضل ، دقیقا از روزی که فردوسی پور شروع کرد ، این موضوع شد یه حاشیه جدید .

من اصلا و ابدا ، اصلا و ابدا ، کاری به این ندارم که دی کارمو خوبه و یا بده ، ضعیفه یا نه ، هرچی ، ولی دیگه اینقدر بزرگ کردن یه موضوع دیگه واقعا از حد خارج شده ، اگر این آدم شروع نمیکرد ، دیگه گزارشگر درپیت ِ شیرازی هم به خودش اجازه نمیداد راجع بهش اونطوری صحبت کنه ، اگر این آدم شروع نمیکرد ، روزنامه ها و سایتها رو این موضوع اینقدر واسه دستیار قطبی ( بحثم روی مفید و یا غیر مفید بودن مارکو نیست ) و متعاقب همه اینها پرسپولیس حاشیه درست نمیکردن .

این همه بازیکن درپیت ِ برزیلی تو این تیم های لیگ دارن بازی میکنن ، فقط این دی کارمو رو دل این آدم زیادی کرده که واقعا کمر به نابودی این بازیکن بسته ، اصلا دی کارمو به جهنم ، اینا همه اش حاشیه واسه پرسپولیس ِ ، این تیم آرامش میخواد ، هربار یه موضوعی رو پیش میکشن ، اینبارم فردوسی پور این موضوع دی کارمو رو درست کرد که با توجه به توانایی بالایی که در ایجاد تنش داره ، واقعا اینبارم کارش رو خوب انجام داد .

والا تو این پرسپولیس خداتا بازیکن خارجی رفته و اومده ،ولی کی موندن یا نموندن یه بازیکن اینقدر دیگه معضل بزرگی بوده که دیگه هیات مدیره ، مدیرعامل ، مربی و ... واسش جلسه تشکیل بدن و فلان و فلان !!!

برفرض هم از زمین خاکی های برزیل آورده باشن پرسپولیس ، پول از جیب اونم که ندادن از جیب من ِ هوادارم که نرفته ، کسی هم نبوده که بگیم مثلا به خاطر پولی که دادن اینو خریدن ، دیگه پول نداشتن ، جا رو هم دیکارو گرفته بود دیگه جا هم نداشتن مثلا روبرتو کارلوس رو بخرن . این بیچاره که همینجوری آوردنش ، مثل بقیه ، حالا میگیم خوب نیست ، نیست دیگه ، در صورتیکه که خوب بازی میکنه ، فقط گل نمیزنه ، موقعیت می سازه ، اگر داورا کور نباشن پنالتی هم میگیره و ... منتها خدا نکنه تو این فوتبال ما یکی مظلوم باشه که نتونه از خودش دفاع کنه ، دیوارش که بریزه ، همه پا میذارن روش که دیگه همسطح زمین بشه !!!

دیشب هم من واقعا از اینکه مصطفوی اونطوری دهن ِ فردوسی پور رو بست خوشم اومد ، چند هفته اس پرسپولیس شده واسش مایه تفریح . لازم بود که مصطفوی اونطوری حالش رو بگیره .

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آقا اصلا فردوسی پور بد
منم نمی گم که فردوسی پور خوب هست
ولی بحث فردوسی پور این نبود که دیکارمو بد هست یا بدرد نمی خوره خودش هم گفت بحث اینه که چرا مدیر ها دروغ میگن
مگه نمیگن دیکارمو 17 تا گل زده یا اینکه توی دسته یک برزیل بازی می کرده خوب چرا این اطلاعات توی هیچ جا نیست و با اطلاعاتی که نشون داد گفت مدیر ها دروغ گفتن و خود مصطفوی هم این رو انکار نکرد
بابا اصلا فردوسی پور کارش همین که حاشیه سازی کنه اما اگه چیزی نباشه که فردوسی پور نمی تونه حاشیه درسته کنه
بجای اینکه بیایم به فردوسی پور ایراد بگیریم بیام مدیر هامون رو وادار کنیم که شفاف سازی کنند و درست عمل کنند که اینطور نشه

به نظر من تقصیر فردوسی پور نیست چون فردوسی پور کارش همینه که بجز فوتبال حاشیه های فوتبال رو نشون بده این مهمه که ما خودمون کارمون رو درست انجام بدیم که اینطور نشه

موفق باشید

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
ولی خداییش آدم جالبی نیست. فصل پیش هم خیلی گل نزدن های برهانی رو گندش کرد تا جایی که آخر فصل برهانی دیگه خوب هم بازی نمیکرد. با اینکه با 6 تا گل تو لیگ خیلی وحشتناک هم نبود

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
آقا اصلا فردوسی پور بد
منم نمی گم که فردوسی پور خوب هست
ولی بحث فردوسی پور این نبود که دیکارمو بد هست یا بدرد نمی خوره خودش هم گفت بحث اینه که چرا مدیر ها دروغ میگن
مگه نمیگن دیکارمو 17 تا گل زده یا اینکه توی دسته یک برزیل بازی می کرده خوب چرا این اطلاعات توی هیچ جا نیست و با اطلاعاتی که نشون داد گفت مدیر ها دروغ گفتن و خود مصطفوی هم این رو انکار نکرد
بابا اصلا فردوسی پور کارش همین که حاشیه سازی کنه اما اگه چیزی نباشه که فردوسی پور نمی تونه حاشیه درسته کنه
بجای اینکه بیایم به فردوسی پور ایراد بگیریم بیام مدیر هامون رو وادار کنیم که شفاف سازی کنند و درست عمل کنند که اینطور نشه

به نظر من تقصیر فردوسی پور نیست چون فردوسی پور کارش همینه که بجز فوتبال حاشیه های فوتبال رو نشون بده این مهمه که ما خودمون کارمون رو درست انجام بدیم که اینطور نشه

موفق باشید

تاييد ميشه
درسته اين آدم تو کارش زياده روی ميکنه،و اين رو هم قبول دارم که اين بحث ها امکان داره پرسپوليس به حاشيه ببره که برده ،اما اين وسط 1 نفر يا چند نفر به همه ملت و طرفدارهای پرسپوليس دورغ گفتن،مثل اين کلاً ميخوان مردم رو خيلی ببخشيد خر فرض کنن
من نميخوام بگم که واسه دل مردم اين کار هارو ميکنه،ولی 1 فايده هم داره که مردم از 1 سری چيز ها با خبر ميشن

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ما و فوتبال ما به فردوسی پور مدیونیم...آقا نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم!

http://freedom-freedom.com/nph-1.pl/000100A/http/www.************/files/50ms1bsqz7skq9q1czj7.jpg

سکانس اول : فردوسی پور در اولین برنامه ی نود امسال افشین قطبی رو که با کلی سر و صدا برگشته بود به برنامه ی نود دعوت کرد...افشین قطبی گفت : یه فوروارد از برزیل میارم که در ۱۹ تا بازی ۱۷ تا گل زده و آقای گل شده...بلافاصله فردوسی پور گفت: اگه یه فوروارد توی برزیل این همه گل بزنه چه دلیلی داره بیاد و توی لیگ ایران بازی کنه؟ سکانس دوم : بازی پرسپولیس و سپاهان دوکارمو دروازبان رو جا میزاره و توپ رو به بیرون میزنه و پاس نیکبخت رو در دقایق آخر در مصاف تک به تک با دروازبان به ساعت ورزشگاه می زنه...در بازی با مقاومت سپاسی دیگه صدای بازیکنای پرسپولیسم به خاطر بازی بد دوکارمو در میاد...سکانس سوم : مهندس مصطفوی پشت خط تلفنی برنامه نود...فردوسی پور به طور کامل با ارائه ی مدارک لازم و عکس از سایت اینترنتی ثابت می کنه که آقای گل لیگ دسته سه محلات برزیل دو کارمو نبوده و اصلا در ۲ فصل قبلی آقای گل بالاتر از ۱۵ گل در این لیگ وجود نداشته...بماند که اصلا نتونسته بود اثری از دوکارمو در لیگ برزیل پیدا بکنه...کیش و مات...به همین سادگی...عکس العمل مهندس مملکت خیلی جالب بود...آدم دلش می سوخت که انگار خود مدیر عاملم این جریان رو نمی دونسته یا اگه می دونسته مجبور بوده قرارداد ببنده...مصطفوی گفت : شما اگه لازم باشه شماره شناسنامه ی مادر مادرشو در میارید و می خواین الان یه نظر سنجی بذاریم که شما بهترید یا مزدک میرزایی؟ شما بهتر گزارش می کنید یا دو کارمو بهتر بازی می کنه؟ و خلاصه کلی توجیه که هیچ ربطی به هم نداشت...اما جواب فردوسی پور جالبتر بود : عملکرد دوکارمو اونقدرم که میگن دیگه بد نبود ولی من در مورد کیفیت کار دوکارمو صحبت نکردم ولی چیزایی که شما در مورد این بازیکن گفتید وجود خارجی نداره...سکانس چهارم :یادم نمیره زمانی که استقلال چند سال پیش قهرمان شد و بالاخره فردوسی پور نتونست بفهمه که یه سوارکار با اسبش در مراسم قهرمانی استقلال چکار می کنه و اصلا این در کجای برنامه ی جشن قهرمانی استقلال وجود داشته...با مقایسه ی تصاویر قهرمانی لیورپول در جام باشگاه های اروپا و تصاویر اهدای جام به استقلال و هزار و یک ترفند دیگه به هدفش رسید...حدودا ۳ یا ۴ سال طول کشید تا مراسم جشن قهرمانی رو به اونجایی که باید برسونه...پارسال جشن قهرمانی پرسپولیس و استقلال حاصل کار این مجری حرفه ای رو به رخ تمامی اهالی ورزش کشید...فردوسی پور از این کیش و مات ها در این فوتبال کم نداشته...داربی امسال و مصاحبه ی امیر قلعه نوعی و علی گفتنش که فقط توسط برنامه نود نشون داده شد کما اینکه ما همه از نوچه داشتنه بعضی از مربیان برای گوشمالی دادن دیگران در لیگ برتر خبر داریم ولی کسی جرات بیان کردنشو نداره...قضیه ی توپ جم کنای ابومسلم در مشهد که بهشون می گفتن توپ رو به بازیکنا تا می تونید با تاخیر برسونید...شاهکار حذف استقلال از لیگ آسیا به خاطر ارسال نکردن مدارک که عاملینش رو یه جورایی به مردم شناسوند و هزار و یک مشکل دیگه...در برنامه دیشب فردوسی پور در مقابل بی منطقی مصطفوی از کوره در نرفت همونطور که وقتی چند سال پیش قلعه نوعی در برنامه نود گفت فردوسی پور یه زمانی تو مدرسه پینگ پنگ بازی می کرده و حالا اومده کارشناس شده در مقابل بی حرمتی قلعه نوعی فقط سکوت کرد...جواب قلعه نوعی رو مردم دادن و جواب مصطفوی رو هم به قول فردوسی پور افکار عمومی خواهند داد اما من فکر می کنم فوتبال ایران و پیشرفت آن به عادل فردوسی پور مدیونه...سکانس آخر : این مطلب ربطی به تعصب من نسبت به استقلال نداره...در ضمن من فامیل یا دوست فردوسی پور نیستم که احتمالا یه سری بگن فامیلته که ازش تعریف می کنی یا دوستت...به نظر من خلاصه ی مطلب فردوسی پور به کسایی که دوکارمو رو به پرسپولیس آورده بودن فقط این بود : نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم!

منبع : http://h1361.blogfa.com/

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من فردوسی پور اگه خدمتی هم به این فوتبال کرده باشه هیچوقت با این هدف کاری رو انجام نداده و همش بخاطر مطرح کردن خودش و پر کردن جیبش بوده. ولی مطمئن باش این و اون رو هم کم خراب نکرده و کم به چیزای الکی و بی ارزش گیر نداده.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به نظر من فردوسی پور اگه خدمتی هم به این فوتبال کرده باشه هیچوقت با این هدف کاری رو انجام نداده و همش بخاطر مطرح کردن خودش و پر کردن جیبش بوده. ولی مطمئن باش این و اون رو هم کم خراب نکرده و کم به چیزای الکی و بی ارزش گیر نداده.

من از بيخ با نظر شما مخالفم.

بالا