• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
پرويز مظلومي از قيمت مدافعش براي پرسپوليس گفت
اميرحسين صادقي را يك ميلياد تومان مي‌‏فروشيم/چطور دقت 6 ثانيه‌‏اي داوران نصيب ما نمي‌‏شود؟/اين حاشيه‌‏ساز را مي‌‏شناسم

داريوش مصطفوي در گفت و گو با ايپنا:
قطبي به دي كارمو اعتقاد دارد و ما هم به قطبي اعتقاد داريم؛ همين كافيست / فردوسي پور در دسته چهارم هم بازي نكرده است !

فرخزادي در گفت و گو با ايپنا:
يك راي دارم و آن هم حمايت از قطبي است/ماركو بايد جوابگوي خريد دي‌كارمو باشد

پ.ن: درباره ادبيات آقاي مصطفوي نظر مثبتي ندارم . دليلي ندارد ايشان اينطوري در خصوص فردوسي پور صحبت كنند. ضمن اينكه يك گزارشگر خوب به نظر من حتما نبايد فوتباليست هم بوده باشد . مگه ما فوتباليستي داريم كه بتونه حتي اندازه عليفر گزارش بكنه ، متاسفانه مصطفوي زود جوگير ميشه و توجهي به اصل قضايايي كه مطرح شده نداره و موضوع را به حاشيه مي بره. :hmm:

Last edited:

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
باند بازی یعنی این :

مارکو مامور خرید بازیکن از برزیل شده

خوب این مارکو که عاشق چشم و ابروی فوتبال این مملکت و پرسپولیس نیست که 85 درصد پول بازیکن رو ورداشته برای خودش

رفته یه بازیکن در پیت اورده از لیگ پی تی سوم برزیل . یه آماری هم جور کرده و امده ایران

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
نصرتي: شايد به پرسپوليس برگردم
هورا اسپرت : محمد نصرتي تنها عضو ثابت خط دفاعي فصل گذشته پرسپوليس است كه در اين تيم حضور ندارد.

بسياري از كارشناسان غيبت او را موجب افزايش مشكلات سرخ ها در دفاع چهار نفره خطي مي دانند. نصرتي حالا براي النصر دبي بازي مي كند اما به حضور مجدد در پرسپوليس ايران تمايل دارد.

مدافع ايراني النصر كه به تازگي مصدوميت سختي را سپري كرده در خصوص بازگشت به تركيب تيمش گفت: خوشبختانه مصدوميت بدي كه از ناحيه قوزك پا با آن مواجه شده بودم را پشت‌سرگذاشتم البته در اين رابطه سختي‌هايي نيز وجود داشت اما هر چه بود گذشت و مهم اين است كه حالا كاملا آماده هستم و در تمرينات گروهي شركت كردم تا خيال سرمربي تيم را از بابت حضورم راحت كنم.

مدافع ايراني النصر از مصدوميت عقيلي اظهار بي اطلاعاي كرد و در خصوص بازگشت خودش به تيم ملي گفت:نمي‌دانستم عقيلي مصدوم شده است اما هنوز صحبتي با من از جانب سرمربي تيم‌ملي يا ساير مسئولان فدراسيون فوتبال براي حضور در تيم‌ملي نشده است.اگر دايي از من دعوت كند با تمام وجود و با انگيزه بالا در خدمت تيم‌ملي كشورم خواهم بود.اميدوارم سرمربي تيم‌ملي ايران چند بازي قبلي مرا ديده باشد چون انگيزه‌ام هم براي حضور در تيم‌ملي فوق‌العاده زياد است.اگر دعوت شوم و برابر امارات بازي كنم خيلي از مسائل را ثابت خواهم كرد. ضمنا من از مهاجمان ملي‌پوش اماراتي مثل اسماعيل مطر، حمادي و فيصل خليل كه البته با محروميت مواجه است شناخت كاملي دارم.

نصرتي ديگر انگيزه اي براي حضور در ليگ امارات ندارد و به هدف هاي تازه اي فكر مي كند:دوست داشتم فوتبال بيرون از ايران را تجربه كنم اما در حال حاضر انگيزه من حضور در اروپا و موفقيت در تيم‌ملي است. ما بازيكناني مثل جواد نكونام و مسعود شجاعي را داشتيم كه بعد از حضور در فوتبال امارات به فوتبال اروپا رسيدند ضمن آنكه جايگاه خوبي نيز در تيم‌ملي براي خودشان به وجود آوردند.

مدافع ايراني النصر همچنين ممكن است با يك تصميم عجيب در پايان نيم فصل باز هم پيراهن سرخ بر تن كند:با حضور در فوتبال ايران مي‌توانم مدنظر سرمربي تيم‌ملي باشم البته اين موضوع به راحتي ميسر نخواهد شد چون من تاپايان فصل با النصر قرار‌داد دارم. واقعا نمي‌دانم هنوز تصميم نهايي‌ام را نگرفته‌ام اما هيچ بعيد نيست كه در نيم فصل تصميم عجيبي بگيرم و به پرسپوليس بازگردم هرچند كه گرفتن رضايتنامه‌ام از النصر واقعا سخت است اما به هر حال هر احتمالي وجود دارد.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
غيبت يك مربي و 5 بازيكن در تمرين پرسپوليس
هورا اسپرت : تمرين روز سه‌شنبه پرسپوليس، رأس ساعت 10 صبح در ورزشگاه راه‌آهن تهران آغاز شد.

از جمع مربيان پرسپوليس، كماسي غايب بود ضمن آنكه مسعود زارعي، الونگ، علي‌عسگر ، كريم باقري و واعظي در تمرين صبح امروز پرسپوليس به دليل مصدوميت حضور نداشتند.

نكته جالب تمرين امروز، تشويق دوكارمو بود كه نزديك به صد هوادار پرسپوليس كه در تمرين حضور داشتند پس از برنامه ويژه فردوسي‌پور براي اين بازيكن برزيلي در تمرينات به شدت او را مورد تشويق قرار دادند.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
مصطفوي:قطبي چيزي به ما نگفته پرسپوليس مدافع نمي‌خواهد
هورا اسپرت : مديرعامل باشگاه پرسپوليس خبر اقدام اين باشگاه براي جذب مدافع جديد را غير واقعي دانست و تاكيد كرد چنين برنامه اي در دستور كار باشگاه قرار ندارد.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس خبر اقدام اين باشگاه براي جذب مدافع جديد را غير واقعي دانست و تاكيد كرد چنين برنامه اي در دستور كار باشگاه قرار ندارد.

داريوش مصطفوي در خصوص حضور صادقي، رضايي و نصرتي كه بحث حضورشان در پرسپوليس مطرح شده گفت: ليست ما تكميل است ضمن آنكه اگر قرار باشد بازيكني به جمع بازيكنان فعلي‌مان اضافه شود بايد سرمربي تيم آن را به ما اعلام كند كه چنين موضوعي را با ما مطرح نكرده است.»

وي در ادامه در رابطه با اضافه شدن يك مدافع به پرسپوليس گفت: «قطبي مدافع نمي‌خواهد و اين موضوع را بارها بيان كرده كه در خط‌دفاعي نياز به بازيكن جديدي ندارد. بنابراين بحث حضور مدافعان جديد در پرسپوليس صحت ندارد

soroush-tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لعنت به این داوری ها که پرسپولیس رو زمین گیر کرده
وگرنه الان با 30 امتیاز صدر جدول بودیم و به جای جواب دادن به همدیگه
و از دنیزلی یا قطبی و استیلی طرفداری کردن، درباره بردهای پرسپولیس می گفتیم
الان هم اصلا دیر نشده، بالاخره روزهای خوب پرسپولیس هم می رسه
من که تو قهرمان شدن پرسپولیس اونم با افشین قطبی 1 درصد هم شک ندارم ...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
در نامه‌اي به افشين قطبي

مصطفوي خواهان مشخص شدن وضعيت علوي و خيرخواه شد

خبرگزاري فارس: مديرعامل پرسپوليس از سرمربي اين تيم خواست نظر نهايي خود در خصوص خروج نام 2 بازيكن از فهرست اين تيم را اعلام كند.

A0463376.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد علوي به دليل نيمكت نشيني در پرسپوليس قصد جدايي و بازگشت به پاس همدان را دارد و فرهاد خيرخواه مهاجم نيمكت نشين اين تيم نيز مورد توجه استيل آذين قرار دارد.
داريوش مصطفوي صبح امروز به صورت كتبي از افشين قطبي خواست در خصوص جدايي قطعي اين 2 بازيكن نظر نهايي خود را اعلام كند.
در صورت موافقت قطبي، رضايت‌نامه محمد علوي براي حضور در پاس همدان صادر مي شود و جلساتي نيز در خصوص چگونگي حضور خيرخواه در استيل آذين برگزار مي شود.
حسين هدايتي رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس مالك باشگاه استيل آذين كاشان است و تمايل به حضور خيرخواه در كاشان دارد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
به نظرم حق خیرخواه هست که فیکس بازی کنه نه این دی کارمو که هی میگن 21 سالش هست...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
در گفت و گو با فارس

فرخزادي:‌ اتفاقات رخ داده در برنامه 90 معني دار بود

خبرگزاري فارس: سخنگوي هيت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: برنامه شب گذشته 90 معني دار بود و از اتفاقات رخ داده در آن متاسف شدم.

A0529261.jpg

مجيد فرخزادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: به عنوان يك عضو هيئت مديره از برنامه‌ شب گذشته 90 متاسف شدم كه مديري با سابقه مانند مصطفوي را آزرده خاطر ساختند.
وي افزود: ‌از رسانه ملي انتظار بيشتري داريم. يك برنامه نبايد تمركز تيم ما را در آستانه ديدار حساس مقابل صباباتري بهم بريزد.
سخنگوي هيئت مديره با اشاره به طرح اين سوال كه از بين مديريت، بازيكنان و كادر فني كداميك عامل ناكامي هاي اخير پرسپوليس است، ادامه داد: متاسفانه مسئولان اين برنامه به ما كم لطفي كرده و با طرح يك سوال و سه گزينه براي پاسخ، تمام سيستم مديريتي تيم را زير سوال بردند. چه خوب بود گزينه چهارمي با عنوان داوري نيز اضافه مي كردند تا هواداران بهتر پاسخ دهند.
عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد: برنامه شب گذشته معني‌دار بود. نبايد يك مدير عامل و باشگاه مردمي را اين طور زير سوال برد و اميدوارم پاسخگوي اين اقدام خود باشند.
فرخزادي تاكيد كرد: هيئت مديره با تمام توان از مديرعامل باشگاه حمايت مي كند. قطعا هيچكس مقصر ناكامي هاي اخير نيست،‌ چراكه فوتبال غيرقابل پيش بيني بوده و همين مسئله دليل ناكامي ها محسوب مي شود. هواداران خوب ما اين موضوع را مي‌دانند و بي شك بهتر از گذشته از ما حمايت خواهند كرد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پیش بینی که کردی رو بزار تو کوزه آبشو بخور

آدمهایی که با یه برد طرفدا یه تیم میشن و با یه باخت رنگ عوض میکنند بهتره توی تاپیک پرسپولیس پست نزنن
این پیش بینی در حال حاضر بود...

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پ.ن: درباره ادبيات آقاي مصطفوي نظر مثبتي ندارم . دليلي ندارد ايشان اينطوري در خصوص فردوسي پور صحبت كنند. ضمن اينكه يك گزارشگر خوب به نظر من حتما نبايد فوتباليست هم بوده باشد . مگه ما فوتباليستي داريم كه بتونه حتي اندازه عليفر گزارش بكنه ، متاسفانه مصطفوي زود جوگير ميشه و توجهي به اصل قضايايي كه مطرح شده نداره و موضوع را به حاشيه مي بره. :hmm:

من همیشه از نود و برنامه اش طرفداری میکردم ، همیشه هم فردوسی پور از نظرم کسی بود که با نوآوری های که تو برنامه اش میکنه ، با جسارتی که داره ، تاثیر زیادی تو فوتبال ما داشته . نمیشه تاثیر گذاریش رو تو فوتبال منکر شد ، ولی سر قضیه دی کارمو به شدت گندش رو درآورده . اگر از همون روز این آدم شروع نمیکرد سر گزارش بازی دی کارمو رو به تمسخر گرفتن ، این موضوع اینقدر گنده نمیشد که حالا بشه معضل ، دقیقا از روزی که فردوسی پور شروع کرد ، این موضوع شد یه حاشیه جدید .

من اصلا و ابدا ، اصلا و ابدا ، کاری به این ندارم که دی کارمو خوبه و یا بده ، ضعیفه یا نه ، هرچی ، ولی دیگه اینقدر بزرگ کردن یه موضوع دیگه واقعا از حد خارج شده ، اگر این آدم شروع نمیکرد ، دیگه گزارشگر درپیت ِ شیرازی هم به خودش اجازه نمیداد راجع بهش اونطوری صحبت کنه ، اگر این آدم شروع نمیکرد ، روزنامه ها و سایتها رو این موضوع اینقدر واسه دستیار قطبی ( بحثم روی مفید و یا غیر مفید بودن مارکو نیست ) و متعاقب همه اینها پرسپولیس حاشیه درست نمیکردن .

این همه بازیکن درپیت ِ برزیلی تو این تیم های لیگ دارن بازی میکنن ، فقط این دی کارمو رو دل این آدم زیادی کرده که واقعا کمر به نابودی این بازیکن بسته ، اصلا دی کارمو به جهنم ، اینا همه اش حاشیه واسه پرسپولیس ِ ، این تیم آرامش میخواد ، هربار یه موضوعی رو پیش میکشن ، اینبارم فردوسی پور این موضوع دی کارمو رو درست کرد که با توجه به توانایی بالایی که در ایجاد تنش داره ، واقعا اینبارم کارش رو خوب انجام داد .

والا تو این پرسپولیس خداتا بازیکن خارجی رفته و اومده ،ولی کی موندن یا نموندن یه بازیکن اینقدر دیگه معضل بزرگی بوده که دیگه هیات مدیره ، مدیرعامل ، مربی و ... واسش جلسه تشکیل بدن و فلان و فلان !!!

برفرض هم از زمین خاکی های برزیل آورده باشن پرسپولیس ، پول از جیب اونم که ندادن از جیب من ِ هوادارم که نرفته ، کسی هم نبوده که بگیم مثلا به خاطر پولی که دادن اینو خریدن ، دیگه پول نداشتن ، جا رو هم دیکارو گرفته بود دیگه جا هم نداشتن مثلا روبرتو کارلوس رو بخرن . این بیچاره که همینجوری آوردنش ، مثل بقیه ، حالا میگیم خوب نیست ، نیست دیگه ، در صورتیکه که خوب بازی میکنه ، فقط گل نمیزنه ، موقعیت می سازه ، اگر داورا کور نباشن پنالتی هم میگیره و ... منتها خدا نکنه تو این فوتبال ما یکی مظلوم باشه که نتونه از خودش دفاع کنه ، دیوارش که بریزه ، همه پا میذارن روش که دیگه همسطح زمین بشه !!!

دیشب هم من واقعا از اینکه مصطفوی اونطوری دهن ِ فردوسی پور رو بست خوشم اومد ، چند هفته اس پرسپولیس شده واسش مایه تفریح . لازم بود که مصطفوی اونطوری حالش رو بگیره .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من همیشه از نود و برنامه اش طرفداری میکردم ، همیشه هم فردوسی پور از نظرم کسی بود که با نوآوری های که تو برنامه اش میکنه ، با جسارتی که داره ، تاثیر زیادی تو فوتبال ما داشته . نمیشه تاثیر گذاریش رو تو فوتبال منکر شد ، ولی سر قضیه دی کارمو به شدت گندش رو درآورده . اگر از همون روز این آدم شروع نمیکرد سر گزارش بازی دی کارمو رو به تمسخر گرفتن ، این موضوع اینقدر گنده نمیشد که حالا بشه معضل ، دقیقا از روزی که فردوسی پور شروع کرد ، این موضوع شد یه حاشیه جدید .

...............................................

دوست عزيز سلام . متن جالبي را نوشتيد و از زاويه اي به قضيه نگاه كرديد كه تا به حال كسي درباره قضيه دوكارمو حداقل در اين كلوپ نگاه نكرده بود. اما دوست عزيز به نظر من آدم عاقل كسيه كه حتي در بين صحبتهاي دشمنانش هم دنبال چيزي بگرده كه به نفعش باشه . درباره صحبتهاي مصطفوي باز هم ميگم اي كاش اينطوري در مقابل فردوسي پور موضع گيري نمي كرد ، هر چند اگر با ديد شما به قضيه نگاه كنيم شايد اين برخورد باعث بشه ديگه اين موضوع ادامه پيدا نكنه .

رتبه لیگ : چهارم
آسیا : حذف
جام حذفی : حذف

خیال همه راحته راحت

پیش بینی من :
رتبه امسال پرسپولیس در لیگ : سوم
در لیگ آسیا : حذف
جام حذفی : نائب قهرمان

واقعا جفتتون آفرين داريد . :f34r: فصل پيش ما تا آخرين روز توي اين تاپيك داشتيم براي پرسپوليس خودمون رو مي كشتيم ، بعد شما دوستان عزيز در هفته سيزدهم چنين پيش بيني هاي جالبي مي كنيد .
مطمئن باشيد پيش بيني هاي شما هيچگاه به واقعيت نخواهد پيوست.

این پیش بینی در حال حاضر بود...

من معني اين جملتونو نفهميدم . يعني چي كه اين پيش بيني در حال حاضر بود !!!! يعني در پايان فصل اگر پرسپوليس قهرمان شد شما پيش بيني مي كنيد پرسپوليس قهرمان ميشه ؟

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
معنی طرفدار و عشق به پرسپولیس رو نفهمیدید
پرسپولیس امسال برای سقوط نکردن هم بجنگه باز هم برای من همون پرسپولیس دوست داشتنی هستش که سال قبل قهرمان شد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
معنی طرفدار و عشق به پرسپولیس رو نفهمیدید
پرسپولیس امسال برای سقوط نکردن هم بجنگه باز هم برای من همون پرسپولیس دوست داشتنی هستش که سال قبل قهرمان شد

محسن جان خودتو ناراحت نكن . هر كسي يك جور فكر مي كنه . يادته پارسال خيلي ها از تيم نا اميد شده بودند ولي ما تا آخر از تيممون حمايت كرديم . ما حمايتمون رو مي كنيم بقيه هم به خودشون مربوطه ميخوان حمايت كنن، ميخوان دلسرد بشن . فقط اينجا كلوپ هوادارهاي پرسپوليسه ، پس نبايد صحبتي از نا اميدي كرد . ما تا آخر پشت تيم مي مونيم.

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز سلام . متن جالبي را نوشتيد و از زاويه اي به قضيه نگاه كرديد كه تا به حال كسي درباره قضيه دوكارمو حداقل در اين كلوپ نگاه نكرده بود. اما دوست عزيز به نظر من آدم عاقل كسيه كه حتي در بين صحبتهاي دشمنانش هم دنبال چيزي بگرده كه به نفعش باشه . درباره صحبتهاي مصطفوي باز هم ميگم اي كاش اينطوري در مقابل فردوسي پور موضع گيري نمي كرد ، هر چند اگر با ديد شما به قضيه نگاه كنيم شايد اين برخورد باعث بشه ديگه اين موضوع ادامه پيدا نكنه .
.

ممنونم ساسان جان از حسن توجهت به نوشته من .
حرف ِ من اینه که فردوسی پور همیشه ، بعضی از مسائل که اینبار موضوع دیکارمو بود ؛ برای اینکه آمار بیننده های برنامه اش رو ببره بالا ، موضوع رو جنجالی میکنه ، این قضیه رو هم از اول این آدم شروع کرد ، که اینطوری تو این دو 3 هفته موضوع حاشیه جدید شد .
با توجه به حاشیه ساز شدن این موضوع و شرایطی که الان پرسپولیس داره ؛ من فکر میکنم لازم بود که مصطفوی در این مورد موضع گیری کنه .
که خب البته نظر شما هم برای من کاملا محترمه .

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیفهمم این همه نفوس منفی زدن مال ِ چیه ؟!!! نه دنیا به آخر رسیده و نه لیگ برتر !!!

پرسپولیس با اون 4 تا باخت هنوزم چهارم ِ جدول ِ ، با تیم سوم فقط به اندازه امتیاز یک بازی فاصله داره .
هنوز نیم فصل ِ اوله ، هنوز 3تا بازی مونده تا آخر نیم فصل ، ماهیت فوتبال همینه ، هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست .
ببینید برق شیراز بدون باخت چه جوری با 4 تا باخت افتاد پایین ، مس هم همینطور ، استقلال با 2 تا ( یا 3 تا هرچی ) اومد از رده 17 سوم جدول ، اینا همه نشون میده که هیچ فاجعه ای رخ نداده و که اینقدر حرفای مایوس کننده شده میشه .

هیچ تیمی بدون نشیب نمیتونه تو لیگ بمونه ، شرایط جدول ، اتفاقات ، شانس و ... همه باعث میشه که یه تیم بالا و پایین بره . پارسال ما نیم فصل دوم این اتفاق برامون افتاد و از اول نیم فصل دوم بد شروع کردیم که تیم رو زود جمع کردن ، حالا این هم دوران نشیب پرسپولیس ِ که خدارو شکر تو نیم فصل اول اتفاق افتاد و واسش یه راه چاره ای پیدا میشه .

این همه پیش بینی های عجیب و غریب واقعا دور از انتظاره !!!

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام دوستان
مي خواستم مطالبي درباره اين روزنامه يا خبرگزاري جهان ورزش كه اين دوستمون به نقل از آنجا اين متنو گذاشتن بگم.
اين نشريه يك نشريه با تمايلات آبي شديد هست كه تا به حال دسته گلهاي زيادي به آب داده . بزرگترين موردي كه كم هم براي پرسپوليس حاشيه ايجاد نكرد همان موضوع رفتن ماركو به برزيل و آوردن بازيكن براي فولاد بود كه باعث عدم تمركز قطبي و پرسپوليس شد و اثرات آن تا الان هم ادامه داره. سر همون خبر جهان ورزش بود كه قطبي از كوره در رفت و گفت اين كارهايي كه بعضي خبرنگاران مي كنند حيوان با حيوان نميكنه. آخرين قضيه به وجود آمده اين نشريه قضيه جادوگر داشتن پيكان هست كه دقيقا قبل از بازي با استقلال مانور روي آن شروع شد و با باخت پيكان به استقلال پرونده اش بسته شد.
بنابراين از همه دوستان ميخوام از اين نشريه هيچ خبري را در تاپيك پرسپوليس نقل نكنند . چون هدف آن كاملا مشخص است و باعث ميشه همه ما ذهنمون به مطالب آنها درگير بشه.
پ.ن: كافيه خودتون به سايت جهان ورزش برويد و سرتيترهاي آنرا كه همه در جهت ايجاد تنش در پرسپوليس هست مطالعه كنيد.

نمی دونستم. ولی چشم.از حالا از جهان ورزش مطلب نمی زنم.:)

بالا