CP-YOU
Registered User
احسان خرسندی البته
شرمنده . جدیدا زیاد voa نگاه می کنم :happy:
البته خداییش هادی خرسندی با اون هیبتش هم بهتر از دیکارمو بود
احسان خرسندی البته
این پیش بینی در حال حاضر بود...پیش بینی که کردی رو بزار تو کوزه آبشو بخور
آدمهایی که با یه برد طرفدا یه تیم میشن و با یه باخت رنگ عوض میکنند بهتره توی تاپیک پرسپولیس پست نزنن
پ.ن: درباره ادبيات آقاي مصطفوي نظر مثبتي ندارم . دليلي ندارد ايشان اينطوري در خصوص فردوسي پور صحبت كنند. ضمن اينكه يك گزارشگر خوب به نظر من حتما نبايد فوتباليست هم بوده باشد . مگه ما فوتباليستي داريم كه بتونه حتي اندازه عليفر گزارش بكنه ، متاسفانه مصطفوي زود جوگير ميشه و توجهي به اصل قضايايي كه مطرح شده نداره و موضوع را به حاشيه مي بره. :hmm:
من همیشه از نود و برنامه اش طرفداری میکردم ، همیشه هم فردوسی پور از نظرم کسی بود که با نوآوری های که تو برنامه اش میکنه ، با جسارتی که داره ، تاثیر زیادی تو فوتبال ما داشته . نمیشه تاثیر گذاریش رو تو فوتبال منکر شد ، ولی سر قضیه دی کارمو به شدت گندش رو درآورده . اگر از همون روز این آدم شروع نمیکرد سر گزارش بازی دی کارمو رو به تمسخر گرفتن ، این موضوع اینقدر گنده نمیشد که حالا بشه معضل ، دقیقا از روزی که فردوسی پور شروع کرد ، این موضوع شد یه حاشیه جدید .
...............................................
رتبه لیگ : چهارم
آسیا : حذف
جام حذفی : حذف
خیال همه راحته راحت
پیش بینی من :
رتبه امسال پرسپولیس در لیگ : سوم
در لیگ آسیا : حذف
جام حذفی : نائب قهرمان
این پیش بینی در حال حاضر بود...
معنی طرفدار و عشق به پرسپولیس رو نفهمیدید
پرسپولیس امسال برای سقوط نکردن هم بجنگه باز هم برای من همون پرسپولیس دوست داشتنی هستش که سال قبل قهرمان شد
دوست عزيز سلام . متن جالبي را نوشتيد و از زاويه اي به قضيه نگاه كرديد كه تا به حال كسي درباره قضيه دوكارمو حداقل در اين كلوپ نگاه نكرده بود. اما دوست عزيز به نظر من آدم عاقل كسيه كه حتي در بين صحبتهاي دشمنانش هم دنبال چيزي بگرده كه به نفعش باشه . درباره صحبتهاي مصطفوي باز هم ميگم اي كاش اينطوري در مقابل فردوسي پور موضع گيري نمي كرد ، هر چند اگر با ديد شما به قضيه نگاه كنيم شايد اين برخورد باعث بشه ديگه اين موضوع ادامه پيدا نكنه .
.
سلام دوستان
مي خواستم مطالبي درباره اين روزنامه يا خبرگزاري جهان ورزش كه اين دوستمون به نقل از آنجا اين متنو گذاشتن بگم.
اين نشريه يك نشريه با تمايلات آبي شديد هست كه تا به حال دسته گلهاي زيادي به آب داده . بزرگترين موردي كه كم هم براي پرسپوليس حاشيه ايجاد نكرد همان موضوع رفتن ماركو به برزيل و آوردن بازيكن براي فولاد بود كه باعث عدم تمركز قطبي و پرسپوليس شد و اثرات آن تا الان هم ادامه داره. سر همون خبر جهان ورزش بود كه قطبي از كوره در رفت و گفت اين كارهايي كه بعضي خبرنگاران مي كنند حيوان با حيوان نميكنه. آخرين قضيه به وجود آمده اين نشريه قضيه جادوگر داشتن پيكان هست كه دقيقا قبل از بازي با استقلال مانور روي آن شروع شد و با باخت پيكان به استقلال پرونده اش بسته شد.
بنابراين از همه دوستان ميخوام از اين نشريه هيچ خبري را در تاپيك پرسپوليس نقل نكنند . چون هدف آن كاملا مشخص است و باعث ميشه همه ما ذهنمون به مطالب آنها درگير بشه.
پ.ن: كافيه خودتون به سايت جهان ورزش برويد و سرتيترهاي آنرا كه همه در جهت ايجاد تنش در پرسپوليس هست مطالعه كنيد.