• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
از دوستان اينجا كسي از msn messenger يا live messenger ويندوز بر روي اكانت هات ميل خودش استفاده ميكنه؟ آيا ميشه بگيد اي دي شما از حدود 20 روز پيش تا حالا براي استفاده از ويندوز مسنجر با مشكل كانكت شدن مواجه شده يا نه؟
چون از 20 روز پيش ويندوز مسنجرهاي ما اكتيو نميشه و سرويس نات اويلبل ميده. ميخواهيم بفهميم كه ماكروسافت آي پي‌هاي ايران را بسته يا از بك بن مخابراتي ايران چنين مشكلي پيش آمده!

NEWVGAc12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
یه سری مشکلات از پارس آنلاین
..در حاله حاضر شرکت پارس آنلاین و تمام نمایندگی هاش (تو کل کشور) از روتر (مودم) سمفونی(symphony SY602) استفاده می کنن که کاملا بی نام و نشان هست تا حدی که آدرس سایت نوشته شده رو جعبه مودم وجود نداره و حتی اگه سرچ کنی هیچ نتیجه ای نمی گیری و تمامی نتایج جستوجو به سایت های ایرانی منتحی میشن که اون ها هم دوباره بر میگرده به پارس آنلاین ....
من از مدیر این بخش میخوام که تاپیک جدید برای گفتوگو در باره این موضوع رو شروع شروع کنه. و توی اون این سوال مطرح بشه که چرا پارس آنلاین از این روتر با این قیمت بالا استفاده می کنه ؟؟؟:eek:

darkseed

Registered User
لایک‌ها
20
مودم هاي پارس همون asus هستش كه فقط اسمش عوض شده

NEWVGAc12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مودم هاي پارس همون asus هستش كه فقط اسمش عوض شده

اگه واقعا این طوره چرا هیچ جایی هیچ اسمی از ای سو س آورده نشده .. چرا سایت رو جعبه مودم معتبر نیست ؟؟؟ چرا ای سو س هیچ چی راجب این مسئله نگفته ؟؟؟؟

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
اگه واقعا این طوره چرا هیچ جایی هیچ اسمی از ای سو س آورده نشده .. چرا سایت رو جعبه مودم معتبر نیست ؟؟؟ چرا ای سو س هیچ چی راجب این مسئله نگفته ؟؟؟؟

برای اینکه فقط بردش ایسوسه...شما تو device manager که چک کنی میبنی ایسوس شناخته نه سیمفونی!

Selvenious

Registered User
لایک‌ها
0
پشت مودم رو نگاه کنید تاییدیه UL داره (مدل SY604G که اینطوره)
زیرش هم یک عدد هست که با E شروع شده، مال من E187242 هست. اگه این عدد رو توی سایت رسمی UL سرچ کنید متوجه می شید مودم کجا ساخته شده:

http://database.ul.com/cgi-bin/XYV/template/LISEXT/1FRAME/gfilenbr.html

مثلا مودم من ساخت ASUSTEK COMPUTER INC هست. (همون ASUS)

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
آقا ما يه SY800C داريم. دفترچه راهنما كه نداره شكر خدا. سايت هم كه نداره بازم شكر خدا.

براي رفتن داخل تنظيماتش بايد چه آي پي يي وارد كنم تو مرورگرم؟ كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
بعد من ميخوام يه حركت بزنم. نميدونم ميشه يا نه. ببينيد من از پارس آنلاين متنفر شدم به خاطر خدماتش. با شاتل قرارداد بستم. سرويس 128 رو ميخوام بگيرم ازش گفتن ده روز ديگه.
حالا اين همسايه ما طالب شده باهم استفاده كنيم. اين مودم دو تا پورت داره. يكي يو اس بي. يكي لن.
ميخوام بدونم ميشه يو اس بي رو وصل كنم به سيستم خودم و يه كابل لن بكشم ببرم در خونه اونها؟ ما باهم همسايه ديوار به ديوار هستيم و فاصله حداكثر 20 متر خواهد بود. حالا سوالام:

1) ميشه همچين چيزي كه يه پورت رو خودم استفاده كنم يكيو بدم همسايه؟
2) شاتل ممكنه گير بده كه چرا دو نفري استفاده ميكنيد؟ اگه نگيم بهش، خودش چطوري ممكنه بفهمه؟
3) تنظيماتش چي؟ مثلا ميگن فلان مودم با شركت ما هماهنگ نيست. اين تنظيمات رو بايد از كجا اعمال كنم؟ كانفيگ؟ اون آي پي كه ميره تو تنظيمات؟ ميشه راهنماييم كنيد؟
4) تنظيمات چطوري بايد باشه كه مودم فقط روشن باشه . اگه كامپيوتر منم خاموش باشه اون همسايه بتونه استفاده كنه.

يه دنيا ممنونم.

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
آقا اينو پيدا كردم: http://forum.persiantools.com/t77738.html
ولي همه تصاوير و فايلهاش از بين رفته در طول زمان. لطفا اگه كسي فايلارو داره دريغ نكنه. ميت رو زمين مونده نميره تو قبر.

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
هيچكس نيست جواب مارو بده؟ :(

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
mbx جان خوب همه بر و بچز كه دقیقه ای یك بار نمیان به فروم سر بزنند، تازه اگر هم نصفشون اینطوری سرك بكشن كه بازم همه اون نیمه كه SY800C ندارند كه :D یك كم صبور باش عزیز.

برای ورود به تنظیمات Symphony SY800C شما توی Explorer وارد كنید: HTTP://192.168.1.1

این هم دفترچه راهنما (Manual) كاملش: <Symphony SY800C User Manual <3.2MB

و اما جواب سوالات شما:
1) ميشه همچين چيزي كه يه پورت رو خودم استفاده كنم يكيو بدم همسايه؟
2) شاتل ممكنه گير بده كه چرا دو نفري استفاده ميكنيد؟ اگه نگيم بهش، خودش چطوري ممكنه بفهمه؟
3) تنظيماتش چي؟ مثلا ميگن فلان مودم با شركت ما هماهنگ نيست. اين تنظيمات رو بايد از كجا اعمال كنم؟ كانفيگ؟ اون آي پي كه ميره تو تنظيمات؟ ميشه راهنماييم كنيد؟
4) تنظيمات چطوري بايد باشه كه مودم فقط روشن باشه . اگه كامپيوتر منم خاموش باشه اون همسايه بتونه استفاده كنه.

1) البته كه میشه، روی مودم رو نگاه كن، اگه نوشته ADSL Router پس میشه ;)

2) اگه شما بهشون نگید كه دو نفری دارید استفاده میكنید كه گیری نمیدند. تمام اون چیزی كه اونها از كاركرد شما میبینند، میزان ارسال و دریافت شما است كه چه یك نفری كلّ 128 كیلو رو بكشی و چه دو نفری این كار رو بكنید هیچ فرقی نخواهد داشت.

3و4) تنظیمات مودم رو میتونی از بخش پشتیبانی بگیری، فقط اون شخصی كه باهاش صحبت میكنی رو بگو كه مدل مودمت چیه و بگو كه میخوای مودمت روشن شد وصل بشه به اینترنت نه اینكه از ویندوز كانكشن بسازی. اگه مودمت خودش شماره گیری كنه و اتصالت به اینترنت روی یك كامپیوتر وصل بشه دیگه مشكلی نداری، فقط درایور USB رو روی سیستم نصب كن و كابل كشی كن شبكه رو به خونه همسایه.

البته این رو بگم كه در این حالت به اشتراك گذاری شما هیچگونه كنترلی روی مصرف دوستتون نمیتونی داشته باشی و در ضمن نوع اتصالتون به اینترنت مستقیم حساب نمیشه و ممكنه در اجرای بعضی از برنامه ها و یا بازی های رایانه ای مشكلاتی رو پیدا كنی. در نهایت این مطلب رو هم اضافه كنم كه مودم روی خروجی هاش داره یك كانكشن رو برای شما به اشتراك میگذاره و مصرف هر كدوم از شما روی سرعت سرویس دیگری تأثیر گزاره، پس P2P هركی استفاده كنه اون یكی بد بخت میشه :f34r: هم شما و هم دوستتون روی یك IP به فعالیت اینترنتی خواهید پرداخت و اكثر سایتها و سرویس دهنده هایی كه به IP حساس اند شما و دوستتان را یك شخص واحد خواهند شناخت و 1001 مشكل دیگه هم كه در سر راه خواهید داشت.

خلاصه كنم كه شما از دوستتون بخواهید كه برای تهیه سرویس خویش اقدام كند خیلی بهتر خواهد بود :cool:

Last edited:

mahmoud.golzar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان عزیزم سلام منم میخوام گله ای کنم 8 هفته پیش برای adsl درخواست داده بودم از شرکت امپراطور که این شرکت پهنای باندشو از صبا نت میگیره خلاصه قرار بود بعد از 7 الی 10 روز خطمون رانژه بشه ولی با گذشت 10 روز هرچی به شرکت زنگ میزدم کسی جواب نمیداد بعد از پیگیری هام متوجه شدم این شرکت با مخابرات سر دادن اکانت وی پی ان درگیره و داشتن تعطیلش میکردن. خلاصه بعد از گذشت 3 هفته آقایون تشریف آوردن بهشون میگم من پشیمون شدم مبلغ رو بهم بر گردونید اونا هم به هر دلیل هر روز منو میپیچوندن خلاصه بعد از گذشت 8 هفته تونستم با پیگیری های شدید مبلغ 22 تومنشو زنده کنم بقیه ش رو هم هنوز که هنوزه بهم ندادن .عزیزانی که میخوان تو کرج و تهران adsl بگیرن در نظر داشته باشن که اصلا طرف صبا نت و امپراطور نرن . قطعی این شرکتها بسیار بالاست.

SONIC_H986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من adsl پارس سرعت 128 با حجم 8 گیگ دارم.

ip address و Default gateway و Preferred DNS Server و Alternaate DNS Server رو پشتبانی نمیده و میگه برای یوزر خانگی نیازی به این ارقام نیست . من قبلا آسیا تک داشتم و پشتیبانی این ارقام رو به من میداد و در ضمن برای وصل کردن PS3 به اینترنت باید حتما DNS رو بهش بدم. دوستان لطفا راهنمایی کنند که آیا برای اونها هم به این صورت هست و یا اعداد مورد نظر رو بهشون دادند و من باید چی کار کنم تا این اعداد رو بهم بدن.

با پشتیبانی در مورد ترافیک شبانه (2 تا 6 صبح ) صحبت کردم و گفتند که این ترافیک رایگان فقط برای شهرستان هست و برای تهران ترافیک رایگان نداریم. خواستم از دوستان بپرسم که این صحبت ها درست هست چون در موقع عقد قرار داد به من گفتن که ترافیک شبانه رایگان برای تهران هم هست.

لطفا راهنمایی کنید.

یا حق

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

از دوستانی که از پارس استفاده می کنند هنوز مشکل تورنت برای شما هم پابرجاست یا نه؟ دو روز گذشته با پارس تمس گرفتم ولی به نظر اصلا از موضوع افت سرعت تورنت بی اطلاع هستند
اینجا کسی هست که تماس گرفته باشه ؟ نتیجه چی بوده؟ ...

Ehsan1355

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من adsl پارس سرعت 128 با حجم 8 گیگ دارم.

ip address و Default gateway و Preferred DNS Server و Alternaate DNS Server رو پشتبانی نمیده و میگه برای یوزر خانگی نیازی به این ارقام نیست . من قبلا آسیا تک داشتم و پشتیبانی این ارقام رو به من میداد و در ضمن برای وصل کردن PS3 به اینترنت باید حتما DNS رو بهش بدم. دوستان لطفا راهنمایی کنند که آیا برای اونها هم به این صورت هست و یا اعداد مورد نظر رو بهشون دادند و من باید چی کار کنم تا این اعداد رو بهم بدن.

با پشتیبانی در مورد ترافیک شبانه (2 تا 6 صبح ) صحبت کردم و گفتند که این ترافیک رایگان فقط برای شهرستان هست و برای تهران ترافیک رایگان نداریم. خواستم از دوستان بپرسم که این صحبت ها درست هست چون در موقع عقد قرار داد به من گفتن که ترافیک شبانه رایگان برای تهران هم هست.

لطفا راهنمایی کنید.

یا حق

سلام
بستگی به این داره که مودمت را چطوری تنظیم کرده باشی. اگر مودم داره NAT کار میکنه میتونه Config اینطوری باشد
ip:192.168.1.20
mask:255.255.255.0
gateway:192.168.1.1
dns:192.168.1.1

اگه در حالت Bridge داری سرویس میگیری تنظیم DNS 213.217.60.170 و 213.217.62.172 است ولی IP و Default gateway متغیر است و اگر بخواهی ثابت داشته باشی باید تقاضای IP استاتیک بدی.

E.G

Ehsan1355

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
یه سری مشکلات از پارس آنلاین
..در حاله حاضر شرکت پارس آنلاین و تمام نمایندگی هاش (تو کل کشور) از روتر (مودم) سمفونی(symphony SY602) استفاده می کنن که کاملا بی نام و نشان هست تا حدی که آدرس سایت نوشته شده رو جعبه مودم وجود نداره و حتی اگه سرچ کنی هیچ نتیجه ای نمی گیری و تمامی نتایج جستوجو به سایت های ایرانی منتحی میشن که اون ها هم دوباره بر میگرده به پارس آنلاین ....
من از مدیر این بخش میخوام که تاپیک جدید برای گفتوگو در باره این موضوع رو شروع شروع کنه. و توی اون این سوال مطرح بشه که چرا پارس آنلاین از این روتر با این قیمت بالا استفاده می کنه ؟؟؟:eek:

سلام
من اسم اصلی مودم را نمیگم ولی این مودم معروفی است که با این مارک عرضه شده است.

Ehsan1355

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با یه حساب کتاب سر انگشتی میشه حساب کرد چقدر اینا از این راه پول در میارن.چند ماه پیش یه جایی سراغ داشنم یک مگ رو, رو بستر مخابرات میداد 500 هزار تومن با هزینه اینترانت در میومد ماهی 650 هزار حالا ببینیم با این (فقط) یک مگ چه ها می کنن :دی بنا به استاندارد اعلامی خود عزیزان در سازمان مقررات حداکثر اشتراک 1 دهم می باشد یعنی میتونن به 80 نفر سرویس 128 بدن که به احتساب ماهی 20 تومن(حداقل) میشه 1.6 میلیون تومان.تازه این فقط برای 1 مگ و سرویس 128 بود !

نه اینطوری هم نیست. خیلی هزینه های دیگه داخل OPEX و خیلی هزینه های CAPEX هم هست. همه اینا که حساب بشه یک سود معمولی میمونه که اون هم به شرط وجود مشتری زیاد در یک مرکز است. خیلی از گرفتاریها مربوط به خود مخابرات است که ظرفیت لازم برای سرویس دهی را ندارد ولی مرتب هم در رادیو تلویزیون میگه ما مشکلی نداریم مشکل مربوط به سرویس دهنده است.

Ehsan1355

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز من 128 پارس رو دارم سرعتم از 14 تا 26 بصورت متغير مي باشد و بطور ميانگين روي 19 مي باشد

درسته. بین مدل های مختلف یک سرویس مثلا 128 هیچ تفاوتی وجود ندارد و نسبت Share هم تفاوت نمی کند. تنها تفاوت در حجم ترافیک است که تعیین میکند که کاربر خانگی تجاری یا Enterprise است.

ZiziGulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان، مدتیه که پارس آنلاین پروتوکول های P2P و Torrent رو محدود کرده، قبول ندارید؟ یه سری به لینک زیر بزنید و تست کنید:​
http://broadband.mpi-sws.org/transparency/bttest.php

و اما راه حل(برای اونهایی که eMule دارند):
در قسمت Options->Security تغییراتی مطابق شکل زیر (پیوست) انجام دهند.​
attachment.php

با این کار پروتوکول شما تشخیص داده نمیشه و قابل «ف ی ل ت ر» کردن نیست. البته دومین مورد یعنی Allow Obfuscation Connections Only را فقط در حالتی که پروتوکول کاملاٌ BLOCK شده باشد باید استفاده کنید. موفق باشید. :)

فایل های ضمیمه

• eMule.JPG
    eMule.JPG
    53.6 KB · نمایش ها: 274
Last edited:

ZiziGulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

از دوستانی که از پارس استفاده می کنند هنوز مشکل تورنت برای شما هم پابرجاست یا نه؟ دو روز گذشته با پارس تمس گرفتم ولی به نظر اصلا از موضوع افت سرعت تورنت بی اطلاع هستند
اینجا کسی هست که تماس گرفته باشه ؟ نتیجه چی بوده؟ ...

دروغ میگن مثل ...:blush: اگر eMule داری روش bypass کردنش رو نوشتم، اگر از نرم افزار دیگه ای استفاده میکنی باید بگردی راهش رو پیدا کنی. دنبال فعال کردن Obfuscation بگرد!​

بالا