بچه هایی که پارس انلاین دارید راضی هستین؟
من شاتل دارم و دیگه دارم کلافه میشم..بد بختی ما تو منطقه ما فقط شاتل هست و پارس انلاین..گفتم بپرسم ببینم به نظرتون بیام پارس انلاین یا نه؟
سلام
من بیش از 2 سال و نیم مشترک پارس آنلاین بودم.گاهی خوب بود و گاهی بد.گاهی پورتهای p2p باز بود و گاهی بسته.این اواخر (چند ماه پیش) پشتیبانی بسیار افتضاح و اتلاف وقت و ضایع کردن کامل حقوق مصرف کننده.در سایتشون هم به این افتخار میکردند که مصرف کننده...
این آخرا باز یه لنگر کشتی بازی در آوردند (واقعا چقدر به مصرف کننده باید توهین بشه) و با اون پشتیبانی که عرض کردم یه چند هفته ای هم ما رو سر دووندن که مشکل مال مخابراته مال مرکزه مال لنگره مال کوسه است آخرشم گفتن مال مودم شماست که قدیمی شده (الآن 3 ماهه با همون مودم دارم با شاتل کار میکنم)
گفتم خوب این مودم رو از خودتون خریدم اگه شما سیستمهاتون رو ارتقا دادین گناه ما چیه لطفا اضافه بها با مودم جدید را بگیرید و مودم جدید به ما بدید.مسول محترم فروش خیلی خونسرد گفت ما فقط این مودم ها رو نقدا میفروشیم.ببینید نحوه برخورد با مشتری که به مدت بیش از 2 سال و نیم مشترک اونها بوده و هزینه اشتراک ماهیانه ای که میپرداخته از قیمت مودم بیشتر بوده.خیلی ها میدونن قیمت واقعی این سرویس با این کیفیت چقدره.
بعد از این تماسهای ما به نوار ضبط شده پشتیبانی یه پوزش دیگه علاوه بر پوزش مربوط به کاهش سرعت عمومی اضافه شد.ببینید مشتری مداری را.
دیدیم این مشکل حالا حالا برقراره و ما هم چون مشتری خوبی هستیم ماه دیگه رو هم جلو جلو تمدید کرده بودیم گفتیم بیاییم فریز کنیم تا کمتر ضرر کنیم.یه هزینه فریز از ما گرفتند تا تقدیم کنند به مخابرات برای این لطف عظیم بعد 1 هفته درخواست و التماس و نامه شرکت با امضا و مهر برای فریز.
بعد از یه ماه گفتیم تقاضای وصل مجدد بدیم شاید کوسه ها بیخیال شده باشند و شاید کشتی ها لنگرها رو کشیده و رفتند.گفتیم خواهشا وصل کنید گفتن ما برای این حالت که یه هفته از اشتراک شما رفته گزینه نداریم و مال ما مثلا یه ماهه است شما اگر خواستید باید اضافه بهای مربوطه را بدید تا یه ماهه تمدید کنیم.ببینید اوضا رو من دیگه چی بگم.گفتم من دیگه قصد ندارم طرف پارس بیام یه کاریش بکنید.گفتند این مبلغ شما میشه یه اشتراک با سرعت پایین تر و محددودیت 4/1 قبلی بدیم؟ چی بگم دیگه.
اینطوری داستان پارس آنلاین برای من تموم شد و داستان شاتل شروع شد.
پشتیبانی همونقدر معطلی داره ولی با تجربه من ، روراست تر هستند.
قطعی ها هم به نسبه کمتر و کوتاهتره.بماند که تو انتقال خط یه کم گوش ما رو بریدند.
الآن هم همونطور که تو تاپیک مربوط به شاتل بیان کردم یه مشکلاتی دارند.
کلا به این نتیجه رسیدم که سرویسهای adsl همگی این مشکلات رو دارند.
شما هم خواستی امتحان کن.البته مطالب من رو هم بخون.
موفق باشی.