این پارس آفلاین کفر منو امروز در آورد!
من برای یکی از فامیل میخواستم از این شرکت ADSL بگیرم
بعد از 2روز که جواب استعلام خط اومده حالا موقع بستن قرارداد گیر داده میگه مودمو باید حتما از ما بگیری!
هرچقد بهشون گفتم که من مودم دارمو مودم دیگه ای نمیخوام قبول نکرد میگه مدیر عامل قبول نمیکنه!
منم گفتم اگه اینجوریه پس منم سرویس نمیخوام!
وقعا متاسفم برای شرکت به این بزرگی که بخاطر آب کردن مودماش حاضره یوزر رو از دست بده!
شما که از این ISP استفاده می کنید
وقتی که به چیز پی ان وصل می شید سرعتتون کاهش پیدا می کنه ؟
می شه یکی از دوستان جواب این سوال را بده :happy:
نامحدود ؟ پارس آنلاین؟ 18؟ :blink:من که 128 نامحدود رو تو کرج میگیرم 18 تومن با پول مخابراتش
ازدیروز تا امروز عصر هم قطع بود!!
تو این چند روزه هم چند دفعه قطع شد ولی در کل فعلا راضیم
نامحدود ؟ پارس آنلاین؟ 18؟ :blink:
سلام به همگي . خسته نباشيد .
يك درخواست داشتم از دوستاني كه ديگه پارس آنلاين ندارند .
متاسفانه منطقه ما فقط پارس آنلاين داره و من هم درخواست دادم . فقط بديش اينه كه خودم يه مودم وايرلس در نظر دارم كه پارس آنلاين قبول نميكنه .اگر يك نفر باشه كه از پارس آنلاين قبلا مودم گرفته باشه و الان بيرون اومده باشه و شماره خط و سريال مودم رو به من بده ديگه لازم نيست مودم بگيرم و عالي ميشه . ممنون ميشم كمك كنيد.
از الان بگم افتضاح ترین سیستم ای دی اس ال و دزدترینش همین پارس آنلاینه
تغییر سرعت به خاطر وقایع اخیر (!) هست.بچه ها کسی سرعتش تغییر نکرده؟؟!!........![]()
نه آخه ایندفعه برعکس شده برای منتغییر سرعت به خاطر وقایع اخیر (!) هست.
مخابرات برای حفظ امنیت کشور (!)، پهنای باند را در بسیاری از شهر ها کاهش داد و بسیاری از پورت ها و حتی پروتکل ها را همین هفته بست، که همه این موارد باعث ایجاد تداخل در اینترنت برخی از استان ها از جمله تهران شد.
همیشه انجام چنین کارهایی از جانب مخابرات اثرات جانبی این چنینی تا حداقل یک هفته خواهد داشت.