• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

Ehsan1355

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
آقا ما يه SY800C داريم. دفترچه راهنما كه نداره شكر خدا. سايت هم كه نداره بازم شكر خدا.

براي رفتن داخل تنظيماتش بايد چه آي پي يي وارد كنم تو مرورگرم؟ كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
بعد من ميخوام يه حركت بزنم. نميدونم ميشه يا نه. ببينيد من از پارس آنلاين متنفر شدم به خاطر خدماتش. با شاتل قرارداد بستم. سرويس 128 رو ميخوام بگيرم ازش گفتن ده روز ديگه.
حالا اين همسايه ما طالب شده باهم استفاده كنيم. اين مودم دو تا پورت داره. يكي يو اس بي. يكي لن.
ميخوام بدونم ميشه يو اس بي رو وصل كنم به سيستم خودم و يه كابل لن بكشم ببرم در خونه اونها؟ ما باهم همسايه ديوار به ديوار هستيم و فاصله حداكثر 20 متر خواهد بود. حالا سوالام:

1) ميشه همچين چيزي كه يه پورت رو خودم استفاده كنم يكيو بدم همسايه؟
2) شاتل ممكنه گير بده كه چرا دو نفري استفاده ميكنيد؟ اگه نگيم بهش، خودش چطوري ممكنه بفهمه؟
3) تنظيماتش چي؟ مثلا ميگن فلان مودم با شركت ما هماهنگ نيست. اين تنظيمات رو بايد از كجا اعمال كنم؟ كانفيگ؟ اون آي پي كه ميره تو تنظيمات؟ ميشه راهنماييم كنيد؟
4) تنظيمات چطوري بايد باشه كه مودم فقط روشن باشه . اگه كامپيوتر منم خاموش باشه اون همسايه بتونه استفاده كنه.

يه دنيا ممنونم.

http://www.parsonline.net/fa/adslsupport

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
می گم هنوز راهی پیدا نشده که بشه بیشتر از پهنای باند مشخص شده مثلا 8 گیگ یا 20 گیگ فراتر رفت ؟
297.gif

سرعت آپلود توی پارس آنلاین خیلی پایینه الان یک دهم سرعت دانلود هم نیست . پدر ما رو در آورد . همیشه یا قیف نیست یا قیر .

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان، مدتیه که پارس آنلاین پروتوکول های P2P و Torrent رو محدود کرده، قبول ندارید؟ یه سری به لینک زیر بزنید و تست کنید:​
http://broadband.mpi-sws.org/transparency/bttest.php
و اما راه حل(برای اونهایی که eMule دارند):
در قسمت Options->Security تغییراتی مطابق شکل زیر (پیوست) انجام دهند.
با این کار پروتوکول شما تشخیص داده نمیشه و قابل «ف ی ل ت ر» کردن نیست. البته دومین مورد یعنی Allow Obfuscation Connections Only را فقط در حالتی که پروتوکول کاملاٌ BLOCK شده باشد باید استفاده کنید. موفق باشید. :)

p2p رو نمیدونم..ولی تورنت بازه اینجا..!!
مگر اینکه ترکر خاصی رو فیلتر کرده باشن...مثه torrentreactor...!!

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
به سلامتی مثکه به بهانه فیبر نوری..!!
در تورنت هم گل گرفتن..!!
تبریک می گوییم..!
من با *** مشکلی ندارم...ولی بدون *** خبری نیست./.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوستان کسی در مورد وایرلس پارس انلاین اطلاعی داره ؟
مودم رو امانی میدن یا میفروشن ؟
سرویس وایرلسشون چطوریه ؟

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.
آقا ما يه SY800C داريم. دفترچه راهنما كه نداره شكر خدا. سايت هم كه نداره بازم شكر خدا.

براي رفتن داخل تنظيماتش بايد چه آي پي يي وارد كنم تو مرورگرم؟ كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
بعد من ميخوام يه حركت بزنم. نميدونم ميشه يا نه. ببينيد من از پارس آنلاين متنفر شدم به خاطر خدماتش. با شاتل قرارداد بستم. سرويس 128 رو ميخوام بگيرم ازش گفتن ده روز ديگه.
حالا اين همسايه ما طالب شده باهم استفاده كنيم. اين مودم دو تا پورت داره. يكي يو اس بي. يكي لن.
ميخوام بدونم ميشه يو اس بي رو وصل كنم به سيستم خودم و يه كابل لن بكشم ببرم در خونه اونها؟ ما باهم همسايه ديوار به ديوار هستيم و فاصله حداكثر 20 متر خواهد بود. حالا سوالام:

1) ميشه همچين چيزي كه يه پورت رو خودم استفاده كنم يكيو بدم همسايه؟
2) شاتل ممكنه گير بده كه چرا دو نفري استفاده ميكنيد؟ اگه نگيم بهش، خودش چطوري ممكنه بفهمه؟
3) تنظيماتش چي؟ مثلا ميگن فلان مودم با شركت ما هماهنگ نيست. اين تنظيمات رو بايد از كجا اعمال كنم؟ كانفيگ؟ اون آي پي كه ميره تو تنظيمات؟ ميشه راهنماييم كنيد؟
4) تنظيمات چطوري بايد باشه كه مودم فقط روشن باشه . اگه كامپيوتر منم خاموش باشه اون همسايه بتونه استفاده كنه.

يه دنيا ممنونم.

دوست عزیز امکان استفاده از هر دو پور ت با هم هست فقط سرعت زمان استفاده در یک زمان کم میشه.

تا 2 کامپیوتر معمولا گیر نمیدن.اما حتما قبا از استفاده شاتل چک کن چون من با دانلودش به مشکل خوردم.خیلی ضعیفه.

Last edited:

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
می گم هنوز راهی پیدا نشده که بشه بیشتر از پهنای باند مشخص شده مثلا 8 گیگ یا 20 گیگ فراتر رفت ؟
297.gif

سرعت آپلود توی پارس آنلاین خیلی پایینه الان یک دهم سرعت دانلود هم نیست . پدر ما رو در آورد . همیشه یا قیف نیست یا قیر .

درود
این اولین پست منه من الان حدود 45 روز هست که پارس آنلانی هستم به ناموسم قسم سرعت دانلود افتضاح :hmm:آرزو دارم یه روز سرعت دانلود رو 30 باشه:( من سه ماهه 128 گرفتم بعد پشتیبانی فوقالعاده وحشتناک ضعیف یک هفته کلا adsl نداشتم میگفتن مخابرات مشکل داره خطتون نویز داره رفتم مخابرات اونا گفتن ******شعره خط شما هیچ مشکلی نداره بعد دباره گفتن کلا مخابرات خطتون رو کلا برداشته سرخود حالا باید دوباره رانژه بشه خلاصه سرتون رو درد نیارم دروغگوتر از این شرکت کلاهبردار دیگه وجود نداره من که همش دارم دعا میکنم زود یک ماه ونیم دیگم تموم بشه برم یه شرکت خوب

Last edited:

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
درود
این اولین پست منه من الان حدود 45 روز هست که پارس آنلانی هستم به ناموسم قسم سرعت دانلود افتضاح :hmm:آرزو دارم یه روز سرعت دانلود رو 30 باشه:( من سه ماهه 128 گرفتم بعد پشتیبانی فوقالعاده وحشتناک ضعیف یک هفته کلا adsl نداشتم میگفتن مخابرات مشکل داره خطتون نویز داره رفتم مخابرات اونا گفتن ******شعره خط شما هیچ مشکلی نداره بعد دباره گفتن کلا مخابرات خطتون رو کلا برداشته سرخود حالا باید دوباره رانژه بشه خلاصه سرتون رو درد نیارم دروغگوتر از این شرکت کلاهبردار دیگه وجود نداره من که همش دارم دعا میکنم زود یک ماه ونیم دیگم تموم بشه برم یه شرکت خوب
منطقه های مختلف کیفیتش فرق داره گویا ولی شما یه تست بگیر بذار اینجا ببینیم اوضاعت چجوریه من 128 دارم الان این وضعیت منه :

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بچه ها من یک مشکلی که دارم، موقع دانلود فایلها یکم که میگذره گیر میکنه! تازه امروز هم وصل شدم. پشتیبانی هم کار خاصی نتونست بکنه. برای شما هم همینطوره؟

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1
برای تست صحیح سرعت به ساعت زیر بروید.speed test به هیچ وجه سرعت صحیح را نشان نمیدهد.

www.testmy.net

Last edited:

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
بچه ها من یک مشکلی که دارم، موقع دانلود فایلها یکم که میگذره گیر میکنه! تازه امروز هم وصل شدم. پشتیبانی هم کار خاصی نتونست بکنه. برای شما هم همینطوره؟
منم با رپید همین مشکل رو دارم (بدون اکانت پرمیوم) قبلا اینطوری نبود ... شایدم رپید سخت گیر شده ..

کلا مشکل دانلود داری با فقط با رپید ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
منم با رپید همین مشکل رو دارم (بدون اکانت پرمیوم) قبلا اینطوری نبود ... شایدم رپید سخت گیر شده ..

کلا مشکل دانلود داری با فقط با رپید ؟
کلا! لینک بدون ریزیوم اصلا نمیتونم دانلود کنم چون وایمیسته وسطش.

guy18iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فکر کنم مشکل از RapidShare باشه.
من از وقتی از برنامه 3.1 RapidShare Plus استفاده کردم مشکلی نداشتم.
پارس آنلاین روز به روز داره بهتر میشه.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بچه هایی که پارس انلاین دارید راضی هستین؟

من شاتل دارم و دیگه دارم کلافه میشم..بد بختی ما تو منطقه ما فقط شاتل هست و پارس انلاین..گفتم بپرسم ببینم به نظرتون بیام پارس انلاین یا نه؟

roca

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
چرا از دیروز وضعیت فیلتر خراب شده کم مونده همه سایت ها رو فیلتر کنن:eek:

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
منم مشکل دانلود دارم وسط کار گیر میکنه.
با توجه به اینکه وقتی از SSH تونل برای دانلود استفاده میکنم دانلود درست انجام میشه بنمیدونم مشکل دقیقا چیه.

smaeel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه هایی که پارس انلاین دارید راضی هستین؟

من شاتل دارم و دیگه دارم کلافه میشم..بد بختی ما تو منطقه ما فقط شاتل هست و پارس انلاین..گفتم بپرسم ببینم به نظرتون بیام پارس انلاین یا نه؟

سلام
من بیش از 2 سال و نیم مشترک پارس آنلاین بودم.گاهی خوب بود و گاهی بد.گاهی پورتهای p2p باز بود و گاهی بسته.این اواخر (چند ماه پیش) پشتیبانی بسیار افتضاح و اتلاف وقت و ضایع کردن کامل حقوق مصرف کننده.در سایتشون هم به این افتخار میکردند که مصرف کننده...
این آخرا باز یه لنگر کشتی بازی در آوردند (واقعا چقدر به مصرف کننده باید توهین بشه) و با اون پشتیبانی که عرض کردم یه چند هفته ای هم ما رو سر دووندن که مشکل مال مخابراته مال مرکزه مال لنگره مال کوسه است آخرشم گفتن مال مودم شماست که قدیمی شده (الآن 3 ماهه با همون مودم دارم با شاتل کار میکنم)
گفتم خوب این مودم رو از خودتون خریدم اگه شما سیستمهاتون رو ارتقا دادین گناه ما چیه لطفا اضافه بها با مودم جدید را بگیرید و مودم جدید به ما بدید.مسول محترم فروش خیلی خونسرد گفت ما فقط این مودم ها رو نقدا میفروشیم.ببینید نحوه برخورد با مشتری که به مدت بیش از 2 سال و نیم مشترک اونها بوده و هزینه اشتراک ماهیانه ای که میپرداخته از قیمت مودم بیشتر بوده.خیلی ها میدونن قیمت واقعی این سرویس با این کیفیت چقدره.
بعد از این تماسهای ما به نوار ضبط شده پشتیبانی یه پوزش دیگه علاوه بر پوزش مربوط به کاهش سرعت عمومی اضافه شد.ببینید مشتری مداری را.
دیدیم این مشکل حالا حالا برقراره و ما هم چون مشتری خوبی هستیم ماه دیگه رو هم جلو جلو تمدید کرده بودیم گفتیم بیاییم فریز کنیم تا کمتر ضرر کنیم.یه هزینه فریز از ما گرفتند تا تقدیم کنند به مخابرات برای این لطف عظیم بعد 1 هفته درخواست و التماس و نامه شرکت با امضا و مهر برای فریز.
بعد از یه ماه گفتیم تقاضای وصل مجدد بدیم شاید کوسه ها بیخیال شده باشند و شاید کشتی ها لنگرها رو کشیده و رفتند.گفتیم خواهشا وصل کنید گفتن ما برای این حالت که یه هفته از اشتراک شما رفته گزینه نداریم و مال ما مثلا یه ماهه است شما اگر خواستید باید اضافه بهای مربوطه را بدید تا یه ماهه تمدید کنیم.ببینید اوضا رو من دیگه چی بگم.گفتم من دیگه قصد ندارم طرف پارس بیام یه کاریش بکنید.گفتند این مبلغ شما میشه یه اشتراک با سرعت پایین تر و محددودیت 4/1 قبلی بدیم؟ چی بگم دیگه.
اینطوری داستان پارس آنلاین برای من تموم شد و داستان شاتل شروع شد.
پشتیبانی همونقدر معطلی داره ولی با تجربه من ، روراست تر هستند.
قطعی ها هم به نسبه کمتر و کوتاهتره.بماند که تو انتقال خط یه کم گوش ما رو بریدند.
الآن هم همونطور که تو تاپیک مربوط به شاتل بیان کردم یه مشکلاتی دارند.
کلا به این نتیجه رسیدم که سرویسهای adsl همگی این مشکلات رو دارند.
شما هم خواستی امتحان کن.البته مطالب من رو هم بخون.
موفق باشی.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
منم مشکل دانلود دارم وسط کار گیر میکنه.
با توجه به اینکه وقتی از SSH تونل برای دانلود استفاده میکنم دانلود درست انجام میشه بنمیدونم مشکل دقیقا چیه.
من این مشکل رو داشتم نمیدونم چی شد برطرف شد!
306.gif
جالب اینجاست ساپورت میگفت منطقه شما پاکت لاست داره وقتی پرسیدم کی رسیدگی میشه گفت حالا حالاها کاری نمیکنیم!
183.gif

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
این پارس امروز تعطیل شده یا مشکل فقط برای منه؟ یه صفحه هم نمیتونه بیاره مثل آدم :|

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
این پارس آفلاین کفر منو امروز در آورد!
من برای یکی از فامیل میخواستم از این شرکت ADSL بگیرم
بعد از 2روز که جواب استعلام خط اومده حالا موقع بستن قرارداد گیر داده میگه مودمو باید حتما از ما بگیری!
هرچقد بهشون گفتم که من مودم دارمو مودم دیگه ای نمیخوام قبول نکرد میگه مدیر عامل قبول نمیکنه!
منم گفتم اگه اینجوریه پس منم سرویس نمیخوام!
وقعا متاسفم برای شرکت به این بزرگی که بخاطر آب کردن مودماش حاضره یوزر رو از دست بده!

بالا