• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

ziexify

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سوال داشتم : سیزن دوم این انیمه ی محبوب ( D.Gray-man ) کی میاد؟؟؟ :worried:
به شدت در انتظار به سر می برم!!!:wacko:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
یک سوال داشتم : سیزن دوم این انیمه ی محبوب ( D.Gray-man ) کی میاد؟؟؟ :worried:
به شدت در انتظار به سر می برم!!!:wacko:
هيچ خبری بيرون نيومده!!! :( يعنی خدا ميدونه!:f34r: ميتونه يه سال ديگه باشه يا حتی بيشتر!:wacko:

====

تاپيک 8888 پسته شد!

Last edited:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
مگه ديوونه ايم ماهی 300 تومن خرجش کنيم بعد بازش نکنيم؟؟؟!!! :blink::blink::blink:

ببینین من داره از اینجا خیلی خوشم می آد! اگه زودی بازش نکنین و من تاپیک فندقم رو اینجا بزنم دیگه همین جا موندما!!!
ugly_cafe.gif

ولی جدی اینجوری نصف کاربرها حتی فعال هاشون می رن!! داره کمکم 1 ماه می شه
1041.gif

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
عزیز من می دونم که قصد باز کردنش و داری ولی منظور سوال من این بود کی باز می کنی
121fs725372.gif

با توجه به مبلغی گفتی مشخصه هاست unlimited گرفتید
Viannen_loungelizard.gif

ولی خوب چون هر بار که خودت گفتی مثلا فردا باز می کنم خوب به همه گفتیم فردا باز می شه بعد فردا میاند می بینند فرقی نکرده و چون تا حالا چند بار شده می خواستم بدونم برنامه چیه
1588umc.gif

به هر حال من که متواری می شم دردسرش کمتره
905.gif

astatira

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
من امروز بعد از مدتی رفتم توی AP اونوقت می بینم یکی اونجا رو هک کرده :hmm:. خیلی بهم برخورد که طرف عرب بود.:eek::(
حالا میشه یکی بهم بگه چه خبره؟
[/RIGHT​

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
اين AP كه هك نشده بود! سرورش رو دارن منتقل مي كنن ... تو صفحه اول فرومش كه بسته شده نوشته بودند دارن سرور منتقل مي كنن.

astatira

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما من حتی عکسشم گرفتم ، چون از یه لیک فوریت رفتم مطمئنم آدرس درست بود .
اگه این اتچ درست کار کنه عکسشو میزارم:(

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
اهين ... طرفدار پر و ما قرص شيريو!:wub::wub::wub:

shiryu2.jpg

===

تو که عکسشو attach کرده بودی!:blink: فرقی نداشت!:D تازه ميدونی که من عاشق spoil م! :p بعدشم که عکس لباس که چيزی رو spoil نميکنه! مهم چطور بدست آوردنشه!!!;)

شوخی کردم اونو:p
سلیقتم خوبه ها:rolleyes:
میگم اف اف بیا و راه این علی ( زندگی سی چی؟؟ رو میگم) ادامه نده و دست از سر این اسمایل بیچاره بر داره --->;)<------
دنی هم موافقه ها :lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
میگم اف اف بیا و راه این علی ( زندگی سی چی؟؟ رو میگم) ادامه نده و دست از سر این اسمایل بیچاره بر داره --->;)<------
دنی هم موافقه ها :lol:
ماجرای اين اسمايلی چيه؟؟؟!!! :blink: من نميدونم؟!!!:eek:
ولی خوب چون هر بار که خودت گفتی مثلا فردا باز می کنم خوب به همه گفتیم فردا باز می شه بعد فردا میاند می بینند فرقی نکرده و چون تا حالا چند بار شده می خواستم بدونم برنامه چیه
خوب آخه ما دو نفريم که از اين راه دور زياد با هم سينک نيستيم!:p مخصوصاً مريضی يه سهراب باعث شد کارا خيلی عقب بيوفته!:( چون يه کارايی از توان من خارجه اين ور دنيا! مثل پرداخت پول و ... :p

ولی خوب دير و زود داره، سوخت و سوز نداره!:D

حالا فعلاً استراحتت رو بکن تو!;) حوصلت هم که سر نميره! فعلاً تو ديسکاس هستی ديگه!:D:cool::rolleyes:

====

راستی يه فروم ftp دار گير آوردم که همه سريال های شرقی، چه ژاپنی، چه کره اي ، چه چينی رو داره!:D
ليست چيزايی که ميخوايم dl کنيم رو بده، ببينم اگه داره، اکانتشو بگيرم و dl کنم که بابم که داره ماهه ديگه ميآد، بدم بياره!;)

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب سوال:

کی ova ها و movie های saiyuki رو داره؟؟؟:eek: فکر کنم هيچ کس! :(

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/manga.php?id=2406

البته نميدونم شايد امير حسين داشته باشه!:) امير حسين چک کن ببين روی اون ftp اي که داری چيزی پيدا ميکنی يا نه؟!:blink: من هر چی تورنت پيدا کردم گذاشتم برای dl ولی يا سيد ندارن يا زيرنويس!!!:wacko: يه خبر به من بده!:rolleyes:

Burial2Max.jpg

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يه سوال ديگه محض کنجکاوی!:p ببينم رسم هر چی butler تو اينگليس و انيمه ها وجود داره، اسمش سباستين باشه؟؟؟!!!:blink::lol: وقتی تو اين انيمه هم ديدم، کلی خندم گرفت!!! :p مثل اينکه شده يه قانون کلی!:rolleyes::p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دخملا

نميدونم تا الان خودتون ديدين يا نه؟! ولی چپتر هيجده VF هم در اومده! برين بخونين، بيايم بحث کنيم!

من از دفعه قبل که آکی اونجور زخمی شد ، مونده بودم چی ميشه! بسی هيجان انگيزه! من رفتم فعلاً.:p خوندمش برميگردم نظر ميدم!

aniazi

Registered User
لایک‌ها
0
خوب سوال:

کی ova ها و movie های saiyuki رو داره؟؟؟:eek: فکر کنم هيچ کس! :(

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/manga.php?id=2406

البته نميدونم شايد امير حسين داشته باشه!:) امير حسين چک کن ببين روی اون ftp اي که داری چيزی پيدا ميکنی يا نه؟!:blink: من هر چی تورنت پيدا کردم گذاشتم برای dl ولی يا سيد ندارن يا زيرنويس!!!:wacko: يه خبر به من بده!:rolleyes:

چه جالب، اتفاقا همين چند روز پيش مي خواستم برم چك كنم ببينم اينايي كه دانلود كردم جزو كدوم سري Saiyuki ميشه:D:D:D:D

يك سري سايوكي دانلود كردم كه جزو هيچ كدوم از 3 تا سريش كه دارم نيست. كلي حال كردم گفتم سري جديدشه، بعد ديدم نه اتفاق خاصي توش نمي افته:D:D

نمي دونم كدوم يكي از اين OVA هاش بود. شايد هم فيلمش بود! نمي دونم. بزار به ليستم يك سر و ساموني بدم، بهت خبرش رو مي دم كه كدومشونه. راستي نرف افزار خوب براي ليست كردن انيمه چي سراغ داري؟ مي خوام ليست كامل باشه ولي مثل google earth مرحله به مرحله جزييات رو بيشتر كنه. مثلا مرحله اول فقط اسم و لينك... بعد اسم و لينك و حجم و تعداد قستم و .... آخرش هم كه ليست كامل فايل ها رو بياره؟

اصلا يك همچين نرم افزاري داريم كه يك همچين كاري بكنه؟

aniazi

Registered User
لایک‌ها
0
راستی يه فروم ftp دار گير آوردم که همه سريال های شرقی، چه ژاپنی، چه کره اي ، چه چينی رو داره!:D
ليست چيزايی که ميخوايم dl کنيم رو بده، ببينم اگه داره، اکانتشو بگيرم و dl کنم که بابم که داره ماهه ديگه ميآد، بدم بياره!;)

اين هم من عضوم:

https://www.animeground.com

ليست سريال ها رو براي APRIL توي AP فرستادم كه هر چي مي خوان من براشون دانلود كنم كه AP نرفتم و به اين تعطيلي اخير خورد و هنوز وقت نكردم ببينم چي جواب داد:p:cool::cool:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من همينجا 3 روز عزای عمومی اعلام ميکنم! بچه ها ميدونستين چپتر آخرشه؟؟؟؟؟؟؟؟...

1.JPG

من دستم به سنسی برسه ميکشمش!!! چرا اينقدر زود ؟؟؟:( (زيادم زود نيست، فقط 2 سال ميشه که من دارم دنبالش ميکنم:p ولی خيلی حيف شد!:( باز خوبه CS ادامه داره!) چی داشتم ميگفتم؟! آها سنسی گفته که :

2479770fe85b61.jpg

2.JPG

يعنی تا تابستون هيچی!!!:f34r::( آدرس سنسی رو هم که ميبينين!:p ولی تا اونجا که يادمه تو AP هم گفتم که قراره اين زمستون anime ش رو بسازن!:D يه اسم خاصی هم داشت animemanga!!!؟؟؟:blink: برای بار اول هم هست که قراره يه همچين چيزی بسازن!:rolleyes: فکر کنم گفته بودن دسامبر در ميآد! (can't wait!) :D

و اما چپتر آخر بسی زيبا بود:happy:، 3 تا نکته (spoil ه نگين نگفتم!):

اول يه صحنه جالب ببينين:D:

خوب نکته اول: ميخاييل به همين راحتی داره ميره!!!!! :blink::eek: حقش بود ... :hmm::f34r:

5.JPG

نکته بعد: يه نفر که من اصلاً يادم رفته بودش، يو :p:

7.JPG

از چپتر زيرو (NT 00) اگه يادتون باشه، فهميده بودن يو اطلاعات رو درز ميده!:eek:

البته هيچ وقت هم نفهميدم از کجاا فهميدن؟!:blink: فکر ميکنين تائو لوش داده بود؟!:eek:

سنسی سرنوشتش رو هوا ول کرده!:blink: فکر ميکنين چی بشه؟!:rolleyes::D

آخريش هم اينکه يه نگاه به دست آکی بندازين، اثری از تتو ديگه نيست!!!;)

8.JPG
9.JPG

در کل خيلی زيبا بود!:wub: اصلاً فکر نميکردم امشب VF بخونم اونم قسمت آخرش!:( تو فکر اين بودم که بشينم چند قسمت آخر skip beat رو بخونم که اين شد! :p ولی خيلی بده که تموم شد!:worried::guilty::confused:

skip_beat_act92_020.jpg

Last edited:

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
من که نگران خودم نیستم چون این قدر کار ریخته سرم تازه بهشت هم باز بشه معلوم نیست بتونم زیاد سر بزنم مشکل من بقیه بچه هاست که همش سوال می پرسند
292.gif

در مورد درام که دور چینی و تایوانی رو کلا خط بکشید که آدم کلا حرف زدنشون و می شنوه حالش بد می شه
65.gif

ولی درام های کره ای بسیار زیبا هستند
302.gif

ژاپنی ها هم هر چی استعداد داشتند توی انیمه هاشون مصرف کردند بازیگراشون اصلا در حد انیمه هاشون نیستند
39.gif
یو ها ها ها تا طرفدارای سینمای ژاپن نیومدند من برم
200.gif
ولی خداییش خیلی لوسند مخصوصا این کمدی هاشون
45.gif

من حالا یک تحقیقاتی انجام باید بدم بعد اون هایی که امتیازشون بالاست و ارزش دانلود دارند رو معرفی کنم در ضمن بچه ها تعداد زیادی خودشون دان کردند پس نیاز نیست تکراری دانلود کنید
303.gif

ولی این ادمایی توی این سایت امیرحسین امتیاز دادند چقدر بی سلیقه بودند
139fs122428.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چه جالب، اتفاقا همين چند روز پيش مي خواستم برم چك كنم ببينم اينايي كه دانلود كردم جزو كدوم سري Saiyuki ميشه:D:D:D:D

يك سري سايوكي دانلود كردم كه جزو هيچ كدوم از 3 تا سريش كه دارم نيست. كلي حال كردم گفتم سري جديدشه، بعد ديدم نه اتفاق خاصي توش نمي افته:D:D

نمي دونم كدوم يكي از اين OVA هاش بود. شايد هم فيلمش بود! نمي دونم. بزار به ليستم يك سر و ساموني بدم، بهت خبرش رو مي دم كه كدومشونه. راستي نرف افزار خوب براي ليست كردن انيمه چي سراغ داري؟ مي خوام ليست كامل باشه ولي مثل google earth مرحله به مرحله جزييات رو بيشتر كنه. مثلا مرحله اول فقط اسم و لينك... بعد اسم و لينك و حجم و تعداد قستم و .... آخرش هم كه ليست كامل فايل ها رو بياره؟

اصلا يك همچين نرم افزاري داريم كه يك همچين كاري بكنه؟
احتمالاً اون سری اي بود که پارسال در اومد (burial). سه قسمت، آرک سانزو و آرک گوکو و آرک گوژو. کيفيت ها چه جوری يه؟! ساب دارن ديگه؟!:rolleyes::D

منم الان همشون رو گرفتم جز اون ova اولی که قبل از سری ها ساخته شده بود. ببين اونو ميتونی گير بياری؟!:eek:

===

يادمه سهراب گفت يه همچين برنامه اي داره و انيمه هاشو با اون مرتب ميکنه!:rolleyes: ازش بپرس!:cool:;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من حالا یک تحقیقاتی انجام باید بدم بعد اون هایی که امتیازشون بالاست و ارزش دانلود دارند رو معرفی کنم در ضمن بچه ها تعداد زیادی خودشون دان کردند پس نیاز نیست تکراری دانلود کنید
303.gif

ولی این ادمایی توی این سایت امیرحسین امتیاز دادند چقدر بی سلیقه بودند
139fs122428.gif
اينا رو ول کن! VF رو درياب!

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
اينا رو ول کن! VF رو درياب!

وای فریدا
148fs542321.gif

الهی
begging.gif

می تونم بفهمم چقدر الان داری غصه می خوری
154fs232528.gif

ولی انیمه ای که از روش می سازند باید بسی دیدنی باشه
Viannen_loungelizard.gif

از همین الان بی صبرانه منتظرشم
شاید استایل جدیدشون یک چیزی مثل فیلم sin city باشه یعنی اینکه هم فیلم هم شبیه کامیک با استفاده از رنگ های محدود و تاریک
چه شود این انیمه
bd1.gif

بالا