هيچ خبری بيرون نيومده!!!یک سوال داشتم : سیزن دوم این انیمه ی محبوب ( D.Gray-man ) کی میاد؟؟؟ :worried:
به شدت در انتظار به سر می برم!!!:wacko:
مگه ديوونه ايم ماهی 300 تومن خرجش کنيم بعد بازش نکنيم؟؟؟!!! :blink::blink::blink:
اهين ... طرفدار پر و ما قرص شيريو!:wub::wub::wub:
![]()
===
تو که عکسشو attach کرده بودی!:blink: فرقی نداشت!تازه ميدونی که من عاشق spoil م!
بعدشم که عکس لباس که چيزی رو spoil نميکنه! مهم چطور بدست آوردنشه!!!
![]()
سلام خانومی، خوفی؟:happy:اما من حتی عکسشم گرفتم ، چون از یه لیک فوریت رفتم مطمئنم آدرس درست بود .
اگه این اتچ درست کار کنه عکسشو میزارم![]()
ماجرای اين اسمايلی چيه؟؟؟!!! :blink: من نميدونم؟!!!میگم اف اف بیا و راه این علی ( زندگی سی چی؟؟ رو میگم) ادامه نده و دست از سر این اسمایل بیچاره بر داره ---><------
دنی هم موافقه ها :lol:
خوب آخه ما دو نفريم که از اين راه دور زياد با هم سينک نيستيم!ولی خوب چون هر بار که خودت گفتی مثلا فردا باز می کنم خوب به همه گفتیم فردا باز می شه بعد فردا میاند می بینند فرقی نکرده و چون تا حالا چند بار شده می خواستم بدونم برنامه چیه
خوب سوال:
کی ova ها و movie های saiyuki رو داره؟؟؟فکر کنم هيچ کس!
![]()
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/manga.php?id=2406
البته نميدونم شايد امير حسين داشته باشه!امير حسين چک کن ببين روی اون ftp اي که داری چيزی پيدا ميکنی يا نه؟!:blink: من هر چی تورنت پيدا کردم گذاشتم برای dl ولی يا سيد ندارن يا زيرنويس!!!:wacko: يه خبر به من بده!
راستی يه فروم ftp دار گير آوردم که همه سريال های شرقی، چه ژاپنی، چه کره اي ، چه چينی رو داره!
ليست چيزايی که ميخوايم dl کنيم رو بده، ببينم اگه داره، اکانتشو بگيرم و dl کنم که بابم که داره ماهه ديگه ميآد، بدم بياره!![]()
احتمالاً اون سری اي بود که پارسال در اومد (burial). سه قسمت، آرک سانزو و آرک گوکو و آرک گوژو. کيفيت ها چه جوری يه؟! ساب دارن ديگه؟!چه جالب، اتفاقا همين چند روز پيش مي خواستم برم چك كنم ببينم اينايي كه دانلود كردم جزو كدوم سري Saiyuki ميشه
يك سري سايوكي دانلود كردم كه جزو هيچ كدوم از 3 تا سريش كه دارم نيست. كلي حال كردم گفتم سري جديدشه، بعد ديدم نه اتفاق خاصي توش نمي افته
نمي دونم كدوم يكي از اين OVA هاش بود. شايد هم فيلمش بود! نمي دونم. بزار به ليستم يك سر و ساموني بدم، بهت خبرش رو مي دم كه كدومشونه. راستي نرف افزار خوب براي ليست كردن انيمه چي سراغ داري؟ مي خوام ليست كامل باشه ولي مثل google earth مرحله به مرحله جزييات رو بيشتر كنه. مثلا مرحله اول فقط اسم و لينك... بعد اسم و لينك و حجم و تعداد قستم و .... آخرش هم كه ليست كامل فايل ها رو بياره؟
اصلا يك همچين نرم افزاري داريم كه يك همچين كاري بكنه؟