• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بازی ایران خیلی ضعیف بود. این رضایی چقدر اسکوله که تک به تک را به جای اینکه گلش کنه، تلاش می کنه برای اینکه پنالتی بگیره !
بازی قبل مهدوی کیا گل زد، این بازی باقری. بازی بعد حتما خاکپور میاد گل میزنه !!!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
با درخشش رحمتی نتیجه مساوی حاصل شد .. والا یک باخت سنگین در انتظارمون بود !!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
5 دقیقه ی آخر دلم داشت میومد تو دهنم . این مسعود شجاعی چرا اینقدر بد کرنر ها رو ارسال می کرد. بیشتر کرنر هاش روی تیر یک روی زانوی مدافع حریف بود . رضایی هم واقعا بی تجربگی کرد باید اون توپ رو گل می کرد . دفاع ایران هم مطابق معمول بد کار کرد . چندتا پاس تو در خیلی مفت از وسط مدافعا عبور کرد .

قبلا هم گفتم . کاش دایی به سید صالحی فرصت بیشتری بده . کریم هم واقعا گل قشنگی زد . خیلی حرفه ای توپ رو به زاویه ی مخالف زد . دایی هم که همچنان برافروخته بود و اول بازی ذکر میگفت این بار تسبیح هم اضافه شد به بساط ذکرش .

پ ن : مرسی کریم :rolleyes:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
يك امتياز رو شانسي گرفتيم الحق برد حق امارات بود.

دايي هم نشون ميده 2 ماه هم ليگ رو تعطيل كنه حاصل كار فرقي نميكنه.مربي گري هنر ميخاد كه ....!

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا تک امتیاز رو مدیون رحمتی و باقری هستیم. بخصوص رحمتی.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
چی بگم .... فقط تاسف .... ای کاش باخته بودیم .... راستی من بازی رو از شبکه دوبی اسپورت میدیدم .... الحق و الانصاف گزارشی که این گزارشگر عرب کرد اینقدر با شور و هیجان بود که دیگه حالم از این یوسفی به هم خورد ( با این تن صدای مسخرش ) اینقدر آخر بازی رو بش هیجان داد که دیگه کیف کردم ... دوس داشتم امارات زودتر گل رو بزنه .... زدم شبکه 3 یه مشت حرف بار یوسفی کردم ...

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چی بگم .... فقط تاسف .... ای کاش باخته بودیم .... راستی من بازی رو از شبکه دوبی اسپورت میدیدم .... الحق و الانصاف گزارشی که این گزارشگر عرب کرد اینقدر با شور و هیجان بود که دیگه حالم از این یوسفی به هم خورد ( با این تن صدای مسخرش ) اینقدر آخر بازی رو بش هیجان داد که دیگه کیف کردم ... دوس داشتم امارات زودتر گل رو بزنه .... زدم شبکه 3 یه مشت حرف بار یوسفی کردم ...

بعضي وقتا وسط گزارشاي اينا آدم خوابش ميگيره!

من در اين بازي طرفدار امارات بودم وقتي امارات گل زد يه كف بلند زدم همه تعجب كردن!
البته نه واسه اينكه امارات بود واسه اينگه حريف تيم ايران بود ...!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1

دوبی اسپورت صدای تماشاچیا هم روش بود آخه ولی کانال 3 فقط صدای گزارشگر بود و اون عربه!!

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
اگه میتونستم علی دایی رو میکشتم..به خدا قسم این کارو میکردم...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

تایید میشه.

ضمن اینکه جنس لطیف را هم نشون میداد !!!

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
منم از dubai sports داشتم نگا میکردم..
جالب اینه که هرجا تصویر دخترای ایرانی تو ورزشگاه رو نشون میدادن از اونور که میزدم irib2 میدیم سانسورش میکردن و جاش صحنه آهسته نشون میدادن...
آخه یکی نی بگه بابا خودتونید ..هنوز اینو نفهمیدید..آخه این دختر ایرانی چه کرده که این همه بش ظلم میشه.

Last edited:

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
بازی ایران خیلی ضعیف بود. این رضایی چقدر اسکوله که تک به تک را به جای اینکه گلش کنه، تلاش می کنه برای اینکه پنالتی بگیره !
بازی قبل مهدوی کیا گل زد، این بازی باقری. بازی بعد حتما خاکپور میاد گل میزنه !!!

دمت نون تافتون..کلی خندیدم....فک کنم علی پروین گل بزنه بازی بعد.:D:D:D

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
دوبار پست شد .... تقصیر من نبود ...
راستی دقت کردین بهترین بازیکنهای میدون بازیکنهای لیگ ایران و البته معدنچی بودن ....

Last edited:

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
یه بار نگا کنید بازی رو ببنید که نکونام چن بار پاهاش گره خورد تو هم یا اینکه پیروز قربانی چن تا توپ تو خط دفاع خراب کرد و چن تا سوتی داد....دو تاش موقعیت صد در صد بود..رحمان کجایی که جات یه چیز گذاشتن.

پیروز قربانی رو باید به عنوان بدترین بازیکن زمین انتخاب میکردن.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بازی خیلی ضعیف بود، واقعا دیگه تهش بود!!

خط دفاعی ما به هیچ وجه شرح وظایفش رو بلد نیست و هیچ کدوم هم اصلا به اماراتی ها فشار نمی آوردند که توپ رو از شون بگیرند و اونها هم به راحتی هر چه تمام تر با چند تا پاس می اومدن جلوی دروازه‌ی ما و هر کاری دلشون خواست (مخصوصا این اسماعیل) مطر کردند.

قطعا رحمتی ناجی این بازی بود، اما قرار نیست همیشه این خوش اقبالی ها نصیب ما بشه.
با این حال دایی دو تا تعویض خیلی خوب انجام داد و مهدوی کیا و هاشمیان که هماهنگ نبودند رو کشید کنار و از اون به بعد حرکت تیمی ما خیلی بهتر شد.

امیدوارم بازی های بعدی به این افتضاحی نباشه و اگر هم قراره ببازیم مردانه و غیرت مندانه باشه.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
نیمه دوم با تعویض ها تیم بهتر شد
واقعا از اول چه کاری بود بازیکنی که نا آماده و نا هماهنگه و 3 روز توی اردو بوده فیکس بازی کنه, نیمه اول 2 تا پاس درست نمیدادن...

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
من میگم این ( شانس) دایی بود که برد(یعنی بازی رو به تساوی کشوند)

چقدر ازش متنفرم چقدر هم خوش شانسه

با همین بازی بد هم تیم رو می بره جام جهانی از ما گفتن

Last edited:

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
وضعیت کاملا" مشخصه.دوستان یادشون هست یک زمانی کار عربها جلوی ایران زمین خوردن و برانکارد و ... بود.شاید تو کل بازی یک یا دو شوت میزدن سمت دروازه ایران که مثلا" یکیش رو از 50 متری شوت میزدن وسط راه به 3-4نفر میخورد و کسی نمی فهمید چطوری رفت تو گل.بد جون ایران بالا میومد که بازی رو مساوی کنه که شاید ببره.الان برعکس شده.ما باید صبر کنیم شاید توپمون بره تو گل و اونا از وسط 4دفاع ما با یک پاس و یک و دو گل میزنن.چه پیشرفتی!!!!به قول اون دوستمون فعلا" شانس طرف ما هست و حتی با بدترین بازی همین شانس تیم رو به جام جهانی میرسونه.چه شود!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا