• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خدايش چرا اينقدر اين علی دايی شانس داره؟؟ الحقو و ل انصاف بايد با 2 3 تا گل بدرقه ميشديم به ايران..اماراتيها خيلی کم تجربه بودن..خيلی ضربه کاشته خراب کردن..اين علی دايی کی گندش در بياد با خداست.

کره هم 2 -0 عربستان رو برد..

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دائی اینو گفته ؟ عجب حروم.... . نمیدونم والا ... تو ایران همه میخوان ملت رو خر فرض کنن ... از فوتبالش گرفته تا سیاستش و .... توی تلویزیون هم این غیاثی رو آوردن میگه توپی که دروازه بان امارات رفت برای پای رضائی پنالتی بود که به نظر من کاملا مشهود بود که باش برخورد نکرده و رضائی داشت داور رو فریب میداد ... ثانیا توپی که مهاجم امارات از بین پای حسینی رد کرد و افتاد رو زمین خطای سد راه 100% سید جلال بود ( که واقعا همشون دیروز تو دفاع تر زده بودن ) و این غیاثی میگفت بازیکن خودش میخوره به دفاع ما .... آقا هر کس 1 مته هم فوتبال بازی کرده باشه میفهمه که خطای بازیکن ما بود و داور اشتباه کرده ... حالا این غیاثی میاد اینطوری میگه .... علی دائی هم که اونطوری میگه .... فردا بازیکنای تیم ملی هم که رسیدن ایران میگن امارات در چنگ ما بود ...

در ضمن من نمیدونم که این گژارشگرای ایران تا کی میخوان هی از وقت تلف کردن امارات صحبت کنن ؟ اماراتیها تا زمانی که جلو بودن اصلا وقت تلف کردن که ایران وقتی که مساوی شد رحمتی تا تونست توپ رو تو پای خودش نگه داشت ؟ حالا این یوسفی زر زد و گفت اماراتیها دیگه از گل زدشون به هر روشی دفاع میکنن. .... اینو فقط تو یه لحظه که زدم شبکه 3 شنیدم ... خدا بدونه چه ها گفته باشه ... ای کاش همون یه لحظه رو هم نزده بودم ... خسته شدیم از این 4 تا شبکه دولتی .... بابا بها بدید به بخش خصوصی ( چه ربطی داره ؟ :eek:)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
این هم اون صحنه مشکوک به پنالتی :

199254.jpg

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
حالا بیخیال از دید مثبت ببینیم اگه الان جای اماراتیا بودیم چقدر حال گیری شده بود... اونهمه موقعیت گل...:D
راستی دایی دیشب 1 چیز باحال دیگه هم گفت! گفت که اماراتیها رحمتی رو بهترین بازیکن زمین انتخاب کردن که کار تیم ما رو کم جلوه بدن و رحمتی رو عامل موفقیت ایران نشون بدن:blink::lol:

najafzadeh

کاربر فعال پایگاه داده ها
کاربر فعال
لایک‌ها
28
خوب شد من دیروز فوتبال رو ندیدم.
والا سکته حتمی بود.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
ولي به نظر من اگر رحمتي نبود يه چندتايي ميتونستيم گل بخوريم !!

كلا همين مساوي رو هم سخت گرفتيم

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
ولي به نظر من اگر رحمتي نبود يه چندتايي ميتونستيم گل بخوريم !!

كلا همين مساوي رو هم سخت گرفتيم

درسته ولی به نظر من روز خوب دایی نبود دیروز وگرنه توپ هایی که رحمتی گرفت هیچ، اون صحنه ی آخر هم یا گل میشد یا داور پنالتی میگرفت و ما میبردیم!! اونوقت دایی با کمال پررویی میگفت ما توی این بازی 1021412 موقعیت گل داشتیم که تونستیم فقط از 2 تاش استفاده کنیم و در مقابل اماراتی ها اصلا موقعیت گل نداشتن و اون توپ هم همینطوری رفت توی گل!:p

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
یه بار نگا کنید بازی رو ببنید که نکونام چن بار پاهاش گره خورد تو هم یا اینکه پیروز قربانی چن تا توپ تو خط دفاع خراب کرد و چن تا سوتی داد....دو تاش موقعیت صد در صد بود..رحمان کجایی که جات یه چیز گذاشتن.

پیروز قربانی رو باید به عنوان بدترین بازیکن زمین انتخاب میکردن.
ببخشید شما تو این چن سال غیر از سوتی از رحمان رضایی چی دیدین؟
مخصوصا اون سوتی تو جام جهانی مقابل مکزیک. رحمان بازیکن بزرگی بود و خودم هم طرفدارش بودم ولی الان دیگه آماده نیست. حالا باید دید چکار میکنه تو پیروزی.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اگه علی دائی رو میتونستم بگیرم یه برنامه مثل فیلم " اره " براش پیاده میکردم .... مثل اون سیاهه بود تو اره 4 که پاهاش و دستاش و گردنشو شکوند .... بعد ش هم که این کارو کردم اینقدر سوسک کش میزنم تو دهنش که بمیره ... آخه خیلی موزیه .... البته احتمالا شانس میاره و زنده میمونه ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عجب مربی هست مربی امارات که توی این فرصت کم از اون تیم زنگ تفریح اول بازیها این تیم رو ساخت!

من كه بعيد مي دونم ايشون مربي چندان عجيبي باشند . ايران طوري بازي مي كنه كه مربي مالديو هم جلوش اسكولاري ميشه . همين امارات را در بازي بعد ببينيد ، امكان چنين بازي از اين تيم بعيد هست.

با درخشش رحمتی نتیجه مساوی حاصل شد .. والا یک باخت سنگین در انتظارمون بود !!

100% تاييد ميشه

بازی خیلی ضعیف بود، واقعا دیگه تهش بود!!

خط دفاعی ما به هیچ وجه شرح وظایفش رو بلد نیست و هیچ کدوم هم اصلا به اماراتی ها فشار نمی آوردند که توپ رو از شون بگیرند و اونها هم به راحتی هر چه تمام تر با چند تا پاس می اومدن جلوی دروازه‌ی ما و هر کاری دلشون خواست (مخصوصا این اسماعیل) مطر کردند.

قطعا رحمتی ناجی این بازی بود، اما قرار نیست همیشه این خوش اقبالی ها نصیب ما بشه.
با این حال دایی دو تا تعویض خیلی خوب انجام داد و مهدوی کیا و هاشمیان که هماهنگ نبودند رو کشید کنار و از اون به بعد حرکت تیمی ما خیلی بهتر شد.

امیدوارم بازی های بعدی به این افتضاحی نباشه و اگر هم قراره ببازیم مردانه و غیرت مندانه باشه.

خط دفاع تيم ملي خصوصا دو دفاع مياني در حد پنير سويسي بودند ، بازي پيروز قرباني بسيار ضعيف و ابتدايي بود در عرض پنج دقيقه سه ضربه كاشته خطرناك به تيم امارات داد . فكر مي كنم ديگه مشخص شده باشه در دفاع دو نفره قرباني هيچ نفعي براي تيم نخواهد داشت . حسيني هم كه به روند نزوليش ادامه ميده و ستار زارع هم ......

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اسم ستار زارع زارع رو نیار که حالم بد میشه .... قیافش که میاد تو ذهنم میخوام بیارم بالا ...

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
اگه علی دائی رو میتونستم بگیرم یه برنامه مثل فیلم " اره " براش پیاده میکردم .... مثل اون سیاهه بود تو اره 4 که پاهاش و دستاش و گردنشو شکوند .... بعد ش هم که این کارو کردم اینقدر سوسک کش میزنم تو دهنش که بمیره ... آخه خیلی موزیه .... البته احتمالا شانس میاره و زنده میمونه ...

واقعا متاسفم
لیاقت ما ایرانیا همون مایلی کهن هسته:eek:
درسته تیم بد بازی کرد حالا دلیل نمیشه اینقدر بدوبیره بگید
هر مربی یه فرصتی داره اگه تونست نتیجه بگیره که خوبه اگه نه که یکی دیگه میاد جاش
دایی هم تا الان بد نتیجه نگرفته از 14 بازی که مربی ایران بوده 10 تاشو برده 4 تا مساوی کرده
در مورد بازی دیشب هم انگیزه اماراتیا رو هم نادیده نگیرید چون این اخرین فرصت امارات بود اگر میباخت دیگه امیدی نداشت برای جام جهانی برای همین تمام تلاششونو کردن و خوب هم بازی کردن
من مطمعنم ایران تو بازیهای بعدی بهتر باری میکنه

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا متاسفم
لیاقت ما ایرانیا همون مایلی کهن هسته
درسته تیم بد بازی کرد حالا دلیل نمیشه اینقدر بدوبیره بگید
هر مربی یه فرصتی داره اگه تونست نتیجه بگیره که خوبه اگه نه که یکی دیگه میاد جاش
دایی هم تا الان بد نتیجه نگرفته از 14 بازی که مربی ایران بوده 10 تاشو برده 4 تا مساوی کرده
در مورد بازی دیشب هم انگیزه اماراتیا رو هم نادیده نگیرید چون این اخرین فرصت امارات بود اگر میباخت دیگه امیدی نداشت برای جام جهانی برای همین تمام تلاششونو کردن و خوب هم بازی کردن
من مطمعنم ایران تو بازیهای بعدی بهتر باری میکنه
قبول دارم که ایران بعد از روی کار اومدن علی دایی خیلی عالی نتیجه گرفته ولی چن تا چیز هست که ارزش این نتیجه ها رو کم می کنه:
اول اینکه توی بازیهای تدارکاتی و مقدماتی جام جهانی که من همش رو دیدم هیچ بازی خوبی از تیم ملی ندیدم
دوم اینکه حریفهاش تا الان بجز عربستان هیچکدوم اصلا در حد ایران نبودن
و مهمترین چیزی که لذت این بردها رو لااقل میتونم بگم از من گرفته اینه که علی دایی تو راس کار قرار داره. یکی از آدمهای شدیدا منفور برای من و فکر می کنم خیلی های دیگه.
//
ضمنا من مایلی کهن رو به دایی ترجیح میدم. چون به نظرم مایلی کهن فقط یه آدم ابله و بی عقل هستش نه یه موجود کثیف عوضی.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
قبول دارم که ایران بعد از روی کار اومدن علی دایی خیلی عالی نتیجه گرفته ولی چن تا چیز هست که ارزش این نتیجه ها رو کم می کنه:
اول اینکه توی بازیهای تدارکاتی و مقدماتی جام جهانی که من همش رو دیدم هیچ بازی خوبی از تیم ملی ندیدم
دوم اینکه حریفهاش تا الان بجز عربستان هیچکدوم اصلا در حد ایران نبودن
و مهمترین چیزی که لذت این بردها رو لااقل میتونم بگم از من گرفته اینه که علی دایی تو راس کار قرار داره. یکی از آدمهای شدیدا منفور برای من و فکر می کنم خیلی های دیگه.
//
ضمنا من مایلی کهن رو به دایی ترجیح میدم. چون به نظرم مایلی کهن فقط یه آدم ابله و بی عقل هستش نه یه موجود کثیف عوضی.

پس دیدید مشکل شما علی دایی هسته نه بازی تیم ملی
اگه تیم ایران با علی دایی مثل بارسلونا هم بازی کنه باز شما میایید یه ایرادی ازش میگیرید
اره بازی با امارات ایران خوب بازی نکرد ولی باید به دایی فرصت داد اگه تونست تیم رو جمع بکنه که هیچی اگه نتونست خوب یکی دیگه میاد جاش این کارا برای چیه
شما به جای اینکه از دایی افتخار فوتبال ایران حمایت کنید میایید اینجوری بهش توهین میکنید
دایی هم مثل همه موفقیت تیم ملی رو میخاد بزارید ببینیم نتیجه میگیره یا نه
الان تمام دنیا فوتبال ایران رو با دایی میشناسن واقعا حیفه به خاطر یه مشت حاشیه افتخارات دایی رو که برای ایران کسب کرده رو نادیده بگیرید
اون زمان که رو اوج بازیش بود یادتونه؟
یادتونه اگه مصدوم میشد چقدر ناراحت میشدیم؟
یادتون رفته به تنهایی 4 تا گل به کره جنوبی زد؟
پس کمی با منطق قضاوت کنید
علی دایی حق به گردن تیم ملی داره
درسته دایی هنوز جوونه و تجربه مربی گری زیادی هم نداره ولی همین دایی سایپا رو قهرمان لیگ کرد انشاالله با تیم ملی هم نتیجه میگیره:)

Last edited:

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
ISN - علي دايي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران چهارشنبه شب پس از پايان مسابقه ايران و امارات مجبور شد به رفتار نامناسب يکي از ماموران پليس اين کشور واکنش نشان دهد. دايي هنگام خروج از زمين مسابقه نتوانست رفتار نامناسب يکي از ماموران پليس امارات در برخورد با يکي از بازيکنان ايراني را تحمل کند. سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در اين باره گفت: مامور پليس اماراتي هنگام خروج حسين کعبي از زمين به وي اهانت کرد که من به عنوان مربي و حامي بازيکنان پاسخ اين بي ادبي را دادم. اين مساله با وساطت بازيکنان و ديگر ماموران اماراتي به پايان رسيد. در جريان اين مسابقه و در اواخر بازي؛ تعدادي از تماشاگران اماراتي اقدام به پرتاب بطري هاي آب به داخل زمين کردند. در مسابقات گذشته تيم ملي ايران در امارات ، تماشاگران اماراتي اينگونه حرکات را انجام داده بودند که تاکنون از سوي مسوولان فدراسيون بين المللي فوتبال و کنفدراسيون فوتبال آسيا ،واکنشي نسبت به اين حرکات تماشاگران اماراتي نشان داده نشده است. دايي گفت : من به عنوان مربي اجازه اهانت به هيچيک از بازيکنان تيم ايران را نخواهم داد. وي افزود: من افتخار مي کنم که با بازيکنان ايراني همکاري مي کنم و هرگز اجازه اهانت به آنان را تا زمانيکه در تيم هستم ، نخواهم داد.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
پس دیدید مشکل شما علی دایی هسته نه بازی تیم ملی
اگه تیم ایران با علی دایی مثل بارسلونا هم بازی کنه باز شما میایید یه ایرادی ازش میگیرید
اره بازی با امارات ایران خوب بازی نکرد ولی باید به دایی فرصت داد اگه تونست تیم رو جمع بکنه که هیچی اگه نتونست خوب یکی دیگه میاد جاش این کارا برای چیه
شما به جای اینکه از دایی افتخار فوتبال ایران حمایت کنید میایید اینجوری بهش توهین میکنید
دایی هم مثل همه موفقیت تیم ملی رو میخاد بزارید ببینیم نتیجه میگیره یا نه
الان تمام دنیا فوتبال ایران رو با دایی میشناسن واقعا حیفه به خاطر یه مشت هاشیه افتخارات دایی رو که برای ایران کسب کرده رو نادیده بگیرید
اون زمان که رو اوج بازیش بود یادتونه؟
یادتونه اگه مصدوم میشد چقدر ناراحت میشدیم؟
یادتون رفته به تنهایی 4 تا گل به کره جنوبی زد؟
پس کمی با منطق قضاوت کنید
علی دایی حق به گردن تیم ملی داره
درسته دایی هنوز جوونه و تجربه مربی گری زیادی هم نداره ولی همین دایی سایپا رو قهرمان لیگ کرد انشاالله با تیم ملی هم نتیجه میگیره:)
حاشیه:D
اینا نظر شماست و خوب منم بهش احترام میزارم
ولی شخصا علی دایی رو بخاطر اخلاق بدش و باندبازیهاش که آخریش همین لابی با خدا و گرفتن پست سرمربی گری تیم ملی هست دوست ندارم و در نظر من ایشون اگه با تیم ملی قهرمان جام جهانی هم بشه تیمش به دلم نمیشینه ولی دلیل نمیشه که بیام و بگم چون من از دایی بدم میاد حتما تیمش داره بد بازی می کنه. این رو جدای از نظر شخصیم نسبت به دایی میگم که الان تیم ملی داره بد بازی می کنه و خیلی جاها هم دیدیم که واقعا شانس اورده که با تیم نتیجه گرفته.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

البته این بیچاره ها بازی تدارکاتی نداشتند اخوی، منظورت کدوم بازی هاست؟ یک بازی با قطر که اسمش بازی تدارکاتی نیست!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا