• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Reprisal

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان شرایط معافیت رو تو کدوم سایت نوشتن؟ اگه لینک بدین ممنون می شم.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آقا هنوز این جواب ما نیومده !
21 مهر فرستادم اما هنوز خبری نیست ، نه نظرتون عادیه این مدت ؟

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
برای امریه از کی باید اقدام کنم ؟.... اول باید دفترچه رو بپستم؟؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3

زود ِ حالا
سلام
برای امریه از کی باید اقدام کنم ؟.... اول باید دفترچه رو بپستم؟؟
قبلش اقدام کن

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
قبلش اقدام کن
ببخشید من چند تا سوال دیگه هم داشتم ممکنه راهنمایی کنین ؟؟
من تک پسرم برای نشون دادن این موضوع همون برگه شماره 7 (تحقیق وضعیت) که همراه دفترچه میدم بهشون کافیه یا
مدرک دیگه ای هم لازمه ؟؟
و اینکه آیا تک پسر ها شهر خودشون میفتن ....
مرسی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ببخشید من چند تا سوال دیگه هم داشتم ممکنه راهنمایی کنین ؟؟
من تک پسرم برای نشون دادن این موضوع همون برگه شماره 7 (تحقیق وضعیت) که همراه دفترچه میدم بهشون کافیه یا
مدرک دیگه ای هم لازمه ؟؟
و اینکه آیا تک پسر ها شهر خودشون میفتن ....
مرسی
مدارک رو نوشته که چی ها می خواد

آره
جزء شرایط داره هستی ..
فرزند ذکور خانواده

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
مدارک رو نوشته که چی ها می خواد

آره
جزء شرایط داره هستی ..
فرزند ذکور خانواده
درسته .... راستش چیزی پیدا نکردم برای تک پسر ... تنها همین برگه تحقیق وضعیت بود ....
حالا باز می گردم .... فعلا

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471

دمت گرم بابا
من اول آبان فرستادم پس هنوز نبايد منتظر باشم ):

چند روز پيش رفيقم رو ديدم
اون ميگه من اول مهر فرستادم هنوز خبري نشده!!!

چه اشتباهي كردم
من واسه معاف از رزمم دفترچه رو فرستادم
ميگن طول ميكشه
كاش همين جوري عادي فرستاده بودم
...

راستي يكي ميگه فعلا سرباز زيادي رو دستشون مونده
طول ميكشه

شانس ما رو ببين تو رو خدا

وقتي عجله داريم
اينجوري ميشه......

همه ميخوان سرباز شن!!!

يا حق

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
هنوز دفترچه من نیومده شما که دیگه هیچ !!
سرباز که وحشتناک زیاد دارن ، من نمی دونم چرا یه عده (که ماها باشیم) رو معاف نمی کنن !؟ :D
یکی از رفقای من اویل شهریور فرستاده بود ، واسش که نامه سبز اومد تاریخ اعزام خورده بود 88/08/02 !!!!

MohammadZadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همانطور که می دانید طبق قوانین **** وظیفه اگر پدر (یا مادر) سابقه 30ماه حضور در جبهه یا مناطق عملیاتی داشته باشد می تواند معافیت یکی از فرزندان اش را بگیرد و اگر 60 ماه سابقه جبهه داشته باشد دو فرزندش را می تواند معاف کند.
در مورد جانبازی هم اگر پدر (یا مادر) جانباز 25% باشد یک فرزند و اگر جانباز 50% باشد دو فرزندش معاف می شوند.
در مورد تلفیق جانبازی و جبهه هم اگر "امتیاز" فرد به 30 برسد یک فرزند و اگر به 60 برسد دو فرزندش معاف می شوند. "امتیاز" چگونه محاسبه می شود؟ اگر درصد جانبازی پدر زیر 25% و سابقه جبهه اش (مثلا) 36 ماه باشد این امتیاز چجوری حساب می شود؟
سوال دوم اینکه آیا می شود با سابقه 35 ماه جبهه پدرم معافی بگیرم و برادرم بعدا برای معافی اقدام کند چون هنوز سابقه جانبازی پدرم قطعی نشده؟​

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
هنوز دفترچه من نیومده شما که دیگه هیچ !!
سرباز که وحشتناک زیاد دارن ، من نمی دونم چرا یه عده (که ماها باشیم) رو معاف نمی کنن !؟ :D
یکی از رفقای من اویل شهریور فرستاده بود ، واسش که نامه سبز اومد تاریخ اعزام خورده بود 88/08/02 !!!!

من دفترچه ام را 28 شهریور پست کردم و 22 آبان اطلاعاتم ثبت شد.تاریخ اعزامم هم اول اسفند امسال تعیین شده بود که رفتم میدان **** تهران جلو انداختم و شد اول دی 87،چون سابقه خدمتی دارم بدون هیچ التماسی برایم جلو انداختند.شما میتونی از **** وظیفه شهرت بپرسی اطلاعاتت ثبت شده یا نه،بعضی شهرها تلفنی جواب میدهند.بعضی شهرها حضوری هم درست جواب نمی دهند،شهر ما از نوع دوم است ساعت 1 در را می بندند دیگه کسی را راه نمی دهند و کادری ها داخل می نشینند با هم صحبت می کنند.دو هفته پیش(4 شنبه) 12:45 رفتم **** وظیفه شهرمون گفتم با فلانی کار دارم،سرباز وظیفه گفت:نیستش رفته مرخصی.گفتم من با شخص خاصی کار ندارم میخوام ببینم در سیستم اطلاعاتم ثبت شده یا نه.گفت نیستند رفتند.من چون تا حالا چند بار آنجا رفتم میدانستم یه در پشتی برای ورود ماشین هم **** وظیفه قم دارد،رفتم از آنجا داخل دیدم همون کسی که کارش دارم با دوستاش نشسته صحبت می کنه،بهش گفتم من اطلاعاتم ثبت شده یا نه؟گفت:کامپیوترم را خاموش کردم،طول می کشه تا بیاید بالا.گفتم من راهم دوره اون سمت قم هستم،برام نگاه کن.گفت:برو فردا بیا.ساعت هنوز 13:30 نشده بود نمیدونم چرا این طوری هستند!!
در عوض **** وظیفه اراک تلفنی جواب می دهد و میگوید اطلاعاتت ثبت شده یا نه.دوست من اراکه تلفنی میپرسید وضعیتش چه جوریه.دوستم میگفت:بهم گفته یه عکس با نامه فارغ التحصیلیت و برگه پستیت را بیار برات اطلاعاتت را ثبت می کنیم.به **** وظیفه قم می گفتم،این کار را برایم بکنید،میگفتند ما نمیتونیم این کار را بکنیم.خدا را شکر از آبان ثبت اطلاعات دفترچه را دادند مراکز پلیس 10+ و افراد بعد از ما دیگه نباید بروند التماس این جور آدمها را بکنند.
بنده 2سوال دارم:1-از وقتی که مدارکت را میدی محل خدمتت،چقدر طول می کشه تا کارت پایان خدمت صادر بشه؟یه جا دوستی نوشته بود،3 ماه.دوست دیگری بهم گفت 20 روزه کارتت آماده می شود!
2-مرکز پرسنلی **** به نام طباطبایی در افسریه که کارت پایان خدمت صادر میکنه را کسی دقیقا بلده یا کسی شماره تلفنش را داره؟

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
والا نمیدونم شما چجوری بودی که افتادی جلوتر شاید به خاطر این قضیه 18 ماه شدن سربازی باشه ..
راستی شما لیسانس که نیستی ؟
چون این رفیق ما لیسانس بود واسه همون افتاده سال دیگه ...
راستی یعنی نزدیک 2 ماه طول کشیده تا اطلاعاتت ثبت بشه ؟!
برگه سبزت یعنی الان اومده ؟

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
والا نمیدونم شما چجوری بودی که افتادی جلوتر شاید به خاطر این قضیه 18 ماه شدن سربازی باشه ..
راستی شما لیسانس که نیستی ؟
چون این رفیق ما لیسانس بود واسه همون افتاده سال دیگه ...
راستی یعنی نزدیک 2 ماه طول کشیده تا اطلاعاتت ثبت بشه ؟!
برگه سبزت یعنی الان اومده ؟

درست میگی به خاطر 18 ماه شدن سربازی،تاریخ اعزامهای جدید اسفند 87 یا اردیبهشت 88 تعیین گردید.28 آبان(دقیقا 2 ماه بعد)برگه سبز اومد در خونه.البته من یه برگه سبز از **** وظیفه شهرمون گرفتم و اون را بردم تهران و تغییر زمان اعزام دادم.بنده لیسانس هستم.برگه جدید که تاریخ اعزامم شده اول دی هنوز نیامده ولی هفته پیش از **** وظیفه شهرمون گرفتم،چون میخواستم ببرم با جایی که قبلا خدمت میکردم هماهنگ کنم.برگه اعزام جدیدم تا آخر این هفته می آید.برای کسانی که بعد از من پست کردند برگه سبز کمتر از 2 ماه می آید.

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال داشتم
من برادر بزرگتر از خودم دارم که 1 ماه بعد سربازیش تموم میشه و داره میره خارح از کشور .
پدرم هم بالای 60 سال هست و شاید اونم بره خارج از کشور
من میتونم معافیت بگیرم ؟؟
کلا چکار میتونم بکنم >>>؟؟؟

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
دوستانی که میخوان کفالت پدر بگیرند و از 1 تا n تا برادر دارند، تنها راهش اینه که برای پدر یا مادر از طریق بهزیستی تقاضای گواهی معلولیت بکنند ( با یک کم آشنا بازی) طبق قانون 1 نفر از پسر ها به انتخاب پدر یا مادر معلول میتونه معافی بگیره. البته خود **** وظیفه هم کمیسیون برای تایید معلولیت میگذاره که بگیر نگیر داره.

ماکه در رفتیم هم از سربازی هم از کشور ! شما برید سربازی که کشور به شما احتیاج داره!

گفتم مرحمی باشه به درد های دوستان !!!!!!!!!!!!!

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
2-مرکز پرسنلی **** به نام طباطبایی در افسریه که کارت پایان خدمت صادر میکنه را کسی دقیقا بلده یا کسی شماره تلفنش را داره؟

جواب سوال دوم را خودم پیدا کردم.معاونت نیروی انسانی نزسا(نیروی زمینی ****)فایلی pdf را در خرداد 1386 خطاب به معاونتهای نیروی انسانی نزسا منتشر کرده که برای سربازان نزسا نیز مفید است،بعضی از سرفصلهای آن:حقوق،بیمه.مرخصی.سربازان امریه.کسر خدمت بسیج.خروج از کشور سربازان برای سفرهای زیارتی و ...
این فایل را از اینجا می تونید دریافت کنید.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
بعد از این همه وقت (از 21 مهر تا الان) که خبری شده بود ، دیروز زنگ زدم **** وظیفه ، میگم هنوز خبری نیست ...
شماره ملی رو پرسیده ، میگه هنوز صادر نشده ، میگم دیر نیست ؟
میگه نه دیر نشده عجله نکن !
خوب اگه اینهمه نیرو دارن چرا یه فکری واسه اینا نمی کنن ؟
همین جوری باید عمره ماها بره ؟

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال داشتم
من برادر بزرگتر از خودم دارم که 1 ماه بعد سربازیش تموم میشه و داره میره خارح از کشور .

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
یه سوال داشتم

بالاتر که گفتم. من فکر میکنم تنها راه شما ماده 6 بهزیستی هست همون که بالا نوشتم!

hamedkhatar

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
یکی از دوستام
اعزامش 18/8 بود یعنی یک ماه پیش
ولی با هم رفتیم تهران **** وضیفه و دو ماه تمدید کرد و اعزامش افتاد برا هجده ده حالا فردا دوباره میخواد بره تهران برای تمدید به نظر شما با تمدیدیش موافقت میکنند؟
دفعه قبل هم بدون هیچ دلیلی تمدید کردند یعنی دلیل از دوستم نخواستند
اینبار هم به نظرتون امکانش هست که تمدید بکنند؟
ممنون

بالا