البته در برنامه 90 در مورد افشین پیروانی هم گفت و عادل فردوسی پور از قول افشین پیروانی نقل کرد که خداداد باهاش تماس گرفته.
حالا باید دید کی راست میگه کی دروغ
من متاسفانه این قسمتش رو ندیدم اما میخوام ببینم خود افشین پیروانی اومد پشت تلفن یا میکروفون گفت که خداداد به من زنگ زد و گفت واسطه من باش ؟!البته در برنامه 90 در مورد افشین پیروانی هم گفت و عادل فردوسی پور از قول افشین پیروانی نقل کرد که خداداد باهاش تماس گرفته.
من متاسفانه این قسمتش رو ندیدم اما میخوام ببینم خود افشین پیروانی اومد پشت تلفن یا میکروفون گفت که خداداد به من زنگ زد و گفت واسطه من باش ؟!
ما اینهمه دلیل از روز روشن تر آوردیم تا بدونید حقیقت چیه بعد شما با یه نقل قول ساده میگیخب دیدین که خداداد هم می تونه دروغ بگه . اونهم دروغی به این شاخداری !!! افشین پیروانی امشب توی نود گفت که خداداد بهش زنگ زده و ازش خواسته تا به خبرنگاره صحبت کنه . افشین هم با خبرنگاره صحبت کرده و بهش گفته لذتی که در عفو هست در انتقام نیست . البته من نمی خوام کسی رو محکوم کنم و منتظر می مونم تا جلسه کمیته انظباطی . اما دوستان خداداد دوست بدونند که حقیقت چیزه دیگه ای هست ..
اما دوستان خداداد دوست بدونند که حقیقت چیزه دیگه ای هست ..
David جان :
نميدونم چرا سنگ خداداد رو اين قدر به سينه ميزني ... چرا نميخوايد قبول كنيد خداداد با همه مشگل داره ؟
خداداد كه ميگيد دروغ نميگه حالا معلوم خواهد شد چقدر از حرفاش دروغه ... لينهاي بالايي كه منصور گذاشته
به علاوه خيلي ها كه نزاشته نشون ميده خداداد آدميه كه مشگل داره و فقط شايد يدونه دوست داشته باشه اونم
به اسم هاشمي نسب ... ولسلام .
ما اینهمه دلیل از روز روشن تر آوردیم تا بدونید حقیقت چیه بعد شما با یه نقل قول ساده میگی
من نگفتم و هیچ وقت نمیگم خداداد اسوه و الگوی اخلاقه !
من میگم این قضیه اخیر یه جور سناریوست برا حذف خداداد . هر آدمی ضعف هایی داره !
(البته منظورم با انبیاء معصومی که از خداداد انتقاد میکنند و بهش میتازند نیست چون مطمپنا اونها اسوه اخلاق و جونمردی هستند و رسم جونمردی میگه که بدون دادگاه یکی دار بزنید)
ببخشیدا الان مثلا خداداد برای چه کسی تهدید به حساب میاد که به خاطرش بیان این همه سناریوی پیچیده طراحی کنند که توش یه خبرنگار و یه مدیر عامل و چندتا شاهد و افشین پیروانی و ... همه حیثیتشون رو ببرن زیر سوال و دروغ بگن تا مثلا خداداد رو حذف کنن ؟ اینقدر این وهم و خیال خودساخته رو تکرار کردید که خودتون هم باورتون شده . واقعا خداداد جای کی رو تنگ کرده که بخوان حذفش کنن ؟ جز اینه که یک مشهدی در یک تیم مشهدی مدیر فنی ( یا نمی دونم سرمربی ) هست و فوقش چهارتا مشهدی از این مساله ناراحت باشن و دلشون بخواد پای خداداد رو از این تیم مشهدی ببرن ؟ آیا این چهارتا مشهدی اینقدر قدرتمند هستن که همچین سناریوی پیچیده ای رو پیاده سازی کنن ؟ یه خبرنگار شیطونی کرده و احتملا فحش داده خداداد هم از کوره در رفته و زدتش ( احتمالا اینطوریه ، با قطعیت نمی گم ) به همین سادگی . حالا هم اگه گناهش ثابت بشه باید تاوانش رو بده . هر دو باید بدن. ولی اینکه بگیم همه اینها توطئه هست وهم و خیاله !
در مورد صداقت و راستگویی خداداد هم همین اندازه بگم که همه 6 میلیارد انسان روی زمین توی عمرشون یکبار دروغ گفتن ( میگی نه برو از یک یکشون بپرس! ) اما این آقا خداداد عزیز که با ملائکه می پریدن به خاطر شیطنت امریکا و اروپا که گاز گلخانه ای تولید کردن و لایه اوزون رو سوراخ کردن یه دفعه از ملکوت اعلا افتاد رو زمین ! ایشون پاک هستن و اصلا دروغ نمی گن !!! در مورد تلفن افشین هم یا افشین پیروانی جزوی از این دسیسه و نیرنگ و سناریوی پیچیده بوده و دروغ گفته یا عادل برای خود شیرینی حرفهای افشین رو تحریف کرده و دروغ گفته وگرنه خداداد که نعوذبال... دروغ نمی گه که !!!
David جان :
نميدونم چرا سنگ خداداد رو اين قدر به سينه ميزني ... چرا نميخوايد قبول كنيد خداداد با همه مشگل داره ؟
خداداد كه ميگيد دروغ نميگه حالا معلوم خواهد شد چقدر از حرفاش دروغه ... لينهاي بالايي كه منصور گذاشته
به علاوه خيلي ها كه نزاشته نشون ميده خداداد آدميه كه مشگل داره و فقط شايد يدونه دوست داشته باشه اونم
به اسم هاشمي نسب ... ولسلام .
بابا آخه این خداداد چی هست مگه که واسه حذفش بخوان سناریو طراحی کنن؟
این که حذف شده خدایی هست.
مدیر فنی و قائم مقام باشگاه دورقوز آباد سفلی هم حذف کردن داره؟
جو گرفتتون حسابی.
ببخشیدا الان مثلا خداداد برای چه کسی تهدید به حساب میاد که به خاطرش بیان این همه سناریوی پیچیده طراحی کنند که توش یه خبرنگار و یه مدیر عامل و چندتا شاهد و افشین پیروانی و ... همه حیثیتشون رو ببرن زیر سوال و دروغ بگن تا مثلا خداداد رو حذف کنن ؟ اینقدر این وهم و خیال خودساخته رو تکرار کردید که خودتون هم باورتون شده . واقعا خداداد جای کی رو تنگ کرده که بخوان حذفش کنن ؟ جز اینه که یک مشهدی در یک تیم مشهدی مدیر فنی ( یا نمی دونم سرمربی ) هست و فوقش چهارتا مشهدی از این مساله ناراحت باشن و دلشون بخواد پای خداداد رو از این تیم مشهدی ببرن ؟ آیا این چهارتا مشهدی اینقدر قدرتمند هستن که همچین سناریوی پیچیده ای رو پیاده سازی کنن ؟ یه خبرنگار شیطونی کرده و احتملا فحش داده خداداد هم از کوره در رفته و زدتش ( احتمالا اینطوریه ، با قطعیت نمی گم ) به همین سادگی . حالا هم اگه گناهش ثابت بشه باید تاوانش رو بده . هر دو باید بدن. ولی اینکه بگیم همه اینها توطئه هست وهم و خیاله !
در مورد صداقت و راستگویی خداداد هم همین اندازه بگم که همه 6 میلیارد انسان روی زمین توی عمرشون یکبار دروغ گفتن ( میگی نه برو از یک یکشون بپرس! ) اما این آقا خداداد عزیز که با ملائکه می پریدن به خاطر شیطنت امریکا و اروپا که گاز گلخانه ای تولید کردن و لایه اوزون رو سوراخ کردن یه دفعه از ملکوت اعلا افتاد رو زمین ! ایشون پاک هستن و اصلا دروغ نمی گن !!! در مورد تلفن افشین هم یا افشین پیروانی جزوی از این دسیسه و نیرنگ و سناریوی پیچیده بوده و دروغ گفته یا عادل برای خود شیرینی حرفهای افشین رو تحریف کرده و دروغ گفته وگرنه خداداد که نعوذبال... دروغ نمی گه که !!!