• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداداد حمايتت مي كنيم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته در برنامه 90 در مورد افشین پیروانی هم گفت و عادل فردوسی پور از قول افشین پیروانی نقل کرد که خداداد باهاش تماس گرفته.

حالا باید دید کی راست میگه کی دروغ

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ای بابا این افشین چه آبروریزه ها!! حالا یه دروغ مصلحتی میگفتی چی میشددددددددددددد

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اصرار تاج بر عدم افشاگري خداداد
شريفي حكم تبرئه غزال را امضا مي‌كند؟

azizi%20-%20negaran010.jpg

اتفاقات ورزشگاه ثامن مشهد در ابتداي ماجرا آنقدر جدي به نظر نمي‌رسيد اما از آنجا كه يك طرف قضيه خداداد بود، سناريوي بايگاني شده‌اي كه برخي‌ها در انتظارش بودند از كشوي ميز آقايان بيرون آمد. شرايط فوتبال ايران اين روزها مطابق تصميمات دانه درشت‌ها رقم ميخورد.
كميته انضباطي يكي از سخت‌ترين دورانش را مي‌گذراند و بايد به دور از فشارهاي رواني ايجاد شده به قول شريفي ترازوي عدلش را تنظيم كند.
علي كفاشيان علنا اعلام كرد نيكبخت تحت هر شرايطي بايد محروم شود. حتي صحبت‌هاي شريفي را خارج از مقررات دانسته و در حال حاضر هم پيش از آنكه جريانات درگيري ثامن محرز شود بار ديگر از محروميت طويل‌المدت خداداد عزيزي خبر داده است.
پيش از جلسه علني كميته انضباطي تاج براي دومين مرتبه طي اين مدت وارد نشست محرمانه خداداد و شريفي مي‌شود. تاج پيش از راي كميته انضباطي در خصوص نيكبخت واحدي هم چنين حضور پررنگي داشت. تاج به خداداد مي‌گويد:«شما اعتراف كن زدي تا غائله ختم شود.»
دخالت نايب‌ رييس فدراسيون فوتبال در اتفاقات انضباطي به آنجا مي‌رسد كه عزيزي در جواب تاج به درگيري‌ علي دايي با مسعود علي‌پناه، عكاس روزنامه‌هاي ورزشي اشاره مي‌كند. هشت سال پيش در زمان بلاژويچ در هتل استقلال در حالي كه دايي در حال عكس انداختن با هوادارانش بود كه عكاس مذبور شروع به عكس انداختن كرد. دايي در اين لحظه به سمت اين عكاس حمله‌ور شد و به شدت وي را مورد ضرب و شتم قرارداد و دوربين وي را شكست. خداداد اين مطالب را به تاج مي‌گويد و به نايب رييس فدراسيون بار ديگر اعلام مي‌كند: «آقاي تاج ديگر حوصله نصيحت و ارشاد ندارم، در جلسه علني هم جواب آقاي كفاشيان را كه بدون هيچ اطلاعي اظهار نظر مي‌كند، مي‌دهم.»
تاج اصرار زيادي مي‌كند تا عزيزي عليه كفاشيان، سازمان و دايي افشاگري نكند و جواب قائم مقام پيام جالب است: «حالا شما چرا جوش مي‌زني و اينقدر از اينها دفاع مي‌كني.»
شريفي كه مي‌بيند درگيري لفظي خداداد و تاج بالا گرفته به تاج مي‌گويد: «آقاي تاج من خداداد را مي‌شناسم و مطمئن هستم كه در مورد اين پرونده دروغ نمي‌گويد.»
نايب رييس برافروخته فدراسيون از اتاق خارج مي‌شود تا جلسه علني آغاز شود. شريفي هم از خداداد مي‌خواهد به خاطر حفظ شان دايي گذشته را بازگو نكند و عزيزي قبول مي‌كند.
اين اتفاقات به شكل ديگري هم براي پرونده نيكبخت رخ داد و فشار مسوولان ورزش و فوتبال بر شريفي هنوز هم ادامه دارد تا واحدي نيكبخت دچار كاهش محروميت نشود. رييس كميته انضباطي به معتمدانش گفته: «براي پرونده نيكبخت هم خيلي تحت فشار هستم و اين جريان براي خداداد هم وجود دارد اما تا زماني كه هستم حق را زير پا نمي‌گذارم.»
با توجه به اتفاقات رخداده در پرونده خداداد و اينكه طرف شيرازي در صحبت‌هايش ضدونقيض فراواني بيان كرده است و دانه درشت‌ها مانند زمان شاه حسيني فشار زيادي را براي محروميت خداداد مي‌آ‌ورند به نظر مي‌رسد شريفي برخلاف جريان به راه افتاده حكم دهد و احتمال تبرئه شدن عزيزي وجود دارد.
نويسنده : احد علوي

منبع : http://www.goaldaily.ir/Template1/News.aspx?NID=4664

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
البته در برنامه 90 در مورد افشین پیروانی هم گفت و عادل فردوسی پور از قول افشین پیروانی نقل کرد که خداداد باهاش تماس گرفته.

حالا باید دید کی راست میگه کی دروغ
من متاسفانه این قسمتش رو ندیدم اما میخوام ببینم خود افشین پیروانی اومد پشت تلفن یا میکروفون گفت که خداداد به من زنگ زد و گفت واسطه من باش ؟!
اگر واقعا هم این رو گفته باشه چرا همون شب سعی نکردن باهاش تماس بگیرن تا موضوع دقیق روشن بشه و حالا بعد از گذشت چند روز با افشین پیروانی دارن حرف می زنن ؟!؟
در ضمن این آقای خبرنگار توی صحبت هاش گفت که غلام پیروانی هم باهاش تماس گرفته اما مثل اینکه خود شاغلام رد کرده ، میشه دقیق یکی بگه چی به چی بود این آخره 90 ؟

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من متاسفانه این قسمتش رو ندیدم اما میخوام ببینم خود افشین پیروانی اومد پشت تلفن یا میکروفون گفت که خداداد به من زنگ زد و گفت واسطه من باش ؟!

نه من تو یکجا خوندم که پیروانی گفته سه نفر از طرف خداداد بهش زنگ زدند گفتن که پادر میانی کن
در ضمن فردوسی پور نقل به مضمون کرد ولی مصاحبه رو نشون نداد

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
15i44yx.jpg

خداداد عزیزی و مضروب کردن خبرنگار:

دانلود 3MB

------------

خداداد عزیزی در برنامه نود(۴۲دقیقه با فرمت amr):

دانلود

لینک کمکی

---------------

خداداد عزیزی و زدو خورد واخراج شدن در تیم کلن آلمان:

دانلود 1.2MB

---------------

خداداد عزیزی و قضیه دوتا گوسفند:

دانلود 2MB

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
خب دیدین که خداداد هم می تونه دروغ بگه . اونهم دروغی به این شاخداری !!! افشین پیروانی امشب توی نود گفت که خداداد بهش زنگ زده و ازش خواسته تا به خبرنگاره صحبت کنه . افشین هم با خبرنگاره صحبت کرده و بهش گفته لذتی که در عفو هست در انتقام نیست . البته من نمی خوام کسی رو محکوم کنم و منتظر می مونم تا جلسه کمیته انظباطی . اما دوستان خداداد دوست بدونند که حقیقت چیزه دیگه ای هست ..
ما اینهمه دلیل از روز روشن تر آوردیم تا بدونید حقیقت چیه بعد شما با یه نقل قول ساده میگی
اما دوستان خداداد دوست بدونند که حقیقت چیزه دیگه ای هست ..

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من نگفتم و هیچ وقت نمیگم خداداد اسوه و الگوی اخلاقه !
من میگم این قضیه اخیر یه جور سناریوست برا حذف خداداد . هر آدمی ضعف هایی داره !
(البته منظورم با انبیاء معصومی که از خداداد انتقاد میکنند و بهش میتازند نیست چون مطمپنا اونها اسوه اخلاق و جونمردی هستند و رسم جونمردی میگه که بدون دادگاه یکی دار بزنید)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
David ‌جان :

نميدونم چرا سنگ خداداد رو اين قدر به سينه ميزني ... چرا نميخوايد قبول كنيد خداداد با همه مشگل داره ؟

خداداد كه ميگيد دروغ نميگه حالا معلوم خواهد شد چقدر از حرفاش دروغه ... لينهاي بالايي كه منصور گذاشته

به علاوه خيلي ها كه نزاشته نشون ميده خداداد آدميه كه مشگل داره و فقط شايد يدونه دوست داشته باشه اونم

به اسم هاشمي نسب ... ولسلام .

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
David ‌جان :

نميدونم چرا سنگ خداداد رو اين قدر به سينه ميزني ... چرا نميخوايد قبول كنيد خداداد با همه مشگل داره ؟

خداداد كه ميگيد دروغ نميگه حالا معلوم خواهد شد چقدر از حرفاش دروغه ... لينهاي بالايي كه منصور گذاشته

به علاوه خيلي ها كه نزاشته نشون ميده خداداد آدميه كه مشگل داره و فقط شايد يدونه دوست داشته باشه اونم

Ronan جان ما حمایت می کنیم شما مخالفت آنقدر می ریم جلو تا سر یکمیون بخوره به سنگ :weird::)
و امیدوار و مطمئنم که اونی که سرش می خوره به سنگ سر من نباشه :))

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
اینو قبول ندارم که یکی فقط با خداداد خوبه !
شرط می بندم اگه یه رای گیری مردونه بذارن بیشتر از 75% مردم به خداداد رای میدن ، پس این رو جایی نگو !
در ضمن الان دوستان همه دارن میگن نقل به مضمون شده اما اصل موضوع گفته نشده پس بازم نمیشه قضاوت کرد
به نظر شما چرا باید از خبرنگار با این همه جاروجنجال توی شیراز از طرف باشگاه فجر تقدیر بشه ؟
این نشونی غیر از این داره که چون به حرف های مدیران باشگاه گوش کرده حالا داره جواب خوش خدمتی خودش رو پس میده ؟
چرا مدیر عامل مفلوک و گدای فجر باید با مسئولای فدراسیون دستش توی یک کاسه نباشه ؟
نمی بینی که هر روز دارن میگن ما پول نداریم ؟!!!
به هر حال توی سناریو بودن ماجرا که اصلا شکی نیست اما متاسفانه این جریانات از جایی آب می خوره که افراد نابلد و ناکارآمد در راس فوتبال این مملکت قرار دارن !

mr.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما اینهمه دلیل از روز روشن تر آوردیم تا بدونید حقیقت چیه بعد شما با یه نقل قول ساده میگی

والا ظاهرا شما خودتون رو به خواب زدین و نمیخواین بیدار شین.دروغگویی خداداد که برملا شد بازم حرف خودتون رو میزنید.فکر کنم اگه خودشم بیاد بگه من زدمش باز شما قبول نمیکنی.

mr.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نگفتم و هیچ وقت نمیگم خداداد اسوه و الگوی اخلاقه !
من میگم این قضیه اخیر یه جور سناریوست برا حذف خداداد . هر آدمی ضعف هایی داره !
(البته منظورم با انبیاء معصومی که از خداداد انتقاد میکنند و بهش میتازند نیست چون مطمپنا اونها اسوه اخلاق و جونمردی هستند و رسم جونمردی میگه که بدون دادگاه یکی دار بزنید)

بابا آخه این خداداد چی هست مگه که واسه حذفش بخوان سناریو طراحی کنن؟
این که حذف شده خدایی هست.
مدیر فنی و قائم مقام باشگاه دورقوز آباد سفلی هم حذف کردن داره؟
جو گرفتتون حسابی.

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
ببخشیدا الان مثلا خداداد برای چه کسی تهدید به حساب میاد که به خاطرش بیان این همه سناریوی پیچیده طراحی کنند که توش یه خبرنگار و یه مدیر عامل و چندتا شاهد و افشین پیروانی و ... همه حیثیتشون رو ببرن زیر سوال و دروغ بگن تا مثلا خداداد رو حذف کنن ؟ اینقدر این وهم و خیال خودساخته رو تکرار کردید که خودتون هم باورتون شده . واقعا خداداد جای کی رو تنگ کرده که بخوان حذفش کنن ؟ جز اینه که یک مشهدی در یک تیم مشهدی مدیر فنی ( یا نمی دونم سرمربی ) هست و فوقش چهارتا مشهدی از این مساله ناراحت باشن و دلشون بخواد پای خداداد رو از این تیم مشهدی ببرن ؟ آیا این چهارتا مشهدی اینقدر قدرتمند هستن که همچین سناریوی پیچیده ای رو پیاده سازی کنن ؟ یه خبرنگار شیطونی کرده و احتملا فحش داده خداداد هم از کوره در رفته و زدتش ( احتمالا اینطوریه ، با قطعیت نمی گم ) به همین سادگی . حالا هم اگه گناهش ثابت بشه باید تاوانش رو بده . هر دو باید بدن. ولی اینکه بگیم همه اینها توطئه هست وهم و خیاله !

در مورد صداقت و راستگویی خداداد هم همین اندازه بگم که همه 6 میلیارد انسان روی زمین توی عمرشون یکبار دروغ گفتن ( میگی نه برو از یک یکشون بپرس! ) اما این آقا خداداد عزیز که با ملائکه می پریدن به خاطر شیطنت امریکا و اروپا که گاز گلخانه ای تولید کردن و لایه اوزون رو سوراخ کردن یه دفعه از ملکوت اعلا افتاد رو زمین ! ایشون پاک هستن و اصلا دروغ نمی گن !!! در مورد تلفن افشین هم یا افشین پیروانی جزوی از این دسیسه و نیرنگ و سناریوی پیچیده بوده و دروغ گفته یا عادل برای خود شیرینی حرفهای افشین رو تحریف کرده و دروغ گفته وگرنه خداداد که نعوذبال... دروغ نمی گه که !!!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ببخشیدا الان مثلا خداداد برای چه کسی تهدید به حساب میاد که به خاطرش بیان این همه سناریوی پیچیده طراحی کنند که توش یه خبرنگار و یه مدیر عامل و چندتا شاهد و افشین پیروانی و ... همه حیثیتشون رو ببرن زیر سوال و دروغ بگن تا مثلا خداداد رو حذف کنن ؟ اینقدر این وهم و خیال خودساخته رو تکرار کردید که خودتون هم باورتون شده . واقعا خداداد جای کی رو تنگ کرده که بخوان حذفش کنن ؟ جز اینه که یک مشهدی در یک تیم مشهدی مدیر فنی ( یا نمی دونم سرمربی ) هست و فوقش چهارتا مشهدی از این مساله ناراحت باشن و دلشون بخواد پای خداداد رو از این تیم مشهدی ببرن ؟ آیا این چهارتا مشهدی اینقدر قدرتمند هستن که همچین سناریوی پیچیده ای رو پیاده سازی کنن ؟ یه خبرنگار شیطونی کرده و احتملا فحش داده خداداد هم از کوره در رفته و زدتش ( احتمالا اینطوریه ، با قطعیت نمی گم ) به همین سادگی . حالا هم اگه گناهش ثابت بشه باید تاوانش رو بده . هر دو باید بدن. ولی اینکه بگیم همه اینها توطئه هست وهم و خیاله !

در مورد صداقت و راستگویی خداداد هم همین اندازه بگم که همه 6 میلیارد انسان روی زمین توی عمرشون یکبار دروغ گفتن ( میگی نه برو از یک یکشون بپرس! ) اما این آقا خداداد عزیز که با ملائکه می پریدن به خاطر شیطنت امریکا و اروپا که گاز گلخانه ای تولید کردن و لایه اوزون رو سوراخ کردن یه دفعه از ملکوت اعلا افتاد رو زمین ! ایشون پاک هستن و اصلا دروغ نمی گن !!! در مورد تلفن افشین هم یا افشین پیروانی جزوی از این دسیسه و نیرنگ و سناریوی پیچیده بوده و دروغ گفته یا عادل برای خود شیرینی حرفهای افشین رو تحریف کرده و دروغ گفته وگرنه خداداد که نعوذبال... دروغ نمی گه که !!!

واقعا نسرين جان فوق العاده گفتي ... ديگي حرفي باقي نميمونه

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
David ‌جان :

هه هه
خنديديم
چون شما بدت مياد يعني همه بدشون مياد؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بابا آخه این خداداد چی هست مگه که واسه حذفش بخوان سناریو طراحی کنن؟
این که حذف شده خدایی هست.
مدیر فنی و قائم مقام باشگاه دورقوز آباد سفلی هم حذف کردن داره؟
جو گرفتتون حسابی.

تو كي هستي كه راجع به همه اينطوري حرف ميزني؟
در ضمن دور قز آباد همونجاييه كه تو ازش لاگين ميكني نه جاي ديگه!
خوبه گفتم الفاظ نامناسب به كار نبر!
به همه توهين ميكني.

ما جو گرفته ايم يا تو؟
اگه ما جو گرفته ايم از 10 15 سال پيش همينطوريم نه با حرف يه نفر هي بيايم سريع راي صادر كنيم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

صرف شيرازي بودن دليل حمايت از اون فرد نميشه دوست من.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

بقیه دوستان در پست های قبلی به مواردی اشاره کردن که میتونه پاسخ شما هم باشه. ولی من فقط یه مورد را مطرح می کنم.

شما توضیح بدید که چرا نائب رئیس فدراسیون، کیومرث هاشمی، باید بلافاصله اظهار نظر کنه که خداداد باید از فوتبال حذف بشه ؟
میشه توضیح بدید چرا رئیس فدراسیون در گفتگو با روزنامه همشهری میاد از اظهار نظر هاشمی حمایت می کنه؟
من از شما می پرسم، آیا تا الان که چند روز هست از ماجرا می گذره شما میدونید کی مقصر بوده، کی زده و چرا زده ؟
چرا باید یکی از افراد رده بالای فدراسیون در زمانی که هنوز معلوم نیست مقصر کیه بیاد چنین حرف هایی بزنه ؟

بالا