• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداداد حمايتت مي كنيم

Shortcut

Guest
لایک‌ها
2
خنديدي؟ چي كار كنم كه خنديدي :lol: فعلا كه با عالم و آدم مشگل داره ... من يه زماني عاشقش بودم

اما ديدم جنبه مطرح شدن و معروفيت رو نداره ;)

گفت اگر چنين چيزي صحت داشته باشه بايد حذف بشه ... بيخودي جملات رو وارونه جلوه نديد

نديده و نشنيده نگفت خداداد تموم ديگه ... گفت اگر تحقيق كنيم و چنين چيزي بوده باشه و واقعا زده باشه

حركتش باعث ميشه حذف بشه از صحنه فوتبال ... من عاشق قطبي هستم .... اگر قطبي هم اين كارو ميكرد

باز هم بايد حذف ميشد ... اينجا بحث خداداد نيستش ... بحث اينه كه هر شخص ديگه اي هم چنين كاري رو بكنه

بايد سرنوشتش اين بشه ... منم با سناريو اينا كاري ندارم ... گور باباي اون خبر نگار و اون مدير عامل شيرازي

من ميگن حركتش بايد محكوم بشه ... اگر هم نزده باشه كه اون خبر نگار و مدير عامل فجر شديدا بايد

به خاطر تهمتي كه زدن توبيخ بشن

خداداد يك انسان رو اگرررررررررررررر زده باشه , چهره ملي كه هيچي بگو اصلا معروف ترين و حماسه ساز ترين

انساني كه تاريخ به خودش ديده , بازم بايد بره ... طرفداري الكي نكنيد ... بي دليل هم دكمه آدما پاره نميشه

هيچ جدا كردني در تاريخ ثبت نشده كه باعث پاره شدن دكمه هاي آدما اونم به طور كامل بشه :lol:

شما كلا به همه مشكل داري !
حرفات تو كلوب پرسپوليس رو زياد خوندم!!!!!

زيادم مهم نيست تو بخند ما هم به حرفاي تو ميخنديم
biggrin.gif
biggrincurtain.gif

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ببين دوست تاريخ دان
شما مخالفتت رو بكن كسي نگفت طرفداري كن. اما بقيه كه نظرشون مخالف نظر شماست رو هم مورد تمسخر قرار نده لطفا!

در ضمن دل به دل راه داره فك نكنم ضد خداداد بودن شما اتمي براي اون مهم باشه!

ببين دوست كوچك من ... تو چند سالته ... اينو جدا ميخوام بدونم كه چند سالته ؟ من مخالفت با عمل زدن انجام

ميدم ... كاري نه با خداداد دارم نه با هيچ كس ديگه ... شما اگر زدن رو دوست داري من نميدونم

ولي زدن كار درستي نيست ... هيچ كس رو مورد تمسخر قرار ندادم ... كجا رو ميگي ؟

چرا اين قدر طرفداري ميكني ؟ :lol: خدايي فك و فاميلتونه ؟ آقا شنيدم تو هم مشدي هستي

سعي كن تو زندگيت منطقي باشي ... حالا اينجا كه مهم نيست ;)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
شما كلا به همه مشكل داري !
حرفات تو كلوب پرسپوليس رو زياد خوندم!!!!!

زيادم مهم نيست تو بخند ما هم به حرفاي تو ميخنديم
biggrin.gif
biggrincurtain.gif

شورتي جان من شرمندتم ... راست ميگي ... آقا نظرم عوض شد دوستان ... خداداد جاننننننننننننننننننن

چرا فقط زدي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا ميزدي با قمه دستشو ميبريدي ... اي بابا زدن كه اين حرفا رو نداره

فقط يارو 20 بار بالا آورد ... و 2 روز بيمارستان بود ... اين كه ديگه شيرني قضيست ... همين جا حمايت خودم

رو از خداداد اعلام ميكنم و ميگم اگر خداداد طرف رو 2 شقه كرد واقعا بايد محو بشه ؟ كجان اون عادلاي ممكلت ؟

خداداد آيا با زدن يه طرف بايد توبيخ بشه ؟ اصلااااااااااااااااااااااا ... بابا مگه نميدونيد خداداد كيه ؟ حماسه سازهههه

هر كاري بخواد بايد بكنههههههههههههههه :D

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ببين دوست كوچك من ... تو چند سالته ... اينو جدا ميخوام بدونم كه چند سالته ؟ من مخالفت با عمل زدن انجام

ميدم ... كاري نه با خداداد دارم نه با هيچ كس ديگه ... شما اگر زدن رو دوست داري من نميدونم

ولي زدن كار درستي نيست ... هيچ كس رو مورد تمسخر قرار ندادم ... كجا رو ميگي ؟

چرا اين قدر طرفداري ميكني ؟ :lol: خدايي فك و فاميلتونه ؟ آقا شنيدم تو هم مشدي هستي

سعي كن تو زندگيت منطقي باشي ... حالا اينجا كه مهم نيست ;)

دوست بزرگ! پدر بزرگ فروم! سن من رو ميتوني توي پروفايلم ببيني!

منطقي بودن رو لابد بايد از شما ياد بگيرم؟!!

خوب اگه منطقي بودي كه بدون اينكه از ماجرا مطلع باشي در مورد چيزي قضاوت نميكردي!

منم از زدن حمايت نكردم از حجمه تبليغاتي كه به ضدش شده بسيار ناراحتم.

حالا ميخاي بذاري رو همشهري بودن! من مشهدي نيستم اما خراساني هستم. !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
David ‌جان :

نميدونم چرا سنگ خداداد رو اين قدر به سينه ميزني ... چرا نميخوايد قبول كنيد خداداد با همه مشگل داره ؟

خداداد كه ميگيد دروغ نميگه حالا معلوم خواهد شد چقدر از حرفاش دروغه ... لينهاي بالايي كه منصور گذاشته

به علاوه خيلي ها كه نزاشته نشون ميده خداداد آدميه كه مشگل داره و فقط شايد يدونه دوست داشته باشه اونم

به اسم هاشمي نسب ... ولسلام .

شما داری می گی مشکل داره..ولی مشکل داشتن با دروغگویی دو تا مقوله ی جداست

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اون يارو مير احمدي ديشب ميگه اون خبرنگار بوده!
خوب بگو احمق از كجا بايد بفهمن كه اون خبرنگاره؟
وقتي يه كاپشن غربتي تنشه! نه كارتي به سينش زده نه كاوري نه هيچ نشاني فقط يه كاغذ دستشه و پهلومي مدير عامل باشگاه نشسته!!!! كجاش به خبرنگار ميخوره؟
لابد خبرنگارا دمي چيزي دارن ما خبر نداريم!!!!
اينا همش حمايت هاي كوركورانه ، مغرضانه و بيجاست.

این خبرنگار بودنش رو دارن بزرگ می کنن که حمایت رسانه ها رو به دنبال داشته باشن..حالا طرف خبرنگاره من نمی دونم!!!!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوست بزرگ! پدر بزرگ فروم! سن من رو ميتوني توي پروفايلم ببيني!

منطقي بودن رو لابد بايد از شما ياد بگيرم؟!!

خوب اگه منطقي بودي كه بدون اينكه از ماجرا مطلع باشي در مورد چيزي قضاوت نميكردي!

منم از زدن حمايت نكردم از حجمه تبليغاتي كه به ضدش شده بسيار ناراحتم.

حالا ميخاي بذاري رو همشهري بودن! من مشهدي نيستم اما خراساني هستم. !

منطقي بودن رو اصلااا از من ياد نگير ... خودت منطقي باش دوست خوبم ... منطق اينه

اگر نزده اونايي كه تهمت زدن بايد حسابي حساب پس بدن و تنبيه شديد بشن

اگر زدهههههههههههههههههههههههههههههه باشه خداداد بايد محكوم بشه ... نميدونم ديگه شايد اين حرف

منم منطق توش نداره و منطق اينه كه چون خداداد هست بزنه همرو له كنه

منم اصلا قضاوت نكردم ... هميشه گفتم اگرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر زده بايد

مجازات بشه ;)

شما داری می گی مشکل داره..ولی مشکل داشتن با دروغگویی دو تا مقوله ی جداست

مشگل كه داره ... دروغ هم معلوم شد گفته ... افشين پيرواني ديگه اعلام كردش ... كسي كه قسم خورد 2 ماهه

با پيرواني حرف نزده ولي پيرواني گفت تماس گرفته :)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یه نکته رو الان یادم اومد:
قبل از این ماجرا خیلی ها می گفتن این شریفی کیه اصلا همه چیز بهش خط می دن رای بلد نیست بده...حالا دارن می گن منتظر رای کمیته هستیم..........!!!!!!!!!
آدم های حزب باد یعنی همین

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
این خبرنگار بودنش رو دارن بزرگ می کنن که حمایت رسانه ها رو به دنبال داشته باشن..حالا طرف خبرنگاره من نمی دونم!!!!

خبرنگارو ول كن ... از ديد زيباي شما انسان بودن طرف كافي نيست ؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

چرا كافيه دوست من
اما با اينكارشون خبرنگاران رو كه ميدوني چقدر روي همه چيز تاثير دارند رو مقابل خداداد قرار ميدن.
فرقش اينجاست

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
مشگل كه داره ... دروغ هم معلوم شد گفته ... افشين پيرواني ديگه اعلام كردش ... كسي كه قسم خورد 2 ماهه

با پيرواني حرف نزده ولي پيرواني گفت تماس گرفته :)

ببین پیروانی نگفته که خود خداداد باهاش تماس گرفته فقط گفته سه نفر از طرف خداداد باهاش تماس گرفتن
خوب حالا چند سوال پیش میاد
اگه خدادا می خواسته که پیروانی پادر میونی کنه چرا خودش زنگ نزده یعنی برش اون سه نفر بیشتر از خداداد بوده
دوم اگه خداداد می دونسته که اطرافیانش به پیروانی زنگ زده آیا تو نود اصرار می کرد به پیروانی زنگ بزنید احتمالا نمی دونسته که اطرفیانش به پیروانی زنگ زدند و شاید هم ...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

من به شخصه خودم با فحش دادن مشکل دارم...حرمت انسان خیلی برام مهمه....
من اعتقاد دارم کسی که چاک دهنش رو باز می زاره سزاوار هر عملی هست(حرف زدن با فحش دادن فرق می کنه)
اون یه ادمه و من براش احترام قائل هستم
ولی یه چیزایی هست که صداقت رو این وسط زیر س.ال برده
یکی از دو طرف که دروغ می گه 100% ولی اون یکی هم زیاد راست نمی گه
بعدش یه ذره انصاف داشته باشی می دونی خبرنگارها چه قدرتی دارن تو ایران...با یه خبر یه جامعه رو تحریف می کنند و من و تو نوعی هم وقتی تنها را اطلاع رسانیمون همین خبر ها باشه پس باور می کنیم...پس به این نتیجه می رسیم خبرنگارهای ما قدرت غیر قابل انکاری دارن
همون بازیه استقلال پرسپولیس...با اینکه پرسپولیسی هستم ...اون بازیکن استقلال کی بود که خبرنگار زد؟اون رو چی کار کردن؟در صورتی که اگه وقتی خبرنگار می دید عصبانیه بازیکن نیم رفت سمتش همچین چیزی پیش نمیومد..پس بدون پشتشون پره که موقع عصبانیت هر کاری برای تحریک می کنند
اون آقای خبرنگار تحریکش رو کرده بعد خودش رو به موش مردگی زده

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من به شخصه خودم با فحش دادن مشکل دارم...حرمت انسان خیلی برام مهمه....
من اعتقاد دارم کسی که چاک دهنش رو باز می زاره سزاوار هر عملی هست(حرف زدن با فحش دادن فرق می کنه)
اون یه ادمه و من براش احترام قائل هستم
ولی یه چیزایی هست که صداقت رو این وسط زیر س.ال برده
یکی از دو طرف که دروغ می گه 100% ولی اون یکی هم زیاد راست نمی گه
بعدش یه ذره انصاف داشته باشی می دونی خبرنگارها چه قدرتی دارن تو ایران...با یه خبر یه جامعه رو تحریف می کنند و من و تو نوعی هم وقتی تنها را اطلاع رسانیمون همین خبر ها باشه پس باور می کنیم...پس به این نتیجه می رسیم خبرنگارهای ما قدرت غیر قابل انکاری دارن
همون بازیه استقلال پرسپولیس...با اینکه پرسپولیسی هستم ...اون بازیکن استقلال کی بود که خبرنگار زد؟اون رو چی کار کردن؟در صورتی که اگه وقتی خبرنگار می دید عصبانیه بازیکن نیم رفت سمتش همچین چیزی پیش نمیومد..پس بدون پشتشون پره که موقع عصبانیت هر کاری برای تحریک می کنند
اون آقای خبرنگار تحریکش رو کرده بعد خودش رو به موش مردگی زده

تائید میشه
الان من کاری به این ندارم که کی زده یا نزده
اول بگم حتما اون خبرنگار فحشی داده که کتک خورده و من اصلا بحث کتک خوردن اون را نمی خوام درست جلوه بدم ولی حتما یک فحش بدی داده و گرنه برای صلوات فرستادن کسی رو نمی زنند
من به شخصه از آدم های که چاک دهنشون همیشه باز هست و این اختیار رو می دن به خودشون که هر چیز بر زبان بیارند متنفرم شاید اگه خودم اونجا بودم و به من می گفت از اون بالا پرتش می کردم پائین ولی می دونم درست نیست ولی من از آدم های که اینقدر حرمت حرف زدن را نگه نمی دارند که حاضر می شوند هر چیزی رو بر زبان بیاورند متنفرم
زیدان رو همه یادتون هست ( بحث مقایسه نیست ) زیدان هم بخاطر یک حرف ماتراتزی اون رو زد ولی خیلی ها حق رو به زیدان دادند و خیلی ها هم این رو مستقیم از ورزشگاه دیدند ولی چرا زیدان الان از فوتبال محو نشده یا این کار های که ما می کنیم این در صورتی هست که تازه ما ندیده ایم که خداداد خبرنگار رو زده و بینشون چه گذشته ولی داریم رای می بریم و محکوم می کنیم
ما هم که الان داریم حمایت می کنیم بخاطر گذشته خداداد هست و بخاطر اینکه ما تا قبل از اینکه برامون ثابت نشده که کسی گناهکار هست ازش حمایت می کنیم یعنی اینکه هر فردی همیشه بی گناه هست مگر اینکه خلافش ثابت بشه و هنوز هم ثابت نشده پس ما حمایت می کنیم :)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من ديشب اخر 90 رو نديدم اما واسم سواله اين فردوسي پور اول برنامه گفت مصاحبه كرديم با افشين حالا اگه مصاحبه اي بوده چرا پخش نشده؟!

با حرف شريفي موافقم كه فردوسي پور واسه جذاب كردن برنامش دست به هر كاري ميزنه و همه رو به جون هم ميندازه و ....!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
گفت مشگل فني داشته نميتونيم الان پخش كنيم اما من الان براتون نقل قول ميكنم و هفته ديگه 2 شنبه

براتون پخش ميكنيم

آها پس ميليونها بيننده رو هم ... فرض كرده با اين حرفش!

همه قسمتاي برنامه آماده شد الا اون قسمت!

كار ندارم افشين چي گفته اما اين فردوسي پور آدمه خيلي ..... بگذريم/

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
کاربران عزیز ، sIiiS و Ronan

برای بار اخر تذکر میدم ، اگر نمیتونین منطقی صحبت کنین ، لطفا در این بخش پست نزنین !

برای بار ۱۰۰ ام ! مشکلات شخصی رو در پی ام پیگیری کنین.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
کاربران عزیز ، sIiiS و Ronan

برای بار اخر تذکر میدم ، اگر نمیتونین منطقی صحبت کنین ، لطفا در این بخش پست نزنین !

برای بار ۱۰۰ ام ! مشکلات شخصی رو در پی ام پیگیری کنین.
والا حامد خان نمیدونم کجای صحبت های من بی احترامی یا غیر منطقی بود ؟!
ولی به هر حال باشه مشکلی نیست ... ;)

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
گفت اگر چنين چيزي صحت داشته باشه بايد حذف بشه ... بيخودي جملات رو وارونه جلوه نديد

نديده و نشنيده نگفت خداداد تموم ديگه ... گفت اگر تحقيق كنيم و چنين چيزي بوده باشه و واقعا زده باشه
این متن خبر هست :
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" کيومرث هاشمي در واکنش به درگيري فيزيکي خداداد عزيزي با يک خبرنگار اظهار داشت:واقعاً متاسفم که برخي افراد دست به چنين کارهايي مي زنند.
وي افزود: سازمان تربيت بدني از مسئولان ذيربط مي خواهد که به شديدترين شکل ممکن با اين موضوع برخورد شود؛چرا که اين افراد باعث ايجاد نابه هنجاري مي شوند.
معاون سازمان تربيت بدني که وقوع اين اتفاق عصباني و ناراحت بود،عنوان داشت:بايد اين افراد از صحنه ورزش کشور محو شوند.
هاشمي در پايان گفت:سازمان تربيت بدني درباره اين حادثه پيش آمده از رسانه ها و مطبوعات عذرخواهي مي کند و از آنها مي خواهيم که بي جهت اين گونه افراد را بزرگشان نکنند.
منبع :
کد:
http://www.bornanews.ir/Nsite/FullStory/?Id=217793

این هم متن خبر از فارس :
به گزارش خبرگزاري فارس، كيومرث هاشمي امروز صبح گفت: با علي كفاشيان صحبت كرده و از ايشان خواسته ام به شديدترين شكل ممكن با خداداد عزيزي برخورد شود. از جامعه رسانه اي ورزش ايران بابت اتفاقي كه پيش آمد، عذر خواهي مي كنم. رفتار خداداد عزيزي ناجونمردانه و ضد ارزشي بوده است.
وي افزود: تمام تلاش ما در عرصه ورزش اين است كه ناهنجاري ها را برطرف كنيم نه اين كه شخصي كه خود ورزشكار بوده و پيراهن تيم ملي را هم بر تن كرده است، اينگونه رفتار كند. اين اشخاص بايد از صحنه ورزش محو شوند.
معاون ورزشي سازمان تربيت بدني تاكيد كرد: رسانه ها نيز نبايد به اين افراد بها دهند. مديران باشگاه ها نيز بايد بدانند از چه افرادي استفاده مي كنند.
خداداد عزيزي قائم مقام باشگاه پيام روز گذشته و پس از شكست تيمش برابر مقاومت سپاسي به همراه اطرافيانش با يك خبرنگار شيرازي درگير شد كه اين خبرنگار در اثر پرت شدن از پله ها از ناحيه سر به شدت مضروب و راهي بيمارستان شد.
باشگاه مقاومت سپاسي شيراز از عزيزي شكايت كرده است.
منبع :
کد:
http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8709100024

این شما هستید که دارید وارونه جلوه میدید. کجاش گفته باید تحقیق کنیم.

من هنوز سر حرفم هستم. یکی بیاد جواب بده :

شما توضیح بدید که چرا نائب رئیس فدراسیون، کیومرث هاشمی، باید بلافاصله اظهار نظر کنه که خداداد باید از فوتبال حذف بشه ؟
میشه توضیح بدید چرا رئیس فدراسیون در گفتگو با روزنامه همشهری میاد از اظهار نظر هاشمی حمایت می کنه؟
من از شما می پرسم، آیا تا الان که چند روز هست از ماجرا می گذره شما میدونید کی مقصر بوده، کی زده و چرا زده ؟
چرا باید یکی از افراد رده بالای فدراسیون در زمانی که هنوز معلوم نیست مقصر کیه بیاد چنین حرف هایی بزنه ؟

قبول کنید که مسئولان رده بالای ورزش کشور گاف دادن. اون هم چه گاف بزرگی !​
.
.
.
.

Last edited:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
صرف شيرازي بودن دليل حمايت از اون فرد نميشه دوست من.

والا به خدا من از هیچ فرد شیرازی ای حمایت نکردم که شما به من برچسب می زنی.
من فقط گفتم این یه وهم و خیاله که بگیم همه اینها سناریو از پیش تعیین شده هست . دلیل اینکه کیومرث هاشمی هم اون اظهار نظر ها رو کرده دو علت داره . علت اول اینه که اون مثل من و شما نیست که اطلاعاتش رو از مطبوعات و رسانه ها بگیره . قطعا بلافاصله ته و توی قضیه رو درآورده . و اما علت دوم اینکه ایشون اصولا آدم بی شعوری هست و نمی دونه که باید این حق رو حتی برای یه قاتل ( چه برسه به خداداد ) قائل شد که اول در دادگاه از خودش دفاع کنه و بعد محکوم بشه . پس این اتفاقات رو باید گذاشت پای بی شعوری این آقا نه دسیسه و سناریو و مافیا و این حرفهای گنده گنده !!!

اون شیرازیه قطعا فحش داده باید محاکمه بشه . خداداد هم کتک زده باید جزاش رو ببینه . کاری هم به شیرازی یا مشهدی بودنشون ندارم . واضحه الان ؟؟؟

در مورد قضیه زیدان هم همه دنیا باهاش احساس همدردی کردن وگرنه هر عقل سلیمی می دونه که کار ماتراتزی اشتباه بوده ، کار زیدان اشتباه تر !!! قرار نیست هر کس خلافی انجام داد خودمون قصاص کنیم . ببینید چه هرج و مرجی پیش میاد تو دنیا . به هر حال خداداد که با 10 نفر ریختن سر طرف می تونستن به جای این کار با همون 10 نفر به عنوان شاهد از این یارو شکایت کنن که فحاشی کرده . راحت هم محکوم می شد .

نتیجه اخلاقی : نه سناریو ای درکار بوه نه چیزی . یکی فحش داده یکی هم اونو کتک زده . از قضا اونی که کنک زده حماسه ساز یوده پس باید به عنوان یه الگوی جامعه خودش رو کنترل می کرده و از راه قانونی اقدام می کرده . حالا هر دو باید تاوان بدن . اون کله گنده هایی هم که اظهار نظر بی خود کردن هم همچنان در پستشون باقی خواهند ماند بدون اینکه آب از آب تکون بخوره !

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
نسرین جان یه بحث ای هم هست که خداداد گفته من نزدم خوب ما هم میگیم اون نزده
حالا تا وقتی معلوم نشده که زده ما میگم بی گناه هست وقتی هم که معلوم شد خداداد زده منم میگم که ایشون کار اشتباهی کرده هست :)

بالا