حالا که خلاف نظر شما رای داده این طوری میگی؟ ادب هم خوب چیزیه.مرگ بر شریفی !
یک حیوونی که اسمش رو گذاشتن دکتر
مرگ بر شریفی !
به نظر منم کمه. یک سال که چیزی نیست.به نظر من حتی کم هم هست. جدا از مباحثی که هست به خاطر این عمل کم هم انتخاب شده جزای کار.
کسی که کار اشتباهی کرده باید عادلانه محاکمه بشه میخواد بالاترین مقام باشه.
من فوتبالی نیستم و علاقهای هم ندارم. طبق شواهدی که ارائه شده و فرض بر این که زده نتیجه میگیریم حتی کم هست این کار براش. حالا اگر دروغه من نمیدونم. اما اون طور در مصاحبش دیدم ایشون نحوهی صحبتش درست نبود.
به نظر منم کمه. یک سال که چیزی نیست.
قرار شده چون یکبار دل ملت رو خیلی شاد کرده بهش مجوز عبور از چراغ قرمز هم بدن . تیریپ آمبولانس
اگه به نظر طرفداراش باشه که باید خبرنگاره رو اعدام کنند.می خوای اعدامش کنند؟!:f34r:
اصولا سی پی یو به هر گیر داد دودمان طرف به باد رفت!
اون از قطبی اینم از عزیزی!دارم فکر می کنم قربانی بعدی کیه؟!:f34r:
اگه به نظر طرفداراش باشه که باید خبرنگاره رو اعدام کنند.
اصولا سی پی یو به هر گیر داد دودمان طرف به باد رفت!
اون از قطبی اینم از عزیزی!دارم فکر می کنم قربانی بعدی کیه؟!:f34r:
اگه کارشناس بودم حکم صادر می کردم. شما اون عبارت به نظر من رو ندیدی؟آهان!
شما کارشناس مسائل قضایی هستی آقا؟
:happy:
بابا یکسال که چیزی نیست . تازه 22 بهمن بهش عفو ***** می دن . یکجورایی عاقبت بخیر شد ...
تا الان که هی گفته میشد برای خداداد سناریو چیدن ..... میخوان محوش کنن ..... حالا که محو نشده و جریمش خیلی سبک بوده فکر میکنم که دیگه فرضیه سناریو کاملا باطل باشه و تازه به این نتیجه میرسم که کمیته در جهت کمک به خداداد بر اومده و گرنه به خاطر این حرکت و حرکات قبلی خیلی بیشتر از اینها باید محروم میشد ... به طور واضح مدارکی بوده که بنا بر اون این رای رو صادر کردن و به نظر من واقعا بش لطف کردن و خدا کنه که بتونه جلوی خوی زشتی که داره رو بگیره ....