• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداداد حمايتت مي كنيم

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
مرگ بر شریفی !
یک حیوونی که اسمش رو گذاشتن دکتر
مرگ بر شریفی !

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نظر من حتی کم هم هست. جدا از مباحثی که هست به خاطر این عمل کم هم انتخاب شده جزای کار.
کسی که کار اشتباهی کرده باید عادلانه محاکمه بشه میخواد بالاترین مقام باشه.

من فوتبالی نیستم و علاقه‌ای هم ندارم. طبق شواهدی که ارائه شده و فرض بر این که زده نتیجه میگیریم حتی کم هست این کار براش. حالا اگر دروغه من نمیدونم. اما اون طور در مصاحبش دیدم ایشون نحوه‌ی صحبتش درست نبود.
به نظر منم کمه. یک سال که چیزی نیست.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

می خوای اعدامش کنند؟!:f34r:

قرار شده چون یکبار دل ملت رو خیلی شاد کرده بهش مجوز عبور از چراغ قرمز هم بدن . تیریپ آمبولانس

اصولا سی پی یو به هر گیر داد دودمان طرف به باد رفت!
اون از قطبی اینم از عزیزی!دارم فکر می کنم قربانی بعدی کیه؟!:f34r:

Last edited:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
می خوای اعدامش کنند؟!:f34r:

اگه به نظر طرفداراش باشه که باید خبرنگاره رو اعدام کنند.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب راي صادر شد ... 1 سال محروميت ... به نظرم براي خداداد لازم بود ... يه داستاني بگم در باره علي كريمي

يادتونه يه بار با داور بد جوري دعواش شد و 1 سال محرومش كردن ؟ اون زمان همه ناراحت بودن ... اما اون 1 سال

محروميت به نظر من 10 سال تو زندگي جلوش انداخت ... چون به هيچ وجه بعد از اون ديگه درگير نشده

به هيچ وجه ... بعد از محروميتش هم 2 سال رفت بايرن و 2 سال هم باشگاه هاي قطري كه چيزي حدود 6 ميليارد

بهش دادن ... پس محروميت هميشه هم بد نيست ... شايد الان اگر خداداد بازم بخشيده ميشد فردا يهو

چه ميدونم يه كار خيلي بد تري ميكرد كه تا آخر عمرش پشيمون ميشد ... پس خيلي هم ناراحت نباشيد

با اين محروميت هم 1 سال ميتونه استراحت كنه هم با انرژي بيشتري برگرده و هم روي رفتارش تجديد نظر

اساسي بكنه ... در هر صورت به نظر من منطقي به نظر ميرسيد

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
اگه به نظر طرفداراش باشه که باید خبرنگاره رو اعدام کنند.

نه بابا همون چهارتا مشت و لگدی که خورد او را بس است! البته کاش محکم تر می زدنش!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خداداد عزيزي در گفت‌وگو با ايسنا: به راي صادره‌ي كميته‌ي انضباطي اعتراضي ندارم

خداداد عزيزي پس از صدور راي محروميت يك ساله از حضور در ميادين فوتبال تاكيد كرد كه «شريفي» هر رايي را صادر كرده باشد آن را مي‌پذيرم.

قائم‌مقام باشگاه پيام مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد:‌ برايم مهم نيست كه چه رايي صادر شده است و نمي‌خواهم در اين مورد صحبتي داشته باشم.

وي اظهار كرد: هيچ اعتراضي به راي صادره ندارم و اصلا برايم مهم نيست چه رايي صادر شده است.

عزيزي تاكيد كرد: ديگر به فوتبال فكر نمي‌كنم كه بخواهم در مورد يك‌سال محروميتم صحبت كنم. خداداد عزيزي ديگر برايش مهم نيست كه در فوتبال ايران چه اتفاقي خواهد افتاد.

وي هم‌چنين در پاسخ به اين سوال كه آيا به رسيدگي شكايت خود عليه خبرنگار شيرازي همچنان اصرار داريد؟ گفت: در اين مورد هم نمي‌خواهم صحبت كنم.

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
خداداد مسلط در تجارت جهاني !

خداداد عزيزي ، مربي بيام همانطور که در زمين فوتبال تند و تيز است ، در عرصه تجارت نيز يد طولايي دارد و به قول معروف زير و بم کار را مي داند . خداداد علاوه بر مالکيت يک گالري طلافروشي در خيابان کريم خان زند ، صاحب يک شرکت توليد قطعات يدکي اتومبيل در سنگاپور نيز هست و در دبي هم سرمايه گذاري هاي خوبي انجام داده و فعلاً او تنها رقيب علي دايي است.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
خوب مسلما خیلی چیزها روشن نیست توی این قضیه ...
اول از همه که فکر نکنم شریفی بابای کسی توی این فروم باشه که کسی بیاد بگه چرا داری به شریفی بد و بیراه میگی !
من به آدم نفهم فحشم رو میدم چه اخطار بگیرم چه نگیرم ، چه بن بشم چه نشم ، چه شما خوشت بیاد چه نیاد!!
بعدش هم اینکه اگه عزیزی طرف رو زده پس چرا ؟!!؟!؟!؟! اون 2 تای دیگه 2 سال محروم شدن عزیزی 1 سال ؟!
نکنه تعداد مشت و لگد ها رو تونستن بشمرن ؟!
اگه عزیزی طرف رو زده پس چرا ؟!؟!؟!؟! باید 10 میلیون بده اما اون دوتای دیگه 2 میلیون ؟!؟
مگه نگفتن 10 نفر ریختن سر یارو ؟! ... پس چرا 3 نفر فقط محکوم شدن ؟!
اگه واقعا این 3 نفر توی دعوا شرکت داشتن پس چجوری حکم 2 نفرشون مثل هم هست اما فقط خداداد فرق می کنه !!!!؟؟؟
کلا این حکم آخره خندس و کاملا پیداست که از جو راه انداخته شده علیه خداداد نشعت گرفته !
خاک بر سر اون حاکمی که با توجه به صحبت این و اون و فیلمی که راه انداختن رای صادر می کنه ، خاک !

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
آرهء منم با نظر بعضی دوستان که گفتن این جکم ممکنه باعث بشه خداداد توی اخلاقش تجدید نظر بکنه موافقم ولی خیلی خیلی مسخره هست اگه واقعا بدون هیچ مدرکی که خداداد زده بیان و همچین حکمی براش ببرن.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

:happy:
بابا یکسال که چیزی نیست . تازه 22 بهمن بهش عفو ***** می دن . یکجورایی عاقبت بخیر شد ...

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

آهان!
شما کارشناس مسائل قضایی هستی آقا؟

فقط میگم این حکم نامردیه محض بود چون هیچ چیز ثابت نشده ....

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
آهان!
شما کارشناس مسائل قضایی هستی آقا؟

فقط میگم این حکم نامردیه محض بود چون هیچ چیز ثابت نشده ....
اگه کارشناس بودم حکم صادر می کردم. شما اون عبارت به نظر من رو ندیدی؟

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راي صادره منطقي ولي غير منصفانه
حكم 1 سال محروميت خداداد در قياس با محروميت 1 ساله و مادم العمر آقاي عصمتي و سجاد شاكري بيانگر اثبات نشدن حضور خداد در درگيري هست .
اگه ادعاهاي خبرنگار شيرازي مبني بر ضارب بودن خداداد اثبات ميشد مطمئنا محروميت خداداد بسيار بيشتر از اين مي بود به طوري كه محروميت آقاي عصمتي 2 سال و 20 ميليون جريمه نقدي و پسر مالك پيام مادام العمر (سجاد شاكري ) از حضور در ورزشگاه ها محروم شد.
ولي بنابه اظهارات مجتبي شريفي (رئيس كميته انظباتي ) نفس حضور در درگيري و خشونت و تكرار اين مساله باعث محروميت خداداد شد .
در هر صورت اگر محروميت خداداد كمتر مي بود نشاندهنده كذب بودن اظهارات خبرنگار و ادعاي حيثيت و شرف خداداد عليه خبرنگار شيرازي ميشد كه اعتراض هاي بسيار زيادي از جمله مخالفان او مثل كفاشيان و كساني كه در پي محروميت مادام العمر او بودند و از قدرت زيادي هم برخوردار بودند ميشد . همچنين اگر خداداد محكوم نميشد حركت هاي خداداد (صحبتهاي خداداد بعد از بازي ) مولد يك نوع فرهنگ سازي غلط براي جوانان و ورزشدوستان ميشد كه اين تعداد اندك هم نيستند .
ولي علت اينكه راي كميته انظباتي را غير منصفانه ميدانم اين است كه حكمي عليه خبرنگار مضروب به خاطر فحاشي و تحريك كردن خداداد و دوستانش صادر نشد و همچنين به خاطر دروغ هاي بزرگي كه بر زبان آورد و همگان به آن واقفند .
از صحبتهاي خبرنگار مضروب پس از اعلام راي ميتوان دريافت كه بسيار از راي صادره خوشحال است و در صورتي كه اگر آقاي قاسم محمدي به گفته هاي خودشان ايمان داشتند نبايد به اين راي راضي ميشدند .

Last edited:

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا یکسال که چیزی نیست . تازه 22 بهمن بهش عفو ***** می دن . یکجورایی عاقبت بخیر شد ...

البته اين بميري از اون بميري ها نيست .
به نظر من حكم محروميت خداداد زياد غيرمنطقي نيست(نه عادلانه) بنا به دلايلي كه گفتم (از قبيل فرهنگسازي غط جبر و ....) ولي محكوم نكردن خبرنگار مضروب هم خودش يك جور تشويق فرهنگ سازي افترا و دروغه كه من مخالفم . پس اگر خبرنگار هم محكوم ميشد آنگاه ميتوان گفت كه حكم كمي عادلانه بود ولي در هر حال خداداد قرباني توطئه و بيش از همه عصبانيت خودش شد و در هر صورت ضرر كرد .

نظر شما هم محترمه! شايد4-5 سال هم از نظر شما كم باشه ولي هستند افرادي كه ما ه و حتي هفته هم برايشان بسيار مهم و ارزشمنده

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
تا الان که هی گفته میشد برای خداداد سناریو چیدن ..... میخوان محوش کنن ..... حالا که محو نشده و جریمش خیلی سبک بوده فکر میکنم که دیگه فرضیه سناریو کاملا باطل باشه و تازه به این نتیجه میرسم که کمیته در جهت کمک به خداداد بر اومده و گرنه به خاطر این حرکت و حرکات قبلی خیلی بیشتر از اینها باید محروم میشد ... به طور واضح مدارکی بوده که بنا بر اون این رای رو صادر کردن و به نظر من واقعا بش لطف کردن و خدا کنه که بتونه جلوی خوی زشتی که داره رو بگیره ....

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا الان که هی گفته میشد برای خداداد سناریو چیدن ..... میخوان محوش کنن ..... حالا که محو نشده و جریمش خیلی سبک بوده فکر میکنم که دیگه فرضیه سناریو کاملا باطل باشه و تازه به این نتیجه میرسم که کمیته در جهت کمک به خداداد بر اومده و گرنه به خاطر این حرکت و حرکات قبلی خیلی بیشتر از اینها باید محروم میشد ... به طور واضح مدارکی بوده که بنا بر اون این رای رو صادر کردن و به نظر من واقعا بش لطف کردن و خدا کنه که بتونه جلوی خوی زشتی که داره رو بگیره ....

خوشبختانه كساني كه درصدد محو خداداد بودن تو برنامه نود و ... حضور نداشتند . مطمئن باش حرفهاي خداداد در برنامه نود و ورزش از نگاه دو و آشكار شدن دروغ هاي خبرنگار و حمايت افكار عمومي مانع محو خداداد شد .

خدا خيلي خداداد رو دست داره كه مهرش رو به جون 70 ميليون منهاي عده كمي انداخته .

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
متن كامل راي محروميت خداداد عزيزي
جام جم آنلاين: كميته انضباطي فدراسيون متن راي خود در ارتباط با تخلفات خداداد عزيزي و همراهانش را اعلام كرد.

به گزارش فارس ، شكايت قاسم محمدي خبرنگار مضروب و ساير گزارش هاي ارسالي حاكي است پس از پايان مسابقه فوتبال بين تيم هاي پيام مشهد و مقاومت سپاسي كه در تاريخ 9/9/87 در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد برگزار شد و در درگيري هاي حادث شده فردي به نام قاسم محمدي كه در لحظه وقوع درگيري هويت وي مشخص نبود توسط خداداد عزيزي قائم مقام باشگاه پيام و همراهان وي، علي عصمتي مسئول حقوقي باشگاه ، اشپيتيم آرفي ، روديگرو تكسيدا پريرا ، شاكري و عده اي ديگر مورد ضرب و جرح واقع كه به علت وخامت جسماني اوضاع به بيمارستان انتقال و تحت درمان قرار مي گيرد.

پس از ارجاع شكوائيه و گزارشات در مورد وقايع ذكر شده،كميته انضباطي به فوريت جلسه رسيدگي جهت اخذ اظهارات خداداد عزيزي در مورخ 11/9/87 تشكيل و نامبرده به اتفاق صلاحي در اين جلسه حاضر شدند و در اظهارات مفصل خود كه به شرح مندرج در صورتجلسه تنظيم و ضمن دفاع از خود ، مباشرت در درگيري با قاسم محمدي را رد كرده و اظهار داشت قاسم محمدي پشت سرِ ما در جايگاه مخصوص نشسته بود و زماني كه بازي تمام شد مسائل تحريك آميز باعث شد كه بين ما و وي درگيري رخ دهد و من در همين زمان محمدي را از صحنه دور كردم وقتي متوجه شدم ايشان خبرنگار است شب در بيمارستان به ديدن و عيادت وي رفتم.

نامبرده به من گفت شما به من لگد زده اي و من پاسخ دادم من شما را نزدم .گفت : اگر نزدي من از شما راضي هستم و همان شب رضايت داد و در مورد مطالب و مصاحبه هاي انجام شده بعد از واقعه ، من در حالت عصبيت مبادرت به انجام گفت وگو كردم. همه مي دانند رابطه خوبي با خبرنگاران دارم. گفته اند به خاطر صلوات به اين فرد حمله شده است در مملكت ما با هيچكس بخاطر صلوات درگير نمي شوند و هيچكس را بخاطر صلوات كتك نمي زنند و اگر هم اين چنين باشد من در زدن ايشان نقش نداشتم.

قاسم محمدي خبرنگار مضروب طي شكواييه تقديمي از خداداد عزيزي و همراهان وي به اتهام ضرب و شتم شكايت و عنوان كرد من در تمام طول مسابقه به گزارش تلفني و لحظه لحظه بازي براي روزنامه مشغول بودم خداداد عزيزي و ساير متخلفان سه رديف پايين تر نشسته بودند و هيچ برخوردي با هم نداشتيم پس از خاتمه مسابقه و به سبب پيروزي تيم مقاومت شهيد سپاسي صلوات بلندي توسط همراهان تيم شهيد سپاسي فرستاده شد و من هم با آنها همنوا شدم.

با سر دادن ذكر صلوات به يكباره خداداد عزيزي به سمت بالا آمد و گفت:« همين بود بزنيدش» و بلافاصله يقه مرا گرفت و درگير شد با اين زد و خورد قصد فرار داشتم چون شرايط وخيم بود مقابل در خروجي با ضربه اي از پشت ، سرنگون شدم و متهمين به من حمله ور شدند و در حاليكه روي زمين افتاده بودم غلت زنان از پله ها پايين پرتاب و ضاربين به عمل زدن من ادامه دادند تا بيهوش شدم و به بيمارستان منتقل و در آنجا به توصيه و درخواست ديگران رضايت دادم.

خداداد عزيزي شب آزاد شود و پيگير قضايي پرونده متشكله هستم. جلسه ديگري روز 16/9/87 با حضور محمدي شاكي پرونده و ساير مطلعين و شهود واقعه به شرح مندرجات صورتجلسه در كميته انضباطي تشكيل و اظهارات شاكي و ساير گواهان ، استماع و صورتجلسه گرديد.

اضافه مي نمايد در تاريخ 9/9/87 نيز گواهاني كه در ورزشگاه ثامن الائمه حاضر بودند در دفاع از خداداد عزيزي در كميته انضباطي مطالب خود را عنوان كردند.

كميته انضباطي پس از تشكيل جلسات فوق الذكر و استماع اظهارات قاسم محمدي ، خداداد عزيزي و ساير شهود و مطلعين و با ملاحظه استعلامات و تحقيقات محسوس وغير محسوس بشرح زيرمبادرت به صدور راي كرد:

1- حضور خداداد عزيزي در محل حادثه و حضور در درگيري به عنوان برخورد زننده و اهانت و انجام مصاحبه و اظهارات خلاف واقع و مطالب موهن و تائيد ضرب و شتم قاسم محمدي و نسبت به مسئولين تيم و ساير مقامات تخلفاتي مي باشدكه از نظر كميته انضباطي احراز شده تلقي مي گردد و به همين علت اعمال و رفتار نامبرده را بلحاظ ماده 80 موضوع تشديد تنبيهات بخاطر سوابق انضباطي (در مورد خداداد عزيزي ) و با توجه به مفاد ماده 81 آيين نامه در مورد تخلفات بعد از مسابقه و اعمال تنبيهات و مشابهت آن با تنبيهات و تخلفات حين مسابقه (در مورد تمامي متخلفين اين ماده مورد استناد ميباشد) اعمال و رفتار خداداد عزيزي از جهت برخورد زننده و اهانت منطبق با بندهاي«ب» و «و» ماده 35 ، ايجاد جنجال و ماده 41 انجام مصاحبه ها و بيان مطالب موهن ماده 47 آيين نامه و نامبرده به ترتيب به استناد بندهاي «د» ،«و» و «ج» ماده 33 به يكسال محروميت از همراهي تيم مربوطه و ساير تيمها و هرگونه فعاليت مرتبط با فوتبال و به پرداخت صد ميليون ريال جريمه نقدي محكوم مي گردد.

2- اعمال و رفتار علي عصمتي مسئول حقوقي باشگاه مبني بر ضرب و شتم قاسم محمدي كه حسب تعريف ماده يك آيين نامه از جمله مقامات رسمي باشگاه محسوب مي گردد محرز و مشمول ماده 55 آيين نامه و منطبق با بند «ب» و «و» ماده 35 و نامبرده باستناد بندهاي «و» و «ج» ماده 33 بمدت دو سال از هرگونه فعاليت رسمي مرتبط با فوتبال محروم و به پرداخت بيست ميليون ريال جريمه نقدي محكوم مي گردد.

3- تخلفات سجاد شاكري مبني بر ضرب و شتم قاسم محمدي محرز و منطبق با بند «ب» و «و» ماده 35 و نامبرده باستناد بندهاي «ب» ، «و» ، «ج» و «ه» بمدت يكسال محروميت از هرگونه فعاليت رسمي مرتبط با فوتبال محروم و به پرداخت ده ميليون ريال جريمه نقدي محكوم ميگردد.

نسبت به اعمال و رفتار متخلفانه بازيكنان خارجي تيم فوتبال پيام خراسان مبني بر ايراد صدمه به قاسم محمدي و نيز شكايت متقابل خداداد عزيزي و همراهان از قاسم محمدي ، پرونده همچنان مفتوح است و تحقيقات همچنان ادامه دارد.

راي صادره در مدت چهار روز قابل تجديد نظر خواهي با رعايت مقررات در كميته محترم استيناف ميباشد.

بالا