من به گل اشپيتين راي دادم چون گل رو از نزديك ديدم بنظرم جذاب تر اومد.
من به گل اشپيتين راي دادم چون گل رو از نزديك ديدم بنظرم جذاب تر اومد.
مثکه شما خبر نداری. اینجا ایرانه !اه اه . دیشب حالم داشت از فوتبال ایران به هم می خورد . بعد از مدت ها نشستم از سر بی کاری یه قسمت هایی از برنامه ی 90 رو دیدم . چقدر مربی بی کلاس داره فوتبال ایران . این میثاقیان با اون مشت لگد هاش از یه طرف اون یارو فیرزو کریمی از طرف دیگه . طرف رفته کنار زمین داره با بازیکن ابومسلم برای خریدش حرف میزنه . این دیگه مسخره بازی ایه؟! . آخه تو ناسلامتی اسمت مربیه .مگه داری هندونه میخری؟ به خورده پرستیژ داشته باش. اون بخش دوربین نود (اسمش رو درست گفتم؟) که رسما مصیبت هست . واقعا این اسمش فوتباله؟ . مربی ها اینقدر شانشون پایینه ؟! من واقعا تعجب کردم از این همه بی کلاسی :wacko:
این میثاقیان خود خنده است! به نظر میاد کلا تعطیله!این میثاقیان با اون مشت لگد هاش از یه طرف اون یارو فیرزو کریمی از طرف دیگه .
این میثاقیان خود خنده است! به نظر میاد کلا تعطیله!
می گفت بازیکنم کمرش ضرب خورد دکتر گفت این الان کپ کرده! باید بزنی تو گوشش اکبر! :دی!
آخرش هم گفت خیلی متشکرم که.. خدانگهدار!
روحیه ی باحالی داره، یه آدم دیوونه ی لات جالب. مربی محبوب من توی لیگ اکبر:lol:این میثاقیان خود خنده است! به نظر میاد کلا تعطیله!
می گفت بازیکنم کمرش ضرب خورد دکتر گفت این الان کپ کرده! باید بزنی تو گوشش اکبر! :دی!
آخرش هم گفت خیلی متشکرم که.. خدانگهدار!
جالب بود می گفت اوتهای من تاکتیکی بوده چون قوس دار می فرستادم تو 18 قدم اما اوت های علیزاده یا باد می بره تو گل یا شانسی می خوره به دفاع میره تو گل :lol: کلا آدم بی خودی هست . هم این هم فیروز کریمی که واقعا نمی دونم این اراجیف رو از کجا میاره ...!