من به دلایلی حدود 2 ماهی میشد که نمیتونستم در این فروم پستی بزنم، که الآن مشکلم حل شد و دوباره به این تاپیک سری زدیم!
خب، مبلغ 17000 تومان برای خرید این مجموعه به حساب " ایرانی آزاد " ریختیم که ایشونم ظاهرا خوردند و یک آبم روش! بیخیال، از این چیزها پیش میاد

با اجازه بزرگتر های تاپیک، بنده هم یک پیشنهادی میدم: من ،هم میتونم مجموعه رو تهیه کنم و هم میتونم در مدت کمتر از 2 روز برای همه رایت و ارسال کنم، چون امکانات بسیار خوبی برای این موضوع در اختیار دارم. اما یک حق الزحمه ای برای این کار میگیرم ( البته یک مبلغ ناقابلی) .
کل مجموعه 23 دیسک هست، من بابت هر دیسک 100 تومان دستمزد میگیرم، یعنی نفری 2300 تومان.
بعبارتی چنانچه 20 نفر در تهیه این مجموعه مشارکت کنند، حساب هرنفر به این صورت میشه:
9630 ( سهم هر نفر در خرید مجموعه) + 4600 (هزینه دی وی دی خام) + 2000 ( هزینه پست) + 2300 (حق الزحمه) = 18530 تومان
که رندش کنیم میشه 18500 تومان.
در صورت موافقت دوستان، من سریعا اقدام به تهیه این مجموعه از سروش سیما میکنم.
و برای اطمینان دوستان از اینکه مجموعه تهیه شده ، تصویر فاکتور خرید و تصاویری ازمجموعه را هم اینجا میزارم.
فکر میکنم اگر مجموعه اول تهیه بشه، دوستان سریعتر مشارکت میکنند و 20 نفر تکمیل میشه تا الآن که باید 20 نفر تکمیل بشه و بعدش اقدام به تهیه این مجموعه کنیم.
در ضمن دوستانی هم که نمیتونند به بنده اطمینان کنند، بهم پی ام بدند، براشون اطلاعاتی ارسال میکنم که فکر میکنم بتونم اطمینان این دوستان را جلب کنم.
موفق باشید