• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید اشتراکی مجموعه آموزش زبان انگلیسی Dialog شبکه آموزش

M A H T@ B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه میشه من هم این مجموعه رو میخوام.البته اطلاعات کافی در مورد طرز تهیه این مجموعه ندارم ولی وقتی این تاپیک رو از اول خوندم دیدم یه جای کار شما دوستان عزیز مشکل داره.
دوستان نمیشه یه نفر این مجموعه رو بخره بعد به دوستان بفروشه؟البته بعد از اینکه تعداد مشارکت کننده ها تکمیل شد این کار رو بکنه تا شاهد مشکلاتی که دوستان قبلا داشتن نباشیم؟

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
چون قبلا یه بار رفتیم تا تهیه و بعد دیدیم تعداد رو میشه بیشتر کرد !
بزارید دوستان بیشتری بیگیریم چونمبلغ بالاس!
در ضممن یه جا اسمارو بنیوسید !
پست اول !

به نظرم یه مشارکتی تو دیسکاس بزنیم بهتر باشه ! اگه کوتتک نخورم خوبه !
البته این نظر من بخاطر اینه که اونجا واسه تهیه اشتراکی کمک و حمایت میشه !
از ما گفتن !

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
باز کننده تاپیک لطف کنند و توی پست اول اسامی کسایی که اعلام آمادگی کردند رو بنویسند و بعد یه مدت اسامی کسایی که پول واریز کردن رو بنویسند
فعلا میدونم که کسی پول واریز نمیکنه تا تکلیف معلوم نشه ولی فعلا همون اسامی رو بنویسید تا دوستان بدونن چند نفر شرکت میکنند

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
اگه میشه من هم این مجموعه رو میخوام.البته اطلاعات کافی در مورد طرز تهیه این مجموعه ندارم ولی وقتی این تاپیک رو از اول خوندم دیدم یه جای کار شما دوستان عزیز مشکل داره.
دوستان نمیشه یه نفر این مجموعه رو بخره بعد به دوستان بفروشه؟البته بعد از اینکه تعداد مشارکت کننده ها تکمیل شد این کار رو بکنه تا شاهد مشکلاتی که دوستان قبلا داشتن نباشیم؟

ایده عالی ایه, کسی هست این کار رو انجام بده ؟

از ما گفتن !

من ایدیم اونجا فرق میکنه , امکانش هست یکی دیگه از دوستان این زحمت رو بکشن ؟

------

پست اول ویرایش شد.

:)

M A H T@ B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایده عالی ایه, کسی هست این کار رو انجام بده ؟

:)

اگه سایر دوستان هم موافق باشند من این مجموعه رو میخرم و میدم بیرون واسمون رایت کنند.ببخشید که در منزل واسه خودم امکانش نیست.
فقط چون من کم میام تو سایت شما زحمت بکشید هماهنگی بکنید و هزینه ها رو مشخص بفرمایید.تکمیل که شد و همه موافق بودند من میرم سروش میخرم.به تدریج که آماده شد میگیم دوستان یک نفر یک نفر پول بریزن به حساب.سفارش دستشون رسید نفر بعدی پول بریزه.
البته میتونیم قسمت اول رو بخریم و واسه دوستان بفرستیم.اگه راضی بودند قسمت دوم رو هم بخریم.اینجوری فکر کنم کمتر مشکل پیش بیاد.

fxwizard

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان عزیز من یک فروشنده پیدا کردم که این مجموعه را با قیمت کمتر برای فروش گذاشته فقط فرقی که داره اینه که فرمتش دی وی دی نیست و میگه یک فرمت نرم افزاری هست که فقط روی کامپیوتر اجرا میشه (راستش یادم رفت فرمتش بپرسم) و حدودا قیمتش یک پنجم اصلی هست (تومان 40000)و میگه برای تهران با پیک رایگان ارسال میکنه
حالا اگه تعصبی روی فرمت ندارین بگین تا بگم
میگه هر دو سری 1و2 هر کدام روی 10 عدد سی دی مجموعا 20 عدد و گفت اگر اشتباه نکنم هر سری 90 قسمت حدود 20 تا 30 دقیقه هست درسته؟
من چون تا حالا هیچ دمویی از این مجموعه ندیدم نمیدونم
حالا اگر مایل بودید من اطلاعات فروشنده را به دوست عزیز شروع کننده ی تاپیک میگم تا ایشون هم جویا بشه
چون همونطور که میدونید من دوباره حاضر به هزینه 17000 تومانی نیستم و اگه دوستان با این فرمت موافق باشند حتی با همین تعداد مبلغ خیلی پایینتر میاد

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من میزنم !
فقط اینکه اگه موافقید !
بگید که بزنم !؟

البته در مورد پست باالای خودم بگم منظورشون از فرمت دیگه دایویکس بوده

Last edited:

M A H T@ B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان عزیز من یک فروشنده پیدا کردم که این مجموعه را با قیمت کمتر برای فروش گذاشته فقط فرقی که داره اینه که فرمتش دی وی دی نیست و میگه یک فرمت نرم افزاری هست که فقط روی کامپیوتر اجرا میشه (راستش یادم رفت فرمتش بپرسم) و حدودا قیمتش یک پنجم اصلی هست (تومان 40000)و میگه برای تهران با پیک رایگان ارسال میکنه
حالا اگه تعصبی روی فرمت ندارین بگین تا بگم
میگه هر دو سری 1و2 هر کدام روی 10 عدد سی دی مجموعا 20 عدد و گفت اگر اشتباه نکنم هر سری 90 قسمت حدود 20 تا 30 دقیقه هست درسته؟
من چون تا حالا هیچ دمویی از این مجموعه ندیدم نمیدونم
حالا اگر مایل بودید من اطلاعات فروشنده را به دوست عزیز شروع کننده ی تاپیک میگم تا ایشون هم جویا بشه
چون همونطور که میدونید من دوباره حاضر به هزینه 17000 تومانی نیستم و اگه دوستان با این فرمت موافق باشند حتی با همین تعداد مبلغ خیلی پایینتر میاد

با کامپیوتر؟؟؟
احتمالا خیلی فشرده اش کردن.اونهمه دی وی دی بشه 20 سی دی ؟؟!!!!
من که به دردم نمیخوره.ترجیح میدم 5 تومن اضافه بدم ولی بتونم با پلیر ببینم.

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
شروعی دوباره

اسامی افرادی که که تا اینجا اعلام آمادگی کردند

meysammagical
mr.reza
sparda
iman_82
desertrose
quietman
mr.esmaily
timemachine2029
M A H T@ B
bnc

10 نفر

منم هستم .....
راستی اسماعیلی جان ما یه دوستی 5 6 ساله با هم داشتیم ، یا فقط تشابه اسمیه ؟:D

البته میتونیم قسمت اول رو بخریم و واسه دوستان بفرستیم.اگه راضی بودند قسمت دوم رو هم بخریم.اینجوری فکر کنم کمتر مشکل پیش بیاد.
تایید میشه .....
با توجه به داستان دار بودن این تاپیک ،اگر این پیشنهاد تصویب بشه فکر کنم مشارکت کننده ها خیلی بیشتر بشن. ....
----------------------------------------------------------
از ما گفتن !
تایید میشه .....
ولی بعد قضیه ی تاپ سکرت ، یکم بچه ها به محصولات داخلی ......:blink:
---------------------------------------------------------
موید باشید
در پناه ایزد یکتا:happy:

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
اگه سایر دوستان هم موافق باشند من این مجموعه رو میخرم و میدم بیرون واسمون رایت کنند.ببخشید که در منزل واسه خودم امکانش نیست.
فقط چون من کم میام تو سایت شما زحمت بکشید هماهنگی بکنید و هزینه ها رو مشخص بفرمایید.تکمیل که شد و همه موافق بودند من میرم سروش میخرم.به تدریج که آماده شد میگیم دوستان یک نفر یک نفر پول بریزن به حساب.سفارش دستشون رسید نفر بعدی پول بریزه.

خیلی عالیه
فقط دو نکته

اولیش اینکه با این اوضاع کپی رایت محصولات داخلی , رایت این مجموعه در بیرون براتون ایجاد مشکل نمیکنه ؟
دومیشم اینه که برای هماهنگی بهتر اگر مایل باشید در تماس تلفنی باشیم.

----------

در جواب fxwizard عزیزم بگم من میترسم باز یه هزینه ای بکنیم و این مجموعه بصورت ناقص به دستمون برسه , حالا شما مشخصات کاملترشو بگیری با دوستان مشورت کنیم خیلی عالی میشه.

----------

راستی اسماعیلی جان ما یه دوستی 5 6 ساله با هم داشتیم ، یا فقط تشابه اسمیه ؟

نه عزیزم تشابه اسمی نیست ;)

M A H T@ B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی عالیه
فقط دو نکته

اولیش اینکه با این اوضاع کپی رایت محصولات داخلی , رایت این مجموعه در بیرون براتون ایجاد مشکل نمیکنه ؟
دومیشم اینه که برای هماهنگی بهتر اگر مایل باشید در تماس تلفنی باشیم.

نه فکر نمیکنم.سر راه دانشکده چند تا مغازه خدمات کامپیوتری میشناسم که کارهای خودمون رو میدیم دست اونا.حالا نمیدونم کار رایت هم میکنن یا نه.4 شنبه میپرسم..
ضمنا اگه بشه من فقط میتونم یک سری یک سری بدم رایت کنن چون راستش پول اونهمه دی وی دی رو ندارم که یه جا بخرم.
البته اگه دوست دیگری قبول کنن که با این روش واسمون رایت کنن و بفرستن منم خیلی راحت ترم چون من اصلا به این کارا وارد نیستم.
اگه دوستان خونشون امکان رایت دارن بهتر میشه و هزینه رایت هم کمتر میشه.
در مورد تلفن هم ببخشید نمیتونم.:blush:

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
نه فکر نمیکنم.سر راه دانشکده چند تا مغازه خدمات کامپیوتری میشناسم که کارهای خودمون رو میدیم دست اونا.حالا نمیدونم کار رایت هم میکنن یا نه.4 شنبه میپرسم..
ضمنا اگه بشه من فقط میتونم یک سری یک سری بدم رایت کنن چون راستش پول اونهمه دی وی دی رو ندارم که یه جا بخرم.
البته اگه دوست دیگری قبول کنن که با این روش واسمون رایت کنن و بفرستن منم خیلی راحت ترم چون من اصلا به این کارا وارد نیستم.
اگه دوستان خونشون امکان رایت دارن بهتر میشه و هزینه رایت هم کمتر میشه.
در مورد تلفن هم ببخشید نمیتونم.:blush:

منم تجهیزات رایت کلی ندارم , ولی میتونم در این رابطه کمک کنم , مثلا! از 20 نفر , برای 5 نفر طی یک هفته 23 عدد DVD رو رایت کنم.

----------------

در مورد رایت دی وی دی ها نگران نباشید , با یه روش مناسب میشه انجامش داد , مثلاً 4 نفر جمع بشن و اینکار رو در زمان کمی انجام بدن , یا یک نفر که تواناییش رو داره برای همه رایت کنه که این مورد باتوجه به تجربه قبلی شاید باعث نگرانی بشه.

بحث روی شیوه خریده
با این اوصاف شما قبول میکنید مجموعه رو بخرید و بعد از واریز سهم هر فرد به شیوه توافقی براش مجموعه ارسال بشه ؟

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
من به دلایلی حدود 2 ماهی میشد که نمیتونستم در این فروم پستی بزنم، که الآن مشکلم حل شد و دوباره به این تاپیک سری زدیم!
خب، مبلغ 17000 تومان برای خرید این مجموعه به حساب " ایرانی آزاد " ریختیم که ایشونم ظاهرا خوردند و یک آبم روش! بیخیال، از این چیزها پیش میاد:(
با اجازه بزرگتر های تاپیک، بنده هم یک پیشنهادی میدم: من ،هم میتونم مجموعه رو تهیه کنم و هم میتونم در مدت کمتر از 2 روز برای همه رایت و ارسال کنم، چون امکانات بسیار خوبی برای این موضوع در اختیار دارم. اما یک حق الزحمه ای برای این کار میگیرم ( البته یک مبلغ ناقابلی) .
کل مجموعه 23 دیسک هست، من بابت هر دیسک 100 تومان دستمزد میگیرم، یعنی نفری 2300 تومان.
بعبارتی چنانچه 20 نفر در تهیه این مجموعه مشارکت کنند، حساب هرنفر به این صورت میشه:
9630 ( سهم هر نفر در خرید مجموعه) + 4600 (هزینه دی وی دی خام) + 2000 ( هزینه پست) + 2300 (حق الزحمه) = 18530 تومان

که رندش کنیم میشه 18500 تومان.
در صورت موافقت دوستان، من سریعا اقدام به تهیه این مجموعه از سروش سیما میکنم.
و برای اطمینان دوستان از اینکه مجموعه تهیه شده ، تصویر فاکتور خرید و تصاویری ازمجموعه را هم اینجا میزارم.
فکر میکنم اگر مجموعه اول تهیه بشه، دوستان سریعتر مشارکت میکنند و 20 نفر تکمیل میشه تا الآن که باید 20 نفر تکمیل بشه و بعدش اقدام به تهیه این مجموعه کنیم.

در ضمن دوستانی هم که نمیتونند به بنده اطمینان کنند، بهم پی ام بدند، براشون اطلاعاتی ارسال میکنم که فکر میکنم بتونم اطمینان این دوستان را جلب کنم.
موفق باشید

quietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان گل
من هرچي بقيه تصميم بگيرن رو قبول ميكنم
الان چندتا پيشنهاد خوب mahtab و siaairan دادن هر كدوم رو كه بقيه انتخاب كردن منم هستم

M A H T@ B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به دلایلی حدود 2 ماهی میشد که نمیتونستم در این فروم پستی بزنم، که الآن مشکلم حل شد و دوباره به این تاپیک سری زدیم!
خب، مبلغ 17000 تومان برای خرید این مجموعه به حساب " ایرانی آزاد " ریختیم که ایشونم ظاهرا خوردند و یک آبم روش! بیخیال، از این چیزها پیش میاد:(
با اجازه بزرگتر های تاپیک، بنده هم یک پیشنهادی میدم: من ،هم میتونم مجموعه رو تهیه کنم و هم میتونم در مدت کمتر از 2 روز برای همه رایت و ارسال کنم، چون امکانات بسیار خوبی برای این موضوع در اختیار دارم. اما یک حق الزحمه ای برای این کار میگیرم ( البته یک مبلغ ناقابلی) .
کل مجموعه 23 دیسک هست، من بابت هر دیسک 100 تومان دستمزد میگیرم، یعنی نفری 2300 تومان.
بعبارتی چنانچه 20 نفر در تهیه این مجموعه مشارکت کنند، حساب هرنفر به این صورت میشه:
9630 ( سهم هر نفر در خرید مجموعه) + 4600 (هزینه دی وی دی خام) + 2000 ( هزینه پست) + 2300 (حق الزحمه) = 18530 تومان

و برای اطمینان دوستان از اینکه مجموعه تهیه شده ، تصویر فاکتور خرید و تصاویری ازمجموعه را هم اینجا میزارم.
فکر میکنم اگر مجموعه اول تهیه بشه، دوستان سریعتر مشارکت میکنند و 20 نفر تکمیل میشه تا الآن که باید 20 نفر تکمیل بشه و بعدش اقدام به تهیه این مجموعه کنیم.

در ضمن دوستانی هم که نمیتونند به بنده اطمینان کنند، بهم پی ام بدند، براشون اطلاعاتی ارسال میکنم که فکر میکنم بتونم اطمینان این دوستان را جلب کنم.
موفق باشید

من که موافقم.تا نظر بقیه دوستان چی باشه.نوع دی وی دی رو هم مشخص کنید تا بعدا اما و اگر توش نباشه.
دی وی دی دویست تومنی چی هست تو بازار؟
ضمنا فکر میکنم شما منتظر 20 نفر نباشین.
مطمئنا شروع به پخش کنید خیلی بیشتر از 20 نفر متقاضی پیدا میکنید.

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4

موفق باشید

تایید میشه

---------------

@ M A H T@ B
مارکهای خوبی پیدا میشه , دیتا رایت هم فکر کنم گزینه مناسبیه البته باید کمتر از این قیمت باشه.

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
بنده خدا می خواد پس بده بابا ..... :happy:

مجموع حق الزحمه شما میشه : 2000 تومان
پولی هم که به حساب ایرانی آزاد واریز کردید : 17000 تومان
:blink: من هیچ نتیجه ای نمی گیرم !

به هر حال پیشنهاد خوبیه ، از اون جهت که گفتید اعتماد سازی هم میکنید .....
----------------------------------------
پیشنهاد من اینه که یه تاپیک جدا با عنوان خرید دوباره زده بشه ....
تا نظر دیگر دوستان چی باشه
موید باشید
در پناه داننده ی آشکار و نهان :happy:​

Last edited:

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
من که موافقم.تا نظر بقیه دوستان چی باشه.نوع دی وی دی رو هم مشخص کنید تا بعدا اما و اگر توش نباشه.
دی وی دی دویست تومنی چی هست تو بازار؟
ضمنا فکر میکنم شما منتظر 20 نفر نباشین.
مطمئنا شروع به پخش کنید خیلی بیشتر از 20 نفر متقاضی پیدا میکنید.
دی وی دی خام مصرفی t-gate هست.
دلیل اینکه تا 20 نفر مشارکت کننده، هزینه را واریز نکنند برای دوستان ارسال نمیشه هم کاملا مشخصه. تهیه چنین مجموعه ای که هزینه بالایی داره ( حدود 200 هزار تومان) چنانچه یکی از دوستانی که مجموعه را زودتر از بقیه دریافت میکنند، بیاد و تو همین فروم یک تاپیک فروش راه بندازه و با قیمت خیلی پایینتر شروع بفروش این مجموعه بکنه، دیگه کسی نمیاد هزینه مشارکت در خرید مجموعه را پرداخت کنه و بنده یا هر دوست دیگه ای که این مجموعه را از سروش سیما تهیه میکنه،بشدت متضرر خواهیم شد.
من به همه این قول را میدم و ضمانت هم میکنم، روزی که آخرین مشارکت کننده، مبلغ را به حساب من واریز کنه، طی حداکثر 2 روز بعد، سفارش همه دوستان در یک روز براشون پست میشه.
موفق باشید

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
بنده خدا می خواد پس بده بابا ..... :happy:
منم امیدوارم حرف شما باشه!
شما اگر از این آقا، بعد از اینکه همه مبلغ را به حسابشون واریز کردند ( از حدود2 ماه پیش) کمی صداقت یا احترام به دوستان دیدید، بفرمایید تا منم حرف الآنشون که میگند " مبلغ را پس میدهند" را بتونم باور کنم.

مجموع حق الزحمه شما میشه : 2000 تومان
پولی هم که به حساب ایرانی آزاد واریز کردید : 17000 تومان
:blink: من هیچ نتیجه ای نمی گیرم !
من متوجه این نمیشم! اون مبلغ 17000 تومنی که به حساب ایرانی آزاد ریخته شده، چه ارتباطی به الآن و موضوع تهیه مجدد مجموعه داره؟

بالا