• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارائه خدمات پرداخت اینترنتی از طریق بانک سامان

shahrivari

Registered User
لایک‌ها
0
یه پیشنهاد هم داشتم ، اگر میشه تاپیک اولی که زدید رو هر بار ویرایش کنید و مدارک لازم با آدرس دانلود فایلها و نحوه ارسال و هر آنچه مهم به نظرتون میرسه برامون قرار بدید. چون اینطوری راحتتره و آدم نیاز نیست تمام صفحات رو ببینه....

ممنون بابت این تاپیک

Last edited:

arash_1942

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز عالی شد من این تاپیک رو دیدم
آیاتوی بانک سامان به این عظمت کسی نیست که بدونه جواز کسب به بانک ربطی نداره و اصلا بانک چه کارست که جواز بخواد؟
بانک باید فقط از طرف حساب بانکی بخواد
بانک نه مرجع قضائیه
نه نیروی انتظامی
چرا بابا این همه برای ملت درد سر درست میکنید
باب اصلا توی ایرن این خدمات رو که میدین جواز اینترنتی هم مرجع خاص خودش رو داره
به بانک سامان و پارسیان چه ربطی داره
شما فقط پرداخت آنلاین
یعنی بانک آنلاین درست کردین
آیا توی بانک های ایران یا دنیا از داخل شعبه که پول واریز میشه یا حساب باز میشه جواز خواسته میشه
حتی طرف اگر کسبه هم باشه به بانک ربطی نداره

من خیلی وقته دنبال این کار هستم و بانک مللی بدون هیچ شرطی این رو انجام میده نه جواز میخواد نه سفته
چون اونا قوانین رو اجرا میکنند

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
البته دوست عزیز در همه جای دنیا شما وقتی تسهیلات برای پرداخت آنلاین میگیرید باید صلاحیت نسبی شما برای بان احراز بشه. در ایران جواز کسب نشان دهنده این هست که مشخصات شما در یک جائی ثبت شده. البته وقتی خود بانک داره پیشنهاد میکنه با جواز هر کسی بیاید تسهیلات بگبرید یعنی کشک!!
یک نکته بسیار مهم دیگه هم اینه که در تمام دنیا وقتی بانک به شما پرداخت آنلاین رو میده در واقع فروش رو به مشتری تضمین کرده یعنی اگر فروشنده بنا به هر علتی در انجام تعهدش قصوری داشته باشه توسط مرجع حل اختلاف قابل پیگیری هست که این هم باز در بانک های ایران یعنی کشک!!
پس قربون دستت چرا مردمو اذیت میکنید؟ بدید بره!!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
البته دوست عزیز در همه جای دنیا شما وقتی تسهیلات برای پرداخت آنلاین میگیرید باید صلاحیت نسبی شما برای بان احراز بشه. در ایران جواز کسب نشان دهنده این هست که مشخصات شما در یک جائی ثبت شده. البته وقتی خود بانک داره پیشنهاد میکنه با جواز هر کسی بیاید تسهیلات بگبرید یعنی کشک!!
یک نکته بسیار مهم دیگه هم اینه که در تمام دنیا وقتی بانک به شما پرداخت آنلاین رو میده در واقع فروش رو به مشتری تضمین کرده یعنی اگر فروشنده بنا به هر علتی در انجام تعهدش قصوری داشته باشه توسط مرجع حل اختلاف قابل پیگیری هست که این هم باز در بانک های ایران یعنی کشک!!
پس قربون دستت چرا مردمو اذیت میکنید؟ بدید بره!!
آخه وقتی من نوعی جواز کسبی ندارم چجوری بدم بره ؟
شما اگه داری به ما هم بده ، خودم با فوتوشاپ عوضش می کنم که کسی نفهمه !

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
بابا مسولین فقط دوست دارن سنگ جلو پا جوونا بندازن مبادا پیشرفت کنن!!!
منم دنبالش بودم.
جواز نداشتم.
بی خیال شدم.
جالبه با مسئولش حرف میزدم میگفت برای فروش اینترنتی نیست برای اینه که مثلا یه مغازه داری بخوای جنست رو اینترنتی هم بفروشی!!!!
خیلی مضحک و خنده داره!
کلی خندیدیم
بانک پیشرو در خدمات نوین بانکی!!!

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
آخه وقتی من نوعی جواز کسبی ندارم چجوری بدم بره ؟
شما اگه داری به ما هم بده ، خودم با فوتوشاپ عوضش می کنم که کسی نفهمه !

یه راهی هم هست که بتونید تا حدی این مشکل رو بر طرف کنید.
یک سایت به اسم فرستنده امکانات سیستم شتاب رو بی دردسر بهتون میده!!
www.ferestande.com
اینم بد نیست یه نگاهی بهش بندازید

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23

واللا من دارم از خودم هم سلب اطمینان میکنم!!
این سایت رو من با اکانت کسی باهاش کار کردم. خیلی امکاناتش پیشرفته نیست ولی بد هم نبود. اگر بشه خودتون مستقیما با بانک قرار داد بندید که خوبه. ولی یه نکته هست که باید گفت. بر فرض اینکه شما این سیستم شتاب رو هو رو سایتتون بذارید 90% مشتریهاتون نمیتونن باهاش کار کنن. و خیلی هم تاثیری نداره داشتن یا نداشتنش. و اینکه بانک پارسیان کمی راحت تر امکانات پرداخت رو میده.

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز عالی شد من این تاپیک رو دیدم
آیاتوی بانک سامان به این عظمت کسی نیست که بدونه جواز کسب به بانک ربطی نداره و اصلا بانک چه کارست که جواز بخواد؟
بانک باید فقط از طرف حساب بانکی بخواد
بانک نه مرجع قضائیه
نه نیروی انتظامی
چرا بابا این همه برای ملت درد سر درست میکنید
باب اصلا توی ایرن این خدمات رو که میدین جواز اینترنتی هم مرجع خاص خودش رو داره
به بانک سامان و پارسیان چه ربطی داره
شما فقط پرداخت آنلاین
یعنی بانک آنلاین درست کردین
آیا توی بانک های ایران یا دنیا از داخل شعبه که پول واریز میشه یا حساب باز میشه جواز خواسته میشه
حتی طرف اگر کسبه هم باشه به بانک ربطی نداره

من خیلی وقته دنبال این کار هستم و بانک مللی بدون هیچ شرطی این رو انجام میده نه جواز میخواد نه سفته
چون اونا قوانین رو اجرا میکنند

خوب
اولا بگم من کارمند بانک سامانم نه بانک سامان
دوم اینکه،دلیلشو دوستمون بعد از پست شما گفتن
منتها
در جواب کشک اون دوستمون هم اینکه شما غیر از جواز کسب اقوامتون،یه وکالت محضری از ایشون میگیرید که (روم به شما نیست،کلا بحث حقوقیشو دارم میکنم) به جای شما اون کسی که وکالت رو داده تعهد میده!اگه مشکلی توی فروشتون باشه،بانک مطمئنا راه حلهایی برای پیگیری داره(که سابقه اش هم هست!)
در مورد کسی هم که حساب باز میکنه ، اون هیچ تعهدی برای بانک نداره!
چون پولش رو خودش داره میاره میریزه به حساب بانک!یا جنسو فروخته و شماره حساب داده براش واریز کنن.
خود شما اگه فرضا برید برای یک شرکت لیزینگ،ثبت نام خودرو انجام بدید،بعد اون شرکت جعلی از آب در بیاد،یقه اولین جایی رو که میگیرید بانکی هست که پول رو به حساب اون شرکت واریز کرده!
فکر نمیکنم با نظرم مخالف باشید!:happy:

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
بابا مسولین فقط دوست دارن سنگ جلو پا جوونا بندازن مبادا پیشرفت کنن!!!
منم دنبالش بودم.
جواز نداشتم.
بی خیال شدم.
جالبه با مسئولش حرف میزدم میگفت برای فروش اینترنتی نیست برای اینه که مثلا یه مغازه داری بخوای جنست رو اینترنتی هم بفروشی!!!!
خیلی مضحک و خنده داره!
کلی خندیدیم
بانک پیشرو در خدمات نوین بانکی!!!

این مسئولی رو که شما باهاش صحبت کردی میشه اسمشو بگی؟
بانک ما پیشرو هست،هرچند تعصب ت*می ندارم روی این موضوع!
ولی سابقه همه بانکها رو که ببینید به همین موضوع میرسید
کما اینکه نرم افزارهای تقریبا تمام بانکهای خصوصی و چند تا بانک دولتی از طرف بانک ما ساپورت میشه

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
من فکر کنم شما در خصوص خدمات سایت sep.ir پرداخت بانک سامان صحبت میکنید.
خدمات مشابهی را بانک پارسیان pec.ir ارائه میدهد.
اما 2% کارمزد واقعا زیاد است.
هیچ کجای دنیا اینطوری نیست !!! برای آموزشگاه آنلاین ما به عنوان مثلا با 2150 دانشجو اگر 1000 دانشجو بخواهند هر ماه از طریق کارت شتاب شهریه خودشون رو پرداخت کنند باید ما هر ماه فقط 600000 تومان به بانک سامان کارمزد (باج) بدهیم !!!!!!!!
که البته خیلی بیشتر از هزار نفر آنلاین پرداخت خواهند کرد !
فکر نمیکنم بانک پارسیان راه حل بهتری ارائه دهد.

راه حل بهتر اینکه: در تمام بانکهای دولتی و غیر دولتی حساب باز کنید تا مشتریان شما در هر بانک که حساب داشتند به صورت اینترنتی به همان بانک که شما هم در آن حساب دارید واریز کنند.

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
من فکر کنم شما در خصوص خدمات سایت sep.ir پرداخت بانک سامان صحبت میکنید.
خدمات مشابهی را بانک پارسیان pec.ir ارائه میدهد.
اما 2% کارمزد واقعا زیاد است.
هیچ کجای دنیا اینطوری نیست !!! برای آموزشگاه آنلاین ما به عنوان مثلا با 2150 دانشجو اگر 1000 دانشجو بخواهند هر ماه از طریق کارت شتاب شهریه خودشون رو پرداخت کنند باید ما هر ماه فقط 600000 تومان به بانک سامان کارمزد (باج) بدهیم !!!!!!!!
که البته خیلی بیشتر از هزار نفر آنلاین پرداخت خواهند کرد !
فکر نمیکنم بانک پارسیان راه حل بهتری ارائه دهد.

راه حل بهتر اینکه: در تمام بانکهای دولتی و غیر دولتی حساب باز کنید تا مشتریان شما در هر بانک که حساب داشتند به صورت اینترنتی به همان بانک که شما هم در آن حساب دارید واریز کنند.
فکر میکنم اگه واقعا قصد استفاده از خدمات رو دارید راه حل بهتری هم باشه!
یه تماس با من بگیرید!
هیچ کجای دنیا اینطوری نیست !!!
دقیقا علامت تعجب رو به جا بکار بردید
چون توی آمریکا این کارمزد 4 تا 6 درصد و توی کانادا 5 درصد هست!

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
فکر میکنم اگه واقعا قصد استفاده از خدمات رو دارید راه حل بهتری هم باشه!
یه تماس با من بگیرید!

دقیقا علامت تعجب رو به جا بکار بردید
چون توی آمریکا این کارمزد 4 تا 6 درصد و توی کانادا 5 درصد هست!
مثل Paypal نه؟

راه حل بهتر همون هست. شما اگر پیشنهاد بهتری دارید بهتره اینجا مطرح کنید تا بقیه دوستان هم سود ببرند.

بهتر اینه که در تمام بانکهای معروف حساب باز کنیم و هر کس که کارت داشت و دلش خواست که کارت به کارت اینترنتی واریز کنه و اگر نخواست بلند شه بره تو صفه باجه بانک وایسه. واقعا زور داره واسه راحتی افراد این همه پول به حساب یک بانک واریز بشه.

و باز تاکید میکنم که هیچ کجای دنیا اینطوری نیست. (اگر منظور شما Merchant Account) هست اون مال سایتهای کوچک هست که میخوان مثلا ماهی چند هزار دلار جنس بفروشند کلا. سایتها حرفه ای خودشون مستقیما به PayPal یا سیستمهای دیگه آنلاین وصل میشن.

کاری که بانک سامان و پارسیان دارند اینجا میکنند اینه که از آب گل آلود ماهی میگیرند. آب گل آلود = عدم یکپارچکی در سیستم بانکی کشور در قبول کردن پرداختهای اینترنتی بانک به بانک

ضمنا تمام اطلاعات فکر میکنم در سایت www.sep.ir و یا www.pec.ir برای پارسیان هست.

شما که در کرمان زندگی میکنید. از این پستهای خود که افراد رو به تماس با خودتون تشویق میکنید چه سود شخصی میبرید؟
آیا فقط در راه رضای خدا کار میکنید؟ اگر بله که خوشا به سعادتتان ولی راحت تر این بود که سایت www.sep.ir رو به بقیه دوستان معرفی کنید.

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
مثل Paypal نه؟

راه حل بهتر همون هست. شما اگر پیشنهاد بهتری دارید بهتره اینجا مطرح کنید تا بقیه دوستان هم سود ببرند.

بهتر اینه که در تمام بانکهای معروف حساب باز کنیم و هر کس که کارت داشت و دلش خواست که کارت به کارت اینترنتی واریز کنه و اگر نخواست بلند شه بره تو صفه باجه بانک وایسه. واقعا زور داره واسه راحتی افراد این همه پول به حساب یک بانک واریز بشه.

و باز تاکید میکنم که هیچ کجای دنیا اینطوری نیست. (اگر منظور شما Merchant Account) هست اون مال سایتهای کوچک هست که میخوان مثلا ماهی چند هزار دلار جنس بفروشند کلا. سایتها حرفه ای خودشون مستقیما به PayPal یا سیستمهای دیگه آنلاین وصل میشن.

کاری که بانک سامان و پارسیان دارند اینجا میکنند اینه که از آب گل آلود ماهی میگیرند. آب گل آلود = عدم یکپارچکی در سیستم بانکی کشور در قبول کردن پرداختهای اینترنتی بانک به بانک

ضمنا تمام اطلاعات فکر میکنم در سایت www.sep.ir و یا www.pec.ir برای پارسیان هست.

شما که در کرمان زندگی میکنید. از این پستهای خود که افراد رو به تماس با خودتون تشویق میکنید چه سود شخصی میبرید؟
آیا فقط در راه رضای خدا کار میکنید؟ اگر بله که خوشا به سعادتتان ولی راحت تر این بود که سایت www.sep.ir رو به بقیه دوستان معرفی کنید.

من هم با نظر آقای بحرینی موافقم. در تمام دنیا پرداخت آنلاین درصدی هست حتی پی پل هم بین 2.5 تا 3.5 درصد کارمزد کم میکنه. چون مهمترین بخش فروش رو در خدمت فروشنده میذارن. الته خیلی ها هم این درصد رو توی قیمت های فروش پنهان میکنن و به خریداران روش های دیگه تخفیف میدن.
در رابطه با کشک که عنوان کردم جسارتی به هیچ شخصی منظورم نبود. منظور اینه که اگر بانک تعهدی نسبت پرداختهای آنلاین انجام شده میداشت یک مرکز حل اختلاف آنلاین برای مشتریان برقرار میکرد تا افراد بتونن حتی برای مبالغ کم با بانک تماس بگیرن و بابت مشکلاتشون با فروشنده اطلاع بدن. اگر اینجوری نباشه در اونصورت شرکت هایی مثل پرداخت میان و با این تشکیلاتی که بیان پول رو دم در خونه مشتری تحویل بگیرن و جنس رو تحویل بدن بوجود میان که این یکی از بدوی ترین و پر اشکال ترین سیستم های فروش آنلاین هست.

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
مثل Paypal نه؟

هیچ سود شخصی توی یک کار بانکی برای من نیست!
تاریخ عضویت منو ببینید!
من مدتهاست اینجام
اگر این کار رو میکنم برای اینه که شاید بعضی از بچه های همین جا حتی به این موضوع فکر نکرده باشن!
اگه کسی خواست میتونه مستقیم اقدام کنه!
منتها این کار من برای سرعت بیشتر بود
هرچند
با همکاران تهران هم هماهنگ هستیم !
منظور شما رو از سود شخصی نتونستم متوجه بشم!!!!
در نهایت نظر هرکس تا جایی که به بقیه مربوط نباشه برای خودش محترمه!

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
من هم با نظر آقای بحرینی موافقم. در تمام دنیا پرداخت آنلاین درصدی هست حتی پی پل هم بین 2.5 تا 3.5 درصد کارمزد کم میکنه. چون مهمترین بخش فروش رو در خدمت فروشنده میذارن. الته خیلی ها هم این درصد رو توی قیمت های فروش پنهان میکنن و به خریداران روش های دیگه تخفیف میدن.
در رابطه با کشک که عنوان کردم جسارتی به هیچ شخصی منظورم نبود. منظور اینه که اگر بانک تعهدی نسبت پرداختهای آنلاین انجام شده میداشت یک مرکز حل اختلاف آنلاین برای مشتریان برقرار میکرد تا افراد بتونن حتی برای مبالغ کم با بانک تماس بگیرن و بابت مشکلاتشون با فروشنده اطلاع بدن. اگر اینجوری نباشه در اونصورت شرکت هایی مثل پرداخت میان و با این تشکیلاتی که بیان پول رو دم در خونه مشتری تحویل بگیرن و جنس رو تحویل بدن بوجود میان که این یکی از بدوی ترین و پر اشکال ترین سیستم های فروش آنلاین هست.
ممنونم!
در مورد نظرتون هم متاسفانه موافقم و ما این ایراد رو تا حدودی توی سیستم بانکیمون داریم

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
مثل Paypal نه؟

راه حلی رو هم که به شما گفتم
یکیش میشه همین کاری رو که من اینجا انجام دادم و شما توش دنبال سود شخصی من بودید!
یک سری اختیارات برای بعضی موارد خاص دارم که میتونم کارمزد رو تغییر بدم!
امیدوارم واضح گفته باشم!

adnan

Registered User
لایک‌ها
10

من مستقیما با غیر مستقیما را متوجه نمی شوم !!!

فرق Merchant سرویسی که پی پال می دهد و 3 درصد کارمزد می گیرد با سایتهای حرفه ای که مستقیما به پی پال وصل می شوند چیه ؟

نکته جالب تر دیگه دوستمان بحرینی داره در مورد بانک صحبت می کند و شما میان با یک پی پال که یک شرکت خصوصی هست مقایسه می کنید .
do boi nam quan ao nam dep mu so sinh vay lien cong so vay lien cong so chup anh ky niem
جهت اطلاع شما عرض کنم که بانکهای آمریکایی و بعضی از کشورهای دیگر حتی برای هربار دریافت موجودی خود ، تماس با تلفن بانک و ... هزینه ای دریافت می کنند که بصورت اتوماتیک از موجودی شما کسر می شود که خوشبختانه حداقل فعلا اینگونه هزینه ها در سیستم بانکی ما ( ایران ) وجود ندارد .

Last edited:
بالا