• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید اشتراکی مجموعه آموزش زبان انگلیسی Dialog شبکه آموزش

iman_82

Registered User
لایک‌ها
0
آقا نمیشه دو تا رو با هم سفارش بدیم؟
انتظار سخته ها

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
انتظار سخته ها
بهترین راه حال همینه ایمان جان !

رضا جان هماهنگی هارو خودت دستت بگیر تا اینجا که زحمتش رو کشیدی خودت همه کاراشو بکن !

اقا اسماعیلی هم هر چه سریعتر اقدامات لازم رو واسه تاپیک بکنن چون صاحب تاپیک ایشون هستن

دیگه اینکه !
هرچی شد منم با خبر کنید شاید تا چند وقت دیگه سرم شلوغ شه !

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
بچه ها رو من حساب کنین من پایم فقط این چند صفحرو میخونم و واریز میکنم ...

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
خوب از دوستان کسی پول واریز کرده
من چند وقته سرم شلوغه و نمیتونم تاپیک رو مرور کنم
لطف کنید این شماره حساب رو برام pm کنید
دوستان کسی نمیخواد پول واریز کنه؟
یکم زودتر لطفا هم برای واریز وجه هم دوستی که قراره مجموعه رو تهیه کنه
قول نمیدم ولی شاید به محض واریز وجه دوستان برای سری اول من سری دوم رو هم تهیه کنم که تا سری اول رو دوستمون به مشارکت کنندگان میرسونه منم سری دوم رو برسونم

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
دوستان لطف کنن واسه تاپیک جدید اقدام کنن !
بچه ها همه فکر میکنن باید همه این صفحات رو بخونن!
دوستان باید عرض کنم اصلا نیاز نیست تتمام صفحات رو بخونید فقط فقط به صفحه اول مراجعه کنید.
و 2صفحه آخر

tarasabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هم هستم مقدار پول و شماره حساب رو برام pm کنید ممنون می شم

hamid5700

Registered User
لایک‌ها
33
درود خدمت دوستان .
یه سوال داشتم ،تکلیف خرید اشتراکی قبلی چی شد ؟
کاش همه همینجا نظراتشونو مطرح می کردن تا به اتفاق نظر برسیم .
گویا این مجموعه توسط ایرانی آزاد خریداری شده ،خواستم بدونم آیا قابل حصول هست ؟

quietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان گل
چقدر معطل ميكنيد نميخوايم اپولو هوا كنيم كه!!! من به علت امتحانات ترم كمتر ميتونم بيام شماره حسابي هم نديدم!!!به چي بايد پولو ارسال كنيم؟
در ضمن من از اين كارا بلد نيستم رسيد اسكن شدم كجابود؟(ديجيتالم كجا بود؟)

Last edited:

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
درود خدمت دوستان .
یه سوال داشتم ،تکلیف خرید اشتراکی قبلی چی شد ؟
کاش همه همینجا نظراتشونو مطرح می کردن تا به اتفاق نظر برسیم .
گویا این مجموعه توسط ایرانی آزاد خریداری شده ،خواستم بدونم آیا قابل حصول هست ؟
دوست عزیزم بهاین تاپیک و این پست مراجعه کنید.

به نقل از quietman :
سلام خدمت دوستان گل
چقدر معطل ميكنيد نميخوايم اپولو هوا كنيم كه!!! من به علت امتحانات ترم كمتر ميتونم بيام شماره حسابي هم نديدم!!!به چي بايد پولو ارسال كنيم؟
در ضمن من از اين كارا بلد نيستم رسيد اسكن شدم كجابود؟(ديجيتالم كجا بود؟)

دوست عزیزم مجموعه سفارش داده شده و تا یکی دو روز آینده به دست جناب sinaarian میرسه , بعد از تایید ایشون مبنی بر رسیدن مجموعه بنده در یک پیغام خصوصی این مطلب رو به اطلاعتون میرسونم و شماره حساب این دوستمون هم بهتون اطلاع میدم , با این حال اگر عجله دارید میتونید شخصاً شماره حساب رو از ایشون بگیرید و مبلغ و مشخصات خودتون رو زودتر براشون ارسال کنید :)

درمورد اسکن هم همونجوری که در پست اول توضیح داده شد فقط شماره فیش بانکی رو اعلام کنید هم کفایت میکنه :)

Last edited:

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام

سلام
من آخر یه چیزی را نفهمیدم.قراره که دوباره پول را بریزیم به حساب یا اون 17000 را آقای ایرانی آزاد بر می گردونند؟؟
این دوتا مقوله ی کاملا جدا هستند .....
ایرانی آزاد که اون 17000 تومن رو بر میگردونه ، گفته که دوستانی که به حسابش پول واریز کردند بهش پی ام بدند ( تو دیسکاس یا همینجا ) + شماره حساب که پولتون رو برگردونم .....
اما این پولی که قراره واریز بشه ، برای همون خرید دوباره ایه که قرار شد انجام بشه و شما هم اعلام آمادگی کردید یعنی هیچ ربطی به اون 17000 تومن نداره ..... :happy:

-----------------------------------------------------------
انتظار سخته ها

درسته که سخته ولی میوه ش شیرینه :happy:
----------------------------------------------------------
رضا جان هماهنگی هارو خودت دستت بگیر تا اینجا که زحمتش رو کشیدی خودت همه کاراشو بکن !
شما لطف دارید :blush: ....
ایشالله چهارشنبه یا پنجشنبه این هفته یا دیگه نهایتش شنبه ی هفته ی دیگه که مجموعه برسه به دست سینا و بیاد رسید خرید رو بذاره ، اسماعیلی به تمام مشارکت کنندگان ، شماره حساب + نحوه ی خرید + ایمیل رو پی ام می کنه و دیگه بقیه اش دست دوستان + سینا رو میبوسه که پول رو واریز کنند و سینا هم مجموعه رو رایت و ارسال کنه .....

---------------------------------------
دوستان لطف کنن واسه تاپیک جدید اقدام کنن !
بچه ها همه فکر میکنن باید همه این صفحات رو بخونن!
والا چی بگم ، زدنش یه سری محسنات داره نزدنش یه سری دیگه
حالا تصمیم نهایی باشه با سینا و اسماعیلی ، چون اگر سخت بشه واسه اوناست که سخت میشه ، اگرم آُسون بشه واسه اوناست که آسون می شه و ..... :happy:

دوستان باید عرض کنم اصلا نیاز نیست تتمام صفحات رو بخونید فقط فقط به صفحه اول مراجعه کنید.
و 2صفحه آخر
علاوه بر اینکه تایید میشه ، اضافه کنم که اگر دوستی برای اولین باره که این تاپیک رو میبینه از صفحه ی 22 یا حتی 25 بخونه همه چیز دستش میاد .....
---------------------------------------
موید باشید
در پناه ایزد یکتا :happy:

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
ممنون دوست عزیز پس لطف کنید و شماره حسابی را که باید پول را بهش واریز کنم برام pm کنید.

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان امروز سری اول این مجموعه،بدستم رسید، در 11 دیسک. البته دیروز آماده بود ولی اصلا وقت نکردم پیگیر دریافتش بشم.

برای اون جریان اعتماد سازی، که مجموعه تهیه شده هم چند عکس میزارم:

نمونه تصویری از دیسک 11 مجموعه:

کاور مجموعه: که البته زیاد ارتباطی با مجموعه نداره!

فاکتور خرید: البته یک سری اطلاعاتشو برای موضوع کپی رایت و این حرف ها حذف کردم:

فقط الآن یک موضوعی میمونه و اونم انتخاب نوع دیسک خام مصرفی برای تکثیر هست. قبلا تو رنج قیمت 250 تومانی، معمولا دیسکهای LG و Smartbuy استفاده میشد،که هر دو دیسکهای بدی نبودند، مثلا LG دیسک خوبی بود ولی یک مشکلی داشت و اونم این بود که بعضی از درایوها ( چه برای کامپیوتر و چه خانگی) کلا با این دیسک مشکل داشت و به هیچ عنوان این دیسک ها رو نمیشناختند.
الآن که پیگیری کردم دیدم هر دوی این دیسکها سری جدیدی وارد بازار شده که مدیاش با قبلی ها فرق میکنه و فعلا اصلا معلوم نیست چی از آب دربیاد؟!
حالا چکار کنیم؟ از همین دیسک ها استفاده کنیم؟ یا از سری ارزان قیمتها مثل T-Gate که سری جدیدش،مدیاش با Verbatim های بازار یکی هست، و 200 تومنیه استفاده کنیم؟ یا بریم سراغ Ridata که 300 تومانی هست؟
فقط زودتر تصمیم بگیرید تا کار رو شروع کنیم.
موضوع دیگه اینکه تعداد مشارکت کننده ها رو هم 20 نفر بگیریم، 2 نفرم تو همین روز ها اضافه میشه! (امیدوارم)

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
دوستانی که از این سی دی ها استفاده کردند اگر جواب گرفتند در همین پست لطفا نظرات خودشون رو اپدیت کنند تا ما در سایت خود مقاله ای در این زمینه بنویسیم. چون ما همیشه به این سی دی ها به چشم یک خود آموزش نگاه میکنیم. (رابطه استاد و دانشجو برای یادگیری زبان لازم است).

برای اینکه نگید تبلیغ آموزشگاه خودم رو میخوام بکنم. میزنم تا signature ام رو نشون نده.

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
اقای arasp گل من شمارو میشناسم و توی اموزشگاهتونم هستم یک کار واجب هم دارم که اگر لطف کنین ایمیلتونو pm کنین ممنون میشم ......
پ.ن : بچه ها من این تاپیک کمتر میام لطف کنین همه چیز که ok شد به من خبر بدین تا واریز کنم .....

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
فقط الآن یک موضوعی میمونه و اونم انتخاب نوع دیسک خام مصرفی برای تکثیر هست. قبلا تو رنج قیمت 250 تومانی، معمولا دیسکهای LG و Smartbuy استفاده میشد،که هر دو دیسکهای بدی نبودند، مثلا LG دیسک خوبی بود ولی یک مشکلی داشت و اونم این بود که بعضی از درایوها ( چه برای کامپیوتر و چه خانگی) کلا با این دیسک مشکل داشت و به هیچ عنوان این دیسک ها رو نمیشناختند.
الآن که پیگیری کردم دیدم هر دوی این دیسکها سری جدیدی وارد بازار شده که مدیاش با قبلی ها فرق میکنه و فعلا اصلا معلوم نیست چی از آب دربیاد؟!
حالا چکار کنیم؟ از همین دیسک ها استفاده کنیم؟ یا از سری ارزان قیمتها مثل T-Gate که سری جدیدش،مدیاش با Verbatim های بازار یکی هست، و 200 تومنیه استفاده کنیم؟ یا بریم سراغ Ridata که 300 تومانی هست؟
فقط زودتر تصمیم بگیرید تا کار رو شروع کنیم.
موضوع دیگه اینکه تعداد مشارکت کننده ها رو هم 20 نفر بگیریم، 2 نفرم تو همین روز ها اضافه میشه! (امیدوارم)[/QUOTE]

در مورد نوع دی وی دی اگه براتون امکان داره هر کسی هر دی وی دیی خواست براش بزن
یا شما چند نوع انتخاب کن و از بین اونها دوستان انتخاب کنند
من که فکر میکنم T-Gate براش خیلی مناسب باشه چون خیلیها دارن ازش استفاده میکنند و راضی هم هستند و قیمتش هم مناسبه
حالا اگه کسی روی دی وی دی ارزونتر و یا گرونتر خواست شما بزن و مسئولیتش با خودش
مهم اینه که اول توی کامپیوتر اجرا بشه اونوقت هر کی خواست خودش روی هر دی وی دیی که با پلیر خانگیش سازگار بود رایت میکنه

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
دوستان امروز سری اول این مجموعه،بدستم رسید، در 11 دیسک. البته دیروز آماده بود ولی اصلا وقت نکردم پیگیر دریافتش بشم.
برای اون جریان اعتماد سازی، که مجموعه تهیه شده هم چند عکس میزارم:
خدا رو شکر ....
ممنون :happy:

حالا چکار کنیم؟ از همین دیسک ها استفاده کنیم؟ یا از سری ارزان قیمتها مثل T-Gate که سری جدیدش،مدیاش با
Verbatim های بازار یکی هست، و 200 تومنیه استفاده کنیم؟ یا بریم سراغ Ridata که 300 تومانی هست؟
تی گیت 100 % تضمین میشه .....
ریدتا که .....
پیشنهاد من همین تی گیته + اینکه دوستان میتونن سری هم به مقاله ی مقایسه حرفه ای بین DVD خام های مختلف بازار ، که دوستمون mahi58 ( دستش شدید درد نکنه :happy: ) زحمتش رو کشیدن بزنن ....

موضوع دیگه اینکه تعداد مشارکت کننده ها رو هم 20 نفر بگیریم، 2 نفرم تو همین روز ها اضافه میشه! (امیدوارم)
البته منم امیدوارم ولی سینا جان زیاد توفیقی تو قیمت تموم شده نمی کنه ( فوقش 370 تومن )

من که فکر میکنم T-Gate براش خیلی مناسب باشه چون خیلیها دارن ازش استفاده میکنند و راضی هم هستند و قیمتش هم مناسبه
تایید میشه ....
-------------------------------------------------------------
خوب با توجه به تایید 11 دیسک و تعداد 18 نفره تا الان و دیسک 200 تومنی هم که پیشنهاد شده :
برای خرید مجموعه میوفته نفری 3700 تومن
3300 برای دی وی دی و حق الزحمه ی رایت
و 2000 تومن هم پست پیشتاز ....
-------------------------------------------------
که مجموعا میشه : 9000 تومن
--------------------------------------------------
حالا انتخاب با خود دوستانه :
هم میتونند کل مبلغ ( 9000 ) رو یکجا واریز کنند
هم می تونند در دو مرحله ، اول مبلغی که صرفا برای خرید مجموعه است ( 3700 ) و بعد از اعلام وصول دوستان بقیه مبلغ ( 5300 ) رو واریز کنند .....
------------------------------------------------------------------------
البته تو دیسکاس یه چیزی خوندم در مورد قیمت پیشتاز که .... دوستانی که اطلاع دقیق دارند که پیشتازه 11 دیسک با پاکت چقدر میشه ، تو همین جا اعلام کنند ....
به دلیل پیام خصوصی ارسال شده پست اینگونه ادیت شد : ( بخش سفید رنگ دلیت شده تلقی می گردد ) :
راستی سینا جان ( البته نمی دونم تاحالا انجام شده یا نه ولی ) قرار شده که شما قیمت نهایی + شماره حساب و شماره ی کارت + ایمیلت رو برای اسماعیلی عزیز بفرستی که اون برای مشارکت کننده ها بفرسته .....

به نظرم بعد از شروع واریز ها ، اگر آخر هر روز یا دو روز یکبار بیای و آماری از واریز ها و کسایی که واریز کردند بدی خیلی خوب می شه ....
------------------------------------------------
بازم ممنون :happy:
موید باشید
در پناه ایزد یکتا :happy:

Last edited:

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
رضا جان به خاطر زحمتی که برای سروسامان دادن به این تاپیک میکشی، ممنونم. حساب کتابتم کاملا درسته:)
منم T-gate رو ترجیح میدم، مخصوصا این سری جدید که وارد شده که مدیاش دقیقا با مدیای Verbatim های بازار یکی هست. البته ورباتیم قیمت پک 10 تاییش 350 تومان هست.
2 تصویر زیر مربوط به اطلاعات مدیای این سری جدید و نتیجه اسکنی هست که خودم گرفتم: که نتیجه تست بسیار راضی کنندست.

اطلاعات حساب هم برای همه دوستان ارسال شده.
واریز ها که آغاز شد، یک پست را اختصاص میدم به اعلام اسامی دوستانی که مبلغ راواریز کردند به همراه مبلغ واریزیشون و هر روز هم آپدیت میکنم. تا به امید خدا هرچه سریعتر این مجموعه به دست همه برسه و بریم تو کار تهیه سری دوم این مجموعه.
موفق باشید

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان لطف کنند و دیگه واریز هارو 2 مرحله ای نکنند تا بیشتر از این طول نکشه
مجموعه که خریداری شده و آماده هم هست
سریع پول واریز بشه و فرستاده بشه چون خیلی دیگه داره طولانی میشه

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
منم اعلام آماگی میکنم . سری اول و همچنین برای سری دوم .
لطفا هر وقت خواستید سری دوم تهیه کنید اسم منم اضافه کنید .
لطفا شماره حساب برای منم بفرستید .

شادباشید

بالا