نه عزیز جان. من سال 82 وارد دانشگاه شدم و این ترم آخرم هست :*شما غایب هستی ؟
اینو باید ببری **** وظیفه برات پر میکنن ...
پر کردنش به عهده اوناس
مگه **** وظیفه میدونه شماره نامه معافیت تحصیلی من چنده؟ یعنی دانشگاهمون براش فرستاده قبلا؟
نه عزیز جان. من سال 82 وارد دانشگاه شدم و این ترم آخرم هست :*شما غایب هستی ؟
اینو باید ببری **** وظیفه برات پر میکنن ...
پر کردنش به عهده اوناس
العان بفرتسي ؛ سال بعد ميري ! شما العان مشمولي1. دفتر چه رو بفرستم ؟
كف پا رو كه كلا فراموش كن ! پدرت چند سالشونه ؟2. هيچ راهي براي معافيت نيست ؟ ( تك پسرم و كف پام صافه)
بين 2 هفته تا تا 1 ماه جواب اوليه مياد. مال من سر 3 هفته رسيد3. چند وقت بعد از پست كردن دفتر چه برگه اعزام مياد كه گواهي نامه و دانشگاه و..... راه بيوفته ؟
شما 9 آبان 87 مشمول ميشدي و بايد خودت رو تسليم مراجع ذي ربط مي كردي ! بله عزيزم ...4.الان من غايب محسوب ميشم يا نه !؟
تو دفترچه كامل توضيح داده كه ...ميشه كلا بگيد واسه پست كردن چه مداركي رو ميخواد ؟؟ چي كار بايد كنم ؟ كجا هارو بايد پر كنم و ....
بچه ها من جلوی شماره نامه معافیت تحصیلی چی بنویسم آخه =(( تازه تاریخ نامه هم نمیدونم !!
نه عزیز جان. من سال 82 وارد دانشگاه شدم و این ترم آخرم هست :*
مگه **** وظیفه میدونه شماره نامه معافیت تحصیلی من چنده؟ یعنی دانشگاهمون براش فرستاده قبلا؟
نه واسه ما ها نيست .به احتمال خيلي خيلي زياد ؛ تو برگت ميزنن 3 ماه اضافه به خاطر تاخير
پارسال يه قانوني بود كه متولدين 68 (يعني ما) بدون كارت پايان خدمت مي تونستيم اقدام كنيم
امسال اين قانون ديگه نيست ؟
سلام
من دو تا سوال راجع به معافیت پزشکی داشتم.
1. تو-رفتگی قفسه سینه (فکر کنم اسم بیماریش به لاتین Pectus ٍExcavatum باشه.) شامل معافیت میشه؟
2. من شنیدم دیگه عدم تناسب قد و وزن رو همینجوری معافی نمیدن و باید شرایط خاصی داشته باشه. درسته؟ این شرایط مثلا چیه؟ مشکلات تیروئید و غدد یا...؟
ممنون پیشاپیش.
من کلی از صفحات رو خوندم اما راستی کسی با شرایط خودم پیدا نکردم!
پدرم بالا 60 سال هست.
برادرم از من بزگتره.معافیت پزشکی گرفته و یه شهر دیگه کار می کنه .
من می خوام کفالت بگیرم.
می شه؟
شورا تشکیل میشه
آقا سلام. من شرایطم دقیقا مثل شماست. شما معاف شدین؟ وقتی برادر معافیت پزشکی گرفته باشه، یعنی قادر به کفالت پدرش هم نیست دیگه درسته؟ یا دوباره شورا تشکیل می شه؟ خواهشا زود جواب بدین خواب و خوراک ندارم :blink:
باید براشون محرز بشه که برادرتون قادر به مراقبت از پدرتون نیست ...