• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
پرواز تيم ملي فوتبال به تاخير افتاد
ملي‌پوشان در دو گروه وارد ايران مي‌شوند

پرواز تيم ملي فوتبال ايران از اسپانيا، چهار ساعت به تاخير افتاد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در شرايطي كه قرار بود نخستين گروه از بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران در ساعت 24 امشب وارد كشور شوند با تاخير چهار ساعته در پرواز، ساعت 4 بامداد فردا وارد تهران خواهند شد.

اعضاي تيم ملي فوتبال ايران در دو گروه به كشور باز مي‌گردند كه نخستين گروه كاروان 26 نفره است كه كادر فني تيم ملي نيز در ميان اين گروه قرار دارد و ساير بازيكنان نيز صبح فردا وارد تهران مي‌شوند.

اون وقت میگن بازی دوستانه به لیگ لطمه نمیزنه:hmm:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینها اخر برنامه ریزی و مدیریت هستند.........

حتما الان میان میگن تقصیر فرودگاه اسپانیا بوده .......

معلوم نیست اینها از قبل بلیط های برگشت رو رزرو کرده بودن یا نه!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گفتم چون خبر در مورد تیم ملی امید هست اینجا قرارش بدم و تاپیک جدید باز نکنم.

نقل از پارس فوتبال
ناصر حجازی همیشه معترض است حتی اگر در بهترین شرایط نسبت به سایرین باشد، عادت دارد انتقاد کند به زیمن و زمان.
مرد خوش تیپ و خوش پوش که طرفداران خاص خودش را در طیف آبی ها دارد، البته در عرصه مربیگری هیچگاه آنی نبوده که در عرصه بازیگری.
ناصرخان در عرصه بازیگری علاوه بر اینکه سابقه حراست از قفس توری تیم ملی را برای سالها در اختیار داشته، در جام جهانی آرژانتین نیز حضور داشت و البته دروازه بان قرن آسیا نیز شد .
اما مرور کارنامه این لیسانس زبان خارجه در عرصه مربیگری، غیر از یک دوره قهرمانی با استقلال در لیگ آزادگان(آنهم در غیاب پرسپولیس) چیز دیگری را به شما عرضه نمی کند چه اینکه در طی یک سال در سه تورنمنت، جام باشگاههای آسیا(که در تهران برگزار شد) ، لیگ و جام حذفی(مفلوب پرسپولیس شد) به مقام دومی رسید.
صدالبته در طی سالیانی که ناصرخان در استقلال بوده، تیمش از نظر مهره و بازیکن در وفور نعمت بوده است و بازگشت ایشان به استقلال در فصل گذشته هم حکایتیست که هنوز در اذهان علاقمندان به فوتبال هست. اینها را گفتیم تا برسیم به این نکته که ناصرخان فرموده اند:"تیم ملی امید برای من کوچک است." بله خب! البته که برای شما کوچک است. ماشاالله آنقدر سنتان بالا رفته که حوصله بچه داری و نوه داری نداشته باشید.
تیم ملی امیدی که 36 سال است برای مردم این سرزمین به حسرتی بزرگ برای حضور در المپیک تبدیل شده حتما خیلی کوچک است که شما میگوئید.
اگر شما اینگونه می گوئید پش غلام پیروانی چه بگوید؟ دکتر ذوالفقارنسب چه؟ اگر ملاک گفته های شما باشد پس محمود یاوری دارد با ندیده هایش گرگم به هوا بازی میکند!!!
اگر بنا باشد یک تیمی که آینده 10 سال تیم بزرگسالان را تضمین میکند، اینگونه مورد بی مهری قرار گیرد همان بهتر که تشکیل نشود و به المپیک هم نرود.
ولی این جمله شما بزرگترین خودزنی تان در فوتبال این مملکت بود.
امید که شاهد قهرمانی شما در قامت مربیگری با تیم های درجه یک اروپایی باشیم. این فوتبال برای شما خیلی تنگ است.
بله آقای حجازی!بقول شاغلام که خوشبختانه به آنچه که حداقل لیاقتش بود در این فوتبال رسید(سرمربیگری تیم ملی امید که در حین نگارش این مطلب به گوشم رسید): "باید عاشق بود نه کاسب!" شما کدامش هستید؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در ضمن مثل اینکه غلام پیروانی سر مربی تیم ملی امید ایران شد.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام ..... با این شرایط و بردها و نتیجه گیریهای کاملا شانسی و اتفاقی ..... دعا میکنم که ایران به جام جهانی نره .... چون اگه بره اونجاست که ابروی ایران از بین میره و ماها که عشمون تیم ملی فوتبال هست سرخورده تر از همیشه خواهیم بود ..... اصلا دوست ندارم که این علی دائی با حیثیت فوتبال ایران بازی کنه ....

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
اعلام اسامي بازيكنان تيم ملي فوتبال
كريم باقري و وحيد هاشميان دعوت شدند

2210.jpg

اسامي تيم ملي فوتبال ايران از سوي علي دايي اعلام شد.

به گزارش ايسنا، وحيد طالبلو- رحمان احمدي-سيد مهدي رحمتي-سيد جلال حسيني-هادي عقيلي-محسن بنگر-پيروز قرباني-حسن اشجاري-ستار زارع-مازيار زارع-حسين کعبي- مجيد غلام نژاد-خسرو حيدري-جواد نکونام-کيانوش رحمتي-کريم باقري-محمد نوري-مسعود شجاعي-محمد رضا خلعتبري-ميثم بائو-احسان حاج صفي-مهرزاد معدنچي-غلامرضا رضايي-سيد مهدي سيد صالحي-آرش برهاني و وحيد هاشميان نفراتي هستند که بايد ساعت 15 چهارشنبه 18 دي‌ماه خود را به کادر فني در محل هتل المپيک معرفي کنند.

تيم ملي جمعه 20 دي‌ماه در ديداري دوستانه با چين روبرو مي‌شود، و 25 دي‌ماه در چارچوب رقابت‌هاي مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا با سنگاپور ديدار مي‌كند

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
تیم ملی با تبلیغ ماکارونی رو پیراهن !!! زشته واقعا
31.gif

بازی بدی نبود ولی. البته حریف تیم جونداری نبود. کریم گله قشنگی زد. کلا ولی به نظرم بازی بی فایده ای بود !

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این تیم اصلی چین بود؟! :blink: چرا اینقدر ضعیف؟ چقدر این رضایی بد بازی میکنه . این آخر بازی فقط داشت توپ خراب می کرد ! ولی باقری عجب گلی زد انصافا . یه ضربه ی ناگهانی به سبک آنری (البته نه در استایل ضربه) . بائو خیلی بد می دوئه . علی خان هم تا یه سری چاپلوس دید گل از گلش شکفت . مرد حسابی نه به اونموقعی که میان ازت انتقاد میکنن اونجوری عصبی میشی نه به الان

کلا با وجود برد با اختلاف هم این تیم , تیم ضعیفی ه

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من فکر کنم ایران تنها تیم ملی هست که تبلیغ روی پیراهنش داره. واقعا زشته. اون دفعا سایپا و این دفعه ماکارونی !!!

نتیجه چی شد؟ 2-0 تموم شد ؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
من فکر کنم ایران تنها تیم ملی هست که تبلیغ روی پیراهنش داره. واقعا زشته. اون دفعا سایپا و این دفعه ماکارونی !!!

نتیجه چی شد؟ 2-0 تموم شد ؟

تیم ملی با تبلیغ ماکارونی رو پیراهن !!! زشته واقعا
31.gif

بازی بدی نبود ولی. البته حریف تیم جونداری نبود. کریم گله قشنگی زد. کلا ولی به نظرم بازی بی فایده ای بود !

درسته
این تبلیغات به نظر من هم خیلی مناسب نیست

تو برنامه 90 بود فکر کنم که میگفت در بازیهای دوستانه ،تیم های ملی میتونند تبلیغات اسپانسرشون رو روی پیراهن بذارن

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
دايي: قرار نيست در بازي بعد مقابل برزيل بازي كنيم
هيچ نگراني از عدم حضور لژيونرها ندارم
اين تيم، تيم اصلي چين بود

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: بازي بعدي تيم ملي با برزيل نيست كه مثلا ما بخواهيم با تيم ملي فرانسه بازي تداركاتي انجام دهيم و فكر مي‌كنم ديدار برابر چين يك بازي تداركاتي خوبي بود.

به گزارش ايسنا، علي دايي پس از بازي تيم ملي برابر چين در جمع خبرنگاران گفت: بازي بسيار خوبي بود و هر دو تيم موقعيت‌هاي زيادي را روي دروازه يكديگر خلق كردند. فكر مي‌كنم پس از تمرينات مداومي كه داشتيم بچه‌هاي ما امروز خوب كار كردند و من از همه آن‌ها راضي هستم و حتي تعويض‌هاي مختلفي كه انجام داديم نيز مثمر ثمر واقع شد.

دايي در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه طبق گفته خبرنگاران چيني چهار بازيكن لژيونر چين به همراه دو بازيكن ديگر از نفرات اصلي اين تيم در اين بازي حضور نداشتند، گفت: شما هميشه عادت كرديد كه باخت‌هاي تيم ملي را پررنگ و بردهاي آن را كم‌رنگ جلوه دهيد. اين تيم، تيم اصلي چين بود و اگر چند بازيكن لژيونر آن‌ها حضور نداشتند در تيم ما هم چندين بازيكن لژيونر غايب بودند. فكر مي‌كنم ما قرار نيست در بازي بعد مقابل برزيل بازي كنيم كه حريف تداركاتي‌مان تيم فرانسه باشد، ما قرار است با تيم كره‌جنوبي بازي كنيم و بايد تيم‌هايي از آسياي شرقي را براي مسابقات تداركاتي انتخاب مي‌كرديم، اكنون با چين بازي كرديم و بچه‌ها با وجود اينكه فشار زيادي را تحمل كردند اما بسيار عالي ظاهر شدند. حريف بعدي ما نيز تيم‌هاي سنگاپور و تايلند هستند كه تا حدودي فوتبال مساوي به لحاظ سرعت نسبت به تيم ملي كره‌جنوبي دارند.

وي افزود: اين بازي‌ها صرفا براي هماهنگي بيشتر بازيكنان است و معتقدم ما به هدف اصلي‌مان در اين زمينه رسيده‌ايم.

دايي در پاسخ به سوال خبرنگاران چيني مبني بر قدرت تيم‌شان نيز گفت: چين يكي از قدرت‌هاي اصلي آسياست و تيم خوبي دارد، اين تيم هم امروز خوب بازي كرد و چندين موقعيت خطرناك گلزني را روي دروازه ايران ايجاد كرد. فكر مي‌كنم اين تيم نسبت به تورنمنت عمان پيشرفت قابل توجهي داشته است و بهتر بازي مي‌كرد.

دايي همچنين درباره ديدارهاي تداركاتي تيم ملي ايران به خبرنگاران گفت: بازيكناني كه اكنون در تيم ملي بازي مي‌كنند به شدت نياز به حمايت دارند و بهتر است به خصوص پس از بازي‌هاي تداركاتي به آن‌ها انگيزه و شور بيشتري دهيد، نه اينكه براي مثال وقتي تيم ملي در اردوي اسپانيا مقابل تيم منتخب گاليسيا بازي مي‌كرد چه گزارشگر اين بازي در تلويزيون ايران و چه مطبوعات ورزشي پس از اين مسابقه همه انتقاد كردند و عملكرد خوبي در اين زمينه نداشتند. اما من معتقدم تيم ملي در آن مسابقه نسبت به چند سال گذشته يكي از بهترين‌ بازي‌هايش را انجام داد.

دايي همچنين درباره حضور روته مولر در ايران و زمان رفتنش گفت: نبايد از اين سوال‌هاي كودكانه پرسيد، روته مولر به ايران آمده است تا با ما همكاري كند و مسلما تا زماني كه تيم ملي به او احتياج داشته باشد كنار ما خواهد بود و بدون شك زماني ايران را ترك مي‌كند كه ما ديگر به او احتياجي نداشته باشيم.

دايي در پايان درباره عدم حضور لژيونرها در بازي‌هاي تداركاتي تيم ملي نيز گفت: اين بازي‌ها به لحاظ اينكه در تقويم فيفا وجود ندارد ما پيش‌بيني كرديم كه لژيونرها شايد نتوانند تيم ملي را در اين مسابقات همراهي كنند، ما از آن‌ها دعوت كرديم كه براي مسابقات حضور داشته باشند اما خوشبختانه در تيم ملي جوري كار كرديم و آن را ساخته‌ايم كه اكنون بنده به عنوان سرمربي هيچ نگراني بابت عدم حضور لژيونرها در اين تيم ندارم.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
براي تيم ملي بودجه تعيين مي‌كنيم
كفاشيان:
از تبليغ روي پيراهن تيم ملي اطلاعي ندارم!
مردم را نمي‌توان با زور به ورزشگاه آورد

163.jpg

رييس فدراسيون فوتبال گفت: براي ما فرقي نمي‌كند كه اسپانسر تيم ملي ايراني يا خارجي باشد و هر شركتي كه پول بيشتري پرداخت كند اسپانسر تيم ملي خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي كفاشيان پس از ديدار تداركاتي تيم ملي فوتبال ايران برابر تيم ملي چين در جمع خبرنگاران گفت: از تبليغي كه روي پيراهن تيم ملي با عنوان "زرماكارون" بود اطلاعي ندارم و اين كار مربوط به بچه‌هاي صندوق حمايت از قهرمانان و پيشكسوتان و بازاريابي فدراسيون فوتبال است، به هر حال نبايد خيلي روي اين مسائل دقت داشته باشيم و فدراسيون به دنبال اسپانسري مي‌گردد كه پول بيشتري بدهد.

وي درباره ديدار تيم ايران برابر چين نيز تصريح كرد: بازي خوبي بود و فكر مي‌كنم بچه‌هاي ما در نيمه دوم عملكرد بهتري داشتند، به هر حال تدارك اين مسابقات براي شناخت مربيان از بازيكنان و تركيب مورد نظرشان است، ضمن اينكه بازيكنان نيز به هماهنگي بيشتري در اين مسابقات مي‌رسند.

كفاشيان پيرامون استقبال تماشاگران از اين مسابقات نيز گفت: مردم را نمي‌توان با زور به استاديوم آورد، بالاخره انگيزه، هيجان و جذابيت مسابقات معمولا تماشاگران را به استاديوم‌ها مي‌كشاند و اينكه تماشاي اين مسابقات رايگان باشد خيلي در كشاندن تماشاچيان به ورزشگاه موثر نيست، بالاخره بايد اين مساله را با وجود سرماي شديد هواي تهران نيز در نظر بگيريم.

وي درباره كيفيت تيمي كه از چين در برابر ايران بازي كرد به خبرنگاران گفت: اين تيم همان تيمي است كه مي‌خواهد در برابر تيم سوريه در چارچوب رقابت‌هاي مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا بازي كند، آن‌ها از بسياري نفرات اصلي خود استفاده كردند و در برابر ما تيم قدرتمندي را به ميدان فرستادند.

كفاشيان در پايان درباره مشخص شدن اسپانسر تيم ملي گفت:‌ به شدت دنبال اسپانسر خوب مي‌گرديم و با شركت‌هاي مختلفي مذاكره كرديم اما فكر مي‌كنم طي هفته‌ي پيش رو تقريبا بحث اسپانسر و توافق با يكي از اين شركت‌ها نهايي شود، به هر حال فدراسيون از مشخص كردن اسپانسر قصد تعيين بودجه براي تيم ملي را دارد و هر شركتي كه پول بيشتري بدهد چه ايراني و چه خارجي اسپانسر تيم ملي خواهد بود.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
نگاه به این نتیجه نکنید .... باید جام جهانی رو بی خیال شیم ...

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
نگاه به این نتیجه نکنید .... باید جام جهانی رو بی خیال شیم ...

شما هم فقط بلدید از تیم ملی بد بگید چون دایی مربی تیم هست
شما دوست نداری دلیل نمیشه بیایی اینجا هی ......شر بگی در مورد تیم ملی یا دایی:hmm:
دایی درسته اشتباهاتی قبلا داشته ولی افتخار فوتبال ایرانه
الان فیفا و تمام جهان فوتبال ایران رو با دایی میشناسن
شما چه خوشتون بیاد یا نیاد الان دایی سرمربی تیم ملیه و تا زمانی که تیم ایران با دایی نتیجه میگیره وظیفه همه ایرانیا اینه که از دایی و تیم ملی حمایت کنن
بقیه حرفا همه ...... شره:eek:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

من باسه ایران متاسفم که دنیا ایران رو با دایی می شناسه :happy:
البته انشالله موفق باشه
پ.ن : باز هم متاسفم :f34r:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
شما هم فقط بلدید از تیم ملی بد بگید چون دایی مربی تیم هست
شما دوست نداری دلیل نمیشه بیایی اینجا هی ......شر بگی در مورد تیم ملی یا دایی:hmm:
دایی درسته اشتباهاتی قبلا داشته ولی افتخار فوتبال ایرانه
شما چه خوشتون بیاد یا نیاد الان دایی سرمربی تیم ملیه و تا زمانی که تیم ایران با دایی نتیجه میگیره وظیفه همه ایرانیا اینه که از دایی و تیم ملی حمایت کنن

شاید دائی افتخار تو باشه ولی واسه من یکی از سران بزرگ باند مافیای مورزش هست و بس .... و البته کسی که حق بسیاری از ادم ها رو توی فوتبال ملی به راحتی خورده ...

با دائی باش تا صبح دولتت بدمد .... بنده خدا اگه تو طرفدار تیم ملی هستی من برای تیم ملی آتیش میگیرم ... اگه تو دوست داری تیم ملی بره جام جهانی من خودم رو جز میدم تا بره جام جهانی .... ولی اگه تو دوست داری با آبروی ایران توی جام جهانی بوسیله ی این تیم و این سرمربی بازی بشه من دوست ندارم .... آبروی ایران و ایرانی برام مهمتر از صد تا جام جهانیه .... پس حالا خیلی طبیعیه که مخالفت کنم با این مردک ....

تازه هنوز نشاشیده شب درازه ... بازی کره جنوبی رو ببینیم و قضاوت کنیم ... شاید دائی با این تیم بتونه شانس بیاره و بهر جام جهانی (کمااینکه توی بازی با امارات و عربستان تنها شانس باعث نباختن سنگین ایران شد .... ولی دیگه توی جام جهانی خبری از شانس و اینا نیست ... اونجا ابروی ملت ایرانه که روی اون توپ جابجا میشه) ... شما هم سعی کن اینقدر از اون کلمه ی ... و شعر استفاده نکنی ... میترسم یه روزی برسه که به خودت .... بی خیال

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
البته انشالله موفق باشه
صد در صد موافقم باهات سراب جان.
:f34r:

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
شاید دائی افتخار تو باشه ولی واسه من یکی از سران بزرگ باند مافیای مورزش هست و بس .... و البته کسی که حق بسیاری از ادم ها رو توی فوتبال ملی به راحتی خورده ...

با دائی باش تا صبح دولتت بدمد .... بنده خدا اگه تو طرفدار تیم ملی هستی من برای تیم ملی آتیش میگیرم ... اگه تو دوست داری تیم ملی بره جام جهانی من خودم رو جز میدم تا بره جام جهانی .... ولی اگه تو دوست داری با آبروی ایران توی جام جهانی بوسیله ی این تیم و این سرمربی بازی بشه من دوست ندارم .... آبروی ایران و ایرانی برام مهمتر از صد تا جام جهانیه .... پس حالا خیلی طبیعیه که مخالفت کنم با این مردک ....

تازه هنوز نشاشیده شب درازه ... بازی کره جنوبی رو ببینیم و قضاوت کنیم ... شاید دائی با این تیم بتونه شانس بیاره و بهر جام جهانی (کمااینکه توی بازی با امارات و عربستان تنها شانس باعث نباختن سنگین ایران شد .... ولی دیگه توی جام جهانی خبری از شانس و اینا نیست ... اونجا ابروی ملت ایرانه که روی اون توپ جابجا میشه) ... شما هم سعی کن اینقدر از اون کلمه ی ... و شعر استفاده نکنی ... میترسم یه روزی برسه که به خودت .... بی خیال

ببین اگه سنت میرسید و بازیهای قدیم دایی رو دیده بودی انوقت میفهمیدی دایی کیه وچرا الان تمام دنیا فوتبال ایران رو با دایی میشناسن
اگه ابروی تیم ملی برات مهمه نباید بیایی اینجوری دوست داشته باشی که تیم ملی موفق نشه
فعلا چه شما خوشت بیاد چه نیاد دایی سرمربی تیم ملیه و فعلا بد نتیجه نگرفته و انشاالله تیم رو میبره جام جهانی و از اونجایی که تجربه زیادی توی بازیهای حساس داره(زمان بازیگریش) شک ندارم با تیم ملی موفق میشه
اگرم نتونه نتیجه بگیره خوب یه مربی دیگه باید برای تیم ملی بیاد ولی تا زمانی که داره نتیجه میگیره تمام ایرانیا باید ازش همایت کنن البته اگه تیم ملی براشون مهم باشه
اینجوری که شما میگی به خاطر اینکه از دایی خوشت نمیاد حاضری تیم ملی به .... بره چون دایی مربی تیمه
نه از این خبرا نیست اون زمانی که قلعه نویی هم مربی تیم ایران بود با اینکه ازش متنفر بودم ولی بازم حمایتش میکردم و دلم میخاست تیم ملی نتیجه بگیره
یه کم برید تحقیق کنید ببینید دایی چقدر با تیم ملی افتخار کسب کرده و الان حقشه مربی تیم ملی باشه

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
البته انشالله موفق باشه
منم باسه شما متاسفم که ندیده و ندونسته در مورد کسی اظهار نظر میکنید ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا