من پول را واریز کردم ولی جلو اسمم ستاره سبز نداره!؟!؟!؟
مشکلی هست؟؟؟؟
اسم شما را هم تو لیست واریزکننده ها اضافه کردمسلام عليكم و رحمت الله و بركاته
منم ديروز فرستادم 2 هفته نبودم خر ميزدم اما امروز امتحان رو تر زدم رفت :weird:
تایید میشه + اینکه سپهر هم همینطوریه ..... :happy:دوست عزیز این شماره کارت ملی رو درست دادی؟
من 2شبه میخوام کارت به کارت کنم میگه کارت وجود نداره یا دارای اشکاله
اسم شما رو به لیست واریز کننده ها اضافه کردم.سلام
منم واریز کرده ومشخصاتو پی ام کردم
شرمنده از بابت تاخیر![]()
دوستان شرمنده! من کارتهای ملی و صادرات را سوزونده بودم ولی یادم رفت اینجا بگم.دوست عزیز این شماره کارت ملی رو درست دادی؟
من 2شبه میخوام کارت به کارت کنم میگه کارت وجود نداره یا دارای اشکاله
من انصراف میدم .........
اگه زحمتی نیست برای تمام دوستان ارسال کنید .....دوستان دیگه ای هم که شمارهکارت میخواند، بگند براشون ارسال کنم
فکر کنم منظورشون ساعت + تاریخ واریزتون هست ......من پول را واریز کردم ولی جلو اسمم ستاره سبز نداره!؟!؟!؟
مشکلی هست؟؟؟؟
البته احساس من اینه که دلیل شما با cyber boy کاملا متفاوته ولی به هر حال .....بنده هم همینطور...:f34r:
------------تبصره 1 ( محدودیت زمانی واریز ) : برای احترام به دوستانی که زودتر واریز کرده اند و حفظ احترام دوستانی که قصد دارند در روزهای آینده واریز کنند و با توجه به اینکه بعد از پایان خرید اشتراکی سری اول مجموعه ، خرید سری دوم کلید خواهد خورد و اهمیت ویژه ای که زمان به همین دلیل پیدا می کنه ; تصمیم بر این شد که :
بعد از واریز نفر هفدهم ، دیگر دوستان برای واریز مبلغ ( به روش یک مرحله ای یا دو مرحله ای ) فقط و فقط یک روز فرصت خواهند داشت و در صورت عدم واریز در آن روز اولین نفر لیست رزرو ( meysamoon )جایگزین و دیگر دوستان انصرافی محسوب می شوند ( حتی شما دوست عزیز ) ...... (لازم به ذکره که اگر مثلا نفر هفدهم پنج شنبه واریز داشته باشد دوستان فقط جمعه رو برای واریز فرصت دارند و در صورت عدم واریز انصرافی هستند )
-----------------------------
تبصره 2 ( صندوق اشتراک ) : لیست اصلی اشتراک روی 22 نفر بسته شده و برآورد هزینه و سقف واریز بر اساس 18 واریز کننده در نظر گرفته شده ، برای اینکه هیچ حقی از دوستان ضایع نشه پیشنهاد صندوق اشتراک مطرح شد :
اگر تعداد دوستان واریز کننده بیشتر از سقف واریز ( 18 نفر ) شد ، به تعداد دوستان بیشتر از سقف طبق فرمول زیر مبلغی در صندوق واریز خواهد شد :
3700 * تعداد نفرات بیشتر از سقف = واریزی به صندوق
حداقل واریزی به صندوق ( 1 نفر ) : 3700 تومان
حداکثر واریزی به صندوق ( 4 نفر ) : 14800 تومان
مبلغ واریز شده به صندوق در خرید اشتراکی سری دوم مجموعه اعمال خواهد شد ( از 126000 تومان کم می شود)
بنده حاضرم به جاي يكي از اونايي كه منصرف شدن پول رو واريز كنم.سلام
اي بابا 1 قرن گذشت هنوز حتي دوستان پولرو كامل واريز نكردن!!
بابا نميخوايم اپولو هوا كنيم كه
به نظرم يه محدوديت زماني بذاريم . اصلا تا همينجا تعدادمون كافيه . بقيه پول رو خودمون ميپردازيم . نميخوايم 3 قرن ديگه به دستمون برسه!!!
:f34r::weird:
دوست عزیز از روزی که سینا شماره حساب رو فرستاده فقط 11 روز گذشته ، و همونطور که میدونید خورد به این چهار روز تعطیلی و .....سلام
اي بابا 1 قرن گذشت هنوز حتي دوستان پولرو كامل واريز نكردن!!
بابا نميخوايم اپولو هوا كنيم كه
به نظرم يه محدوديت زماني بذاريم . اصلا تا همينجا تعدادمون كافيه . بقيه پول رو خودمون ميپردازيم . نميخوايم 3 قرن ديگه به دستمون برسه!!!
:f34r::weird:
اسمتون رفت توی لیست رزرو .....بنده حاضرم به جاي يكي از اونايي كه منصرف شدن پول رو واريز كنم.
لطفا شماره حساب و مبلغ رو بگيد.