• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی دوست عزیز از توجه شما حالا میخوام با توجه از تعرفی که از سونی ها میشه نظرتون رو راجع به Sony H50 بدونم من یک دوربین برای عکس های خانوادگی میخوام بیشتر هم Indoor فقط میخوام نویز کم باشه

مرسی
برای عکاسی خانوادگی همون W170 رو من پیشنهاد می کنم.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
نه من می خوام W170 بدم بره و با توجه به قیمتی که الان H50 داره فکر کنم خرید مناسبی باشه یکی دو تا از نمونه عکسهاشو دیدم خوشم اومد ازش در ضمن عملکرد زوم 15 برابر برای من فوق العادست زیاد به کارم میاد.

با اندازه و وزنش مشکلی ندارین؟ چون از اولتراکامپکت میخواین برین سراغ یک SLR-LIKE میگم، حتما به این نکته توجه کنید که دوباره نخواهید دوربینتون رو عوض کنید.
همینطوری که قبلا گفتم، SLR-LIKEها بیشتر برای افرادیست که میخوان تنظیمات دوربین رو خودشون انجام بدن و حتی خیلیها گفتن که عکسهای گرفته شده با تنظمیات اتوماتیک SLR-LIKEها زیاد جالب نیستن و باید دستی تنظیمات رو انجام بدن، این رو هم برای این میگم که شما میخواهید از یک اولتراکامپکت برید به سمت SLr-LIKE و شاید به این موضوع عادت نداشته باشید.
H50 دوربین خوبیه، اما اگه مدنظرتون SLR-LIKE است، باز مدلهای دیگه رو هم یک بررسی بکنید.
مثلا:
اینجا به یک ریویو و مقایسه بین H50 و SX 10 کنون اشاره کردم. بنظرم این ریویو رو بخونید و نمونه عکسها رو با هم مقایسه کنید. (عکسهای H50 و عکسهای کنون Sx 10 )

همینطور FZ28 هم هست که یکی از دوستان هم اینجا اونو خریده.

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز چیزهایی که شما فرمودید می دونم و ممنون . در ضمن یک فروند دوربین W170 سونی یک ماه کار کرد با گارانتی معتبر سونی به همراه رم 4 گیگ اصل سونی و کیف چند دلاری زیر قیمت بازار به فروش میرسد . یک دستگاه تانک M1 آمریکایی هم به عنوان اشانتیون هدیه داده می شود !

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
با اندازه و وزنش مشکلی ندارین؟ چون از اولتراکامپکت میخواین برین سراغ یک SLR-LIKE میگم، حتما به این نکته توجه کنید که دوباره نخواهید دوربینتون رو عوض کنید.
همینطوری که قبلا گفتم، SLR-LIKEها بیشتر برای افرادیست که میخوان تنظیمات دوربین رو خودشون انجام بدن و حتی خیلیها گفتن که عکسهای گرفته شده با تنظمیات اتوماتیک SLR-LIKEها زیاد جالب نیستن و باید دستی تنظیمات رو انجام بدن، این رو هم برای این میگم که شما میخواهید از یک اولتراکامپکت برید به سمت SLr-LIKE و شاید به این موضوع عادت نداشته باشید.
H50 دوربین خوبیه، اما اگه مدنظرتون SLR-LIKE است، باز مدلهای دیگه رو هم یک بررسی بکنید.
مثلا:
اینجا به یک ریویو و مقایسه بین H50 و SX 10 کنون اشاره کردم. بنظرم این ریویو رو بخونید و نمونه عکسها رو با هم مقایسه کنید. (عکسهای H50 و عکسهای کنون Sx 10 )

همینطور FZ28 هم هست که یکی از دوستان هم اینجا اونو خریده.

با سلام مرسی از توجه شما

الان بین این دو موندم ولی احساس میکنم H50 بهتره بخاطره فلاش قویتر تو Indoor

ardalan12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Canon SX10 IS یا Olympus SP - 570 UZ؟
آقا یکی کمک کنه یو رو خدا!:wacko:!کدوم بهتره؟ از Olympus بیشتر خوشم اومده من

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام، بين اين 2 مدل مونديم Nikon D60 و Canon 400d كه كدوم مدل بهتر هست همه چيزش تو يه رده هست ... انتخاب خودم نيكون هست اما با توجه به اينكه تراز سفيدي تو اين مدل ضعيف كار ميكنه!!‌ شما بوديد كدوم انتخاب ميكرديد و چرا؟ خواهشن به تايپيك هاي ديگه ما رو ارجا نديد چون جواب اصليم رو گم مي كنم

ممنون

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام، بين اين 2 مدل مونديم Nikon D60 و Canon 400d كه كدوم مدل بهتر هست همه چيزش تو يه رده هست ... انتخاب خودم نيكون هست اما با توجه به اينكه تراز سفيدي تو اين مدل ضعيف كار ميكنه!!‌ شما بوديد كدوم انتخاب ميكرديد و چرا؟ خواهشن به تايپيك هاي ديگه ما رو ارجا نديد چون جواب اصليم رو گم مي كنم

ممنون

برای انتخاب یک نگاهی هم به لنزهایی که میخواهید داشته باشید، بندازید. باید ببینید رنج لنز دلخواهتون رو در کدامیک با هزینه کمتری (و البته با کیفیت مناسب) میتونید پیدا کنید. مثلا نیکون یک لنز با رنج خوب 18-200 که به نسبت قیمتش ارزنده هست داره، ولی کنون متاسفانه توی این رنج، لنز مناسبی نداره.
ولی در نهایت شما خودتون باید ببینید که در چه رنجی و با چه مشخصاتی لنز نیاز دارید.
این مشکل تراز سفیدی رو خبر ندارم ازش و نمیدونم که تا چه حده، ولی حتما میتونید تراز سفیدی رو بصورت custom برای دوربین تعریف کنید.
یک فرق دیگه شون هم سنسور CMOS کانن هست.

راستی اصلا 400d توی بازار هست؟

Last edited:

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
برای انتخاب یک نگاهی هم به لنزهایی که میخواهید داشته باشید، بندازید. باید ببینید رنج لنز دلخواهتون رو در کدامیک با هزینه کمتری (و البته با کیفیت مناسب) میتونید پیدا کنید. مثلا نیکون یک لنز با رنج خوب 18-200 که به نسبت قیمتش ارزنده هست داره، ولی کنون متاسفانه توی این رنج، لنز مناسبی نداره.
ولی در نهایت شما خودتون باید ببینید که در چه رنجی و با چه مشخصاتی لنز نیاز دارید.
این مشکل تراز سفیدی رو خبر ندارم ازش و نمیدونم که تا چه حده، ولی حتما میتونید تراز سفیدی رو بصورت custom برای دوربین تعریف کنید.
یک فرق دیگه شون هم سنسور CMOS کانن هست.

راستی اصلا 400d توی بازار هست؟

بله توي بازار هست ... راستي جز تراز سفيدي موتور فوكس هم براي اين دوربين تعبيه نشده... يادمه يه جا خوندم تراز سفيدي اتوماتيك خيلي بهتر عمل ميكنه ... درسته؟ اگه تراز سفيدي مطلوبي داشت جايي شك نداشتم چون برند نيكون بيشتر مي پسندم!

حالا يكي از دوستان گفت كنار اين مدل Canon 1000d اضافه كن تمامي مشخصات نيكون رو داره به اضافه تراز سفيدي و موتور فوكس..

البته اين نكته هم مهمه كه لنز خوب و مفيد نيكون به اين قيمت ... حالا جدا از ارتقا لنز شما نظرتون چيه؟

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
Canon SX10 IS یا Olympus SP - 570 UZ؟
آقا یکی کمک کنه یو رو خدا!:wacko:!کدوم بهتره؟ از Olympus بیشتر خوشم اومده من

ممنون از توجه شما

عجله دارید، دوست من! :wacko: اتفاقا داشتم دنبال ریویو برای اولمپیوس میگشتم.
این یک ریویو ازش.
اینجا هم ریویوی Sx10
در این ریویوها میتونید عکسهای این دو را با هم مقایسه کنید.
مثلا مقایسه نمونه عکس دو دوربین در ایزوی 400 (نمونه عکس کنن و نمونه عکس المپیوس) توی همین دو عکس بنظر میرسه که عکسهای اولمپیوس سافت تر هستند.
اینهم مقایسه در ایزوی 800 (نمونه عکس کنن و نمونه عکس اولمپیوس) اینجا هم میبینیم که کنن جزئیات بیشتری دارد.
اینهم مقایسه در ایزوی 1600 (نمونه عکس کنن و نمونه عکس اولمپیوس) اینجا میبینیم که عکس کنن در ایزوی 1600 قابل تحمل تر است!

این دو عکس رو هم مقایسه کنید: (کنن و اولمپیوس) اینجا بنظر میاد اولمپیوس تفکیک رنگ بهتری رو نشون میده.

و عکس از یک پوستر خانه با دیتیل زیاد( کنن و اولمپیوس) بنظر نمیاد اینجا دو دوربین در دیتیل تفاوت زیادی داشته باشند.

بقیه عکسها رو هم میتونید به همین ترتیب مقایسه کنید. (کنن و اولمپیوس)
عکسهای Indoor و پرتره و سچوریشن و کنتراست و اینها رو.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
بله توي بازار هست ... راستي جز تراز سفيدي موتور فوكس هم براي اين دوربين تعبيه نشده... يادمه يه جا خوندم تراز سفيدي اتوماتيك خيلي بهتر عمل ميكنه ... درسته؟ اگه تراز سفيدي مطلوبي داشت جايي شك نداشتم چون برند نيكون بيشتر مي پسندم!

حالا يكي از دوستان گفت كنار اين مدل Canon 1000d اضافه كن تمامي مشخصات نيكون رو داره به اضافه تراز سفيدي و موتور فوكس..

البته اين نكته هم مهمه كه لنز خوب و مفيد نيكون به اين قيمت ... حالا جدا از ارتقا لنز شما نظرتون چيه؟

اوه نمیدونستم D60 هم مثل D40 موتور فکوس نداره. راستش با این حساب، اگر هر دو یک قیمت هستند، فکر میکنم کنن بخاطر موتور فکوسش بیشتر میارزه (البته جدای از مبحث لنز)
در مورد تراز سفیدی هم، اینطوری نیست که تراز سفیدی اتوماتیک بهتر عمل کنه. من توی خونه برای 350D خودم از تراز سفیدی custom استفاده میکنم.
در مورد کنن 1000d راستش من خیلی در جریان دوربینهای جدید نیستم. اگه جایی مطلب بدردبخوری پیدا کردم، میام میگم.

پی نوشت: یک فرق 1000d با 400d اینه که 1000d لایو ویو داره. بین 400d و 1000d اگر قیمتها در یک حدود است، من 1000d را پیشنهاد میکنم. اما در صورت اختلاف قیمت زیاد، نه. چون تفاوت اساسی با هم ندارند. البته یک فرق دیگه شون لنز کیتشون هست. لنز کیت 400d همون 55-18 است و لنز کیت 1000d مدل Is دارش.
نکته دیگه اینکه هر دوربینی خواستد بخرید، حتما توی دستتون هم امتحان کنید، خوشدست بودن یک دوربین یک امر مهم و کاملا شخصیه.

Last edited:

Amir joon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

چند روز پیش canon A95 من یهو به رحمت خدا رفت یعنی روشنش که کردم تو ال سی دیش فقط خطوط سیاه نشون میداد به نمایندگیش زنگ زدم گفت که این مدل اینجوریه و قطعشم نداریم باید ببریش جمهوری شاید بتونن 2 تا یکیش کنن.
منم فکر نمیکنم که بعد از 2 تا یکی کردن این دوربین مثل اولش بشه. خلاصه حیف شد چون خیلی ازش راضی بودم. الان تصمیم گرفتم یه دوربین دیگه حول و حوش 250 بخرم اگه ممکنه نظرتون رو بگید و راهنماییم کنید.

من خودم 2 دوربین زیر و در نظر دارم
Canon PowerShot SX100 IS
Canon PowerShot A2000 IS
به نظر شما کدومشون بهتره. تو اینترنت قیمت اولی 225 و قیمت دومی 200 تومن بود.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام

چند روز پیش canon A95 من یهو به رحمت خدا رفت یعنی روشنش که کردم تو ال سی دیش فقط خطوط سیاه نشون میداد به نمایندگیش زنگ زدم گفت که این مدل اینجوریه و قطعشم نداریم باید ببریش جمهوری شاید بتونن 2 تا یکیش کنن.
منم فکر نمیکنم که بعد از 2 تا یکی کردن این دوربین مثل اولش بشه. خلاصه حیف شد چون خیلی ازش راضی بودم. الان تصمیم گرفتم یه دوربین دیگه حول و حوش 250 بخرم اگه ممکنه نظرتون رو بگید و راهنماییم کنید.

من خودم 2 دوربین زیر و در نظر دارم
Canon PowerShot SX100 IS
Canon PowerShot A2000 IS
به نظر شما کدومشون بهتره. تو اینترنت قیمت اولی 225 و قیمت دومی 200 تومن بود.

توی مشخصاتشون فرق اصلیشون توی زومشون هست که زوم Sx100 بیشتر است.

Amir joon

Registered User
لایک‌ها
0
توی مشخصاتشون فرق اصلیشون توی زومشون هست که زوم Sx100 بیشتر است.

پیشنهاد شما چیه غیر این 2 دوربین حداکثر تا 300 تومن

الان تو اینترنت اینا رو دیدم به نظرتون کدومشون بهتره

Fujifilm FinePix S8100 fd 295000
Sony Cybershot DSC-H10 285000
Canon PowerShot SX110 IS 273000
Fujifilm FinePix S2000HD 295000
Fujifilm FinePix S1000fd 245000
Kodak ZD710 280000

چند دقیقه پیش تئ سایت Dpreview.com چند تا عکس از دوربین fujifilm 6500 دیدم خیلی عالی بود کیفیتشون حالا به نظر شما ین دوربین های فوجی که اینجا نوشتم کیفیتشون مثل فوجی 6500 هست یا نه؟

Last edited:

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
پیشنهاد شما چیه غیر این 2 دوربین حداکثر تا 300 تومن

الان تو اینترنت اینا رو دیدم به نظرتون کدومشون بهتره

Fujifilm FinePix S8100 fd 295000
Sony Cybershot DSC-H10 285000
Canon PowerShot SX110 IS 273000
Fujifilm FinePix S2000HD 295000
Fujifilm FinePix S1000fd 245000
Kodak ZD710 280000

چند دقیقه پیش تئ سایت Dpreview.com چند تا عکس از دوربین fujifilm 6500 دیدم خیلی عالی بود کیفیتشون حالا به نظر شما ین دوربین های فوجی که اینجا نوشتم کیفیتشون مثل فوجی 6500 هست یا نه؟

فوجی 6500 و مدل بعدیش 9600 جزء بهترین SLR-LIKEهای زمان خودشون بودن. بیشتر بخاطر سنسور بزرگشون که باعث میشد نسبت به دوربینهای همرده خودشون نویز کمتری داشته باشند. اینها هیچکدام اون سنسور بزرگ 6500 رو ندارند. و سنسور این فوجی هایی که شما اینجا نام بردید، نسبت به اون مدل کوچکتر است و چگالی پیکسل بالاتر دارد.

اینجا میتونید مقایسه s8000 فوجی رو با s6000 ببینید. (البته s8000 یک مدل قبل از s8100 است که شما گفتید و سنسور این دوتا(یعنی 8000 و 8100) با هم فرق دارد، اما چگالی پیکسلشان نزدیک به هم است. مقایسه در ایزوی 400 و 800 و مقایسه با FZ18

کداک بخاطر مگاپیکسل کمترش چگالی پیکسل کمتری دارد، اما اطلاعاتی در مورد اون ندارم ریویویی هم ازش پیدا نکردم.

اما مقایسه ها: اینجا میتونید عکسهای H10 سونی با SX100 کنون رو مقایسه کنید. همچنین در ایزوهای 400 و در ایزوی 800 . بنظر میرسد گرچه کنون در ایزوی 800 نویز بیشتری دارد، اما سونی تصویر سافت تر و با جزئیات بسیار کمتر حتی در ایزوهای پایین (80) دارد.

اینها هم ریویوهای فوجی: S8100 fd
S2000HD
S1000fd
متاسفانه از بین این سه تا فقط S2000 ریویوی کامل بهمراه عکسهای سمپل دارد.
بهتره که عکسهای همین S2000HD فوجی را با SX110 کنن مقایسه کنیم:

مقایسه در ایزوی 100 (کنون و فوجی) دراین دو عکس بنظر میرسد که نمونه عکس کنون جزئیات بیشتری دارد. (به اون نخهای رنگی سمت راست نگاه کنید.)

مقایسه در ایزوی 200 (کنون و فوجی)

مقایسه در ایزوی 400 (کنون و فوجی) باز در اینجا عکسهای فوجی سافت تر بنظر میرسند اما با نویز کمتر.

مقایسه در ایزوی 800 (کنون و فوجی) عکس فوجی در این ایزو خیلی سافت است.

این دو عکس رو هم مقایسه کنید (کنون و فوجی) باز از نظر جزئیات، کنون بهتر بنظر میرسد. (به خطهای موازی نزدیک هم نگاه کنید). تفاوت رنگها رو هم اینجا میتونید تا حدی ببینید.

بقیه عکسها رو هم بهمین ترتیب مقایسه کنید : کنون و فوجی

متاسفانه برای بقیه ریویو به همراه نمونه عکس برای مقایسه پیدا نکردم.

S8100 و S2000HD از همه وایدتر هستند و همینطور تله بیشتری دارند.
S1000 و همچنین کداک مورد نظرتون لرزه گیر ندارند.
کنون قدرت فلاشش از بقیه کمتره (3 متر) (این مدل کنون کامپکت است تا SLR-LIKE) . همچنین کداک هم قدرت فلاشش کمه (5 متر)
یک نکته دیگه هم min shutter هست که خوب ممکنه خیلی جاهای بکار بیاد. فوجی 8100 و 2000 حداقل شاترشون فقط 4 ثانیه است. برای فوجی 1000 و کداک 8 ثانیه است، اما سونی 30 ثانیه و کنون 15 ثانیه امکان باز بودن شاتر رو دارند.

Last edited:

Amir joon

Registered User
لایک‌ها
0
فوجی 6500 و مدل بعدیش 9600 جزء بهترین SLR-LIKEهای زمان خودشون بودن. بیشتر بخاطر سنسور بزرگشون که باعث میشد نسبت به دوربینهای همرده خودشون نویز کمتری داشته باشند. اینها هیچکدام اون سنسور بزرگ 6500 رو ندارند. و سنسور این فوجی هایی که شما اینجا نام بردید، نسبت به اون مدل کوچکتر است و چگالی پیکسل بالاتر دارد.

اینجا میتونید مقایسه s8000 فوجی رو با s6000 ببینید. (البته s8000 یک مدل قبل از s8100 است که شما گفتید و سنسور این دوتا(یعنی 8000 و 8100) با هم فرق دارد، اما چگالی پیکسلشان نزدیک به هم است. مقایسه در ایزوی 400 و 800 و مقایسه با FZ18

کداک بخاطر مگاپیکسل کمترش چگالی پیکسل کمتری دارد، اما اطلاعاتی در مورد اون ندارم ریویویی هم ازش پیدا نکردم.

اما مقایسه ها: اینجا میتونید عکسهای H10 سونی با SX100 کنون رو مقایسه کنید. همچنین در ایزوهای 400 و در ایزوی 800 . بنظر میرسد گرچه کنون در ایزوی 800 نویز بیشتری دارد، اما سونی تصویر سافت تر و با جزئیات بسیار کمتر حتی در ایزوهای پایین (80) دارد.

اینها هم ریویوهای فوجی: S8100 fd
S2000HD
S1000fd
متاسفانه از بین این سه تا فقط S2000 ریویوی کامل بهمراه عکسهای سمپل دارد.
بهتره که عکسهای همین S2000HD فوجی را با SX110 کنن مقایسه کنیم:

مقایسه در ایزوی 100 (کنون و فوجی) دراین دو عکس بنظر میرسد که نمونه عکس کنون جزئیات بیشتری دارد. (به اون نخهای رنگی سمت راست نگاه کنید.)

مقایسه در ایزوی 200 (کنون و فوجی)

مقایسه در ایزوی 400 (کنون و فوجی) باز در اینجا عکسهای فوجی سافت تر بنظر میرسند اما با نویز کمتر.

مقایسه در ایزوی 800 (کنون و فوجی) عکس فوجی در این ایزو خیلی سافت است.

این دو عکس رو هم مقایسه کنید (کنون و فوجی) باز از نظر جزئیات، کنون بهتر بنظر میرسد. (به خطهای موازی نزدیک هم نگاه کنید). تفاوت رنگها رو هم اینجا میتونید تا حدی ببینید.

بقیه عکسها رو هم بهمین ترتیب مقایسه کنید : کنون و فوجی

متاسفانه برای بقیه ریویو به همراه نمونه عکس برای مقایسه پیدا نکردم.

S8100 و S2000HD از همه وایدتر هستند و همینطور تله بیشتری دارند.
S1000 و همچنین کداک مورد نظرتون لرزه گیر ندارند.
کنون قدرت فلاشش از بقیه کمتره (3 متر) (این مدل کنون کامپکت است تا SLR-LIKE) . همچنین کداک هم قدرت فلاشش کمه (5 متر)
یک نکته دیگه هم min shutter هست که خوب ممکنه خیلی جاهای بکار بیاد. فوجی 8100 و 2000 حداقل شاترشون فقط 4 ثانیه است. برای فوجی 1000 و کداک 8 ثانیه است، اما سونی 30 ثانیه و کنون 15 ثانیه امکان باز بودن شاتر رو دارند.

ممنون از وقتی که برای جواب دادن به سوالم گذاشتین. با این review هایی که خوندم فکر کنم کانن بهتر باشه
ولی میخواستم ببین پیشنهاد شما چیه (البته نه فقط از بین انتخاب های من)

Last edited:

overdose

Registered User
لایک‌ها
9
نظرتون در مورد canon g10 چیه؟
(از عکس برداری در iso80 که بگذریم...)

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ممنون از وقتی که برای جواب دادن به سوالم گذاشتین. با این review هایی که خوندم فکر کنم کانن بهتر باشه
ولی میخواستم ببین پیشنهاد شما چیه (البته نه فقط از بین انتخاب های من)

خواهش میکنم؛ راستش من خیلی در جریان مدلهای روز بازار نیستم و مدلهایی که دوستان میگن رو تازه میرم سراغ مشخصاتشون و سعی میکنم ریویو یا مطلبی ازشون پیدا کنم و با هم مقایسه شون کنم :D ولی توی این مدلهایی که گفتید فکر میکنم کنون صرفنظر از قدرت فلاش کمش از بقیه بهتر باشه. کلا توی این قیمت هم باز فکر میکنم همین SX110 انتخاب خوبی باشه. اما باز حتما نیازهای خودتون رو درنظر بگیرید و با توجه به آنها انتخاب کنید.

نظرتون در مورد canon g10 چیه؟
(از عکس برداری در iso80 که بگذریم...)

G10 یک کامپکت بسیار گران است. اگر تا حدود 500 تومن میخواهید هزینه کنید، سراغ SLR-LIKEها برید. در غیر اینصورت سراغ کامپکتهای معمولی کنون. هم در مورد SLR-LIKEها و هم کامپکتهای مطرح بازار توی این چند صفحه اخیر خیلی صحبت شده.
در ضمن کلا توی کامپکتها و حتی SLR_LIKEها نباید انتظار عکس خوب در ایزوی 800 رو داشت.

raptor

Registered User
لایک‌ها
2
slr like تا 600 تومن چی پیشنهاد می کنید؟
کلا فکر کنم slr like داره منقرض میشه،چون 5 سال پیش که یدونه کونیکا دی ایمیج a 100 خریدم، کلی انتخاب برای مقایسه تو سایت dpreview بود، ولی الان بعد از 5 سال مدل ها ی خیلی کمی رو پیدا کردم. یه چیز دیگه که اعصاب خورد کنه، پیشرفت خیلی کمی که تو مگاپیکسل بوده، چون تو اون زمان:
-sony f828 f727 و فوجی 5600 و کلی دیگه slr like بودن 8 مگاپیکسل که الان جاشون رو به 10-12 مگاپیکسل دادن
-کنون mark مدل دقیقشرو یادم نیست که 20-22 مگاپیکسل بود الان جاشو به mark ii 5d 24 مگاپیکسلی داده(بالاترین مگاپیکسل کنون)
-haselblad 49 مگاپیکسلی بود که الان بیشتر داره 20 30 مگاپیکسل کار میکنه

خودم مدلای خیلی کمی رو پیدا کردم:
sony h50
fuji s100
panasonic fz28
canon sx1
فیلمبرداری hd هم برام مهمه

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
slr like تا 600 تومن چی پیشنهاد می کنید؟
کلا فکر کنم slr like داره منقرض میشه،چون 5 سال پیش که یدونه کونیکا دی ایمیج a 100 خریدم، کلی انتخاب برای مقایسه تو سایت dpreview بود، ولی الان بعد از 5 سال مدل ها ی خیلی کمی رو پیدا کردم. یه چیز دیگه که اعصاب خورد کنه، پیشرفت خیلی کمی که تو مگاپیکسل بوده، چون تو اون زمان:
-sony f828 f727 و فوجی 5600 و کلی دیگه slr like بودن 8 مگاپیکسل که الان جاشون رو به 10-12 مگاپیکسل دادن
-کنون mark مدل دقیقشرو یادم نیست که 20-22 مگاپیکسل بود الان جاشو به mark ii 5d 24 مگاپیکسلی داده(بالاترین مگاپیکسل کنون)
-haselblad 49 مگاپیکسلی بود که الان بیشتر داره 20 30 مگاپیکسل کار میکنه

خودم مدلای خیلی کمی رو پیدا کردم:
sony h50
fuji s100
panasonic fz28
canon sx1
فیلمبرداری hd هم برام مهمه

1- برام خیلی عجیبه که میگید SLR-LIKEها کم شده اند! دو سال پیش، تنها SLR-LIKEای که سرش به تنش میارزید کنون s3is بود. وقتی کنون مدل جدید اونو یعنی s5is رو داد بیرون، اینقدر تنوع SLR-LIKE های خوب در برندهای مختلف فوجی و پاناسونیک و سونی زیاد شده بود که دیگه s5is بین اونهمه مدل گم شده بود. الان هم که توی صفحات اخیر شاید در مورد حداقل بیش از 10 مدل SLR-LIKE صحبت شده، اینقدر تنوع زیاد شده که فکر کنم واقعا خریداران گیج میشوند. توی همین پست شماره 1874دوستمون سه چهار تا SlR-LIKE فوجی اسم برده اند.

2- در مورد پیشرفت در مگاپیکسل هم، باید توجه داشت که افزایش مگاپیکسل روی سنسورهای با اندازه های موجود، نه تنها باعث افزایش کیفیت عکس نمیشود بلکه به دلیل زیاد شدن چگالی مگاپیکسل باعث افزایش نویز و اغتشاش رنگها میشود. اما اینکه آیا امکان داشتن سنسورهایا بزرگتر و بهتر از نظر فنی امکانپذیر نیست یا توجیه اقتصادی ندارد را من نمیدونم. اما میدونم مگاپیکسل موجود برای اکثر (اگر نگوییم همه) کارهای عکاسی موجود، جواب میدهد و در استفاده های عادی حتی در اندازه پوستر تا مگاپیکسل 8 هم کافی باشد. همانطور که گفتم، ملاک مگاپیکسل بیشتر نیست بلکه چگالی مگاپیکسل است.
در مورد هاسلباد هم اطلاعی ندارم.

3- البته شما معیار فیلمبرداری hd رو هم عنوان کردید، که با این حساب شاید تعداد SLR-LIKEهایی که فیلمبرداری hd بکنند زیاد نباشه. اما مدلهایی که نام بردید، همشون فیلمبرداری hd ندارند. در مورد همه مدلهایی که نام بردید به اضافه چند مدل دیگه توی چند صفحه اخیر صحبت زیاد شده و اگر ریویویی براشون بوده، مطرح شده.
اما فکر میکنم با توجه به هزینه ای که میخواهید بکنید، اگر عجله ندارید، صبر کنید تا این SX1 به بازار بیاد، ریویوهایی ازش منتظر بشه و افت قیمت کاذبش رو بکنه، چون با توجه به مشخصاتش خیلیها منتظرش هستند و بهش امید بستند.

بالا