• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
ایول تاپیک مفیدی بود ....
آقابون چند تا سوال دارم اگه لطف کنید جواب بدید :
- من متولد دی شصت و هشت هستم و 2سال هست مه درس نمی خونم ولی پرونده اینام تو مدرست هنوز !
می خوام بدونم الان بهم اضافه خدمت خورده یا نه ؟ اسان چند وقت بگذره اضاف می خوری ؟!
- سوال بعدیم : مثلا اگه بخوایم با رفیقمون یه جا بیفتیم راه داره ؟ مثلا واسه آدرس آدرشه یه خونه رو بدیم ؟؟
اسان میشه با هم بیفتیم یه جا ؟؟
- یه سری میگن اگه گواهی نامه داری رو نکن ؟ میگن سخته ولی آدم که ظاهر رو میبینه خوبه مثلا راننده ی یه ماشین میشی دیگه !! نظر شما چیه ؟؟
ممنون میشم جواب بدید ......
smile-20090121020511.gif

msjoon63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
_ بله من آموزشی افتادم پادگان آموزشی شهید خضرایی نیروی هوایی ارتش - میدان امام حسین
_ با مدرک دیپلم
_ آدرس دقیق نمی دونم (چون فقط 1 بار رفتم) ولی از میدان امام حسین از هر کسی بپرسی راهنمایی می کنن ( کمی بالاتر از میدان امام حسین هستش)
_خوب اینکه چطور هستش رو فعلا چیز زیادی نمی دونم

_ تو **** وظیفه که تقسیم شدیم گفتن ساعت 7 صبح اونجا باش من هم دیروز 8 صبح تازه از کرج راه افتادم و دیگه تو ترافیک تهران گرفتار شدم تازه برای این که دیر نشه ماشینو یه جا پارک کردم بقیه مسیرو با اتوبوس BRT رفتم
ساعت 11 رسیدم خیلی استرس داشتم که یه موقع گیر ندن رفتم تو دیدم 70-80 نفر پا مرغی نشستن روی زمین تازه فهمیدم که چه خوب شد که دیر رسیدم. خلاصه تا 7 بعد از ظهر کار پذیرش و تحویل وسایل و لباس ها طول کشید که خیلی اذیتمون کردند (تمام این مدت پا مرغی نشسته بودیم و نهار که ندادن هیچ اجاره ندادن چیزی هم ار بوفه بخریم دستشویی رفتن هم ممنوعه) و آخر کار هم یک هفته مرخضی دادند گفتند برید یکشنبه هفته بعد بیاید که گفتن این مرخصی جز مرخصی هاتون حساب میشه و میان دوره نمیدیم دیگه که فکر کنم خالی می بندن که اولین روز تو دل سربازارو خالی کنن
_ موقعیت مکانی پادگانش فوق العاده عالیه و باید واقعا خدا رو شکر کنیم که شهرستان نیفتادیم
_ برخورد پرسنل خشک و ارتشی هستش (اجازه دستشویی رفتن هم نمیدن)

_ راستش درسته من با مدرک دیپلم رفتم ولی توی این جماعت 70-80 نفری که مثلا دیپلم و زیر دیپلم بودن یه آدم حسابی پیدا نکردم اکثرا از حاشیه کرج و تهران هستن به همین خاطر همش به خودم لعنت می فرستادم که چرا اومدم خدمت و دعا می کردم هر چه زودتر کار معافیم درست بشه برای تحویل وسایل 8000 تومان پول می خواستن که اکثرا با جیب خالی اومده بودن:blink: بعضی هاشون هم منو سرزنش می کردن که چرا به زبان اصلی مکالمه نمی کنم:p

_ البته ما 80 نفر بودیم که گفتند قرار 120 نفر دیگه از تهران به شما ملحق بشن که یک گردان تشکیل بشه تو اونها امیدوارم حداقل آدم حسابی باشه

سوال دیگه ای بود در خدمتم:)

nakone manzooreshun az un 120 nafar maeim?
akhe ma lisansim 1 esfand ezamim
shoma rooze avval ba sare tarashide raftin?
naporsidi aasra mishe raft khune ya na?

babak00063

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بدبخت شدم:hmm:
همین 2 دقیقه پیش برگ سفیدم اومد, منم به سرعت برق و باد اومدم نت ببینم چه خبره!!!
کد: 12
کسی میدونه کجاست و چطور جایی هست؟

rezasamini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بدبخت شدم:hmm:
همین 2 دقیقه پیش برگ سفیدم اومد, منم به سرعت برق و باد اومدم نت ببینم چه خبره!!!

کد 12 : نیروی انتظامی مرزن آباد چالوس

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
- من متولد دی شصت و هشت هستم و 2سال هست مه درس نمی خونم ولی پرونده اینام تو مدرست هنوز !
می خوام بدونم الان بهم اضافه خدمت خورده یا نه ؟ اسان چند وقت بگذره اضاف می خوری ؟!
3 ماه اضافه دفترچه ای داری
- سوال بعدیم : مثلا اگه بخوایم با رفیقمون یه جا بیفتیم راه داره ؟ مثلا واسه آدرس آدرشه یه خونه رو بدیم ؟؟
اسان میشه با هم بیفتیم یه جا ؟؟
ارتباطی نداره این پروسه کاملا شانسیه
مگر اینکه آشنا داشته باشین

- یه سری میگن اگه گواهی نامه داری رو نکن ؟ میگن سخته ولی آدم که ظاهر رو میبینه خوبه مثلا راننده ی یه ماشین میشی دیگه !! نظر شما چیه ؟؟
بستگی به جای خدمتت داره
اما در کل درد سره

روز اول احتیاجی نیست کچل کنید
عصر ها هم همان جا تشریف دارید اما معمولا 5شنبه و جمعه ها را به بچه های بومی مرخصی میدن

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
3 ماه اضافه دفترچه ای داری
وای...
همه میگن عفو ***** و اینا می خوره ؟!
آره ؟

بعد عید میخوام برم ! اسان برای رفتن خدمت اولین کاری که باید بکنی چیه ؟ بری کجا ؟؟

بعد اینکه اولین اقدام رو کردی چند وقت بعد میبرن پادگان ؟؟

(ممنون که به سوالاتم جواب دادی.)

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
nakone manzooreshun az un 120 nafar maeim?
akhe ma lisansim 1 esfand ezamim

_ والا نمی دونم ولی احتمال زیاد همون اعزامی های 1 اسفند هستند
_ بله من روز قبل اعزام موهامو زدم ولی شما اگر دوست نداری این کارو نکن چون روزی هم که به پادگان وارد میشید احتمالا مثل ما جیره و لباس هاتون رو تحویل می گیرید و چند روز مرخصی می گیرید که تا روز آخر مرخصی می تونید موهاتونو نزنید
_ نه عصر ها نمیشه رفت خونه ولی از عصر پنجشنبه تا شنبه صبح ها مرخصی باید بدن که البته دیروز گفتند که 2 هفته اول نمی دیم (احتمال زیاد اینم واسه ترسوندن بچه ها گفتن و مرخصی میدن)
_ چند تا نکته هم هست بدونید بد نیست (چون من خودم روش ضرر کردم)

_ من به تجربه دوستان کلی خرید کردم واسه دوره آموزشی که الان با جیره که دادن دیگه مونده رو دستم و خرج اضافه شده

_زیر پوش و شورت یک دست بخرید چون یک دست هم خودشون می دن و این برای آموزشی کافیه (زیر پوش آستین دار و شورت پادار)
_من ساک نو خریدم ولی تو پادگان گفتن نباید ساک بیارید و وسایلتونو تو همین کیسه انفرادی بیارید که فکر کنم این فقط برای بار اوله ولی اگر شما مثل من ساک نداری و می خوای بخری بهتره فعلا دست نگه داری تا مرخصی ببینیم چی میشه
_جوراب 1 جفت می دن پس شما هم 1 جفت بیشتر نخر
_فرچه واکس می دن ولی واکس ندادن
_دستکش می دن
_قفل کمد هم دادن (از نوع 808) که البته چینی بود که به درد نمی خوره اگر دوست داری می تونی مثل من قفل جنس خوب بخری برای محکم کاری (قفل کمد از نوع 808)

فعلا اینها و دیگر هیچ اگر نکته دیگه ای بود در خدمتم

dark-man

Registered User
لایک‌ها
0
آقا كسي از دوستان مي دونه آيا **** پادگان آموزشي در تهران داره يا نه ؟؟؟؟

arashap

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اول اسفند اعزامم .مدركمم ليسانسه . اموزشي نيرو هوايي امام حسين تهران( شهید خضرایي ) افتادم. كسي مي دونه چه جور جاييه و بايد چي ببريم ؟

Last edited:

Soroush1368

Registered User
لایک‌ها
0
وای...
همه میگن عفو ***** و اینا می خوره ؟!
آره ؟

بعد عید میخوام برم ! اسان برای رفتن خدمت اولین کاری که باید بکنی چیه ؟ بری کجا ؟؟

بعد اینکه اولین اقدام رو کردی چند وقت بعد میبرن پادگان ؟؟

(ممنون که به سوالاتم جواب دادی.)

نگران نباش عفو میخوری:)

باید بری یه دفترچه اعظام به خدمت از یه پلیس + 10 بگیری پرکنی و بعد پست :happy:

دقیق نمیدونم اگه الان پست کنی کی می افنی ولی 100% بعد از عید هست. خودمم تازه پست کردم جوابش اومد خبر میدم ;)

msjoon63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
_ والا نمی دونم ولی احتمال زیاد همون اعزامی های 1 اسفند هستند
_ بله من روز قبل اعزام موهامو زدم ولی شما اگر دوست نداری این کارو نکن چون روزی هم که به پادگان وارد میشید احتمالا مثل ما جیره و لباس هاتون رو تحویل می گیرید و چند روز مرخصی می گیرید که تا روز آخر مرخصی می تونید موهاتونو نزنید
_ نه عصر ها نمیشه رفت خونه ولی از عصر پنجشنبه تا شنبه صبح ها مرخصی باید بدن که البته دیروز گفتند که 2 هفته اول نمی دیم (احتمال زیاد اینم واسه ترسوندن بچه ها گفتن و مرخصی میدن)
_ چند تا نکته هم هست بدونید بد نیست (چون من خودم روش ضرر کردم)

_ من به تجربه دوستان کلی خرید کردم واسه دوره آموزشی که الان با جیره که دادن دیگه مونده رو دستم و خرج اضافه شده

_زیر پوش و شورت یک دست بخرید چون یک دست هم خودشون می دن و این برای آموزشی کافیه (زیر پوش آستین دار و شورت پادار)
_من ساک نو خریدم ولی تو پادگان گفتن نباید ساک بیارید و وسایلتونو تو همین کیسه انفرادی بیارید که فکر کنم این فقط برای بار اوله ولی اگر شما مثل من ساک نداری و می خوای بخری بهتره فعلا دست نگه داری تا مرخصی ببینیم چی میشه
_جوراب 1 جفت می دن پس شما هم 1 جفت بیشتر نخر
_فرچه واکس می دن ولی واکس ندادن
_دستکش می دن
_قفل کمد هم دادن (از نوع 808) که البته چینی بود که به درد نمی خوره اگر دوست داری می تونی مثل من قفل جنس خوب بخری برای محکم کاری (قفل کمد از نوع 808)

فعلا اینها و دیگر هیچ اگر نکته دیگه ای بود در خدمتم

lebasoformo pootinam dadan?
jenseshun chijoorie?
be dard bokhor hast ya na?

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
نگران نباش عفو میخوری:)

باید بری یه دفترچه اعظام به خدمت از یه پلیس + 10 بگیری پرکنی و بعد پست :happy:

دقیق نمیدونم اگه الان پست کنی کی می افنی ولی 100% بعد از عید هست. خودمم تازه پست کردم جوابش اومد خبر میدم ;)

دمت گرم...
ایشالاه جایی که دوست داری بیفتی...
اسان خدا کنه تمام بچه های این تاپیک که واقعا دارن صادقانه به امثال من کمک می کن جایی که میفتن خوب باشه...
الان من از شما کمک می گیرم .. فردا من به بقیه کمک می کنم... همون جریان تو نیکی می کن در دجله اندازه ...

راستی در یه نتیجه گیری بعد از خواندن کل تاپیک نبود دکمه ی تشکر کاملا حس میشد !!

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
lebasoformo pootinam dadan?
jenseshun chijoorie?
be dard bokhor hast ya na?

لباس فرم و پوتین هم دادن
لباس فرم نیرو هوایی آبی رنگه (از بقیه لباس سربازی ها قشنگ تره)

2 دست لباس (شلوار و پیراهن)
1 اور کت
1 جفت پوتین
2 عدد کلاه
1 عدد پلیور
1 دست لباس زیر
1 دست لباس گرم زیر (بلور و شلوار)
1 جفت جوراب
1 جفت ساق پا

جنس لباس ها که خوب مشخصه خوب نیست مثل جاهای دیگه
پوتین که واقعا مزخرفه من انداختمش دور 1 جفت پوتین مارک بهمن خریدم 23000 تومان که واقعا عالیه توصیه می کنم حتما بگیری البته شاید تو گمرک ارزون تر باشه چون من از کرج خریدم (البته پوتین تو آموزشی می گن خراب میشه ولی ارزش داره این پولو بدی عوضش پاهات سالم بمونن)

لباس ها هم همشون سایز های درهم برهم دادن که لباس ها رو هم تو این مغازه های نظامی فروشی بردم تعویض کردم (برای 1 دست تعویضش 4500 تومان شد)
خز داخل اورکت هم برای من خراب بود (نصفش سایز 1 بود نصفش سایز 2 که اشتباهی به هم دوخته بودن) که اونم تعویض کردم

The_Game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لباس فرم و پوتین هم دادن
لباس فرم نیرو هوایی آبی رنگه (از بقیه لباس سربازی ها قشنگ تره)

2 دست لباس (شلوار و پیراهن)
1 اور کت
1 جفت پوتین
2 عدد کلاه
1 عدد پلیور
1 دست لباس زیر
1 دست لباس گرم زیر (بلور و شلوار)
1 جفت جوراب
1 جفت ساق پا

جنس لباس ها که خوب مشخصه خوب نیست مثل جاهای دیگه
پوتین که واقعا مزخرفه من انداختمش دور 1 جفت پوتین مارک بهمن خریدم 23000 تومان که واقعا عالیه توصیه می کنم حتما بگیری البته شاید تو گمرک ارزون تر باشه چون من از کرج خریدم (البته پوتین تو آموزشی می گن خراب میشه ولی ارزش داره این پولو بدی عوضش پاهات سالم بمونن)

لباس ها هم همشون سایز های درهم برهم دادن که لباس ها رو هم تو این مغازه های نظامی فروشی بردم تعویض کردم (برای 1 دست تعویضش 4500 تومان شد)
خز داخل اورکت هم برای من خراب بود (نصفش سایز 1 بود نصفش سایز 2 که اشتباهی به هم دوخته بودن) که اونم تعویض کردم

خوبه باز بهت اینارو دادن منم نیرو هوایی افتادم ولی دزفول :wacko: جاش باحاله مثل جنگله . . .
به من
فقط یک پوتین دادن یک کمربند و شلوار با پیراهن اور کتم ندادن شاید بعد بدن . . . کفشاشم که واقعا مزخرفه ولی با چکشو واکس اینجور حرفا یکم نرمش کردم بد نشده ، راستی اونجا پر از دزده تا ببینن کفتات خوبه ممکنه بزنن تو سرش دزد زیاد هست ... حواست به کفشات باشه شبا :p

night_moon

Registered User
لایک‌ها
18
آقا بدبخت شدم:(
همین 2 دقیقه پیش برگ سفیدم اومد, منم به سرعت برق و باد اومدم نت ببینم چه خبره!!! :(

خیلی خوش نقشی مرزن اباد چالوسی اونجا هتله

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوبه باز بهت اینارو دادن منم نیرو هوایی افتادم ولی دزفول :wacko: جاش باحاله مثل جنگله . . .
به من
فقط یک پوتین دادن یک کمربند و شلوار با پیراهن اور کتم ندادن شاید بعد بدن . . . کفشاشم که واقعا مزخرفه ولی با چکشو واکس اینجور حرفا یکم نرمش کردم بد نشده ، راستی اونجا پر از دزده تا ببینن کفتات خوبه ممکنه بزنن تو سرش دزد زیاد هست ... حواست به کفشات باشه شبا :p

_غصه نخور باور کن بیشتر چیزایی که دادن قابل استفاده نیست

_پلیورش که اینقدر حلقه آستینش تنگه وقتی می پوشی درزش زیر بغلو پاره می کنه
_خز اور کت هم که خراب بود کلی پیاده شدم تا تعویضش کردم

تازه از ما 8000 تومان هم بایت اینا گرفتن

_پس مجبورم شبا با پوتین بخوابم

babak00063

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا حالا مطمعن هستین که کد 12 مرزن آباد چالوس هست؟
آخه یه جای دیگه هم دیده بودم نوشته بود ارتش بیرجند!!!!!
یعنی این کدها عوض نمیشن؟
حالا من روز اعزام باید کچل کنم یا نه؟
وسایل و ساک و این چیزا رو باید با خودم ببرم؟ یا میگن برین خونه و فلان روز برین خودتون رو معرفی کنید؟:blush:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
خیلی خوش نقشی مرزن اباد چالوسی اونجا هتله

من هیچ اطلاعاتی از خدمت ندارم ولی نمیدونم چرا حسه خوبی نسبت به مرزن آباد دارم آب و هواش که خوبه !!
فاصله تا تهران کمه ! حال از سخت گرفتنش یا نگرفتنش خبر ندارم که اونم بچه ها میگن راحته...
پس نگران نباش ....برو خدا پشت و پناهت...
hiker.gif

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
آقا حالا مطمعن هستین که کد 12 مرزن آباد چالوس هست؟
آخه یه جای دیگه هم دیده بودم نوشته بود ارتش بیرجند!!!!!
یعنی این کدها عوض نمیشن؟
حالا من روز اعزام باید کچل کنم یا نه؟
وسایل و ساک و این چیزا رو باید با خودم ببرم؟ یا میگن برین خونه و فلان روز برین خودتون رو معرفی کنید؟

بله مرزن آباد هستش
2-3 سالی هست که همین کدهای فعلی استفاده میشه
احتیاجی نیست کچل کنید
وسایل هم نمیخواد برید.میگین برین و فلان روز یا ساعت فلان جا باشید

mrniceguy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها

من بار اوله میام تو این سایت. سعی کردم پست های قبلی رو بخونم که اطلاعات به دست بیارم. خیلی کمک کرد ولی اگه میشه به این سوالای منم جواب بدید!

من اول اسفنداعزام هستم. کد 226 خوردم که نیروی مازاد هستش. فوق لیسانس هستم ساکن تهران.

میخواستم بدونم این نیروی مازاد چجوریه؟ به احتمال زیاد شهرستان میوفتم؟ :( :( تهران امیدی هست؟ و اینکه احتمال داره بگن برید 2 ماه دیگه بیاید؟!

ممنون میشم اگر جواب بدید :blush:​

بالا