• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
اصلاح می شود

نصف جهان دیارمه .... باندبازی افتخارمه :happy:

آره دیگه ... وقتی کم می آرید هم چیزا رو هم باید بگید وگرنه من جوابتون رو داده بودم
47b20s0.gif

8701205026.jpg

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آره دیگه ... وقتی کم می آرید هم چیزا رو هم باید بگید وگرنه من جوابتون رو داده بودم
47b20s0.gif

8701205026.jpg

چه چشمهای درشتی داره این پرسپولیسیه !! جون میده جمعه با نارنجک چشم اینو هم بترکونیم ( جمعی از هواداران فرهیخته باشگاه فرهنگی آموزشی باکلاسی باندبازی سپاهان )

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
چه چشمهای درشتی داره این پرسپولیسیه !! جون میده جمعه با نارنجک چشم اینو هم بترکونیم ( جمعی از هواداران فرهیخته باشگاه فرهنگی آموزشی باکلاسی باندبازی سپاهان )

ببین ... اولا یه جوری حرف می زنی که انگار بهترین و با فرهنگ ترین تماشاگرای دنیا هستین ( هنوز خسارت های بعد از بازی های دربی یادم نمیره ... بعد بازی فقط چند میلیونی یا میلیارد به اتوبوس های شرکت واحد خسارت می زدین ... صندلی های ورزشگاهم که دیگه هیچی)

دوما اینقدر میگی نارنجک نارنجک بهتره بری اول اطلاعات کسب کنی بعد بیای در این مورد اینجا پست بزنی ... اون فقط یه اتفاق بود و هیچ عمدی درش نبود
تقصیر نیرو انتظامی و مسئولین برگزاری مسابقه بود که با اینکه می دونن بین این دو تیم کل کل های زیادی هست و طرفداری دو تیم اصلا با هم خوب نیستن اومدن و بین تماشاگرهای این دو تیم نیم متر جا گذاشتن ... تو این بازی که جنبه حیثیتی هم داره

ولی من میدونم شما ها هی دارید اینا رو میگید ... چون دلتون از جای دیگه ای پره :lol:

shadmehr_m_n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سپاهان و پرسپولیس هر دو سوراخ و درپیتن...و ما برای اینکه هر چه بهتر به نفعمون بشه آرزوی تساوی این بازی رو داریم.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
در کل فکر کنم بازی قشنگی میشه .... من با اینکه استقلالیم همه ی بازیهای پرسپولیس و اونائی رو که شبکه ی اصفهان میذاره نگاه میکنم ....

بازی قشنگی میشه ... جنگ بر سر کسب سهمیه ی سوم لیگ قهرمانان آسیا ..... البته زیاد نگران مقام سومی نباشید .... در کل این اطمینانو بتون میدیم که اگه چهارم هم بشید (چه پرسپولیس و چه سپاهان) جام حذفی کل تیما رو بترکونیم و کاری کنیم شما هم بیاد تو جمع بزرگترا :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سپاهان و پرسپولیس هر دو سوراخ و درپیتن...و ما برای اینکه هر چه بهتر به نفعمون بشه آرزوی تساوی این بازی رو داریم.

فکر نمیکنم اصلا نتیجه ی این بازی هر چی باشه برای ما فرقی بکنه .... ما که کار خودمون رو میکنیم ....

متنتها به شخصه به خاطر اینکه استقلالیم و اصفهانی هم هستم دوست دارم سپاهان پرسپولیس رو با نتیجه ی خوبی شکست بده .... :p

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دوما اینقدر میگی نارنجک نارنجک بهتره بری اول اطلاعات کسب کنی بعد بیای در این مورد اینجا پست بزنی ... اون فقط یه اتفاق بود و هیچ عمدی درش نبود
تقصیر نیرو انتظامی و مسئولین برگزاری مسابقه بود که با اینکه می دونن بین این دو تیم کل کل های زیادی هست و طرفداری دو تیم اصلا با هم خوب نیستن اومدن و بین تماشاگرهای این دو تیم نیم متر جا گذاشتن ... تو این بازی که جنبه حیثیتی هم داره
ولی من میدونم شما ها هی دارید اینا رو میگید ... چون دلتون از جای دیگه ای پره :lol:

حامد جان من به شما پیشنهاد میدم حتما برو تو زمینه حقوق فعالیت کن ، با این اصولی که ارائه میدی .
کسی که به جایگاه تماشاچیان تیم حریف نارنجک پرتاب میکنه چه قصدی بجز عمد داره !!
البته حق با شماست .. شایدم میخواسته امتحانشون بکنه ببینه سالمه یا نه بعد تو شب چهارشنبه سوری ازش استفاده بکنه !!!!!
البته قسمت دوم فرمایشتون رو قبول دارم بین تماشاگران سپاهان و سایر رقبا باید دیوار چینی چیزی کار بزارن یه وقت اتفاقی و نه از روی عمد بمب اتمی موشک ناپالمی چیزی پرتاب نکنن !!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
حامد جان من به شما پیشنهاد میدم حتما برو تو زمینه حقوق فعالیت کن ، با این اصولی که ارائه میدی .
کسی که به جایگاه تماشاچیان تیم حریف نارنجک پرتاب میکنه چه قصدی بجز عمد داره !!
البته حق با شماست .. شایدم میخواسته امتحانشون بکنه ببینه سالمه یا نه بعد تو شب چهارشنبه سوری ازش استفاده بکنه !!!!!
البته قسمت دوم فرمایشتون رو قبول دارم بین تماشاگران سپاهان و سایر رقبا باید دیوار چینی چیزی کار بزارن یه وقت اتفاقی و نه از روی عمد بمب اتمی موشک ناپالمی چیزی پرتاب نکنن !!

منم قبول دارم کاره درستی نبوده ولی من اینو میگم که این اتفاقو باید گداشت به حساب حساس بودن بازی این دو تیم و این دو رقیب تازه نه به حساب باند باند بازی که جناب CP-YOU میگه
no.gif

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
ببین ... اولا یه جوری حرف می زنی که انگار بهترین و با فرهنگ ترین تماشاگرای دنیا هستین ( هنوز خسارت های بعد از بازی های دربی یادم نمیره ... بعد بازی فقط چند میلیونی یا میلیارد به اتوبوس های شرکت واحد خسارت می زدین ... صندلی های ورزشگاهم که دیگه هیچی)

اگر برای یکی از عزیزانت همچین اتفاقی بیفته اونوقت فرق اتفاق با 20-30 نارنجک از قبل اماده شده شاید برات خیلی قابل فهم تر باشه

همون سرباز هم عزیز یه خانواده بودش

توی کدوم دربی و کدوم ورزشگاه ایران و جهان طرفداران تیمی بسوی طرفداران تیم مقابل نارنجک پرتاب کردن ؟؟

که شما این رو اتفاق در نظر بگیری

یاد سرباز احمدی بخیر امیدوارم هر چی سریعتر سلامتی روحی و جسمی خودش رو پیدا کنه

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
اگر برای یکی از عزیزانت همچین اتفاقی بیفته اونوقت فرق اتفاق با 20-30 نارنجک از قبل اماده شده شاید برات خیلی قابل فهم تر باشه

همون سرباز هم عزیز یه خانواده بودش

توی کدوم دربی و کدوم ورزشگاه ایران و جهان طرفداران تیمی بسوی طرفداران تیم مقابل نارنجک پرتاب کردن ؟؟

که شما این رو اتفاق در نظر بگیری

یاد سرباز احمدی بخیر امیدوارم هر چی سریعتر سلامتی روحی و جسمی خودش رو پیدا کنه

منظور من از اتفاق یعنی اینکه جناب CP-YOU که میگه از رو عمد بوده و باند بازی بوده اینطور نیست ... منم نمی خوام این اتفاق رو تایید کنم و از روش رد بشم .... منظوره من این بود

در ضمن مگه شما ندیدی چند وقت پیش (تو ایتالیا بود فکر می کنم) تو درگیرهای طرفدارای دو تیم یه پلیس کشته شد ... از این اتفاقات تو بازی های حساس می افته

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اینطور که به نظر میاد اوضاع پرسپولیس خیلی هم جالب نیست ...

کریمی و پتروویچ که نیستن .... خلیلی هم که گفته میشد میرسه نرسید ..... فکر کنم یه باخت رو زدید گوشش :happy:

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10

بهتر بود به جاي عبارت داخل پرانتز مي نوشتي (مدير عامل محترم باشگاه سپاهان) :lol:

اي خدا عجب روئي داري شما! والا پارسال اين ما بوديم که دقيقه 97، 97 دقيقه دفاع 11 نفره تونو نابود کرديم و جامو از دستتون گرفتيم! تو دربي هاي اخيرم ما خوشحال تر از آبيا بوديم، چون باختو با تساوي عوض کرديم، پس دلمون از کجا پره؟ اي خدااااا

رفيق تو مثل اينکه هنوز شبکه دو هستيا... فکر کنم چند وقت قبل قرار شد درست کل کل کنيم.

منظور من از اتفاق یعنی اینکه جناب CP-YOU که میگه از رو عمد بوده و باند بازی بوده اینطور نیست ... منم نمی خوام این اتفاق رو تایید کنم و از روش رد بشم .... منظوره من این بود

در ضمن مگه شما ندیدی چند وقت پیش (تو ایتالیا بود فکر می کنم) تو درگیرهای طرفدارای دو تیم یه پلیس کشته شد ... از این اتفاقات تو بازی های حساس می افته

آها اين يني همون حرف اولتون که به عمد نبوده، هان؟

اینطور که به نظر میاد اوضاع پرسپولیس خیلی هم جالب نیست ...

کریمی و پتروویچ که نیستن .... خلیلی هم که گفته میشد میرسه نرسید ..... فکر کنم یه باخت رو زدید گوشش :happy:

آره، اوضاعمون خوب نيست، ولي باخت رو نيستم! مگه الکيه رفيق؟!

راستي حامد جون حسش نبود اون يکي پستتو کوت کنم، شما قرار بود بري و بعد بازي اگر بردين بياي:happy:
بذار اين اطمينانم بهت بدم، اگه (تو خوابتون) 10 هيچم ما رو برديد و هيچکس از پرسپوليسيا نيومد خودم اولين کسي هستم که اينجا پست مي دم، قول مي دم.

ضمناً ازتم ممنونم که بحث اينجا رو از حالت دو قطبي در آوردي :)

در پناه اهورامزدا، بدرود

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
از بالا خبر رسیده

پرسپولیس 2 - تیم ساکت باندباز 1

قرمز خونمه
پرسپولیس جونمه

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
از بالا خبر رسیده

پرسپولیس 2 - تیم ساکت باندباز 1

قرمز خونمه
پرسپولیس جونمه

چه میکنه این سی پی یو ...
اگر شما پسر بودی و میرفتی استادیم فکر کنم لیدر درست و حسابی میشدی ...

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
چه میکنه این سی پی یو ...
اگر شما پسر بودی و میرفتی استادیم فکر کنم لیدر درست و حسابی میشدی ...
عليرضا زياد رو اينکه CP-YOU نميره استاديوم حساب نکن!
اين CP-YOU که من مي بينم راحت مي تونه همه رو بپيچونه و بره استاديوم!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
من که رفتم برم فولاد شهر بازی رو ببینم ... دعا کنید بتونم برم تو ورزشگاه چون خیلی شلوغ میشه

جواب هیچ کدومتون رو هم نمی دم ... بعد بازی میام حالیتون می کنم :happy:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
عليرضا زياد رو اينکه CP-YOU نميره استاديوم حساب نکن!
اين CP-YOU که من مي بينم راحت مي تونه همه رو بپيچونه و بره استاديوم!

آره فکر کنم این راحت چند باری رفته استادیم !!! یک چیزم سفید مینویسم ... :lol:
راستی خدا به شوهرش رحم کنه فکر کنم اگر پرسپولیسی نباشه 2 روزه موهاش میریزه !!!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من که رفتم برم فولاد شهر بازی رو ببینم ... دعا کنید بتونم برم تو ورزشگاه چون خیلی شلوغ میشه

جواب هیچ کدومتون رو هم نمی دم ... بعد بازی میام حالیتون می کنم :happy:

برو به سلامت ولی مواظب خودت باش این اصفهانی ها که من تو تلویزیون دیدم ( دور از جونه شما ) به خوشونم رحم نمیکنن !مثل انکه میگن این بار کل محمات **** رو بریزن سر بروبچز پرسپولیس ....

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
نـــــــــــــــــــــــــه ... رفتم ورزشگاه پر بود ... برگشتم
154fs232528.gif

من ساعت 1 اونجا بودم ... یعنی 2 ساعت قبل بازی !!! ولی می گفتن ورزشگاه ساعت 11:30 پر شده !!!

همه هم سپاهانی بودن ...

اینم فیلمش ... از کسایی که پشت در موندن ... ببینین تا باورتون بشه (خودم گرفتم)
http://www.4shared.com/file/89770252/285f71bc/19022007.html

28iyiyx.gif

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
نیمه اول که تو قوطی بودید

انشاالله ما میبریم
21b7wpk.gif

28iyiyx.gif

وضعیت