Hamed731
مدیر بازنشسته
اصلاح می شود
نصف جهان دیارمه .... باندبازی افتخارمه :happy:
آره دیگه ... وقتی کم می آرید هم چیزا رو هم باید بگید وگرنه من جوابتون رو داده بودم

اصلاح می شود
نصف جهان دیارمه .... باندبازی افتخارمه :happy:
آره دیگه ... وقتی کم می آرید هم چیزا رو هم باید بگید وگرنه من جوابتون رو داده بودم![]()
![]()
چه چشمهای درشتی داره این پرسپولیسیه !! جون میده جمعه با نارنجک چشم اینو هم بترکونیم ( جمعی از هواداران فرهیخته باشگاه فرهنگی آموزشی باکلاسی باندبازی سپاهان )
سپاهان و پرسپولیس هر دو سوراخ و درپیتن...و ما برای اینکه هر چه بهتر به نفعمون بشه آرزوی تساوی این بازی رو داریم.
دوما اینقدر میگی نارنجک نارنجک بهتره بری اول اطلاعات کسب کنی بعد بیای در این مورد اینجا پست بزنی ... اون فقط یه اتفاق بود و هیچ عمدی درش نبود
تقصیر نیرو انتظامی و مسئولین برگزاری مسابقه بود که با اینکه می دونن بین این دو تیم کل کل های زیادی هست و طرفداری دو تیم اصلا با هم خوب نیستن اومدن و بین تماشاگرهای این دو تیم نیم متر جا گذاشتن ... تو این بازی که جنبه حیثیتی هم داره
ولی من میدونم شما ها هی دارید اینا رو میگید ... چون دلتون از جای دیگه ای پره :lol:
حامد جان من به شما پیشنهاد میدم حتما برو تو زمینه حقوق فعالیت کن ، با این اصولی که ارائه میدی .
کسی که به جایگاه تماشاچیان تیم حریف نارنجک پرتاب میکنه چه قصدی بجز عمد داره !!
البته حق با شماست .. شایدم میخواسته امتحانشون بکنه ببینه سالمه یا نه بعد تو شب چهارشنبه سوری ازش استفاده بکنه !!!!!
البته قسمت دوم فرمایشتون رو قبول دارم بین تماشاگران سپاهان و سایر رقبا باید دیوار چینی چیزی کار بزارن یه وقت اتفاقی و نه از روی عمد بمب اتمی موشک ناپالمی چیزی پرتاب نکنن !!
ببین ... اولا یه جوری حرف می زنی که انگار بهترین و با فرهنگ ترین تماشاگرای دنیا هستین ( هنوز خسارت های بعد از بازی های دربی یادم نمیره ... بعد بازی فقط چند میلیونی یا میلیارد به اتوبوس های شرکت واحد خسارت می زدین ... صندلی های ورزشگاهم که دیگه هیچی)
دوما اینقدر میگی نارنجک نارنجک بهتره بری اول اطلاعات کسب کنی بعد بیای در این مورد اینجا پست بزنی ... اون فقط یه اتفاق بود و هیچ عمدی درش نبود
تقصیر نیرو انتظامی و مسئولین برگزاری مسابقه بود که با اینکه می دونن بین این دو تیم کل کل های زیادی هست و طرفداری دو تیم اصلا با هم خوب نیستن اومدن و بین تماشاگرهای این دو تیم نیم متر جا گذاشتن ... تو این بازی که جنبه حیثیتی هم داره
اگر برای یکی از عزیزانت همچین اتفاقی بیفته اونوقت فرق اتفاق با 20-30 نارنجک از قبل اماده شده شاید برات خیلی قابل فهم تر باشه
همون سرباز هم عزیز یه خانواده بودش
توی کدوم دربی و کدوم ورزشگاه ایران و جهان طرفداران تیمی بسوی طرفداران تیم مقابل نارنجک پرتاب کردن ؟؟
که شما این رو اتفاق در نظر بگیری
یاد سرباز احمدی بخیر امیدوارم هر چی سریعتر سلامتی روحی و جسمی خودش رو پیدا کنه
چه چشمهای درشتی داره این پرسپولیسیه !! جون میده جمعه با نارنجک چشم اینو هم بترکونیم ( جمعی از هواداران فرهیخته باشگاه فرهنگی آموزشی باکلاسی باندبازی سپاهان )
ببین ... اولا یه جوری حرف می زنی که انگار بهترین و با فرهنگ ترین تماشاگرای دنیا هستین ( هنوز خسارت های بعد از بازی های دربی یادم نمیره ... بعد بازی فقط چند میلیونی یا میلیارد به اتوبوس های شرکت واحد خسارت می زدین ... صندلی های ورزشگاهم که دیگه هیچی)
ولی من میدونم شما ها هی دارید اینا رو میگید ... چون دلتون از جای دیگه ای پره :lol:
سپاهان و پرسپولیس هر دو سوراخ و درپیتن...و ما برای اینکه هر چه بهتر به نفعمون بشه آرزوی تساوی این بازی رو داریم.
منظور من از اتفاق یعنی اینکه جناب CP-YOU که میگه از رو عمد بوده و باند بازی بوده اینطور نیست ... منم نمی خوام این اتفاق رو تایید کنم و از روش رد بشم .... منظوره من این بود
در ضمن مگه شما ندیدی چند وقت پیش (تو ایتالیا بود فکر می کنم) تو درگیرهای طرفدارای دو تیم یه پلیس کشته شد ... از این اتفاقات تو بازی های حساس می افته
اینطور که به نظر میاد اوضاع پرسپولیس خیلی هم جالب نیست ...
کریمی و پتروویچ که نیستن .... خلیلی هم که گفته میشد میرسه نرسید ..... فکر کنم یه باخت رو زدید گوشش :happy:
از بالا خبر رسیده
پرسپولیس 2 - تیم ساکت باندباز 1
قرمز خونمه
پرسپولیس جونمه
عليرضا زياد رو اينکه CP-YOU نميره استاديوم حساب نکن!چه میکنه این سی پی یو ...
اگر شما پسر بودی و میرفتی استادیم فکر کنم لیدر درست و حسابی میشدی ...
عليرضا زياد رو اينکه CP-YOU نميره استاديوم حساب نکن!
اين CP-YOU که من مي بينم راحت مي تونه همه رو بپيچونه و بره استاديوم!
من که رفتم برم فولاد شهر بازی رو ببینم ... دعا کنید بتونم برم تو ورزشگاه چون خیلی شلوغ میشه
جواب هیچ کدومتون رو هم نمی دم ... بعد بازی میام حالیتون می کنم :happy: