• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران افشین قطبی

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
همین جوری بگم ... پدر مادر افشین قطبی جهرمی بودن . تا 13 سالگی تو جهرم زندگی میکرده . باور نمیکنین ؟ میخواین بریده روزنامه اش رو بزارم ببینین‌؟‌1!!! :f34r:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مديربرنامه‌هاي سرمربي سابق تيم فوتبال پريسپوليس از احتمال پيوستن افشبن قطبي به كادر فني جديد تيم فوتبال چلسي انگليس خبر داد.

بعداز برکناری فیلیپ اسکولاری از سرمربی گری تیم چلسی، گاس هیدینگ هلندی هدایت این تیم را بر عهده گرفت . بنا به ادعاي مديربرنامه هاي سابق سرمربي قرمزپوشان تهراني ، گاس هيدينگ در اولین اقدام ، مربيان مورد نظر براي حضور در تركيب كادر فني جديد اين تيم را آغاز كرد كه در اين ميان از افشين قطبي نيز به عنوان يكي از آناليزور هاي معتبر فوتبال نيز براي همكاري با چلسي دعوت كرده است.

ظاهراً طرفین مذاکرات اولیه را انجام داده اند و قرار است طی هفته آینده پاسخ نهایی را اعلام کنند.

مهدی حاجی باقر مدیر برنامه های افشین قطبی به ایپنا گفت: با توجه به این که گاس هیدینگ درتیم ملی کره جنوبی با قطبی قطبی همکاری داشته و نسبت به این مربی شناخت بالایی دارد، با وی مذاکراتی را به صورت رسمی آغاز کرده است و طرفین شرط و شروطی گذاشته اند اما هنوز به توافق نهایی دست پیدا نکرده اند.

شنیده ها حاکی از آن است که تا پايان هفته باشگاه چلسی و افشین قطبی پاسخ نهایی را اعلام خواهند کرد و تا این لحطه هنوز چیزی قطعی نشده است.

http://www.tabnak.ir/pages/?cid=37184
مطلب مهم این بود که تاپیک اومد بالا!
این آقای اورجینال با پست پربارش! مطلب رو به قهقرا فرستاد که من دوباره آوردمش!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
خدا کنه افشین قطبی با چلسی قرارداد ببنده ....
راستی برای آنالیزور و یا کمک مربی که شرط و شروط خاصی نمیخواد ؟؟ بحث مالی فکر کم بیشتر مطرح باشه تا مسایل دیگر

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مطلب مهم این بود که تاپیک اومد بالا!
این آقای اورجینال با پست پربارش! مطلب رو به قهقرا فرستاد که من دوباره آوردمش!
جگوار جان عکس الگوی من رو گذاشتی آواتار....عشق من هست آندری...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
دوشنبه 19/12/1387 مصاحبه (فکر می کنم افشاگرانه و جنجالی)افشین قطبی از شبکه bbc پخش می شه
اگر اشتباه نکنم ساعت 6:30
فکر می کنم حرف های جنجالی توش زده شده چون تلیغش رو دیدم دارم می گم:blush:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تکرار نداره ؟ اخه اون ساعت بدشانسی من کلاس زبان هستم.

بهروز جان اگه ممکنه ضبطش کن.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
دوشنبه 19/12/1387 مصاحبه (فکر می کنم افشاگرانه و جنجالی)افشین قطبی از شبکه bbc پخش می شه

اه ... حیف شد ...
من تا 7:30 دانشگاهم ...
راستی به وقت تهران ؟ :( نکنه همون مصاحبه با فرنگیس هست ؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

اگر یادم نزه ( یادم بندازی ) ظبط می کنم . اما خوب اگر همین فرنگیس باشه که من الان دارم گوش میدم .

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
امیدوارم افشاگری کنه که
چجوری شد دیکارمو رو بعنوان بازیکن واسکودوگاما با 19 گل زده در لیگ برتر برزیل به پرسپولیس اورد ؟

( می تونی بگی اینو که مارکو اورد . اما مارکو رو کی اورد ؟! این آقایی که تاحالا 100 بار از کارشکنی این و اون گفته ، انقدر شرافت اخلاقی داشته که یکبار بگه مارکو به من دروغ گفت ؟! البته بنظر من شرافت اخلاقی رو داشته که سکوت کرده چون اصلا دروغی درکار نبوده و خودش می دونست جریان چیه . تازه 1% هم بپذیریم نمی دونست باید گفت این آدم چقدر از دنیای حرفه ای دوره که برای انتقال بازیکن به تیمش به حرفهای رفیق و کلا رفیق بازی استناد کرده ! و البته بعدها با رفتنش ثابت کرد کلا ربطی به دنیای حرفه ای نداره و شعار حرفه ای و بین المللی بودنش فقط شعاره )

همچنین چرا بازیکنایی مثل بهادر عبدی که 100 سال دیگه هم نمی تونن توی یک تیم درجه دو حتی بازیکن باشند ، همچنین نوروزی رو سوگولی قرار داد ؟
لیست پرسپولیس رو پر کرد
طوری که حالا برای اضافه کردن یه بازیکن باید 400 بار منت سردار عزیزمحمدی رو بکشیم

در باب مسافرتهای گاه و بیگاهش هم افشاگری کنه بد نیست ... همچنین در باب رفتار فراغیرحرفه ایش در رها کردن تیم

یه کمی هم افشاگری در مورد تاخیرش در بازگرداندن پولی که اضافه گرفته بودهم بکنه جالب میشه

امیدوارم افشاکنه که چرا مارکو اومد و چرا هر روز یک بامبولی در اورد و رفت ؟!
و میدونیم که قضیه پرداخت دستمزدشم که بهانه ای بیش نبود . مارکو و امثالهم اگر مربی بودن می رفتن زئال بعدشم بابت دستمزد چونه می زدن . رئال هم نه همین کشورهای خلیج فارس هم امثال مارکو و دارو دسته رو قبول ندارن . وقتی مارکو هستی بایدهم بیای یه جاهایی مثل ایران ووقتی اومدی دیگه نباید انتظار داشته باشی همه چیز سر جاش باشه .

اصلا منکر باندبازی و چوب لای چرخ گذاشتن در فوتبال ایران نیستم
اصلا منکر این نیستم که خیلی ها از قطبی خوششون نمی اومد از جمله همون جریانی که دایی رو مربی تیم ملی کرد و ازش حمایت هم می کنه و اصلا هم جریان ضعیفی نیست

اما این آقا هم اون آدم سالمی که بعضی ها دوست دارند باشه نیست
ما عادت داریم کسی رو که دوست داریم بکنیم خدا و بعدشم عیب های پنهان و آشکارش رو توجیه کنیم

( فدای همه بد و بیراهاتونم می شم ولی این نظر من بود . هرکس به پرسپولیس ضربه بزنه توی لیست خوبهای من نیست . می خواد علی پروین باشه با کلی حق آب و گل . می خواد این آقا باشه )

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اگر یادم نزه ( یادم بندازی ) ظبط می کنم . اما خوب اگر همین فرنگیس باشه که من الان دارم گوش میدم .

ممنون بهروز جان ... حرف جنجالی فکر نکنم بزنه فوقش مثل همین فرنگیس هست ...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
CP-YOU جان ول کن ...
به خدا حیف هست خون خودت رو کثیف می کنی ... بابا بعد 8 سال قهرمانی آورد واستون ! دل 20-30 ملیون نفر رو شاد کرد بس نبود ؟
چی بگم هر چی بگم 10 تا چیز جدید میگی...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
CP-YOU جان ول کن ...
به خدا حیف هست خون خودت رو کثیف می کنی ... بابا بعد 8 سال قهرمانی آورد واستون ! دل 20-30 ملیون نفر رو شاد کرد بس نبود ؟
چی بگم هر چی بگم 10 تا چیز جدید میگی...

اگر قهرمانی شکولاتی در جیب پاپانوئل بود
امسال هم اینکار رو تکرار می کرد یا لااقل به سمتش حرکت می کرد
اینحرفا چیه
قهرمانی هزارتا عامل می خواد که باید باهم جمع بشن یکیش مربیه اونم تیم مربیان تیم
همچین می گید اومد و قهرمانی اورد انگار توی جیبش بلیط قهرمانی داشت
اگر این آقا شبیه این قدرت رو هم داشت مطمئن باش تا امروز یک تیم دیگه سراغش رو می گرفت !

و در نهایت بیا فرض کنیم ایشون اومد و قهرمانی اورد
دلیل میشه روی اصول اخلاقی پا بذاره و بازیکن درجه 6 رو بعنوان بازیکن فلان تیم معتبر به تیم قالب کنه ؟
این همون طرز فکریه که می گه
چون خداداد گل زد و ملت رو خوشحال کرد حق داره هرکاری بکنه
و جالبه طرفداران این طرز فکر همونایی هستن که
می گن
یعنی چی که یکی رفته جبهه جنگیده الان همه جا اولویت داره و ... ؟!
اینا همونایی هستند که می گن
علی پروین چه حقی داره درباره امپراطور صحبت کنه ؟!
در حالی که طبق منطقشون اگر قطبی با یک قهرمانی مجوز همه جور کار داره
پروین با اونهمه عنوان و افتخار مجوز کارهای بدتری رو هم باید داشته باشه !

ولی منطق سی پی یو می گه
اوکی جناب قطبی اومدی . تیم قهرمان شد و شما هم بهرحال درصدی در این قهرمانی سهیم بودی . دستتم درد نکنه هرچند سبک بازی تیمت رو هیچوقت نپسندیدم اما مرسی بهرحال ولی اگر قهرمان لیگ قهرمانان اروپا هم بشی اگر گل فینال بازی جام جهانی رو هم بزنی بازهم حق نداری دروغ بگی یا بخوای از چیزی سو استفاده کنی

کلا تعجب نمی کنم از اسطوره سازی و قداست بخشی . این توی فرهنگ ماست
اینجا قطبی قدیسه مخالفاش اخ
اونجا ر ه ب ر قدیسه و مخالفاش اه
قبل شاه قدیس بوده مخالفاش تف
هزار سال دیگه هم ما قدیس داریم و ...
ولی هیچ قدیسی وجود نداره ...

....
من ادامه نمی دم
چون می دونم فقط میان و می گن
اومد و قهرمان کرد ما رو ... هرچی بگی بازهم جوابت همینه
خدا رو شکر امسال نموند و ما قهرمان نشدیم چون بعد از این احتمال هرکس می گفت قطبی در حقیقت آنالیزوره می گرفتن دارش می زدن . بهرحال دو بار تیم رو قهرمان کرده و این یعنی خیلی منزه و پاکه . اون 14 معصومم حتما در لیگهای شبه جزیره برای تیماشون قهرمانی اوردند دیگه ! والا که قدیس نمی شدن . کاپلو هم رئیس معصومین جهانه ! برادر من قهرمان کردن حتی در صورت اینکه 100% کردیتش به یک نفر برسه چه ربطی به اصول اخلاقی داره ؟
ملت احساساتی اصلا یعنی همین
یعنی منطقی ترین مسائل رو هم احساسی حل کن در حالیکه قضیه دیکارمو و متنی که زیرش نوشتم دقیقا مشخص می کنه جریانو )

اوکی اومد و تیم رو یکنفره قهرمان کرد . باشه . ولی سر قضیه دی کارمو هم دروغ بدی به خورد طرفداراش داد . هزار جور توجیه هم بکنی کارش توجیه پذیر نیستموفق باشید

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
پرشین ؟
مطمئنی ؟

اره چند روزه تبلیغ می کنه

تکرار که حتما داره اگر فهمیدم خبرت می کنم
اه ... حیف شد ...
من تا 7:30 دانشگاهم ...
راستی به وقت تهران ؟ :( نکنه همون مصاحبه با فرنگیس هست ؟

اره به وقت تهران

ـــــــــــــ
یه تیکه از تبلیغش رو که دیدم می گفت بعد از بازی استقلال پرسپولیس زدن لپ تاپمو شکستن بابام هم اومده بود ایران همون موقع بهم گفت افشین بیا برگرد امریکا ایران جای موندن نیست!!!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
یه تیکه از تبلیغش رو که دیدم می گفت بعد از بازی استقلال پرسپولیس زدن لپ تاپمو شکستن بابام هم اومده بود ایران همون موقع بهم گفت افشین بیا برگرد امریکا ایران جای موندن نیست!!!

WOWOWOWOW !!!
بهروز جان ضبط کن یک بازار سیاه ردیف کنیم ...

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

کدوم bbc ؟؟ bbc persian ?!

قطبی چند وقت پیش با شبکه bbc مصاحبه داشته اینکه شما میگید زنده هست یا همون قبلی هستش ؟؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
کدوم bbc ؟؟ bbc persian ?!

قطبی چند وقت پیش با شبکه bbc مصاحبه داشته اینکه شما میگید زنده هست یا همون قبلی هستش ؟؟

سلام مجسن جان ! کم پیدایی !!؟
همه چیز تقصر این جری هست ... اگر تکراری باشه یا بیخودی باشه از این به بعد زنگ خونشون رو میزنیم در میریم ...

بالا