orginalfilm
کاربر قدیمی پرشین تولز
همین جوری بگم ... پدر مادر افشین قطبی جهرمی بودن . تا 13 سالگی تو جهرم زندگی میکرده . باور نمیکنین ؟ میخواین بریده روزنامه اش رو بزارم ببینین؟1!!! :f34r:
مطلب مهم این بود که تاپیک اومد بالا!مديربرنامههاي سرمربي سابق تيم فوتبال پريسپوليس از احتمال پيوستن افشبن قطبي به كادر فني جديد تيم فوتبال چلسي انگليس خبر داد.
بعداز برکناری فیلیپ اسکولاری از سرمربی گری تیم چلسی، گاس هیدینگ هلندی هدایت این تیم را بر عهده گرفت . بنا به ادعاي مديربرنامه هاي سابق سرمربي قرمزپوشان تهراني ، گاس هيدينگ در اولین اقدام ، مربيان مورد نظر براي حضور در تركيب كادر فني جديد اين تيم را آغاز كرد كه در اين ميان از افشين قطبي نيز به عنوان يكي از آناليزور هاي معتبر فوتبال نيز براي همكاري با چلسي دعوت كرده است.
ظاهراً طرفین مذاکرات اولیه را انجام داده اند و قرار است طی هفته آینده پاسخ نهایی را اعلام کنند.
مهدی حاجی باقر مدیر برنامه های افشین قطبی به ایپنا گفت: با توجه به این که گاس هیدینگ درتیم ملی کره جنوبی با قطبی قطبی همکاری داشته و نسبت به این مربی شناخت بالایی دارد، با وی مذاکراتی را به صورت رسمی آغاز کرده است و طرفین شرط و شروطی گذاشته اند اما هنوز به توافق نهایی دست پیدا نکرده اند.
شنیده ها حاکی از آن است که تا پايان هفته باشگاه چلسی و افشین قطبی پاسخ نهایی را اعلام خواهند کرد و تا این لحطه هنوز چیزی قطعی نشده است.
http://www.tabnak.ir/pages/?cid=37184
جگوار جان عکس الگوی من رو گذاشتی آواتار....عشق من هست آندری...مطلب مهم این بود که تاپیک اومد بالا!
این آقای اورجینال با پست پربارش! مطلب رو به قهقرا فرستاد که من دوباره آوردمش!
دوشنبه 19/12/1387 مصاحبه (فکر می کنم افشاگرانه و جنجالی)افشین قطبی از شبکه bbc پخش می شه
اگر اشتباه نکنم ساعت 6:30
فکر می کنم حرف های جنجالی توش زده شده چون تلیغش رو دیدم دارم می گم:blush:
تکرار نداره ؟ اخه اون ساعت بدشانسی من کلاس زبان هستم.
بهروز جان اگه ممکنه ضبطش کن.
اگر یادم نزه ( یادم بندازی ) ظبط می کنم . اما خوب اگر همین فرنگیس باشه که من الان دارم گوش میدم .
CP-YOU جان ول کن ...
به خدا حیف هست خون خودت رو کثیف می کنی ... بابا بعد 8 سال قهرمانی آورد واستون ! دل 20-30 ملیون نفر رو شاد کرد بس نبود ؟
چی بگم هر چی بگم 10 تا چیز جدید میگی...
پرشین ؟
مطمئنی ؟
تکرار نداره ؟ اخه اون ساعت بدشانسی من کلاس زبان هستم.
بهروز جان اگه ممکنه ضبطش کن.
اه ... حیف شد ...
من تا 7:30 دانشگاهم ...
راستی به وقت تهران ؟نکنه همون مصاحبه با فرنگیس هست ؟
یه تیکه از تبلیغش رو که دیدم می گفت بعد از بازی استقلال پرسپولیس زدن لپ تاپمو شکستن بابام هم اومده بود ایران همون موقع بهم گفت افشین بیا برگرد امریکا ایران جای موندن نیست!!!
WOWOWOWOW !!!
بهروز جان ضبط کن یک بازار سیاه ردیف کنیم ...
دوشنبه 19/12/1387 مصاحبه (فکر می کنم افشاگرانه و جنجالی)افشین قطبی از شبکه bbc پخش می شه
اگر اشتباه نکنم ساعت 6:30
فکر می کنم حرف های جنجالی توش زده شده چون تلیغش رو دیدم دارم می گم:blush:
کدوم bbc ؟؟ bbc persian ?!
قطبی چند وقت پیش با شبکه bbc مصاحبه داشته اینکه شما میگید زنده هست یا همون قبلی هستش ؟؟