سلام
دوستان من خیلی استرس دارم واسه رفتن چند تا سوال داشتم:
1. روز اول کچل گفتین نکنیم و ساک هم نبریم! امکانش هست همون لحظه اعزام کنن و ما هیچی همراه نداشته باشیم؟
2. کد 6 افتادم اراک. کسی خبر نداره اون پادگان اراک چجور جایی هست؟
3. ساک ای که میخوایم توش وسایل بذاریم چقدر باشه؟!
4. اونجا ساک رو چیکار میکنن؟
5. یکی میشه توضیح بده از روز اعزام تا ورود به پادگان و جا گیری سربازها چه اتفاقی می افته یه کوچولو مفصل باشه که میخوام برم جا نخورم!
6. توی آموزشی اجازه میدن که مثلا بیرون از پادگان بریم؟
7. یکی از دوستان میگفت حتی زیرشلواری هم ببرم! میخواستم بدونم یعنی انقدر قراره راحت باشه که زیرشلواری هم ببرم و شبا عوض کنم؟
8. اعزام من 18 فروردین 88 هست! هوا اراک چطوره؟ و اینکه میشه لطف کنین تک تک پاسخ بدین و سریعتر؟
وحید
1.بهتر بزنی مو ها رو - حساب کتاب دسته یک نفر نیست که... یک دفعه با یه ماشین می خوان سر 200 نفر رو بزنند...
2.خوب افتادی نیروی انتظامی - آموزشی اراک
3.به نظرم نبری بهتر هست..!!! چی می خوای اصلا ببری..( چون روز اول پذیرش می کنند و استحقاق رو میدن بهت) بار سنگینی میشه...حالا با خودت
4.هیچی چند بار توش رو شخم می زنند که چیزی داخلش نباشه..قفل داری قفل می زنند یا تو انبار یا دسته خودتون تو آسایشگاه
5.خوب روز اول که میرید...جلوی در پادگان دژبان ها هستند که یه کم می ترسونند...نمی دنم اونجا لاتی اینجا شوکولاتی و از این حرف ها...هر چی داری...مثل تیغ و قرص همه رو میگیرند...حتی سیگار...بعد میرید برای پذیرش و گروهان بندی شدن...فرم بیمه پر می کنی و همین چیزها...شماره کارت ملی رو حتما داشته باش...
6.بله ساعتی و البته آخر هفته فقط...
7.نه اونجا بهتون همه چی میدن...نه بابا...با همون لباس های آموزشی می خوابی ورزش می کنی و...
8.هوا شناسی...کمک