• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

uosof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دوستان این جور که من از این تاپیک فیض بردم یعنی خوب به نحوی شاید بگم راضی باشین.

اما واقعا یه بار از خودتون پرسیدین این خدمت واسه چیه ؟ بنیادشو بردین زیر سوال؟ حالا اگه با کسی مطرح نکردین حداقل با خودتون!

بالاخره دارین یکی از ارزشمندترین چیزهاتون رو میذارین روی اینکار. و اون یعنی زمان !

take it easy

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
سلام
الان یک ماه از خدمتم در یگان میگذره
همش در حال پست دادنیم
اونقدر ها هم که میگند پست بد نیست خیلی هم حال میده
تو 48 ساعت 8 ساعت پست میدی بقیش رو بیکاری این سخته؟
پس از پست نترسید
یک روز کامل بیکاری فرداش 2 ساعت پست میدی 4 ساعت استراحت میکنی که در روز میشه 4 بار پست دادن دو بار تو

روز دو بار تو شب
کجا خدمت میکنی ؟! ما که اول های یگانمون دهنمون سرویس بود . 36 ساعت پادگان بودیم 12 ساعت خونه که از 12 ساعت 8 ساعت خواب و 4 ساعت جنازه توی خونه . اون 36 ساعت هم 8 ساعتش پست بودیم باقیش هم بیگاری و نظافت . در هر صورت اصلا خوش نمیگذشت !!

سوالی که الان دارم اینه:
میخوام MP3 Player وارد پادگان کنم بهترین روش چیه؟
کجا جاسازی کنم؟
اگه ازم گرفتند چی مشه؟ تازه باز دو حالت داره
اگه دم دژبانی گرفتند چی میشه؟ اگه بردم تو بعد گرفتند چی میشه؟
ممنون از راهنماییتون
با تشکر

بستگی به فرمانده پادگان داره ولی اگه ارتشی توصیه میکنم این کارو نکنی . چون اگه بگیرن ازت نمیگن پلیر گرفتیم میگن وسیله جاسوسی گرفتیم . بعد بازرسی بازجوئی میکنه ازت میپرسن واسه کی جاسوسی میکنی . حالا تو قسم بخور که این ریکوردر نداره . در نهایت هم در در بهترین شرایط یکی دو هفته اضافه خدمت میزنن به علاوه 3-4 روز بازداشتگاه در بدترین شرایط هم ممکنه دادگاهیت کنن . توی پادگان ما اگه موبایل یا پلیر میگرفتن 1 ماه اضافه خدمت داشت + 15 روز بازداشتگاه . اگه توی یگان خودت بگیرن معمولا برای خود شیرینی گزارش میکنن بالا و همون اتفاقات بالا میفته برات ممکنه هم گزارش نکنن برات ولی ف محترم پلیر رو بزاره توی جیبش . به احتمال 1% هم فرمانده تحدید به گزارشت کنه و حسابی بترسونتت و چند روز بازداشتت کنه و بعد بهت بده بگه دیگه نیار . در هر صورت به نظرم اگه نیروی زمینی ارتشی نکن . حالا نمیدونم یگان شما چطوریاست ولی من یادمه سربازهای قدیمی تر از خودمون نمیزاشتن ما کلا کشی سرمون کنیم سر پست یا پلیور شخصی بپوشیم یا زیر لباسمون حتی شال گردن بندازیم .(اونم توی زمستون 86 توی سرمای منفی 15 درجه) حالا خودت حساب پلیر بردن رو بکن .

Last edited:

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان سرباز من ! :happy: آقا واسه من نامه اومده که 1 شهریور 1388 بیا به نطام وظیفه برای اعزام.من الان هیچی نمی دونم باید چی کار کنم ! لطفا کمکم کنین.
در ضمن اقا سربازی اونقدر هم فکر نکم سخت باشه ! :f34r: میری اونجا رفیق پیدا میکنی و 2 سال از بهترین زمان عموتون رو هدر می کنی ! :D:D این که چیزه بدی نیس ! :D ( برای ما ایرانی ها ! )

uosof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان سرباز من ! :happy: آقا واسه من نامه اومده که 1 شهریور 1388 بیا به نطام وظیفه برای اعزام.من الان هیچی نمی دونم باید چی کار کنم ! لطفا کمکم کنین.
در ضمن اقا سربازی اونقدر هم فکر نکم سخت باشه ! :f34r: میری اونجا رفیق پیدا میکنی و 2 سال از بهترین زمان عموتون رو هدر می کنی ! :D:D این که چیزه بدی نیس ! :D ( برای ما ایرانی ها ! )

برگه سبزته حتما كه اومده
هيچي اگه ارشد دادي ان شا الله قبول مي شي و مي ري لغو مي كني اگه هم ندادي برو دنبال امريه بگرد
نزديك شهريور يه برگه ديگه مياد دم خونت كه با اون مي ري آموزشي موفق باشي

Last edited:

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
الان یک ماه از خدمتم در یگان میگذره
همش در حال پست دادنیم
اونقدر ها هم که میگند پست بد نیست خیلی هم حال میده
تو 48 ساعت 8 ساعت پست میدی بقیش رو بیکاری این سخته؟
پس از پست نترسید
یک روز کامل بیکاری فرداش 2 ساعت پست میدی 4 ساعت استراحت میکنی که در روز میشه 4 بار پست دادن دو بار تو

روز دو بار تو شب
**جدیدی حالیت نیست!
دلم نمی خواست با توصیف کردن شرایط پست دادن به نکش بندازمت ولی توجیحت می کنم تا دیگه نری جایی بگی خدمت خوبه
1-بعد از مدت کوتاهی که از پست دادنت گذشت 2/3 ماه کلا سیستم بدنت به هم می ریزه ! معلوم نمی کنه کی خوابت میاد و کی سر حالی( البته به ندرت پیش میاد کسی که پست میده سرحال باشه) یه دفعه ممکنه سر پست چنان خوابت بیاد که ....تازه برنامه غذاییت هم به هم می خوره و از این جهت هم سرویس میشی
خلاصه بد خوابی خیلی خیلی اذیتت خواهد کرد
2- به علت سر پا ایستادن های مداوم و زیاد زانوها شروع به درد و آب اوردن می کنه و چنان درد پا پوستت را می کنه که کارت در طول روز میشه فحش دادن به ن.ظ.ا.م . روز بعد از پستت دیگه وقتی میرسی خونه از درد پا حتی نمیتونی سر پا بایستی یا بری چیزی را برداری یا حتی بری دستشویی یا هر چی! طوری که تو خونه همه به چشم معلول ( خوشبینانشا بگم تنبل ) بهت نگاه می کنن

3- چون سر پست کاملا بی کاری بعد از مدتی بی کاری شدیدا بهت فشار میاره و حقیقتا باید بگم اگر مدت زیادی پاسدار بمونی و بیرون نیای (9/10 ماه ) دیوانه خواهی شد ( حد اقل به طور موقت )

uosof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به چه توصيفي!!!!!!
شما در جنگ ويتنام بودي احتمالا

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
به به چه توصيفي!!!!!!
شما در جنگ ويتنام بودي احتمالا

نمیدونم چی هستی ! دیپلم - فوق دیپلم یا ....
ولی به هر حال امیدوارم از پست دادن رو برجک با اسلحه 10 کیلویی و اماده نشستن بعد از پست و بی خوابی کشیدن کل شب بی نصیب نمونی تا بفهمی چی میگم

shahi boobooli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کجا خدمت میکنی ؟! ما که اول های یگانمون دهنمون سرویس بود . 36 ساعت پادگان بودیم 12 ساعت خونه که از 12 ساعت 8 ساعت خواب و 4 ساعت جنازه توی خونه . اون 36 ساعت هم 8 ساعتش پست بودیم باقیش هم بیگاری و نظافت . در هر صورت اصلا خوش نمیگذشت !!

بستگی به فرمانده پادگان داره ولی اگه ارتشی توصیه میکنم این کارو نکنی . چون اگه بگیرن ازت نمیگن پلیر گرفتیم میگن وسیله جاسوسی گرفتیم . بعد بازرسی بازجوئی میکنه ازت میپرسن واسه کی جاسوسی میکنی . حالا تو قسم بخور که این ریکوردر نداره . در نهایت هم در در بهترین شرایط یکی دو هفته اضافه خدمت میزنن به علاوه 3-4 روز بازداشتگاه در بدترین شرایط هم ممکنه دادگاهیت کنن . توی پادگان ما اگه موبایل یا پلیر میگرفتن 1 ماه اضافه خدمت داشت + 15 روز بازداشتگاه . اگه توی یگان خودت بگیرن معمولا برای خود شیرینی گزارش میکنن بالا و همون اتفاقات بالا میفته برات ممکنه هم گزارش نکنن برات ولی ف محترم پلیر رو بزاره توی جیبش . به احتمال 1% هم فرمانده تحدید به گزارشت کنه و حسابی بترسونتت و چند روز بازداشتت کنه و بعد بهت بده بگه دیگه نیار . در هر صورت به نظرم اگه نیروی زمینی ارتشی نکن . حالا نمیدونم یگان شما چطوریاست ولی من یادمه سربازهای قدیمی تر از خودمون نمیزاشتن ما کلا کشی سرمون کنیم سر پست یا پلیور شخصی بپوشیم یا زیر لباسمون حتی شال گردن بندازیم .(اونم توی زمستون 86 توی سرمای منفی 15 درجه) حالا خودت حساب پلیر بردن رو بکن .

سلام
امودم 12 روز تعطیلات
حالتون چطوره؟
من نیروی هوایی **** هستم از هتل یه چیزی به اونور تره خیلی حال میده
دژباناش هم بچه های خوبی هستند
من خودم از یه دژبانها پرسیدم اگه ازم Mp3 بگیرید چی میشه؟ گفت فوقش دو روز میری بازداشت شاید هم ببرنت حفاظت
ولی من یه روش پیدا کردم راحت ببرم تو ولی ممکنه تو خود پادگان لو برم
اونجا هم باید هواسم جمع باشه
من اگه ازم بگیرند تنها چیزی که برام بد میشه اصفهان اومدنم خیلی بد میشه آخه ممکنه برج 1 انتقال پیدا کنم اصفهان ولی اگه ازم بگیرند ممکنه دو ماه با تاخیر بیام
به هر حال ممنون

uosof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیدونم چی هستی ! دیپلم - فوق دیپلم یا ....
ولی به هر حال امیدوارم از پست دادن رو برجک با اسلحه 10 کیلویی و اماده نشستن بعد از پست و بی خوابی کشیدن کل شب بی نصیب نمونی تا بفهمی چی میگم

من ليسانسم
مرد باش پسر پست كه ترس نداره.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام
امودم 12 روز تعطیلات
حالتون چطوره؟
من نیروی هوایی **** هستم از هتل یه چیزی به اونور تره خیلی حال میده
دژباناش هم بچه های خوبی هستند
من خودم از یه دژبانها پرسیدم اگه ازم Mp3 بگیرید چی میشه؟ گفت فوقش دو روز میری بازداشت شاید هم ببرنت حفاظت
ولی من یه روش پیدا کردم راحت ببرم تو ولی ممکنه تو خود پادگان لو برم
اونجا هم باید هواسم جمع باشه
من اگه ازم بگیرند تنها چیزی که برام بد میشه اصفهان اومدنم خیلی بد میشه آخه ممکنه برج 1 انتقال پیدا کنم اصفهان ولی اگه ازم بگیرند ممکنه دو ماه با تاخیر بیام
به هر حال ممنون
باز داشت + اضاف

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
دوستان من خیلی استرس دارم واسه رفتن چند تا سوال داشتم:
1. روز اول کچل گفتین نکنیم و ساک هم نبریم! امکانش هست همون لحظه اعزام کنن و ما هیچی همراه نداشته باشیم؟
2. کد 6 افتادم اراک. کسی خبر نداره اون پادگان اراک چجور جایی هست؟
3. ساک ای که میخوایم توش وسایل بذاریم چقدر باشه؟!
4. اونجا ساک رو چیکار میکنن؟
5. یکی میشه توضیح بده از روز اعزام تا ورود به پادگان و جا گیری سربازها چه اتفاقی می افته یه کوچولو مفصل باشه که میخوام برم جا نخورم!
6. توی آموزشی اجازه میدن که مثلا بیرون از پادگان بریم؟
7. یکی از دوستان میگفت حتی زیرشلواری هم ببرم! میخواستم بدونم یعنی انقدر قراره راحت باشه که زیرشلواری هم ببرم و شبا عوض کنم؟
8. اعزام من 18 فروردین 88 هست! هوا اراک چطوره؟ و اینکه میشه لطف کنین تک تک پاسخ بدین و سریعتر؟

وحید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام
دوستان من خیلی استرس دارم واسه رفتن چند تا سوال داشتم:
1. روز اول کچل گفتین نکنیم و ساک هم نبریم! امکانش هست همون لحظه اعزام کنن و ما هیچی همراه نداشته باشیم؟
2. کد 6 افتادم اراک. کسی خبر نداره اون پادگان اراک چجور جایی هست؟
3. ساک ای که میخوایم توش وسایل بذاریم چقدر باشه؟!
4. اونجا ساک رو چیکار میکنن؟
5. یکی میشه توضیح بده از روز اعزام تا ورود به پادگان و جا گیری سربازها چه اتفاقی می افته یه کوچولو مفصل باشه که میخوام برم جا نخورم!
6. توی آموزشی اجازه میدن که مثلا بیرون از پادگان بریم؟
7. یکی از دوستان میگفت حتی زیرشلواری هم ببرم! میخواستم بدونم یعنی انقدر قراره راحت باشه که زیرشلواری هم ببرم و شبا عوض کنم؟
8. اعزام من 18 فروردین 88 هست! هوا اراک چطوره؟ و اینکه میشه لطف کنین تک تک پاسخ بدین و سریعتر؟

وحید
1.بهتر بزنی مو ها رو - حساب کتاب دسته یک نفر نیست که... یک دفعه با یه ماشین می خوان سر 200 نفر رو بزنند...
2.خوب افتادی نیروی انتظامی - آموزشی اراک
3.به نظرم نبری بهتر هست..!!! چی می خوای اصلا ببری..( چون روز اول پذیرش می کنند و استحقاق رو میدن بهت) بار سنگینی میشه...حالا با خودت
4.هیچی چند بار توش رو شخم می زنند که چیزی داخلش نباشه..قفل داری قفل می زنند یا تو انبار یا دسته خودتون تو آسایشگاه
5.خوب روز اول که میرید...جلوی در پادگان دژبان ها هستند که یه کم می ترسونند...نمی دنم اونجا لاتی اینجا شوکولاتی و از این حرف ها...هر چی داری...مثل تیغ و قرص همه رو میگیرند...حتی سیگار...بعد میرید برای پذیرش و گروهان بندی شدن...فرم بیمه پر می کنی و همین چیزها...شماره کارت ملی رو حتما داشته باش...
6.بله ساعتی و البته آخر هفته فقط...
7.نه اونجا بهتون همه چی میدن...نه بابا...با همون لباس های آموزشی می خوابی ورزش می کنی و...
8.هوا شناسی...کمک

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
این رفیق ما که قصر شیرین هست میگه اونجا خیلی هتله ! اول اینکه 1 ماه کمتر میرن اونا. بعد راحت تلویزیون دارن و شبها تلویزیون میبینن !! میگه یه شبکه ای هست (نمیدونم برای عراق یا کجا) که فیلمهای درست حسابی (حتی No country for old men) با زیرنویس کردی (!) پخش میکنه :دی موبایل هم که انگار مساله ای نیست ! خود دوستم نداره ولی یکی از بچه ها داره و هفته ای 2,3 بار راحت با هم حرف میزنیم :دی

روز اول کچل گفتین نکنیم و ساک هم نبریم! امکانش هست همون لحظه اعزام کنن و ما هیچی همراه نداشته باشیم؟
این کچل کردن رو شنیدم اگه گیر هم ندادن باز کچل کنی بهتره. چون اونجا که مثل خونتون نیست هروقت بخواین برین حموم ! گرد و خاک و اینا هم هست و ...

shahi boobooli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
**جديدي حاليت نيست!
دلم نمي خواست با توصيف کردن شرايط پست دادن به نکش بندازمت ولي توجيحت مي کنم تا ديگه نري جايي بگي خدمت خوبه
1-بعد از مدت کوتاهي که از پست دادنت گذشت 2/3 ماه کلا سيستم بدنت به هم مي ريزه ! معلوم نمي کنه کي خوابت مياد و کي سر حالي( البته به ندرت پيش مياد کسي که پست ميده سرحال باشه) يه دفعه ممکنه سر پست چنان خوابت بياد که ....تازه برنامه غذاييت هم به هم مي خوره و از اين جهت هم سرويس ميشي
خلاصه بد خوابي خيلي خيلي اذيتت خواهد کرد
2- به علت سر پا ايستادن هاي مداوم و زياد زانوها شروع به درد و آب اوردن مي کنه و چنان درد پا پوستت را مي کنه که کارت در طول روز ميشه فحش دادن به ن.ظ.ا.م . روز بعد از پستت ديگه وقتي ميرسي خونه از درد پا حتي نميتوني سر پا بايستي يا بري چيزي را برداري يا حتي بري دستشويي يا هر چي! طوري که تو خونه همه به چشم معلول ( خوشبينانشا بگم تنبل ) بهت نگاه مي کنن

3- چون سر پست کاملا بي کاري بعد از مدتي بي کاري شديدا بهت فشار مياره و حقيقتا بايد بگم اگر مدت زيادي پاسدار بموني و بيرون نياي (9/10 ماه ) ديوانه خواهي شد ( حد اقل به طور موقت )

شايد حرفتون درست باشه ولي بستگي به خود آدم داره
من تو اين يه ماه هر روز کتاب و کلي هم خوراکي با خودم ميبردم تو برجک بعدش هم ميشستم توي برجک شايد کلا 30 دقيقه وايميستادم بعد از عيد Mp3 Player هم اضافه ميشه ديگه از خدا چي ميخوام؟
خدايي وقتي روي برجک کتاب ميخوني (رمان ميخوندم) هر چند صفحه که بخوني ميبيند نيم ساعت گذشت وقتي مينيبوس ميومد دنبالم کلي فحش ميدادم که چرا اومد رفته بودم تو حس داستان
درضمن ما تو برجکامون تلفن هم داريم که با برجک هاي اطراف و اتاق پاسبخش ميتونيم ارتباط برقرار کنيم
پس اگه کسي بخواد بياد گشتمون بچه ها از طريق تلفن اطلاع ميدند که اگه نشستي پاشي
خلاصه اينکه پست خوب نيست ولي اونقدرها هم بد نيست البته بستگي به پادگانت داره
کد:
من دانشگاه هوافضاي عاشورا خدمت ميکنم واقع در پارک جنگلي چيتگر در خيابان علوم و فنون

موفق باشيد

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
پس اگه کسي بخواد بياد گشتمون بچه ها از طريق تلفن اطلاع ميدند که اگه نشستي پاشي

:lol::lol::lol:
اینها باید در کتاب ثبت رکوردهای گینز ثبت بشه
بله درسته ! خدمت خوبه ! من نمیدونستم شما توی سازمان **** منتظر رسیدن کارت پایان خدمتتون هستید
من دانشگاه هوافضاي عاشورا خدمت ميکنم واقع در پارک جنگلي چيتگر در خيابان علوم و فنون
من قرارگاه مهندسی خاتم الانبیاء واقع در خیابان کوهک خدمت می کنم ! ( شاید همدیگرو تو اتوبوس های مترو به هوانیروز دیده باشیم )
به هر حال ما ارتشی ها خدمت می کنیم ( چال نمی کنیم )

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
**جدیدی حالیت نیست!
دلم نمی خواست با توصیف کردن شرایط پست دادن به نکش بندازمت ولی توجیحت می کنم تا دیگه نری جایی بگی خدمت خوبه
1-بعد از مدت کوتاهی که از پست دادنت گذشت 2/3 ماه کلا سیستم بدنت به هم می ریزه ! معلوم نمی کنه کی خوابت میاد و کی سر حالی( البته به ندرت پیش میاد کسی که پست میده سرحال باشه) یه دفعه ممکنه سر پست چنان خوابت بیاد که ....تازه برنامه غذاییت هم به هم می خوره و از این جهت هم سرویس میشی
خلاصه بد خوابی خیلی خیلی اذیتت خواهد کرد
2- به علت سر پا ایستادن های مداوم و زیاد زانوها شروع به درد و آب اوردن می کنه و چنان درد پا پوستت را می کنه که کارت در طول روز میشه فحش دادن به ن.ظ.ا.م . روز بعد از پستت دیگه وقتی میرسی خونه از درد پا حتی نمیتونی سر پا بایستی یا بری چیزی را برداری یا حتی بری دستشویی یا هر چی! طوری که تو خونه همه به چشم معلول ( خوشبینانشا بگم تنبل ) بهت نگاه می کنن

3- چون سر پست کاملا بی کاری بعد از مدتی بی کاری شدیدا بهت فشار میاره و حقیقتا باید بگم اگر مدت زیادی پاسدار بمونی و بیرون نیای (9/10 ماه ) دیوانه خواهی شد ( حد اقل به طور موقت )
والا این توصیفاتی که شما کردی خوابت به هم میریزه و برنامه غذاییت به هم میریزه یه کابوسه
البته واسه اون بچه ننه هایی که ساعت 9 شب اب پرتقالشونو میخورن و میخوابن

این حرفا چیه
کسی که تو این شرایط دیوانه بشه یا پاش فلان بشه بیاد بیرون بخواد بره سر کار صبح ساعت 7 بزنه بیرو شب بیاد که ماه اول خدایی نکرده قطعه 234 بهشت زهراس

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
1.بهتر بزنی مو ها رو - حساب کتاب دسته یک نفر نیست که... یک دفعه با یه ماشین می خوان سر 200 نفر رو بزنند...
2.خوب افتادی نیروی انتظامی - آموزشی اراک
3.به نظرم نبری بهتر هست..!!! چی می خوای اصلا ببری..( چون روز اول پذیرش می کنند و استحقاق رو میدن بهت) بار سنگینی میشه...حالا با خودت
4.هیچی چند بار توش رو شخم می زنند که چیزی داخلش نباشه..قفل داری قفل می زنند یا تو انبار یا دسته خودتون تو آسایشگاه
5.خوب روز اول که میرید...جلوی در پادگان دژبان ها هستند که یه کم می ترسونند...نمی دنم اونجا لاتی اینجا شوکولاتی و از این حرف ها...هر چی داری...مثل تیغ و قرص همه رو میگیرند...حتی سیگار...بعد میرید برای پذیرش و گروهان بندی شدن...فرم بیمه پر می کنی و همین چیزها...شماره کارت ملی رو حتما داشته باش...
6.بله ساعتی و البته آخر هفته فقط...
7.نه اونجا بهتون همه چی میدن...نه بابا...با همون لباس های آموزشی می خوابی ورزش می کنی و...
8.هوا شناسی...کمک
آره دزبان ها خیلی سعی میکنن بترسوننت
یا مثلا حرفایی مثل ما باباتونیم بهتون میزنن
اصلا جدی نگیر
هیچ گ.. نمیتونن بخورن حرف مفته همش
اگه بچه ننه نباشی اذیت نمیشی
دوری از عادت های همیشگی سخته ولی سعی کن با محیطت جور بشی

uosof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برج 2 اعزامم.اما برگه سفيدم امروز كه يه ماه مونده برام اومد روش زده كد 35 اينجا كجاست؟و چرا بقيه مي گن يكي دو روز مونده به اعزام مياد اما واسه من ه ماه مونده اومده؟؟؟:eek:
در مورد كد 35 اگه تجربه ايي داريد ممنون مي شم .آدرسشم نمي دونم

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
من برج 2 اعزامم.اما برگه سفيدم امروز كه يه ماه مونده برام اومد روش زده كد 35 اينجا كجاست؟و چرا بقيه مي گن يكي دو روز مونده به اعزام مياد اما واسه من ه ماه مونده اومده؟؟؟:eek:
در مورد كد 35 اگه تجربه ايي داريد ممنون مي شم .آدرسشم نمي دونم

کد 35 : نیروی زمینی ارتش تهران آموزشی 01

این که زودتر امده مشکلی نیست!

اتوبان بسیج-بلوار هجرت

بالا