• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا به من گفتن از لحاظ دانشگاه معاف بودم ولی از لحاظ **** وظیفه وارد غیبت شدم !!!! این دیگه واقعا نوبره ! باید بیشتر تحقیق کرد و بیشتر پرسید . من ناامید نیستم شما هم نباش :rolleyes:

مرسی
من هم چند روز دیگه نامه دانشگاه رو به **** وظیفه میبرم و نتیجشو اینجا اعلام میکنم;)

jalalian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی الان هر قسمتی بفرستنم برای آموزشی تا آخر باید توی همون قسمت باشم ؟
اگه الان **** باشه تا آخر **** هستم ؟
من به خاطر ضعف چشم بهم کارهای دفتری باید بدن ! به نظرتون منو کجا میندازن
آخه کد مازاد 226 بهم افتاده

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آموزشی هر جا بیفتی تا آخر خدمت همونجا خواهی بود . یعنی اگر بیفتی **** تا اخر خدمت در **** خواهی بود ...

Gomarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزشی هر جا بیفتی تا آخر خدمت همونجا خواهی بود . یعنی اگر بیفتی **** تا اخر خدمت در **** خواهی بود ...
آقايون علماء مبحث معافيت پزشكي خواهشمندم بنده را راهنمايي فرمائيد:
من فوق ليسانس دارم و براي معافيت پزشكي (آسم) اقدام كردم. ابتدا به بيمارستان محل سكونت معرفي شدم و بعد از انجام اسپيرومتري دكتر مربوطه Clear تشخيص داد. پس از انجام كميسيون دوباره به بيمارستان امام سجاد معرفي شدم و اينبار دكتر كميسيون 2 آزمايش را درخواست كرد كه يكي از انها تكرار آزمايشات ريه بود و خوشبختانه دكتر بيمارستان پس از انجام مجدد اسپيرومتري بيماري من را تاييد كرد و جواب آن پس از يك ماه به حوزه محل سكونتم رسيد و حال اينكه فردا دوباره كميسيون برگزار مي شود.
1. در اين مرحله كسي مي داند كه چه مسائلي مطرح مي شود ؟
2. آيا مدارك ضميمه پرونده براي كميسيون كفايت مي كند ؟
3. آيا مدرك تحصيلي تاثيري بر عدم تصويب راي معافيت دارد ؟

Gomarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فوق ليسانس دارم و براي معافيت پزشكي (آسم) اقدام كردم. ابتدا به بيمارستان محل سكونت معرفي شدم و بعد از انجام اسپيرومتري دكتر مربوطه Clear تشخيص داد. پس از انجام كميسيون دوباره به بيمارستان امام سجاد معرفي شدم و اينبار دكتر كميسيون 2 آزمايش را درخواست كرد كه يكي از انها تكرار آزمايشات ريه بود و خوشبختانه دكتر بيمارستان پس از انجام مجدد اسپيرومتري بيماري من را تاييد كرد و جواب آن پس از يك ماه به حوزه محل سكونتم رسيد و حال اينكه فردا دوباره كميسيون برگزار مي شود.

peyman824236

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمک فوری
اگر من دوشنبه برم ملاقات مردمی میتونم با سردار صحبت کنم و تاریخ اعزامم رو 6 ماه به عقب بندازم من لیسانس هستم.
چی باید بهش بگم یا چه مدرکی واسش رو کنم که قبول کنه 6 ماه دیر تر برم .آیا این حقیقت داره بیشترین تاریخی که قبول می کنه 4 ماه؟؟ آره؟؟
از بر و بچه های این انجمن می خوام کمک کنید
کمکم کنییییییییییییییید

peyman824236

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمک فوری
اگر من دوشنبه برم ملاقات مردمی میتونم با سردار صحبت کنم و تاریخ اعزامم رو 6 ماه به عقب بندازم من لیسانس هستم.
چی باید بهش بگم یا چه مدرکی واسش رو کنم که قبول کنه 6 ماه دیر تر برم .آیا این حقیقت داره بیشترین تاریخی که قبول می کنه 4 ماه؟؟ آره؟؟
کمکم کنییییییییییییییید

:(:(:(:(:(
خاهش می کنم منو راهنمایی کنید

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

بله معمولا مدرک تحصیلی بالا شرایط رو برای معاف شدن سخت تر میکنه چون شما با مدرکت حین خدمت کار سختی انجام نخواهی داد که بیماری شما مشکل ساز بشه ...

shot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

من شنیدم اگر خونواده ای 4 تا پسر داشته باشه , یکی از اونها معاف میشن . درسته؟

اگر درست باشه شامل من میشه منتها یکی از برادرام معافیت پزشکی گرفته .

میخواستم بدونم با این شرایط من میتونم معافیت بگیرم ؟

خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

کسی ما رو در نمیابه؟:rolleyes:

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
کمک فوری
کمکم کنییییییییییییییید

دوست عزيز ،‌ براتون با پيغام توضيح دادم چكار كنيد.
موفق باشيد.

Last edited:

Gomarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله معمولا مدرک تحصیلی بالا شرایط رو برای معاف شدن سخت تر میکنه چون شما با مدرکت حین خدمت کار سختی انجام نخواهی داد که بیماری شما مشکل ساز بشه ...

ديروز رفتم كميسيون، سه تا دكتر بودن يه ميگايي به پرونده انداختند و گفتند هفته آينده يكشنبه برم. اما نشد ببينم چي توي برگه نوشتند.

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من امروز رفتم **** وظیفه و نامهء سربازی رو که دانشگاه بهم داده بود رو نشون دادم و گفتم دانشگاه توی مدرکم معافی

تحصیلی رو OK کرده بهم گفتن درسته که دانشگاه ok کرده ولی از لحاظ ما شما غیبت داری چون طبق قانون برای کارشناسی 6 سال

مهلت داری حالا که 3 سال بیشتر از حد مجاز درس خوندی و مشکلات هم داشتی که مجبور شدی دیر تموم کنی باید روز دوشنبه در

جلسه ء توجیهی به همراه پدرت شرکت کنی شاید بتونی نظر مساعد اونها رو جلب کنی . حالا میخواستم ببینم من دوشنبه که میرم

اونجا پیش کی باید برم ؟ آیا ممکنه غیبتم رو صرفنظر کنن ؟ خواهش و تمنا کردن فایده داره به همراه مدارک پزشکی ؟ من شنیدم

اونجا خیلی شلوغه به من گفت 6 صبح اینجا بیا فرم بگیر

سلام
من که امروز رفتم **** وظیفه و نامه دانشگاه رو نشونشون دادم که اونا بهم گفتن شما هیچ مشکلی نداری
حتی اگه کاردانیتو 5 ساله میگرفتی:lol: (من 9ترمه گرفتم:D)

Chalipa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من که امروز رفتم **** وظیفه و نامه دانشگاه رو نشونشون دادم که اونا بهم گفتن شما هیچ مشکلی نداری
حتی اگه کاردانیتو 5 ساله میگرفتی:lol: (من 9ترمه گرفتم:D)

مگه میشه !!! پس چرا به من گیر دادن :(:(:(. نکنه فکر کردن شما لیسانسی که بهت گیر ندادن ؟ !! یعنی سقف کاردانی شده 5 سال و لیسانس 6 سال !!!

esmal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من شدید احتیاج دارم سربازیمو بندازم جلو ملاقات مردمیم که رفتم گفتن تا دو دوره بیشتر نمیتونن بندازن جلو تاریخ اعزام من 1/12/88راه حلی نیست برای من ؟

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه میشه !!! پس چرا به من گیر دادن :(:(:(. نکنه فکر کردن شما لیسانسی که بهت گیر ندادن ؟ !! یعنی سقف کاردانی شده 5 سال و لیسانس 6 سال !!!

نه بهشون گفتم من کاردانی دارم
اونا هم توی سیستم چک کردند و گفتند هیچ مشکلی نداری:)
سقف سنوات برای کاردانی: فنی 9 ترم کاردانش 10 ترم:D

Chalipa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه بهشون گفتم من کاردانی دارم
اونا هم توی سیستم چک کردند و گفتند هیچ مشکلی نداری:)
سقف سنوات برای کاردانی: فنی 9 ترم کاردانش 10 ترم:D

که اینطور به هر حال مبارک باشه . راستی رفتی از اتاق 58 پرسیدی یا 75 ؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
یه سوال:
معافی چقدر طول میکشه تا کارت صادر بشه و برسه؟

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
که اینطور به هر حال مبارک باشه . راستی رفتی از اتاق 58 پرسیدی یا 75 ؟

ممنون
اتاق 14 **** وظیفه کرمان:D
(اگه اشتباه نکنم برای گرفتن دیپلم تا 22 یا 24 سالگی میشه از معافیت تحصیلی استفاده کرد حالا دانشگاه که جای خود)
انشاال... مشکل شما هم حل بشه

5272

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان عزيز.يك سوال دارم و اينكه پدرم متولد 15 بهمن 1329 هست و يك برادر دارم كه تازه وارد 15 سالگي شده.خودمم هم ليسانس دارم و شهريور امسال به خدمت اعزام ميشم.حال سوالم اينه كه با توجه به اينكه بهمن امسال پدرم وارد سن 60 سالگي يا به عبارتي 59 سال تمام ميشه مي توانم معافيت كفالت بگيرم؟و با توجه به اينكه برام برگه سبز صادر شده راهي براي معاف شدنم هست؟اگه مثلا خدمتم را تا اسفند عقب بندازم مي تونم اسفند اقدام به گرفتن معافي بكنم؟نمي گن شما قانون رو دور زدي و اعزامت رو براي معافي عقب انداختي و بهت معافي نميديم؟اگه راهي به ذهنتون ميرسه يا تجربه اين كار رو داريد من رو راهنمايي كنيد.ميشه اصلا خدمت نرم و از كفالت استفاده كنم؟چطور؟اگه تا اسفند نرم خدمت كي مي تونم براي معافي اقدام كنم؟
در ضمن دو خواهر بزرگتر از خودم و مادر هم دارم كه همگي با هم زندگي مي كنيم و پدرم هم از نظر پزشكي سالم مي باشد و شغل ازاد دارد.

esmal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی راهی بلد نیست:blink:

بالا