ataamini
Registered User
این چیزا زود یادشون میره!حالا به اون 6 تایی که خوردید هم افتخار میکنید ؟؟؟
این چیزا زود یادشون میره!حالا به اون 6 تایی که خوردید هم افتخار میکنید ؟؟؟
متاسفانه شما اصلا نمیدونی ویکی پدیا به چه دلیل به وجود اومد و به چه دلیل شده بزرگترین مرجع برای به دست آوردن اطلاعات در دنیا !:happy:
از اونجایی که شما فقط می دونی ویکیپدیا کجای این کره خاکی قرار داره
و اتفاقا مثکه خیلی هم به اعتبارش اعتماد داری و روش قسم می خوری
بنده یک لینک از ویکیپدیا براتون می ذارم و امیدوارم که همچنان بپذیرید که هرچه در آنجا نوشته می شود عین حقیقت است :happy:
لینک امیرقلعه نوعی در ویکیپدیا
بیوگرافی
او در خانوادهٔ پرجمعیت به دنیا آمد. ۷ خواهر و برادر بودند. پدرش یک خودروی «ولوو» داشت و با آن کار میکرد و خرج زندگی خانواده پرجمعیت اش را تامین میکرد اما روزهای تقریباً عادی خیلی دوام پیدا نکرد. اردشیر ۷ ساله بود که خبر دادند پدرش فوت کردهاست. از سیزده سالگی شروع به کار کردن کرد و در کنارش فوتبال را نیز فراموش نکرد.او بدلیل کار کردن هرگز نتوانست تحصیل بکند بگونه ای که هنوز هم بلد نیست اسم خود را درست بنویسد . با همه این حرفها ، اردشیر با سوادی که برای گروهبان قندلی شدن هم کفایت نمی کند ادعای ژنرالی دارد . بعد ها که اردشیر بزرگ شد با تبانی و هزار بدبختی تیمش را قهرمان لیگ برتر ایران نمود اما بزرگانی چون جواد زرینچه و ناصر حجاز پته او را روی آب ریختند .
مخصوصا اون قسمت بخصوص رو ریز و به رنگ دیگری کردم که به کسی برنخوره . قصد توهین به کسی رو ندارم و فقط خواستم از ویکیپدیا که انقدر مورد اقبال و اعتماد استقلالی ها هست نقل قولی کرده باشم !!!
حالا یه سوال
چرا شماها همیشه انقده بد ضایع می شید ؟ :happy: ( با صدای محسن چاوشی : یه سوال بی جوابه ... )
حالا به اون 6 تایی که خوردید هم افتخار میکنید ؟؟؟
این چیزا زود یادشون میره!
حالا اینها رو بیخیال مردان پر افتخار اسیا امسال میتونید از گروهتون بالا بیایید ؟؟؟
اونم 6 گلی که هیچ کس به جز تماشاگرهای استادیوم ندیدنش ! بازی ای که اصلآ از تلویزیون پخش نشد ! بازی ای که حجازی (بهترین دروازه بان اون موقع یا شایدم تاریخ ایران) تازه از نیمه دوم وارد زمین شد !هر تیمی یک نقطه ی سیاه داره تو کارنامش !!
6 گل در 35 سال پیش فکر کنم خیلی فجیح تر از 5 گل در سال 2009 نیست
محسن جون تو اگه کلی کت و شلوار تو کمدت باشه باز واسه خرید شلوار مثه اولی انگیزه داری برادر ؟!؟
نگی کت و شلواراتون قدیمی یه و موریانه تا الان خوردتشون ها .. ؟!چون شما اصلا کت و شلوار هنوز یه دستش رو هم ندارین !! چه برسه به بقیش !!
فقط یه شوخی با حاج محسن بود کسی ناراحت نشه :blush: محسن تو تاپیک 2 تا لینک واست گذاشتم :happy:
متاسفانه شما اصلا نمیدونی ویکی پدیا به چه دلیل به وجود اومد و به چه دلیل شده بزرگترین مرجع برای به دست آوردن اطلاعات در دنیا !
شما هیچ وقت نمیتونی ویکی پدیا فارسی رو با ویکی پدیا انگلیسی مقایسه کنی ، دلیلش هم همینه که همین الان اون چیزی که شما نوشتی رو دیگه نمیتونی توی همون صفحه پیدا کنی!
ما ایرانیا فقط مرض داریم که یکی رو خراب کنیم ، حالا بماند که اون تیکه ریزی که شما میگی ، کی و توسط چه کسی و در چه تاریخی اضافه شده بوده که دیگه الان نیست !!!!
در کل هنوزم میگم ، شما از محیط این تالار خودت رو بکش بیرون تا با یک هزارم ویکی پدیا آشنا بشی !
ویکی پدیای انگلیسی بزرگترین مرجع اطلاع رسانی در دنیا هست، این رو من نمیگم ... در ضمن اون صفحه مربوط به کنفدراسیون آسیا روزانه شاید 100 بار بیشتر توسط افراد مسئول در کنفدراسیون چک میشه تا مبادا خبر و اطلاعات کذبی به صفحه اضافه بشه!
اونم 6 گلی که هیچ کس به جز تماشاگرهای استادیوم ندیدنش ! بازی ای که اصلآ از تلویزیون پخش نشد ! بازی ای که حجازی (بهترین دروازه بان اون موقع یا شایدم تاریخ ایران) تازه از نیمه دوم وارد زمین شد !
قبلا خیلی فکر می کردم چرا 90 درصد دخترا طرفدار پرسپولیس میشن ، الان دیگه برام واضح و روشن شدحالا گریه نکن :happy: یه چیزی گفتی دیگه ... معصوم که نیستی ...
اینم از ویکیپدیای شما خارجی ها !
http://en.wikipedia.org/wiki/Amir_Ghalenoei#Managerial_career
In 2005/06 season, he lead Esteghlal FC, which he had once played for, to the championship in Iran's Premier Football League. IRIFF Chair Qumars Hashemi, appointed Goroohban ghandali as manager of the Iran national football team on July 17, 2006 to succeed Branko Ivanković.[1]. After a quarterfinals finish during the 2007 Asian Cup, Goroohban ghandali was on the outs as Team Melli manager late in the year.
Despite being in negotiations with Uzbek League champions FC Pakhtakor Tashkent[2] on January 1, 2008 Goroohban ghandali signed a contract until the end of the 2007/08 season with Iran Pro League side Mes Kerman F.C..[3]
In 2008 he signed a one-year deal with Esteghlal F.C.
فاجعه این نیست که ما هیچی از ویکیپدیا ندونم ، فاجعه اونه که وقتی هیچی نمی دونیم ادعامونم بشه !!
ویکیپدیا صرفا مرجع جمع آوری اطلاعاته بدون اینکه این اطلاعات قابل استناد باشند مگر آنکه لینکی به مرجع معتبر داده شده باشد .
حالا
بدو برو اینم پاک کن
بابا ویکیپدیا
بابا معتبر
بابا خارجی :happy:
سوال همیشگی ، شما ها چرا انقده بد ضایع می شید ؟ :lol:
استقلال قهرمان شده خدا می دونه که حقشه
به لطف داور و تبانی هااااااا ، استقلال قهرمان شده ، استقلال قهرمان شده
محسن جون تو اگه کلی کت و شلوار تو کمدت باشه باز واسه خرید شلوار مثه اولی انگیزه داری برادر ؟!؟
نگی کت و شلواراتون قدیمی یه و موریانه تا الان خوردتشون ها .. ؟!چون شما اصلا کت و شلوار هنوز یه دستش رو هم ندارین !! چه برسه به بقیش !!
فقط یه شوخی با حاج محسن بود کسی ناراحت نشه :blush: محسن تو تاپیک 2 تا لینک واست گذاشتم :happy:
قبلا خیلی فکر می کردم چرا 90 درصد دخترا طرفدار پرسپولیس میشن ، الان دیگه برام واضح و روشن شد
:lol:
قبلا خیلی فکر می کردم چرا 90 درصد دخترا طرفدار پرسپولیس میشن ، الان دیگه برام واضح و روشن شد![]()
کلاًٌ 90% انسانها پرسپولیسی هستن مگر اینکه خلافش ثابت بشه :lol:
دختر و پسر هم نداره
کلاًٌ 90% انسانها پرسپولیسی هستن مگر اینکه خلافش ثابت بشه :lol:
دختر و پسر هم نداره
تازه اون 10 % بقیه هم 4 درصدشون استقلالین 7 درصدشون طرفدار بارسلونا !!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
اون یارو مترجم وینگادا رو جا انداختی ! اون اوائل که اومده بود , گزارشگر (یادم نیست شبکه خبر بود چی بود) یه سوال ازش پرسید که برای وینگادا ترجمه کنه , مترجم به جای اینکه وظیفه ـش رو انجام بده گفت من نمیتونم این سوال رو ترجمه کنم !!! lol وینگادای بدبخت کف کرده بود که موضوع چیه !!یه چیز دیگه ؟! من پیشنهاد میکنم به تمام مربیان پرسپولیس مدرک تافل افتخاری زبان انگلیسی بدن !!!! اون از داماد علی پروین ، این هم از افشین آقای پیروانی که بعلت ترجمه های خیلی دقیق ؟!؟؟ از تیم کنار گذاشته شدن !!!!