• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
:happy:

از اونجایی که شما فقط می دونی ویکیپدیا کجای این کره خاکی قرار داره
و اتفاقا مثکه خیلی هم به اعتبارش اعتماد داری و روش قسم می خوری
بنده یک لینک از ویکیپدیا براتون می ذارم و امیدوارم که همچنان بپذیرید که هرچه در آنجا نوشته می شود عین حقیقت است :happy:

لینک امیرقلعه نوعی در ویکیپدیا

بیوگرافی
او در خانوادهٔ پرجمعیت به دنیا آمد. ۷ خواهر و برادر بودند. پدرش یک خودروی «ولوو» داشت و با آن کار می‌کرد و خرج زندگی خانواده پرجمعیت اش را تامین می‌کرد اما روزهای تقریباً عادی خیلی دوام پیدا نکرد. اردشیر ۷ ساله بود که خبر دادند پدرش فوت کرده‌است. از سیزده سالگی شروع به کار کردن کرد و در کنارش فوتبال را نیز فراموش نکرد.او بدلیل کار کردن هرگز نتوانست تحصیل بکند بگونه ای که هنوز هم بلد نیست اسم خود را درست بنویسد . با همه این حرفها ، اردشیر با سوادی که برای گروهبان قندلی شدن هم کفایت نمی کند ادعای ژنرالی دارد . بعد ها که اردشیر بزرگ شد با تبانی و هزار بدبختی تیمش را قهرمان لیگ برتر ایران نمود اما بزرگانی چون جواد زرینچه و ناصر حجاز پته او را روی آب ریختند .

مخصوصا اون قسمت بخصوص رو ریز و به رنگ دیگری کردم که به کسی برنخوره . قصد توهین به کسی رو ندارم و فقط خواستم از ویکیپدیا که انقدر مورد اقبال و اعتماد استقلالی ها هست نقل قولی کرده باشم !!!

حالا یه سوال
چرا شماها همیشه انقده بد ضایع می شید ؟ :happy: ( با صدای محسن چاوشی : یه سوال بی جوابه ... )
متاسفانه شما اصلا نمیدونی ویکی پدیا به چه دلیل به وجود اومد و به چه دلیل شده بزرگترین مرجع برای به دست آوردن اطلاعات در دنیا !
شما هیچ وقت نمیتونی ویکی پدیا فارسی رو با ویکی پدیا انگلیسی مقایسه کنی ، دلیلش هم همینه که همین الان اون چیزی که شما نوشتی رو دیگه نمیتونی توی همون صفحه پیدا کنی!
ما ایرانیا فقط مرض داریم که یکی رو خراب کنیم ، حالا بماند که اون تیکه ریزی که شما میگی ، کی و توسط چه کسی و در چه تاریخی اضافه شده بوده که دیگه الان نیست !!!!
در کل هنوزم میگم ، شما از محیط این تالار خودت رو بکش بیرون تا با یک هزارم ویکی پدیا آشنا بشی !
ویکی پدیای انگلیسی بزرگترین مرجع اطلاع رسانی در دنیا هست، این رو من نمیگم ... در ضمن اون صفحه مربوط به کنفدراسیون آسیا روزانه شاید 100 بار بیشتر توسط افراد مسئول در کنفدراسیون چک میشه تا مبادا خبر و اطلاعات کذبی به صفحه اضافه بشه!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
حالا به اون 6 تایی که خوردید هم افتخار میکنید ؟؟؟

این چیزا زود یادشون میره!

البته به سن هیچ کدوم از ماها نمی خوره که یادمون باشه یا بخواد یادمون بره، اما همگی خوب به یاد داریم که 7 سال در تب و تاب یک پیروزی به سر بردید و له له میزدید :D

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اخرین بار یادتون میاد ما رو کی بردید ؟؟؟؟؟ چند سال پیش بوده ؟؟؟؟

حالا اینها رو بیخیال مردان پر افتخار اسیا امسال میتونید از گروهتون بالا بیایید ؟؟؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
حالا اینها رو بیخیال مردان پر افتخار اسیا امسال میتونید از گروهتون بالا بیایید ؟؟؟

محسن جون تو اگه کلی کت و شلوار تو کمدت باشه باز واسه خرید شلوار مثه اولی انگیزه داری برادر ؟!؟ :p

نگی کت و شلواراتون قدیمی یه و موریانه تا الان خوردتشون ها .. ؟! :D چون شما اصلا کت و شلوار هنوز یه دستش رو هم ندارین !! چه برسه به بقیش !! :p

فقط یه شوخی با حاج محسن بود کسی ناراحت نشه :blush: محسن تو تاپیک 2 تا لینک واست گذاشتم :happy:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
آقا محسن بحث رو چرا عوض میکنی ؟
هر تیمی یک نقطه ی سیاه داره تو کارنامش !!
6 گل در 35 سال پیش فکر کنم خیلی فجیح تر از 5 گل در سال 2009 نیست :D

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
هر تیمی یک نقطه ی سیاه داره تو کارنامش !!
6 گل در 35 سال پیش فکر کنم خیلی فجیح تر از 5 گل در سال 2009 نیست
اونم 6 گلی که هیچ کس به جز تماشاگرهای استادیوم ندیدنش ! بازی ای که اصلآ از تلویزیون پخش نشد ! بازی ای که حجازی (بهترین دروازه بان اون موقع یا شایدم تاریخ ایران) تازه از نیمه دوم وارد زمین شد !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
محسن جون تو اگه کلی کت و شلوار تو کمدت باشه باز واسه خرید شلوار مثه اولی انگیزه داری برادر ؟!؟ :p

نگی کت و شلواراتون قدیمی یه و موریانه تا الان خوردتشون ها .. ؟! :D چون شما اصلا کت و شلوار هنوز یه دستش رو هم ندارین !! چه برسه به بقیش !! :p

فقط یه شوخی با حاج محسن بود کسی ناراحت نشه :blush: محسن تو تاپیک 2 تا لینک واست گذاشتم :happy:

:D:D.
من همیشه عاشق حرفات بودم ...
1دونه ای ...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
متاسفانه شما اصلا نمیدونی ویکی پدیا به چه دلیل به وجود اومد و به چه دلیل شده بزرگترین مرجع برای به دست آوردن اطلاعات در دنیا !
شما هیچ وقت نمیتونی ویکی پدیا فارسی رو با ویکی پدیا انگلیسی مقایسه کنی ، دلیلش هم همینه که همین الان اون چیزی که شما نوشتی رو دیگه نمیتونی توی همون صفحه پیدا کنی!
ما ایرانیا فقط مرض داریم که یکی رو خراب کنیم ، حالا بماند که اون تیکه ریزی که شما میگی ، کی و توسط چه کسی و در چه تاریخی اضافه شده بوده که دیگه الان نیست !!!!
در کل هنوزم میگم ، شما از محیط این تالار خودت رو بکش بیرون تا با یک هزارم ویکی پدیا آشنا بشی !
ویکی پدیای انگلیسی بزرگترین مرجع اطلاع رسانی در دنیا هست، این رو من نمیگم ... در ضمن اون صفحه مربوط به کنفدراسیون آسیا روزانه شاید 100 بار بیشتر توسط افراد مسئول در کنفدراسیون چک میشه تا مبادا خبر و اطلاعات کذبی به صفحه اضافه بشه!

حالا گریه نکن :happy: یه چیزی گفتی دیگه ... معصوم که نیستی ...

اینم از ویکیپدیای شما خارجی ها !

http://en.wikipedia.org/wiki/Amir_Ghalenoei#Managerial_career

In 2005/06 season, he lead Esteghlal FC, which he had once played for, to the championship in Iran's Premier Football League. IRIFF Chair Qumars Hashemi, appointed Goroohban ghandali as manager of the Iran national football team on July 17, 2006 to succeed Branko Ivanković.[1]. After a quarterfinals finish during the 2007 Asian Cup, Goroohban ghandali was on the outs as Team Melli manager late in the year.

Despite being in negotiations with Uzbek League champions FC Pakhtakor Tashkent[2] on January 1, 2008 Goroohban ghandali signed a contract until the end of the 2007/08 season with Iran Pro League side Mes Kerman F.C..[3]

In 2008 he signed a one-year deal with Esteghlal F.C.

فاجعه این نیست که ما هیچی از ویکیپدیا ندونم ، فاجعه اونه که وقتی هیچی نمی دونیم ادعامونم بشه !!
ویکیپدیا صرفا مرجع جمع آوری اطلاعاته بدون اینکه این اطلاعات قابل استناد باشند مگر آنکه لینکی به مرجع معتبر داده شده باشد .
حالا

بدو برو اینم پاک کن
بابا ویکیپدیا
بابا معتبر
بابا خارجی :happy:

سوال همیشگی ، شما ها چرا انقده بد ضایع می شید ؟ :lol:

استقلال قهرمان شده خدا می دونه که حقشه
به لطف داور و تبانی هااااااا ، استقلال قهرمان شده ، استقلال قهرمان شده

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
اونم 6 گلی که هیچ کس به جز تماشاگرهای استادیوم ندیدنش ! بازی ای که اصلآ از تلویزیون پخش نشد ! بازی ای که حجازی (بهترین دروازه بان اون موقع یا شایدم تاریخ ایران) تازه از نیمه دوم وارد زمین شد !

از اون 6 تا 2 تا هم ناصر خانتون نوش جون کردن ...
اما .......
حالا که جام در جام ارزشش خیلی کمتر از جامهای دیگه شده ، یکی زحمت بکشه بگه ببینیم مگه غیر از این دو تا جام ، جام دیگه ای هم بوده این وسط که ارزشش بیشتر از جام در جام بشه :D ببخشید خندم از روی خوشحالیه منظور دیگه ای ندارم :D
در ضمن ما عاشق این هستیم که برای مملکتمون یکی افتخار کسب کنه . فرقی هم نمیکنه چه رنگی باشه
شما که دستی بر آتش دارید و همه جامها رو در اختیار ، چند سالی هست که ایران به خودش جام ندیده ،
زحمت بکشید و امسال یه جام برای کشور عزیزمون بیارید .
دست شما درد نکنه
خیلی ممنون
از طرف کلی ایرانی

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
میگن تیمهای اسیایی از ترس باز مقابله پرسپولیس خودشون انصراف میدن
atsmile.gif

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
حالا گریه نکن :happy: یه چیزی گفتی دیگه ... معصوم که نیستی ...

اینم از ویکیپدیای شما خارجی ها !

http://en.wikipedia.org/wiki/Amir_Ghalenoei#Managerial_career

In 2005/06 season, he lead Esteghlal FC, which he had once played for, to the championship in Iran's Premier Football League. IRIFF Chair Qumars Hashemi, appointed Goroohban ghandali as manager of the Iran national football team on July 17, 2006 to succeed Branko Ivanković.[1]. After a quarterfinals finish during the 2007 Asian Cup, Goroohban ghandali was on the outs as Team Melli manager late in the year.

Despite being in negotiations with Uzbek League champions FC Pakhtakor Tashkent[2] on January 1, 2008 Goroohban ghandali signed a contract until the end of the 2007/08 season with Iran Pro League side Mes Kerman F.C..[3]

In 2008 he signed a one-year deal with Esteghlal F.C.

فاجعه این نیست که ما هیچی از ویکیپدیا ندونم ، فاجعه اونه که وقتی هیچی نمی دونیم ادعامونم بشه !!
ویکیپدیا صرفا مرجع جمع آوری اطلاعاته بدون اینکه این اطلاعات قابل استناد باشند مگر آنکه لینکی به مرجع معتبر داده شده باشد .
حالا

بدو برو اینم پاک کن
بابا ویکیپدیا
بابا معتبر
بابا خارجی :happy:

سوال همیشگی ، شما ها چرا انقده بد ضایع می شید ؟ :lol:

به لطف داور و تبانی هااااااا ، استقلال قهرمان شده ، استقلال قهرمان شده
قبلا خیلی فکر می کردم چرا 90 درصد دخترا طرفدار پرسپولیس میشن ، الان دیگه برام واضح و روشن شد :D
خانم یا آقای CP-YOU ، بازهم میگم ، خودتون رو به یک فروم محدود نکنید تا اینقدر فکرتون بسته نباشه!
گفته من این نیست که صفحه فارسی نشون بده یا انگلیسی ، بنده میگم منابعی که به ما ایرانی ها ارتباط داره معتبر نیست!!
هنوز هم میگم ، اخبار و اطلاعاتی که از صفحه ای مثل AFC میاد بیرون دقیقا همونی هست که توی آرشیو AFC وجود داره!
اگه شما هنوز نمیتونی خیلی مسائل رو درک کنی مهم نیست ، بالاخره شاید یه روزی بفهمی ، مهم اینه که داری تلاش خودت رو می کنی و این خیلی مهمه :D
درباره اون چیزی که میگی من پاک کردم : وقتی اومدم اینجا دیدم شما این رو نوشتی ، رفتم تو ویکی پدیا دیدم نیست !!
حالا خدا می دونه ، کی اون رو اضافه کرده بوده که به همون سرعت هم پاک شده بود !! :lol:
اگه اطلاع رسانی اسمش ضایع شدنه ، باشه ما ضایع شدیم اما خوبیش اینه که به سوالی که چندین و چند سال توی ذهنم بود رسیدم :lol: 

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

بماند که کی کت شلوارش بیشتر فرزاد عزیزم

ما همون یه دست کت شلوارو به زور تابستون امسال تنمون خواهند کرد :happy: یه کت شلوار قرمز جیغ هم داشتم :lol: که همیشه میپوشم :lol::D

حالا اینکه شما از گروهتون نتونید صعود کنید چه ربطی به کت شلوار داره ؟؟؟؟ :D:blush:

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
قبلا خیلی فکر می کردم چرا 90 درصد دخترا طرفدار پرسپولیس میشن ، الان دیگه برام واضح و روشن شد :D
:lol: 

پس 90% دخترا پرسپولیسی هستند . خب خدا روشکر که با این حرف شما ثابت شد پرسپولیس پرطرفدارترین تیم ایرانه :blush:

زودی بیا به توبه نامه هم در این مورد بنویس
اوندفعه گفتی ویکیپدیا معتبر ترین منبع اطلاعات دنیاست
وقتی متن گروهبان قندلی بیرون اومد
گفتی : ویکیپدیای انگلیسی ! خیلی معتبره
و دوباره متن گروهبان قندلی رو رویت کردی ( اینبار به انگلیسی )
دیگه چیزی نداشتی بگی شروع کردی به خود زنی !!

حالا هم بیا بگو در عوض 90% پسرا استقلالی هستن تا بلکه برای استقلال طرفدار جور کنی !
یه مدتی پست نزن که پشت سر هم ضایع نشی خب :lol:

به لطف تبانی و ویکیپدیاااااااا ( البته انگلیسی :happy: ) استقلال قهرمان شده ، استقلال قهرمان شده

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

کلاًٌ 90% انسانها پرسپولیسی هستن مگر اینکه خلافش ثابت بشه :lol:
دختر و پسر هم نداره

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
کلاًٌ 90% انسانها پرسپولیسی هستن مگر اینکه خلافش ثابت بشه :lol:
دختر و پسر هم نداره

تازه اون 10 % بقیه هم 4 درصدشون استقلالین 7 درصدشون طرفدار بارسلونا !!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تازه اون 10 % بقیه هم 4 درصدشون استقلالین 7 درصدشون طرفدار بارسلونا !!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

ولی اون 4% رو که بذاری رو ترازو از اون 97 % !! بیشتر میزنه .. :D :p

خوبی مهرداد جون .... خیلی مخلصم برادر .. :)

--------------

یه چیز دیگه ؟! من پیشنهاد میکنم به تمام مربیان پرسپولیس مدرک تافل افتخاری زبان انگلیسی بدن !!!! :D اون از داماد علی پروین ، این هم از افشین آقای پیروانی که بعلت ترجمه های خیلی دقیق ؟!؟؟ از تیم کنار گذاشته شدن !!!! :p

آقا مخلصیم .. :)

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
یه چیز دیگه ؟! من پیشنهاد میکنم به تمام مربیان پرسپولیس مدرک تافل افتخاری زبان انگلیسی بدن !!!! اون از داماد علی پروین ، این هم از افشین آقای پیروانی که بعلت ترجمه های خیلی دقیق ؟!؟؟ از تیم کنار گذاشته شدن !!!!
اون یارو مترجم وینگادا رو جا انداختی ! اون اوائل که اومده بود , گزارشگر (یادم نیست شبکه خبر بود چی بود) یه سوال ازش پرسید که برای وینگادا ترجمه کنه , مترجم به جای اینکه وظیفه ـش رو انجام بده گفت من نمیتونم این سوال رو ترجمه کنم !!! lol وینگادای بدبخت کف کرده بود که موضوع چیه !!

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
باز سی پی یو داره در مورد واضحات صحبت میکنه.
اینکه تو ایران پرسپولیس پرطرفدارترین تیمه همیشه داره خوشوش نشون میده.یکیش بازیای پرسپولیس ***** که همیشه 70 30 به نفع پرسپولیس ه.
البته میدونم بازم یه سریا میگن الان روزه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا