• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من که دیگه از الان ثانیه شماری میکنم واسه آخر فصل ... ببینم این رئالیا میخواهد چه غلطی بکنند ....
من حس میکنم تصویر رئال مادرید در سال های اخیر کمی خدشه دار شده. نمایش های پی در پی ضعیف در اروپا و خصوصا این برد اخیر بارسا. گرفتن بازیکن های تاپ به نظرم برای رئال کمی سخت تر از قبل شده. منظورم اینه که تصور کن رئال و بارسا هر دو به داوید ویا پیشنهاد بدن، فکر میکنی کدوم رو انتخاب میکنه؟... در مورد کریس رونالدو کاکا هم صدق میکنه. من حس میکنم (شاید کاملا در اشتباه باشم) الان این دو تا فکر میکنن بهتره تو تیم های خودشون که جایگاه بالایی هم توشون پیدا کردن بمونن بهتره تا ریسک کنن و بیان سمت رئالی که حداقل به عنوان یک تیم اروپایی، بحران زده ست. به هر حال Champions League آرزوی اول هر بازیکنی هست و رئال هر سال داره همون دور اول حذف میشه. کلا کار پرز برای برگردوندن اعتبار چند سال پیش رئال کمی سخته.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
هم مواقم هم نه ...
اما به هر حال رئال مادرید هنوز هم رئال مادرید هست و آرزوی هر بازیکنی است که بیاد توی برنابئو توپ بزنه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من كاملا مخالف هستم ... رئال اين قدر بزرگ هست كه اگر 10 سال ديگه هم دور اول حذف بشه باز همون

بزرگي رو داره ... اينم يادتون نره پولدار ترين باشگاه ... پس خود پول و مافياش خيلي چيزا رو ميتونن حل كنن ;)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
هم مواقم هم نه ...
اما به هر حال رئال مادرید هنوز هم رئال مادرید هست و آرزوی هر بازیکنی است که بیاد توی برنابئو توپ بزنه

من كاملا مخالف هستم ... رئال اين قدر بزرگ هست كه اگر 10 سال ديگه هم دور اول حذف بشه باز همون

بزرگي رو داره ... اينم يادتون نره پولدار ترين باشگاه ... پس خود پول و مافياش خيلي چيزا رو ميتونن حل كنن ;)
شاید هم من اشتباه میکنم. تو نقل و انتقالات امسال مشخص میشه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب یکشنبه شب یه بازی حساس داریم با یووه در سن سیرو.

حساس از این جهت که با یک برد سهمیه ی لیگ قهرمانان قطعی میشه ولی در عین حال با یک باخت ممکنه بیفتیم رو دور باخت (از اونجاییکه چهار بازی سخت داریم (یووه|اودینزه|رم|فیورنتینا)) و حتی برای رسیدن مستقیم به CL با مشکل مواجه شیم.

یووه بدجوری ما رو برد تو بازی رفت (2-4). اون روز ها یووه رو دور بود و میلان پر نوسان. الان شرایط دقیقا برعکس هست پس به برد امیدوارم.

ضمنا یووه ندود و ملبرگ رو به خاطر محرومیت نداره که در مورد اولی میشه گفت خبر خوبیه!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
میلان کلا امید قهرمانی نداره ؟
4 بازی به پایان فصل مونده و 7 امتیاز از اینتر کم تر داریم و ضمنا بازی های سخت تری هم داریم. پس نه، فکر نمیکنم.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
4 بازی به پایان فصل مونده و 7 امتیاز از اینتر کم تر داریم و ضمنا بازی های سخت تری هم داریم. پس نه، فکر نمیکنم.
ولی کلا مدت ها بود میلان رو دوم جدول ندیده بودم ... خوشحال شدم .

میگم متیو فلامینی بازی میکنه هنوز ؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ولی کلا مدت ها بود میلان رو دوم جدول ندیده بودم ... خوشحال شدم .

میگم متیو فلامینی بازی میکنه هنوز ؟
:D نگران نباش تو چند هفته ی آخر از دست اش میدیم!

//

آره هست.
یه ذره فصل پرنوسانی داشت (که همش هم تقصیر خودش نبود) ولی اواخر شروع کرده به خوب بازی کردن. خیلی ازش خوشم میاد.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آره تو ارسنال که بود من خلاقیتش رو خیلی دوست داشتم .... یکی این یکی هلب و یکی فابرگاس .

بازیکن های شخصیتا جالبی هستند .

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5

درباره قهرماني اين فصل برلوسكوني گفته كه اينتر لياقت قهرماني رو داره اما مورينيو گفته ظهار نظر برلوسکونی شک برانگیز هست:

مورینیو گفت: به عقیده من اگر فاصله امتیازات ما و میلان از 7 به 4 امتیاز تقلیل پیدا کند، مطمئنم که آنها به این خوبی درباره ما صحبت نمی کنند. سیاستمداران استاد تغییر موضوع هستند. من صلح و آرامش را ترجیح می دهم اما گاهی اوقات شما نمی توانید به پرچم سفید دیگران اعتماد کنید.

منبع: خبرگزاري مهر

اوه امشب!!!!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب خیلی وقت بود یک بازی خوب از میلان ندیده بودم ...
دلم واسه بعضی بازیکن ها تنگ شده بود ... :p ( کاکا ... پیرلو ... مالدینی از همه مهمتر دیویـــــــــــــــد )

بازی خوبی بود , اگر چه کمی بد شانسی آوردید , اما خوب از باخت لااقل بهتر هست ...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
افتضاح محض بودیم. واقعا از دیدن این سیدورف با پاس های اشتباه و سرعت کند حالت تهوع میگیرم. کی از دست اش خلاص میشم! از دیدن پیر و پاتال هایی مثل فاوالی بکهام زامبروتا غیره غیره. جدا کارلو باید بره و به دنبالش بازیکن هایی که مدت هاست به خاطر علاقه اش بازی شون میده نه دلایل فنی. کارلو نمیتونه در میلان تحول ایجاد کنه چون عادت کرده به استفاده از یک سری بازیکن خاص. اصلا نمیتونه تصورش رو هم بکنه که مثلا بدون پیرلو یا سیدورف بازی کنه. ولی مربی جدید هیچ حساسیتی رو این موضوع نداره. با منطق فکر میکنه نه با احساسات. نه با این تفکر که فلان بازیکن حالا دوست من محسوب میشه و نمیشه بازی اش ندم!

کاکا چقدر متوسط بود. پاتویی که چندین ماه فوق العاده بود و فوق العاده گل میزد یک ماهه یک افت کرده. واقعا اینها لیاقت دارن کنار بازیکن های بهتری کار کنن. من اگه جاشون بودم انگیزه ام رو از دست میدادم.

به هر حال... اگه فلامینی و تکل های لحظه آخرش نبود حداقل دو سه تایی خوردیم بودیم. از این تیمی که امشب بازی کرد فلامینی، پاتو، کاکا، پیرلو و نهایتا آمبروزینی ارزش نگه داشتن دارن. بقیه رو باید بفرستن یا خانه سالمندان، یا بفروشن به یه تیم دیگه.

این "چرخه" ی لعنتی کی تموم میشه من که نمیدونم...

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
تیکه میندازی؟ کجاش خوب بود؟ اعصابم خط خطی شد

آخه وقتی دروازه بان و دفاع قدشون بلنده چرا هی توپ هوایی میریزین ؟ سمت راست دفاعشون قابل نفوذ بوداما هیچ استفاده ای نکردن. (مالدینی:افسوس). عصبی هم بودن بازیکنها کاکا مالدینی . وخطاهای بی مورد مثلا خطایی که آمبروزینی کرد و شانس آوردیم الکس تو بازی نبود!
پیرلو اصلا در اندازه های خودش نبود همینطور هم بقیه. یووه خیلی منطقی بازی کرد.

M A M A D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بازی دیشب بازی خوبی بود ولی بیرون بردن اینزاگی اشتباه بود. بیرون بردن بکام هم همینطور.

نکته دیگه ای که خیلی باعث ناراحتی من شد نیمکن نشینی و افت رونالدینیو بود. اون رونالدینیو کجا و این رونالدینیو کجا!

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
رونالدينيو به برزيل باز مي گردد

منم با رديو هد موافقم جدا اين آنجلوتي بايد يه تحول اساسي در خودش ايجاد كنه اوندفه اخراج شد از رو نيمكت اميدوار شديم كه اينم ميتونه خلاف جهت حركت هميشگيش حركت كنه اما انگار نه. اگه بخواد بمونه هم بايد يه سري بازيكن جديد حتما بيان. ميلان داره رسما با اين سن و سال و البته بي انگيزگي ركورد ميزنه

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
رونالدينيو هم اگه تو ميلان بمونه به سرنوشته ريوالدو دچار ميشه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خدایش سران میلان هم یه جورایی سنشون بالاست و فکر کنم دیگه حال و حوصله تیم داری ندارند .
اخراج گالیانی هم میتونه یک گزینه خوب باشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره والا

این گالیانی دست از سر تیم برداره.......

چرا پسر برلوسکونی نمیاد ؟ فکر کنم هرچی باشه از این گالیانی کچل بهتره

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
بی انگیزی در حال حاضر توی میلان بیداد میکنه. ما باید بازیکنهایی داشته باشیم که حاضر باشند برای قهرمانی همه کار بکنند نه امثال سیدورف و فاوالی
پ.ن= امرسون خودش عقلش رسید رفت وگر نه کارلتو احتمالا قراردادش رو تمدید هم میکرد!

بالا