• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
آنچلوتی:جرارد لیورپول را ترک نمی کند
کارلو آنچلوتی سرمربی روسونری معتقد است احتمال این که استیون جرارد کاپیتان لیورپول راضی به ترک آنفیلد شود تقریبا صفر است...

سایت گل : کارلو آنچلوتی سرمربی میلان علاقه زیادی به جذب استیون جرارد کاپیتان لیورپول در مهلت نقل و انتقالات تابستانی دارد اما او معتقد است جرارد به سختی آنفیلد را ترک می کند.

کاپیتان لیورپول در طی چند سال اخیر مورد توجه میلانی ها قرار گرفته اما اکنون که میلان قصد دارد در مهلت نقل و انتقالات تغییراتی اساسی در خود ایجاد کند تا با قدرت در رقابت های فصل بعد حضور یابد، بحث خرید جرارد بار دیگر بر سر زبان ها افتاده است.

آنچلوتی در گفتگو با روزنامه مجارستانی Nemzeti Sport می گوید :"جرارد بازیکن فوق العاده ای است اما بعید به نظر می رسد لیورپول را به مقصد تیم دیگری ترک کند.ما بازیکنان زیادی را برای جذب کردن در نظر داریم اما اکنون و قبل از پایان فصل نام بردن آنها کمی زود است." کاکا هافبک برزیلی میلان اخیرا اعلام کرد :" اگر دست من بود به هر قیمتی شده جرارد را به سن سیرو می آوردم."

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
بکام:آنچلوتی زبان انگلیسی می خواند
دیوید بکام به خبرنگاران اعلام کرد آنچلوتی زبان انگلیسی می خواند...

سایت گل : دیوید بکام هافبک ملی پوش میلان که از زمان حضور قرضی اش در این تیم تا به حال دو گل به ثمر رسانده و چندین پاس گل برای هم تیمی هایش مهیا کرده به خبرنگاران اعلام کرد که آنچلوتی ، کاندید مربیگری چلسی، در حال یادگیری زبان انگلیسی است.

بکام تنها بازیکن میلان است که زبان مادری اش انگلیسی است بنابر این آنچلوتی می تواند برای بهتر ارتباط برقرار کردن با بکام زبان انگلیسی یاد بگیرد اما نمی توان قبول کرد که مربی یک تیم برای ارتباط برقرار کردن با بازیکنش زبان او را یاد بگیرد.شاید اخبار اخیر مبنی بر پیشنهاد چلسی به کارلتو موجب شده او به دنبال یادگیری زبان انگلیسی باشد.

بکام می گوید :"وقتی من به میلان آمدم آنچلوتی مشغول یادگیری زبان انگلیسی بود، هر وقت من تلاش می کردم اشتباهات انگلیسی اش را تصحیح کنم او روی اشتباهش پافشاری می کرد و در پایان هر دو می خندیدیم." بکام بلافاصله بعد از ای گفت :"البته من هیچ چیز در مورد چلسی نمی دانم."

اگر آنچلوتی هدایت چلسی را بر عهده بگیرد به شمار مربیان ایتالیایی در انگلیس و ایرلند اضافه خواهد شد.فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی انگلیس، جووانی تراپاتونی سرمربی تیم ملی ایرلند و جان فرانکو زولا سرمربی وستهم هم اکنون در بریتانیا مشغول کار هستند.

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
بکام می گوید :"وقتی من به میلان آمدم آنچلوتی مشغول یادگیری زبان انگلیسی بود، هر وقت من تلاش می کردم اشتباهات انگلیسی اش را تصحیح کنم او روی اشتباهش پافشاری می کرد و در پایان هر دو می خندیدیم." بکام بلافاصله بعد از ای گفت :"البته من هیچ چیز در مورد چلسی نمی دانم."

اول ممنون بابت خبرا
دوم اینکه آنجلوتی گفته بود این تابستون نمیره؟؟؟
سوم اینکه الحق که معلومه ایرانیها و ایتالیاییها چقدر شبیهن.(یه تحقیق انجام شده بود روی نقشه ژنوم انسانی ایرانیا که معلوم شد به نقشه ژنوم انسانی ایتایاییها خیلی شبیهه :دی)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

If I could play one game again, it would not be Milan-Liverpool in Istanbul. We played there for 120 minutes like Gods and for six like idiots. No, I’d love to replay the 2002 game against South Korea.

Paolo Maldini

از نقل قول های برگزیده ی هفته ی سایت Channel4.

فکر کنم اینکه میلان دو سال بعد انتقام اش رو از لیورپول گرفت هم بی تاثیر نباشه.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
زامبروتا: میلان به آدبایور نیاز دارد
ستاره ایتالیایی میلان اعتقاد دارد که مهاجم توگویی آرسنال می تواند مشکلات گل زنی روسونری را حل کند.

سایت گل:مطبوعات ایتالیایی این روزها از احتمال انتقال مهاجم آرسنال به میلان خبر می دهند. جانلوکا زامبروتا از این پیشنهاد استقبال کرده و معتقد است که آدبایور می تواند مشکلات هجومی میلان را حل کند

ستاره سالهای نه چندان دور باشگاه بارسلونا به اسکای گفت:« بهتر بگوئیم که جای او این فصل در جمع ما خالی است. وقتی شرایط سخت می شود، بهترین چیزی که به آن نیاز داریم یک مهاجم به تمام معناست.

مارکو بورلیو نیز یکی از مصدومان تیم ماست.پاتو و اینتزاگی نیز گلهای زیادی برای تیم ما به ثمر رساندند ولی آدبایور بازیکنی است که می تواند برای تیم ما حیاتی ظاهر شود.» این ستاره 32 ساله با آنالیز شرایط کنونی تیم میلان گفت:«ما می بایست تا آخر رقابتهای این فصل صبر کنیم تا بتوانیم نتیجه گیری کنیم. »

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
ترزگه در راه میلان؟
ترزگل تیم‌های بزرگی را خواهان خود می‌بیند.
سایت گل: روزنامه‌های ایتالیا روز پنجشنبه گزارش دادند که دیوید ترزگه یوونتوس را در تابستان ترک خواهد کرد. او فصل خوبی نداشته و از مصدومیت‌ها و فرم ضعیف رنج برده است. او همچنین با کلودیو رانیری مربی تیم دعواهایی داشته و احتمالا از یووه خواهد رفت. تیم‌های بسیاری خواهان او هستند.

آنتونیو کالیندو مدیر برنامه‌هایش گفته: «وقتی تیمی مثل میلان به دنبال دیوید است، این برای من خبر خوبی است. میلان تیمی بزرگ است و این نشان می‌دهد دیوید قهرمانی معتبر است.» در هر حال، این نماینده گفته تماسی با سایر باشگاه‌ها نداشته: «وقتی فصل تمام شد به مذاکره خواهم پرداخت. ترزگه بازیکنی است که با یوونتوس قرارداد دارد و اوضاع باید از طرف باشگاه بررسی شود.» این بازیکن 31 ساله از ترکیب ثابت این فصل یووه دور مانده. یک مصدومیت باعث شد او نیمه ابتدایی فصل را از دست بدهد. او در حال حاضر تنها یک گل در 12 حضورش در این فصل زده. بارسلونا و لیون هم می‌توانند مقاصد احتمالی او باشند.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من خیلی خیلی مخالف آوردن بازیکن هایی که 30 سال رو رد کردن هستم ولی نسبت به ترزگه قضیه فرق میکنه. شخصا از اومدش استقبال میکنم!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من خیلی خیلی مخالف آوردن بازیکن هایی که 30 سال رو رد کردن هستم ولی نسبت به ترزگه قضیه فرق میکنه. شخصا از اومدش استقبال میکنم!

اصلا باهات موافق نيستم راديو هد ... نميدونم چرا سبك بازي ترزگه رو اصلااااااااااااا دوست ندارم ... به نظرم بازيكن

بيخوديه ... اگر دروگبا يا هانري رو بتونيم منتقل كنيم خيلي خوب ميشه ... يا حتي آرين روبن يا فن پرسي

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
قبل از همه این کارها اول از همه باید نگران خود تیم باشیم.معلوم نیست فصل بعد هم مثل این فصل یا فصل قبل نشه . چی تو سر گالیانی وکارلتو میگذره

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
میلان به دنبال برونو آلوس
میلان قصد دارد در تابستان برونو آلوس مدافع میانی پورتو را به خدمت بگیرد.

سایت گل: برونو آلوس ملی‌پوش پرتغالی احتمالا در تابستان از پورتو جدا خواهد شد چرا که تیم‌های بزرگی در اروپا خواهان او هستند. میلان آخرین تیمی است که برای تقویت خط دفاعی خود به این بازیکن می‌اندیشد.

میلان برای فصل بعد که در لیگ قهرمانان حضور خواهد داشت قصد دارد دفاع خود را تقویت نماید. در قرارداد آلوس بندی ذکر شده که طبق آن او می‌تواند با مبلغ 30 میلیون یورو از پورتو جدا شود، ولی گفته می‌شود قیمت فروش او کمتر از این خواهد بود. چنین اتفاقی فصل گذشته برای ریکاردو کوارشما افتاد. واشینگتن آلوس، پدر برونو آلوس گفته تیم‌های بسیاری خواهان پسرش هستند ولی هنوز با تیمی توافق کامل حاصل نشده است.

این بر خلاف چیزی است که روزنامه‌های ایتالیا نوشته‌اند. پدر آلوز می‌گوید: «نمی‌دانم که قراردادی بین برونو و باشگاه دیگری بسته شده یا نه. تکرار می‌کنم: او هیچ قولی به هیچ تیمی برای فصل بعد نداده. او با پورتو قرارداد دارد و می‌خواهد این جا به فوتبال ادامه دهد. او در پورتو خوشحال است ولی اگر پیشنهاد خوبی برسد آن را بررسی خواهد کرد. میلان تیمی است که به دنبال آلوس است، ولی بقیه هم او را می‌خواهند. بسیاری خواهان او هستند و این طبیعی است.»

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
آنچلوتی : فصل بعد هم در میلان می مانم

بعد از شایعات حضور آنچلوتی در پایان فصل بر روی نیمکت چلسی این مربی اعلام کرد فصل بعد هم در میلان می ماند...

سایت گل : کارلو آنچلوتی سرمربی میلان در آستانه بازی تیمش مقابل پالرمو در گفتگو با شبکه تلویزیونی این باشگاه اعلام کرد انتقالش به چلسی در پایان فصل بعید است.آنچلوتی می گوید :"اگر در پایان فصل به استمفورد بریج نروم این تنها به دلیل ضعف در زبان انگلیسی ام خواهد بود.بکام به خوبی به این مسئله واقف است (می خندد)."
او بعد از این شوخی گفت :"من با میلان قرارداد دارم و بعد از آن کسی نمی تواند آینده را پیش گویی کند.روز گذشته در روزنامه ها خواندم که من آنچلوتی با مسئولان چلسی قرارداد امضا کرد، مسئولان چلسی هیچ تماسی با من نداشتند و به هیچ عنوان از این خبر آگاهی ندارم.این ها فقط شایعات روزنامه ها هستند و در واقع هنوز هیچ پیشنهادی به من ارائه نشده است.من در پایان فصل بعد وقتی قراردادم با میلان به پایان رسید با مسئولان چلسی مذاکرخ خواهم کرد."
در حالی که میلان برای کسب مقام نائب قهرمانی سری A تلاش می کند به نظر می رسد مسئولان این تیم قصد ندارند قرارداد آنچلوتی که در سال 2010 به پایان می رسد را تمدید کنند.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
آنچلوتی:تابستان زیاد خرج نمی کنیم

کارلو آنچلوتی قبل از دیدار فردا مقابل پالرمو گفته که باشگاه قصد ندارد در تابستان خرج زیادی انجام دهد و امیدوار است مصدومان فعلی بهبود یابند.

سایت گل: میلان فردا در حالی میزبان پالرمو است که قصد دارد با پیروزی جایگاه خود در رتبه دوم جدول را تثبیت کند.
کارلو آنچلوتی مربی تیم در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی درباره اهداف تیم در بازار و برنامه‌های آن‌ها برای فصل بعد صحبت کرده است: «احتیاج نیست پول زیادی برای خرید بازیکنان کلیدی در فصل بعد خرج کنمی. من به سیمون کیائر پالرمو و داودیه آستوری کالیاری چشم دارم. کیائر مدافع بسیار جوانی است و نشان داده کیفیت والایی دارد. او را خیلی دوست دارم. ما آستوری را هم می‌خواهیم: او بازیکنی است که در تیم‌های پایه ما رشد کرده و این فصل چندان به او بازی نرسیده ولی به روشنی پیشرفت داشته است.»
گفته می‌شود کاکا مورد نظر منچستریونایتد است و آنچلوتی می‌گوید: «کاکا از قرارداد مهم با سیتی صرف نظر کرد چون با ما قرارداد دارد. او فرصت آن را دارد که باز با این تیم قهرمان شود. تیم می‌خواهد به بالاترین سطح بازگردد. او نمی‌خواهد به محیط جدیدی برود.» آنچلوتی درباره بازگشت مصدومان هم گفته: «برای فصل بعد با بازگشت گتوزو، نستا و بوریلو، و حضور تیاگو سیلوا احتیاجی به خریدهای گران‌قیمت نخواهیم داشت.»

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بهترین هفته ی ممکن بود! ما بردیم، یوونتوس مساوی کرد، اینتر باخت! دو امتیاز از یووه زدیم جلو و رسیدیم به 7 امتیازی اینتر. در حالیکه هنوز 5 بازی باقی هست. البته امیدی به قهرمانی نداشتم و ندارم ولی اگر احیانا معجزه ای رخ داد متعجب نمیشم. اینتر پارسال هم چند هفته به پایان حدود 10 امتیاز با رم فاصله داشت ولی جوری در هفته های آخر امتیاز از دست داد که اگه بازی آخر فصل رو نمی برد، ممکن بود رم قهرمان شه.

البته از حق نگذریم، میلان در چهار هفته ی پایانی چهار بازی سخت داره (با اودینزه، رم، یوونتوس و فیورنتینا) پس حتی رده ی دوم هم اصلا تضمین شده نیست و نباید زیاد دلخوش بود.

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
میلان در چهار هفته ی پایانی چهار بازی سخت داره (با اودینزه، رم، یوونتوس و فیورنتینا) پس حتی رده ی دوم هم اصلا تضمین شده نیست و نباید زیاد دلخوش بود.
اوه اوه.

حق با شماست.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
البته از حق نگذریم، میلان در چهار هفته ی پایانی چهار بازی سخت داره (با اودینزه، رم، یوونتوس و فیورنتینا) پس حتی رده ی دوم هم اصلا تضمین شده نیست و نباید زیاد دلخوش بود.

با اين تفاوت كه ميلان خدايي خيلي رو فرمه و قشنگ داره بازي ميكنه ... ديدا هم باسه خودش غولي شده دوباره و

داره ميتركونه

mori

Registered User
لایک‌ها
14
آره میلان فعلا خوب بازی میکنه!
امسال هم اگه تو چمپیونز لیگ بود، احتمالا یه حال اساسی به بارسا میداد و قهرمان اروپا میشد! خوراک کارلتو...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
با اين تفاوت كه ميلان خدايي خيلي رو فرمه و قشنگ داره بازي ميكنه ... ديدا هم باسه خودش غولي شده دوباره و

داره ميتركونه
میلان فقط تو یه بازه هایی خوب بوده. اصلا تداومی در کار نیست. مثلا 5 بازی خوب هستیم، 8 بازی بدیم. دوباره 4 بازی خوبیم، 10 بازی بدیم! و ... . تا تداوم نباشه نمیشه در لیگ قهرمان شد. شاید دلیل اینکه چندین سال در اروپا بهتر از لیگ بودیم همین باشه.

اگه کسی میدونه بازی های آینده اینتر رو هم بگه !

پنج حریف آخر اینتر: لاتزیو (سن سیرو) - کیه وو - سیه نا (سن سیرو) - کالیاری - آتالانتا (سن سیرو)

پنج حریف آخر میلان: کاتانیا - یوونتوس (سن سیرو) - اودینزه - رم (سن سیرو) - فیورنتینا

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
سیدورف:اینتر بهتر از میلان بود
بازیکن سابق اینتر تصدیق می‌کند که تیم قبلی‌اش برای قهرمانی شایسته‌تر بوده است.

سایت گل: فصل دارد به پایان می‌رسد و کلارنس سیدورف هافبک میلان گفته داربی اینتر و میلان در 15 فوریه در سرنوشت اسکودتو تاثیرگذار بود. تیم سیدورف در حال حاضر با هفت امتیاز پشت سر اینتر قرار گرفته. اینتر در آن داربی دو بر یک پیروز شد و 70 دقیقه از حریف با نتیجه دو بر صفر پیش بود.

وقتی پاتو یک گل خورده را جبران کرد، میلان روی دروازه ژولیو سزار خیمه زد ولی برای جبران دیگر خیلی دیر بود. این بازیکن هلندی درباره گل آدریانو در آن دیدار که با دست زده شد به به گاتزتا دلو سپورت گفته است: «همیشه بخت و اقبال در فوتبال وجود دارد. در داربی هم همین طور بود. البته اینتر بیشتر از ما تلاش کرد. ما تسلیم شده بودیم.»

به نظر می‌رسد که این بازیکن 33 ساله، مثل آدریانو گالیانی نایب رییس باشگاه بر این باور است که قهرمانی در لیگ برای میلان محال است، هر چند که طرفداران میلان بعد از شکست اینتر از ناپولی امیدهای تازه‌ای به دست آورده‌اند. سیدورف این فصل 26 بار در سری A بازی کرده و پنج گل زده است.

بالا