• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
نیمه اول بازی رو دیدم! بازی زیاد جذابی نبود. نیمه دوم باز طبق روال این چند ساله! بعد از چندتا بازی بسیار بد! از دست رفتن جام ها این کارلتو با خوش شانسی تموم چندتا برد پر گل میاره و میمونه! چقدر این داستان تکرار شده نمیدونم! فوتبال ایتالیا به طور کلی احتیاج به باز نگری داره ، میلان هم در راس تیمهایی هست که باید خونه تکونی اساسی بکنه! وگرنه حالا حالاها باید درجا بزنه
میگم می بخشین خارج از موضوع حرف میزنم.ولی تا حالا مدیر به این باحالی ندیده بودم.هر جا من هستم هستش
آلمان - مونیخ - میلان - مادرید .میگم نکنه فامیل هستیم و من خبر ندارم؟؟؟؟؟:D:D:D:D:D:D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اصلا" قبول ندارم.:blink::blink:(حالا مگه چی وشده!!!!:D:D)
دروازه بانهای آلمانی از همه در پنالتی گرفتن بهترن حتی بدترینشون(بازم رگ آلمانیم زد بیرون.چه کنم تعصبه دیگه:D)
اما جدا از شوخی راست میگما!!!هیچ تورنومنتی یا دوره مسابقاتی یادم نمیاد که کار آلمانها به پنالتی کشیده باشه و دروازه بانش پنالتی نگرفته باشه.حتی همین ینس لمان(که دوره کوتاهی هم در میلان بازی کرد)در بدترین شرایطش خوب پنالتی میگرفت.تازه یکی هم مثل هانس یورگ بوت پنالتی زن اول تیمش بود(در هامبورگ و گاهی لوزکوزان)

تعصبببببببب ... ولي من هم از روي تعصب هم از روي منطق ميگم از نظر پنالتي گيري رو دست دروازه بانهاي

برزيل پنالتي گير نيومده ... فينال يوونتوس ميلان ديدا تركوند ... فينال جام جهاني تافارل تركوند

فينال جام مهم الدعايه دونگا تركوند :blink::D

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
در باره دروازه بان که فعلا اسم Federico Marchetti دروازبان کالیری مطرح شده.
این گالیانی هم باز شروع کرده که سال دیگه میلان رو متحول میکنم و.......
خدا از دست این :blink:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
در باره دروازه بان که فعلا اسم Federico Marchetti دروازبان کالیری مطرح شده.
این گالیانی هم باز شروع کرده که سال دیگه میلان رو متحول میکنم و.......
خدا از دست این :blink:

به قول يه نفر كه قبلا اينجا نوشته بود اينا ميان ميشينن دور هم چايي يا نسكافه ميخورن و يه دري وري ميگن كه

يه چيزي گفته باشن وگرنه منظور خاصي ندارن

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
Ronaldinho.JPG

ronaldinho.jpg

ronaldinho_milan_montaj.jpg

ronaldinho-milan4psd.jpg

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
یک مساوی دیگر برای میلان.

شنیدم بعد از بازی به ماشین گالیانی هم حمله کردن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با این وضعی که داره بعید نیست.

این گالیانی هم همش رو اعصاب هست.

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
درست شنیدم؟؟ فصل بعد دونادونی میخواد بیاد بشه مربی میلان؟؟؟؟

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
مورینیو گفت: با چهار بازیکن بالای 30 سال من نمی توانم به حضورم در اینتر ادامه دهم

گمونم آنجلوتي هم ميگه با 4 بازيكن زير 30 سال من نمی توانم به حضورم در ميلان ادامه دهم

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
Milan
Milan are ready to trade with Arsenal for Togo international Emmanuel Adebayor.

The Rossoneri are looking to strengthen their forward line and Il Corriere Dello Sport claims coach Carlo Ancelotti is drawing together a master plan in an attempt to convince the Gunners to part company with their man.

Reports suggest Milan will need around €30 million to persuade the Londoners to release ‘Ade’ and the Rossoneri are working to piece together the basic elements of the deal within the next few weeks.

However, the Rossoneri may encounter some tough opposition as the publication claims the big striker is contracted until 2012 and is earning around €4m per season.

Just last week, il Diavolo vice-president Adriano Galliani warned that spending on a grandiose scale will be limited.

Should the Adebayor deal fail to lift off, the Italian side have a back-up scheme. A number of reports have linked Sevilla striker Frederic Kanoute to the San Siro.

Salvatore Landolina, Goal.com

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
درست شنیدم؟؟ فصل بعد دونادونی میخواد بیاد بشه مربی میلان؟؟؟؟

مسئله مهم در مورد میلان اینه که مسولین این تیم خیلی به نظر طرفدارها اهمیت نمیدن و همیشه راه خودشون رو میرن.
شما فقط نگاه کنین که همین چند ساله تو فن بیسهای میلان چه مسائلی مطرحه و اونوقت عملکرد مدیریت تا چه حد درراستای این خواسته هاست. پس اگه دیدین یکهو دونادونی یا حتی لئوناردو شدن مربی میلان خیلی هم تعجب نکنید.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
گالیانی که همین اخیرا گفت لئوناردو مربی نمیشه (ولی نگفت کارلو هم برکنار نمیشه، خوشبختانه). به نظرم لئوناردو همون استعداد یابی کنه بهتره تا بیاد بدون هیچ تجربه ای سرمربی شه. به جایی نمیرسیم. رایکارد همچنان محتمل ترینه

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
پاتو معركست اما چرا كوكال!!!(كاكا) اينقد نيمه اول توپ لو داد؟؟اينزاگي بيچاره هم 75% عمرش تو افسايده

ديشب هم كه به لطف الهي دقيقه 91 گل زن دقيقه 93 گل دوم . اصولا تاخير فاز دارن انگار

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
البته خیلی بهتر از حریف بازی کردیم و حقمون بود زودتر به گل برسیم .

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
البته خیلی بهتر از حریف بازی کردیم و حقمون بود زودتر به گل برسیم .

تبریک بابت برد..
راستش نه!! همچینم سر تر نبودیم، درسته که تونا حرفی واسه گفتن نداشتن اما میلان سر در گم بود
فردوسی پور هم که بند کرده بود به رونالدینیو و کلا لیگ ایتالیا

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خدایی ستاره ها نابودن کلا:wacko:
دم این پاتو گرم..خیلی هم با تعصب بازی می کنه:blush:
تبریک برد خوبی بود

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
تهران/واحد مرکزي خبر/ورزشي 88/1/8
مطبوعات ورزشي اسپانيا روز دوشنبه گزارش دادند تيم رئال مادريد اسپانيا با قراردادي شصت ميليون دلاري کاکا، ستاره تيم اث ميلان را در اختيار خواهد گرفت.
به گزارش روزنامه ورزشي مارکا، فلورنتينو پرز، که از شانس زيادي براي در اختيار گرفتن کرسي رياست تيم رئال مادريد در انتخابات هيات مديره اين باشگاه در ماه ژوئن برخوردار است، قرارداد انتقال کاکا را شانزدهم مارس( 25 اسفند) با تيم اث ميلان امضا کرده است.
در اين گزارش امده است پيشنهادهاي ديگري که تيم هاي چلسي و منچستر سيتي براي در اختيار گرفتن اين بازيکن ارائه کرده اند، تلاشهاي رئال مادريد را براي دراختيار گرفتن کاکا با مشکلاتي روبرو خواهد کرد.
کاکاي بيست و هفت ساله که در سال دو هزار و هفت ميلادي عنوان بهترين بازيکن سال فيفا را به دست اورد، تا پايان سال دو هزار و سيزده ميلادي با تيم ميلان قرارداد دارد.
در اين گزارش امده است که تيم رئال مادريد براي در اختيار گرفتن ژابي الونسوي بيست و هفت ساله از تيم ليورپول و سِس فابرگاس بيست و يک ساله از تيم ارسنال علاقمندي خود را اعلام کرده است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد، با اينکه تا کنون پرز از تصميم خود براي شرکت در انتخابات هيات رئيسه اين تيم چيزي بر زبان نرانده است ولي مطبوعات ورزشي اسپانيا درباره بازگشت وي به اين تيم و پيروزي وي در اين انتخابات صد در صد مطمئن هستند.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
تهران/واحدمرکزي خبر/ورزشي 88/1/18
آدريانو گالياني نايب رئيس باشگاه آث ميلان ايتاليا موضوع مذاکره اين باشگاه براي انتقال کاکا به رئال مادريد را تکذيب کرد.
روزنامه اسپانيايي زبان مارکا روز دوشنبه نوشته بود رئال مادريد ماه مارس با گالياني براي پيوستن کاکا به رئال مادريد به توافق شصت ميليون يورويي رسيده است.
نايب رئيس باشگاه آث ميلان در اين خصوص گفت "من با فلورنتينو پرز هيچ درگيري ندارم.چرا که در اين خصوص مشکلي ندارم.پرز هنوز به عنوان رئيس باشگاه رئال مادريد انتخاب نشده و بنابراين نمي تواند اقدامي انجام دهد."
وي افزود "با اين حال من مطمئنم اگر فلورنتينو پرز خواستار به خدمت گرفتن کاکا باشد،مستقيما به سراغ من خواهد آمد و با کسي ديگر مذاکره نخواهد کرد.به هر حال خيال من راحت است.ميلان قصد ندارد کاکا را بفروشد و پرز از اين موضوع آگاه است."

بالا