• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

MilAndy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا همین بلا سر والنسیال اومده و اونم حذف شد. :)

دوست داشتم میلان والنسیا فینال میشد(البته یادم نیست چنین امکانی از لحاظ قرعه بود یا نه)..اونوقت فینال یوفا کمی از سی ال نداشت.کم چه عرض کنم شاید جالبتر
..اما
کم کم باید امید داشت/.../پرونده مخوف انجلوتی در میلان بسته شه..با حذف دیشب...لاشه تیم رو تحویل ما داد.(مدت ها قبل چنین شده بود)..عملا هیچ جامی امسال نمیاریم و کارلتو باید استفائ بده...متاسفم که با اینکه جام های رنگینی واسه میلان کسب کرد اما خودشو اینطور بد نام کرد....تیم رو جوری بسته که هر مربی دیگه بیاد براحتی نمیتونه میلانو درست کنه..یه عالمه بازکن مسن واسه خداحافظی و یه عالمه بازیکن جوون برای خرید مونده...و هزینه ای سنگین...

خبر دیگر...احتمال فروختن میلان از سوی برلوسکونی.است..که گفته میشه Michele Ferrero که ۶۴ مین مرد ثروتمند دنیا است..قصد خرید میلان رو داره...این شخص مالک کارخانه شکلات سازیه..
.

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب باز هم صد رحمت به بایرن سال قبل که تا فینال رفت!
میلان در بهترین شرایط فصلش نتونست از پس برمن در بدترین شرایط در چند سال اخیرش بربیاد

خداحافظی کارلتو که خیلی محتمل هست! شاید وقت یک مدیر بلندپرواز تر هم باشه هرچند برلوسکنی هیچوقت سیرمونی نداره اما احتمالآ بالارفتن سنش اجازه نمیده مثل سابق از پس انجام چند کار همزمان بربیاد

به هر حال من میلان بهمین شکل رو بسیار ترجیح میدم به میلانی که یک عرب پولدار بیاد بخره توش چندتا بازیکن خوب و متوسط بخره باقیمتهایی که حتی برای بازیکن عالی هم ارزش نداره آدم بده ...

MilAndy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلا یک ه باختیم...گل مشکوکی بود..شاید اندازه یه میلمتر روی خط بود:D
ولی نامردا دیشب یووه رو بردوندند:blush:
Olympic Chief Petrucci: Milan, Thanks For Everything

Milan were eliminated from the UEFA Cup by Werder Bremen last night; a tournament many expected them to win. Despite going two goals to the good, i Diavoli allowed Claudio Pizarro to fire a brace, ensuring the Germans progressed on away goals. While coach Carlo Ancelotti has insisted on taking responsibility in order to put a stop to the blame game, there is one good piece of news.
Gianni Petrucci, the president of Italy’s Olympic Committee has defended the Rossoneri and expressed his gratitude on behalf of the nation for all Milan have achieved in recent years. TuttoMercatoWeb reports that Petrucci said, “I am disappointed by Milan’s elimination, but I will never stop thanking them for everything they have done for Italian football.
“They are a great club, and now they must look forward, and plan for the future.”
On the country's Champions League charge, the CONI (Italian Olympic committee) chief was diplomatic.
“It’s better not to say anything now,” he dodged, “and wait for the final results before doing any more analysis. Only Udinese are left to fly the flag for Italy in the UEFA Cup, after Fiorentina, and Sampdoria were eliminated along with Milan​
.

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
دیگه حرفی برای گفتن نمونده.فقط آرزو دارم سهمیه سال آینده لیگ قهرمانان رو از دست ندیم.البته اگر از دست دادنش باعث ایجاد تحول در تیم بشه شاید بشه تحمل کرد.دست وردربرمن و توماس شاف هم هم درد نکنه که کارلتو نتونه بهانه بیاره بخاطر جام یوفا تو لیگ خوب نتیجه نمیگیره.
آریویدرچی کارلتو.....بخاطر خودت هم که شده برو تا بیشتر از این تحقیر نشی.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
امیدوارم مارکو یا ریکارد بیان

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
رایکارد خیلی بهتره
--------------------
پ ن . : دوستان بیایین کلوپ Ac milan تو فیس بوک جای باحایه . :d

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
امیدوارم مارکو یا ریکارد بیان

اصلا ماركو به درد نميخوره ... يه چيز در حد ماركو كمك مربي پرسپوليس ميمونه :lol: ريكارد بهتره و از همه بهتر

فيل بزرگ ... لوييز فليپه اسكولاري ... فقط حاضرم فرشاد پيوس مربيمون بشه اما يه وقت اين مانچيني رو نيارن

خداييييييي نكرده :f34r:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
Ariensport.com: گفته می شود سرمربی هلندی نامزد اصلی جانشینی همبازی پیشین خود در روسونری است.

طبق گزارش روزنامه ورزشی اسپانیایی اسپورت، میلان با سرمربی سابق بارسلونا، " فرانک ریکارد " تماس گرفته است تا در پایان فصل جانشین " کارلو آنجلوتی " شود.

" کارلتو " هفت سال است در سن سیرو مربیگری می کند و احتمال می رود با پایان یک فصل یاس آور این تیم را ترک کند، به طوری که روسونری هفته گذشته با شکست مقابل وردربرمن در جام یوفا، از این رقابت ها کنار رفت و با شکست در این هفته سری A مقابل سمپدوریا اختلاف آن ها با اینتر به 12 امتیاز رسید.

" آدریانو گالیانی " تاکید کرده است تنها در صورتی " آنجلوتی " در میلان می ماند که این تیم بین سه تیم نخست قرار بگیرد و سهمیه جام قهرمانان اروپا را برای فصل آینده کسب کند.

Milannews.it ادعا کرد " ریکارد " که بین سال های 1988 تا 1993 در کنار " آنجلوتی " در میلان بازی کرده است با " مارکو فان باستن " سرمربی آژاکس و " روبرتو دونادونی " سرمربی سابق تیم ملی ایتالیا برای تصاحب سمت سرمربیگری میلان رقابت خواهد داشت.

منبع: سایت گل

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اصلا ماركو به درد نميخوره ... يه چيز در حد ماركو كمك مربي پرسپوليس ميمونه :lol: ريكارد بهتره و از همه بهتر

فيل بزرگ ... لوييز فليپه اسكولاري ... فقط حاضرم فرشاد پيوس مربيمون بشه اما يه وقت اين مانچيني رو نيارن

خداييييييي نكرده :f34r:

اول باید این کارلتو شوت شه. به قول خودت

تازه طناب خريده خودشو بسته به نيمكت مربيگري كسي نتونه بندازتش بيرون

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
محتمل ترین گزینه همون رایکارده ولی نمیدونم بتونه با این لاشه ای که از کارلتو تحویل میگیره موفق بشه یا نه...

تنها نکته ی مثبت این فصل میلان از نظر من ظهور پاتو بود که با وجود بازی های بد تیم و باخت ها و حذف شدن های اخیر همچنان داره گلزنی میکنه. از اون سوپر گلی که به برمن تا ضربه سر حساب شده اش جلوی سمپدوریا. اول فصل پیش بینی کرده بودم بین 16 تا 19 گل میزنه این فصل، و الان که هنوز به نیمه ی نیم فصل دوم هم نرسیدیم، 15 گل زده کلا. 12 تا سری آ 3 تا یوفا.

بعد از 2 سال دربدری بعد از رفتن شوا و نمایش ضایع مهاجم هایی که قرار بود مثلا جانشین اش باشن (اولیویرا و جیلاردینو)، دیگه میشه با اطمینان گفت گلزن آینده ی تیم پیدا شده. این تنها نکته ی امید بخش این فصل هست برای من!

340x.jpg

خداحافظی کارلتو که خیلی محتمل هست! شاید وقت یک مدیر بلندپرواز تر هم باشه هرچند برلوسکنی هیچوقت سیرمونی نداره اما احتمالآ بالارفتن سنش اجازه نمیده مثل سابق از پس انجام چند کار همزمان بربیاد
برلوسکونی فعلا سرش به سیاست گرمه. به طور رسمی هم مقامی نداره از وقتی نخست وزیر شده. برای همین دخالتی (فعلا) در کار ها نمیکنه. پایان فصل ولی احتمالا قضیه فرق کنه. تحمل هم حدی داره!

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
محتمل ترین گزینه همون رایکارده ولی نمیدونم بتونه با این لاشه ای که از کارلتو تحویل میگیره موفق بشه یا نه...

تنها نکته ی مثبت این فصل میلان از نظر من ظهور پاتو بود که با وجود بازی های بد تیم و باخت ها و حذف شدن های اخیر همچنان داره گلزنی میکنه. از اون سوپر گلی که به برمن تا ضربه سر حساب شده اش جلوی سمپدوریا. اول فصل پیش بینی کرده بودم بین 16 تا 19 گل میزنه این فصل، و الان که هنوز به نیمه ی نیم فصل دوم هم نرسیدیم، 15 گل زده کلا. 12 تا سری آ 3 تا یوفا.

بعد از 2 سال دربدری بعد از رفتن شوا و نمایش ضایع مهاجم هایی که قرار بود مثلا جانشین اش باشن (اولیویرا و جیلاردینو)، دیگه میشه با اطمینان گفت گلزن آینده ی تیم پیدا شده. این تنها نکته ی امید بخش این فصل هست برای من!

Perhaps the only positive thing about Milan's season so far has been the form of young striker Alexandre Pato, who seems destined for great things if his recent displays are anything to go by. At just 19 years of age, he is scoring goals left and right in Serie A, one of the toughest leagues in the world.

Yesterday against Sampdoria, he scored his 15th goal in all competitions for the Rossoneri this season, but once again it wasn't enough to bring them victory as their dire form continued.

"My goals aren't much use, we aren't winning, and this is what bothers me," he told the press today. "Too bad, I've already scored 15 goals this season, but many of them have been useless. To get out of this crisis we have to work hard. I am sure Milan will get out of this, and qualify for the next Champions League.

"In the first half I was too alone up front, then in the second half with [Filippo] Inzaghi's entrance it went better."

Sampdoria gained a 2-0 lead early in the second half, thanks to goals by Antonio Cassano and Giampaolo Pazzini, so Pato's 80th minute header turned out to be a mere consolation goal.

Following that defeat Milan are still in third place with 48 points, but fourth-placed Fiorentina are just two points below so Carlo Ancelotti's side will have to watch their backs to maintain their position until the end of the season.

همه میدونن مشکل ما نداشتن یک تمام کننده در خط حمله والبته مشکل قدیمیه دفاع و دروازبانه. پاتو به عنوان مهاجم دوم فوق العادس و حتی خودش هم همینو تایید میکنه ولی کارلتو چسبیده به همین روش همیشگیش که دیگه حتا مربی های لیگ دو هم میدونن برابرش چیکار کنن.
میلان واقعا محتاج تاغیره.

MilAndy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نکته جالبتر اینکه که این گالی شهر قصه گفته شرط موندن کارلتو صعود به سی اله.....تور رو خدا ببینید میلان به کجا رسیده....به یه خونه تکونی مدیریتی واقعا نیاز هستش...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

رایکارد گزینه مناسبی هست به نظر من هم! لئوناردو که اسمش مطرح شده انتخاب عجیبی هست! یهو دیدید یکی شد مثل پپ تو بارسا شاید هم یکی شد بدتر از کارلتو
اما در کل فصل بعد گورکف ، پالوچی (درست نگفتم اسمش رو اما دقیقش رو یادم نمیاد الان) برمیگردند احتمالآ
کاکا و پاتو هم هستند! من به بورلیو امیدوارم نمیدونم این فصل چرا اینجوری شد!
ما به هر حال 100% دفاع میخوایم و همینطور دروازبان قابل پیش بینی!
نه در یک بازی در حد خدا! تو یک بازی در حد چوب خشک

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
پالوسکی!

بوریه لو هم بازیکن خوبی نشون داده ولی اینکه انقدر مصدوم میشه خودش یه نقطه ضعفه دیگه... میلان به این تیپ مهاجم نیاز داره. مهاجم های هیکلی/قدرت بدنی و سر زن! اینتر آدریانو و زلاتان و حتی کرسپو رو داره. یوونتوس آمائوری و ترزگه و یاکوئینتا رو داره. ما کسی رو نداریم - اینزاگی سر زن هست ولی فقط وقتی که بتونه از دست مدافع ها فرار کنه، یعنی قدرت بدنی صفر. به علاوه 35 سالش هم هست!! شوا هم که معلوم نیست اصلا کجاست! البته پاتو 19 سالشه و میتونه هنوز از نظر قدرت بدنی و حتی قد رشد کنه. ولی فعلا بازیکنی ئه که بیشتر قدرت اش روی بازی زمینی هست. هر چند در مقایسه با خیلی از برزیلی ها، قدرت اش در هوا قابل قبوله.

ما به هر حال 100% دفاع میخوایم و همینطور دروازبان قابل پیش بینی!
نه در یک بازی در حد خدا! تو یک بازی در حد چوب خشک

من معنی اون قسمت پر رنگ رو نمیفهمم چرا! :D

بالا