• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
بعد از این نتایج فعلا باز بازار شایعات در مورد رفتن آنجلوتی از میلان به قصد چلسی یا رئال خیلی داغ شده. هیچکس نمیتونه منکر نتایج آنجلوتی توی میلان باشه ولی دیگه واقعا موقع خداحافظی رسیده. به نظر من کارلتو دیگه چیزی برای رو کردن تو میلان نداره.به همین سادگی.
ضمنا این حرف مشمول کسانی مثل سیدورف و امثال اون هم میشه امیدوارم کسی بیاد که به کسانی مثل گورکف و .. بها بده نه اینکه تا آخرین نفس بچسبه به امثال بروکی و امرسون.

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بعد از این نتایج فعلا باز بازار شایعات در مورد رفتن آنجلوتی از میلان به قصد چلسی یا رئال خیلی داغ شده. هیچکس نمیتونه منکر نتایج آنجلوتی توی میلان باشه ولی دیگه واقعا موقع خداحافظی رسیده. به نظر من کارلتو دیگه چیزی برای رو کردن تو میلان نداره.به همین سادگی.
ضمنا این حرف مشمول کسانی مثل سیدورف و امثال اون هم میشه امیدوارم کسی بیاد که به کسانی مثل گورکف و .. بها بده نه اینکه تا آخرین نفس بچسبه به امثال بروکی و امرسون.

من هم شنیدم! اما بعید هست که انجلوتی بره از میلان! هرچند میتونه بهترین خبر دو سال اخیر میلان باشه

مربی بزرگ بی کار زیاد داریم! مانچینی ، ریکارد ، شوستر و ... بنابراین من بعید میدونم که بیان سراغ کارلتو همه این مربیان هم سابقه کار با ابر تیمهای اروپا رو داشتند همه هم قهرمانی داشتند تو کارنامه خودشون

انتخاب فیل بزرگ برای چلسی به نظر من از اول هم اشتباه بود

rickykaka

Registered User
لایک‌ها
4
رسانه های انگلیسی که میگن چلسی آنجلوتی رو میخواد.فقط اگه گالیانی هم بی خیالش بشه فکر نکنم کارلتو بدش بیاد بره چلسی. یعنی میشه تابستون خبر خوب رفتن آنجلوتی رو بشنویم :)

independent گفته میلان می خواد بکهام رو وادار کنه بقیه پول انتقال از گالاکسی رو پرداخت کنه چون میلان حاضر به دادن رقم بالای درخواستی گالاکسی نیست. انگار 15m پوند میخوان!

لینک خبر

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
دیروز سایت گل زده بود شاید کاکا به دربی برسه.
ولی امروز زده که احتمالش خیلی کمه که برسه باتوجه به این که 4 شنبه رو هم نتونست با تیم تمرین کنه و توی باشگاه بدنسازی کار کرد ..
Kaka Still A Major Doubt For Milan Derby - Report
It seems more and more likely that Kaka will not make
a sensational comeback in the Milan derby on Sunday...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
گاس که شد مربی چلسی ... یه وقت آنجلوتی تون رو قالب نکنید به ما :D
هیدینک که میگن موقتیه تا پایان فصل. بعیده فدراسیون روسیه مربی به این خوبی رو از دست بده، و از طرفی هیدینک نمیتونه مدت زیادی هم مربی چلسی باشه هم روسیه.
امیدوارم کارلو بره چلسی!

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
میلان قصد داره پیشنهادش رو واسه بکام تا 11 میلیون یورو بالاببره.
پیشنهاد قبلی حدود 5 میلیون بوده(بزخری که میگن یعنی این)!
Report: Milan Up David Beckham Bid
The Rossoneri are ready to wrap up a deal for 'Golden Balls'
and are hoping their latest offer will do the trick...

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
خبر خوب این که شاید مایکون به دربی نرسه.
تو تمرین مصدوم شده و لنگ لنگان تمرین رو ترک کرده...

یه خبر دیگه این که میگن شاید فصل بعد آنجلوتی بره رئال توی خبرهای مختلف از جانشینی دونادونی یا لئورنادو صحبت میشه.
فکر کنم دونادونی بیاد از چاله دراومدیم افتادیم تو چاه!

Report: Milan Look To Roberto Donadoni To Replace Carlo Ancelotti

According to La Gazzetta dello Sport, Milan are already drawing up a list of potential replacements. The latest name to enter the frame is that of another former player: Roberto Donadoni.

Other reports have also suggested that Leonardo could leave his role as technical director of the club to take Ancelotti’s place.

لینک

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
باز هم مشکل کمر نستا!
فکر کردیم خوب شده کلی ذوق کردم ولی مثل این که دیروز باز اینقدر اوضاعش وخیم بوده که نتونسته از رختخواب بیرون بیاد...
بهترین راهش جراحیه که اگه بخواد اینکارو بکنه احتمال این که دوران بازیگریش تموم بشه زیاده.
فعلا که که تیم پزشکی در حال ارزیابی واسه پیداکردن یه راه حل واسه درمانش هستند..

Milan's Nesta Suffers New Injury Blow
لینک

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
باز هم مشکل کمر نستا!
فکر کردیم خوب شده کلی ذوق کردم ولی مثل این که دیروز باز اینقدر اوضاعش وخیم بوده که نتونسته از رختخواب بیرون بیاد...
بهترین راهش جراحیه که اگه بخواد اینکارو بکنه احتمال این که دوران بازیگریش تموم بشه زیاده.
فعلا که که تیم پزشکی در حال ارزیابی واسه پیداکردن یه راه حل واسه درمانش هستند..

Milan's Nesta Suffers New Injury Blow
لینک
ای بابا... نیومده مصدوم شد.

من که دیگه نستا رو تموم شده میدونم. بازیکنی که حدود 6 ماهه که داره "برمیگرده" ولی نمیتونه، تموم شده ست. خیلی غم انگیزه مدافعی با این استعداد به این روز بیافته، ولی باید قبول کرد. نستا اولین مدافع بزرگ میلان نبود و آخریش هم نیست. باید روی یک گزینه جوون و آماده تمرکز کنن، و در کنارش اگه شد، نستا رو درمان کنن! اینکه بازیکن جدید نگیریم و بشینیم به امید نستا که مشکل کمرش خوب شه، از پایه و اساس اشتباهه!

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
دومی رو هم خوردیم...
اولیش آخر نامردی بود رسما با ساعد زد تو گل!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب گل با دستی زد.................

داور و کمک اصلا ندیدن !!!!!!!!!!!!!

خودشم 1 دقیقه اول باور نمیکرد گل قبول شده.............

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هرچند که آدریانو با دست گل زد

اما زور میلان به اینتر نمیرسید. (به نظر من البته)

عجب دروازه بانی هست این ژولیو سزار. چه توپهایی رو میگرفت اونم با پا

خوشحالم بالاخره برزیل یه دروازه بان 6 دانگ پیدا کرد.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ترکیب یانکلوفسکی و کالادزه دفاع میلان رو تبدیل به اتوبان کرده بود.....
سیدورف هم که توپ میاد رو پاش یه ربع فکر میکنه تا بخواد شوت بزنه....
نبود کاکا و گتوزو به شدت احساس می شد.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
تو روزی که اکثر بازیکنان بد بودند! از همه بدتر هم مربی تیم بود باختیم! و قهرمانی رو دو دستی تقدیم اینتر کردیم

بازی بدی بود! باید جدآ گفت خداحافظ کالاتزه دوست داشتنی ، خداحافظ سیدورف قهرمان ، خداحافظ سوپر پیپو ، خداحافظ اسطوره مالدینی و خداحافظ کارلتو ...

تیم به روح احتیاج داره! باز هم بازی به همون روش مسخره و مزخرف قبلی! از معدود بازیکنان خوب میلان میشه به پاتو اشاره کرد
رونالدینیو نیمه اول چندتا پاس خوب داد! نیمه دوم دو تا پاس خوب داد و یک دریبل کرد! کل اثرش تو بازی همین بود
پیرلو 100% یکی از 5 بازی بد عمرش رو کرد
زامبروتا زیادی تکروی میکرد! آخرش هم کاملا مشخص بود بریده!
سوپر پیپو هم همش تو آسفاید بود! اما اون گلی که زد استثنایی بود جدآ حیف که داور قبول نکرد! یکی از خوبهای دیگه میلان آبیاتی بود که خیلی پیشرفت کرده نسبت به اون زمانی که از میلان رفت
تعویض سندروس مثل خریدش یک کار احمقانه بود.

به هر حال افکار کارلتو دیگه جوابگو این تیم نیست! خیلی شانس آوردیم به بدترین برمن در 5 سال اخیر خوردیم! وگرنه تو جام یوفا بد جوری تحقیر میشدیم این سبک بازی میلان خوراک تیمی مثل برمن هست (البته برمن در اوج) که گل بارون بشند

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
هر چند گل اول اینتر روی اشتباه داوری بودش ولی میلان تمی نبود که بتونه از اینتر امتیاز بگیره

این تیم به تفکرات جدید و بازیکن های جدید نیاز داره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تایید میشه.

کارلتو توان شکست مورینیو رو نداشت. یوسفی کل بازی سوتی میداد. به سزار میگفت آبیاتی ، به آبیاتی میگفت سزار.....

اما یه حرف جالبی زد. گفت این کارلتو از نظر تهییج بازیکن و انگیزشی در مقابل مورینیو که استاد این کاره هیچی نیست....

راس میگفت به نظر من. در کنار سن بالای بازیکنان ، تیم اصلا روح جنگندگی و بازی رو نداشت.

روتالدینیو هم به نظر من بد نبود. میشه گفت جزو خوبها بود. پاتو و رونالدینیو

خود کاپیتان مالدینی هم بد نبود. یه صحنه فقط جلو ادریانو جا موند.

بالا