• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
همچین درگیر درسو و دانشگاه و کنکور شدیم که حواسمون نیست میلان کی بازی داره

بکام کی اومد میلان ؟؟ :blush:

طبق معمول میلان مقابل تیم های ضعیف امتیاز از دست داد !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نه اصلآ :blush:
نگفتم که تاحالا کمک داور زن ندیدم! حتی نگفتم سری آ کمک داور زن نداشته! فقط گفتم یادم نمیاد من بازی دیده باشم تو سری آ که کمک داور زن داشته باشه! البته به صورت مبهم یه چیزی تو ذهنم هست! اما خیلی مبهم هست
نه :D منظورم این بود که، مگه میشه کمک داور بازی زن بوده باشه؟ اصلا امکان نداره! فکر کنم اشتباه دیدی.

راستی آواتار نو مبارک. خیلی قشنگه!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
نه :D منظورم این بود که، مگه میشه کمک داور بازی زن بوده باشه؟ اصلا امکان نداره! فکر کنم اشتباه دیدی.

راستی آواتار نو مبارک. خیلی قشنگه!

اهان از اون لحاظ؟! پس حالا من میگم! شوخی میکنی؟!!!! :D

نه بابا من قبلآ هم دیده بودم! البته کمک دو بود اون بازی! اصلآ یادم نمیاد بازی کی بود با کی! یا تو چه مسابقاتی بود میگم خیلی مبهم هست برام
اما این یکی کمک یک بود! کاملآ و 100% زن بود
کلا تیم داوریش خوب نبود! اونهم طبیعتآ خوب نبود

پ.ن: مرسی بابت آواتور

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
هنوز هم برام باورش سخته، ولی در یک فروم دیگه هم دیدم یکی نوشته کمک داور بازی زن بود! خیلی عجیبه...!

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
هنوز هم برام باورش سخته، ولی در یک فروم دیگه هم دیدم یکی نوشته کمک داور بازی زن بود! خیلی عجیبه...!
بنده که به شدت از این موضوع حمایت می کنم:D تا زمانی که داور وسط هم باشه ببینم چطور بازیها رو میخوان پخش کنن.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بنده که به شدت از این موضوع حمایت می کنم:D تا زمانی که داور وسط هم باشه ببینم چطور بازیها رو میخوان پخش کنن.

اگر با پوشش اسلامی باشه که اشکالی نداره :D داره !؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اگر با پوشش اسلامی باشه که اشکالی نداره :D داره !؟

اتفاقآ پوشش اونها تقریبآ اسلامی هست! من تصور نمیکنم تلویزیون اگر بخواد بازی با کمک داور زن رو پخش کنه خیلی سخت گیری بکنه! (درواقع امیدوارم)

@ردیوهد:

عجیبه برام چرا این همه تعجب کردی؟! :blink:

اینو بخون

rickykaka

Registered User
لایک‌ها
4
گویا بحث کمک داور زن بالا گرفته :D
من یادمه پارسال بود یا پیارسال که کمک داور بازی میلان زن بود.
اینم عکس کمک داور این بازی که از حیاط خودمون کش رفتم:

2aep4c0.jpg

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
@ ?live for what

آخه معمولا در ورزش، (حداقل تا جایی که من دقت کردم)، داور/مسئول/... ورزش زنان، زن هستن، و برعکس.

اگه قرار باشه کمک داور ها زن بشن، دیگه شاهد همون سالی چند بازی سری آ که از تلویزیون پخش میشه هم نخواهیم بود.
شاید الان چون هوا سرده پوشش شون اسلامی تر بوده. فکر میکنم در گرمای ماه های اول فصل فوتبالی، اوضاع متفاوت بشه!

@ rickykaka
مرسی به خاطر عکس. بلاخره مجبور شدم باور کنم
2zsqu7s.gif

(اگه یه کوچولو سایز عکس ات رو پایین بیاری که فرم صفحه به هم نریزه خیلی خوب میشه)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اینجا چرا همه سیستم ها تویتری شده :D:D:

با این حساب توی جایی مثل ایتالیا :D یکمی این قضیه عجیبه . خدا کنه , خدا کنه , خدا کنه ( 3 بار تاکید ) ایران نخواد الگو برداری کنه

SoulSiick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
این که بار اول نیست. من این فصل فکر کنم 2 بار دیگه هم کمک داور زن دیدم.
اگر اشتباه نکنم فصل های قبل هم بود.

3-4 هفته پیش یکی از بازی ها یادمه کمک داورش زن بود.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
آخه معمولا در ورزش، (حداقل تا جایی که من دقت کردم)، داور/مسئول/... ورزش زنان، زن هستن، و برعکس.

بازی های گروهی خیلی یادم نیست! اما تو کشتی و تکواندو داور زن بوده! در ورزشهایی هم که میز داوری دارند یا چندتا داور هستند! مثل بعضی از ورزشهای رزمی! در مسابقات (چه مردان و چه زنان) داور از جنس مخالف هست

خط نگهدار والیبال هم فکر کنم زن دیدم! خط نگهدارهای تنیس هم خانومها و آقایون با هم هستند
کلآ در ورزش خیلی عجیب نیست به گمونم! اما تو فوتبال با توجه به جوی که توش هست شاید یکم عجیب باشه!
اگر از مسئله خیلی باب بشه! شاید فیفا از اون تصمیمش مبنی بر عدم اجازه به زنان برای بازی کردن فوتبال در تیم های حرفه ای مردان کوتاه بیاد! اگر اونجوری هم بشه! کلا باید قید دیدن فوتبال رو تو تلویزیون زد ;)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اینجا چرا همه سیستم ها تویتری شده :D:D:

با این حساب توی جایی مثل ایتالیا :D یکمی این قضیه عجیبه . خدا کنه , خدا کنه , خدا کنه ( 3 بار تاکید ) ایران نخواد الگو برداری کنه

اون وقت اولين اتفاقي كه ميفته اينه كه مجتبي محرمي در سن 50 سالگي مجددا به صحنه فوتبال برميگره اين بار

به عنوان بازيكن گوش كه نزديك كمك داور باشه و دم به دقيقه با كمك داور بحث ميكنه سعي ميكنه درگيري فيزيكي

پيدا كنه

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
چند تا خبر خوب:)

19740_news.jpg

1.AC Milan Chief Berlusconi To Show His Hand In Beckham Deal

.برلوسکونی واسه نگه داشتن بکام دست بکار شد و گفته هر کاری از دستش بربیاد انجام میده.
نوشته که پشت صحنه خرید رونالدینیو هم برلوسکونی بوده و همین این که کاکا پیشنهاد منچستر سیتی رو رد کرد هم کار برلوسکونی بوده..(وقتی دون کورلئونه بخواد نیگهش داره حتما می تونه!)
لینک
2 .Alessandro Nesta To Make Milan Derby Return
The defender could be ready in time for the derby showdown later this week...

نستا احتمالا به دربی میرسه....خبر بد هم که بازی نکردن کاکاست
لینک

3.Los Angeles Galaxy: Milan Need To Speed Up If They Want Beckham

بالاخره گالاکسی یه نشونه مثبت از خودش بروز داد و اعلام کرد میلان باید پیشنهادش رو بالا ببره
میلا 6.7 میلیون یورو پیشنهاد داده ولی اونا حداقل دو برابر این مبلغو می خوان..
البته اعلام کردن کردن که میلان باید سریعتر عمل کنه..
تا دیروز که فقط می گفتن نه! باز خوبه راضی شدن حالا مبلغ رو حتما یه کاریش می کنن دیگه!:)
لینک

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
.Los Angeles Galaxy: Milan Need To Speed Up If They Want Beckham

بالاخره گالاکسی یه نشونه مثبت از خودش بروز داد و اعلام کرد میلان باید پیشنهادش رو بالا ببره
میلا 6.7 میلیون یورو پیشنهاد داده ولی اونا حداقل دو برابر این مبلغو می خوان..
البته اعلام کردن کردن که میلان باید سریعتر عمل کنه..
تا دیروز که فقط می گفتن نه! باز خوبه راضی شدن حالا مبلغ رو حتما یه کاریش می کنن دیگه!

من یادمه برای بکام 250 میلیون دلار پول دادند به رئال ... طبیعی هست که با این قیمت نخوان ...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من یادمه برای بکام 250 میلیون دلار پول دادند به رئال ... طبیعی هست که با این قیمت نخوان ...

250 میلیون دلار؟!

رکورد خرید یک بازیکن برای زیدان هست که 76 میلیون یورو بوده! 250 میلیون دلار خیلی هست .....

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بکام موقعی که از رئال رفت، قراردادش تموم شده بود و free agent بود، یعنی پولی به رئال نرسید. اون رقم گنده ای که گالکسی داد همش برای قرارداد بکهام بود (فکر کنم شامل حق امتیاز image بکهام هم میشد).

طبیعتا اگه میلان بکهام رو بخواد (و برعکس) و گالکسی هم حاضر بشه بفروشه، رقم خرید به احتمال زیاد زیر 10 میلیون یورو در میاد که باز هم برای بازیکن 33-34 ساله زیاده.

البته بکهام اصلا به اندازه سن اش پیر نشده! یعنی الان نهایتا 30-31 ساله میزنه. سرعت اش هنوز در سطح خوبیه. تاثیرگذار هم که بوده. یه جورایی the Maldini DNA تو خون شه. :p

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
250 میلیون دلار؟!

رکورد خرید یک بازیکن برای زیدان هست که 76 میلیون یورو بوده! 250 میلیون دلار خیلی هست .....

آره واسه 5 سال 250 میلیون دلار باهاش قرارداد بستند که قسمت اعظمش مربوط میشد به خرید حق تبلیغات...(درآمد تبلیغاتیی که از بکام به دست میارن)
البته فکر کنم یه ذره حسابشون غلط از آب دراومد و الانم از خداشونه ردش کنن بره....

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
آره واسه 5 سال 250 میلیون دلار باهاش قرارداد بستند که قسمت اعظمش مربوط میشد به خرید حق تبلیغات...(درآمد تبلیغاتیی که از بکام به دست میارن)
البته فکر کنم یه ذره حسابشون غلط از آب دراومد و الانم از خداشونه ردش کنن بره....

قرار داد با خود بکهام بوده این مبلغ رو به باشگاه رئال ندادند

همونطور که ردیوهد هم گفت و خودت هم گفتی بیشتر این مبلغ به خاطر تبلیغات هست و حق image هست بیشترین مبلغی که برای یک بازیکن به یک باشگاه پرداخت شده همون مبلغ 76 میلیون یورو هست

اگر این قرارداد هم بین میلان و گالاکسی بسته بشه احتمالا اون حق تبلیغات برای باشگاه امریکایی باقی میمونه به هر حال من هم تصور نمیکنم در بهترین حالت مبلغ بکهام به 10 میلیون دلار برسه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
250 میلیون دلار؟!

نازی زیزو ... :p امید وارم این قانون پلاتینی سریعتر تصویب بشه تا رکود زیدان هیچوقت شکسته نشه :D

بکام موقعی که از رئال رفت، قراردادش تموم شده بود و free agent بود، یعنی پولی به رئال نرسید. اون رقم گنده ای که گالکسی داد همش برای قرارداد بکهام بود (فکر کنم شامل حق امتیاز image بکهام هم میشد).

طبیعتا اگه میلان بکهام رو بخواد (و برعکس) و گالکسی هم حاضر بشه بفروشه، رقم خرید به احتمال زیاد زیر 10 میلیون یورو در میاد که باز هم برای بازیکن 33-34 ساله زیاده.

البته بکهام اصلا به اندازه سن اش پیر نشده! یعنی الان نهایتا 30-31 ساله میزنه. سرعت اش هنوز در سطح خوبیه. تاثیرگذار هم که بوده. یه جورایی the Maldini DNA تو خون شه. :p

آره میگم یه همچین شرایطی داشت . . .
یعنی یه 10$ هم به مادرید نرسید ؟ :wacko: حیف بود ...

بالا