حالا که سیدرف خوب بازی نمیکنه !! چرا رونالدنیو رو بازی نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا که سیدرف خوب بازی نمیکنه !! چرا رونالدنیو رو بازی نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی یک نظر سنجی هواداران میلان شوچنکو رو با حدود نصف آرا (46درصد) به عنوان ناامید کننده ترین خرید فصل میلان انتخاب کردن. همون موقع هین جا گفتم حالا هم میگم شوچنکو دیگه به درد نمیخوره.
یه خبر دیگه هم اینکه شنیدم میخان گورکف رو بدن بارسا:wacko: این آنجلتی احتمالا میخاد به جاش یک امرسون جدید جذب کنه لابد.
تنها خبر خوب این مدت اینه که شنیدم برای سوارز مهاجم آژاکس پیشنهاد داده. البته احتمالا اینم آنجلوتی به علت جوانی بیش از حد رد میکنه به جاش برناردو کورادی رو میخریم.
توی یک نظر سنجی هواداران میلان شوچنکو رو با حدود نصف آرا (46درصد) به عنوان ناامید کننده ترین خرید فصل میلان انتخاب کردن. همون موقع هین جا گفتم حالا هم میگم شوچنکو دیگه به درد نمیخوره.
این خبر گورکف در راستای هزاران خبر مربوط به هانری هست
خبر اول این بود که به خاطر بچه اش میخواد برگرده لیگ برتر
بعد گفتن نه! میخوایم با گورگف تو میلان یا ریبری تو بایرن تعویضش کنیم!
خبر آخر هم این بود که بارسا گفته هانری دوتا مشتری جدی داره! مارسی و بایرن که تو تابستون میره به یکی از اینها!
من آخرش نفهمیدم چی شد :wacko:
امیدوارم این درخشش این فصل گورکف میلانی رو به سر عقل بیاره حفظش کنند! من خیلی دوست دارم بازیش رو! یادم هست اینجا به خاطرش دعوام هم شد
بسیار ناامید میشم اگر برش نگردونن![]()
اینکه گورکوف بره بایرن و ریبری بیاد میلان به نظرم خیلی دور از ذهن نیست. بایرن هم از لحاظ مالی سود میکنه (چون هر چی باشه در حال حاضر ریبری بازیکن گرون تری به حساب میاد) و هم اینکه میدونه یک بازیکن خیلی جوون و آینده دار میاد دست اش. از اون طرف ریبری هم گفته دوست داره در یک تیم بزرگ دیگه بازی کنه و باز از طرفی پارسال کارلو میگفت ریبری رو میخواد، همه اینها منو امیدوار میکنه که گورکوف رو بدیم بایرن، ریبری رو بگیریم. واقعا بازیکن خوبیه این ریبری. خصوصا جای لاکپشتی مثل سیدورف رو خوب میتونه پر کنه!
درخشش گورکوف فکر کنم میلان رو سر عقل آورده. مسئله اینجاست که برگردوندن گورکوف دست میلان نیست دیگه! اگه بوردو اون 15 میلیون رو جور کنه، گورکوف میشه برای اونها! اگه نکنه، گورکوف برمیگرده میلان.
من که هیچی ندارم بگم.فقط تنها نکته جالب همین بود که نمیدونستم.اگر گاتوزو بود میخواستم بدونم چطوری میخواد بهش اعتراض کنه.کمک داور زن که من یادم نیست قبلآ دیده باشم تو سری آ به هر حال کمک اول زن بود!
من که هیچی ندارم بگم.فقط تنها نکته جالب همین بود که نمیدونستم.اگر گاتوزو بود میخواستم بدونم چطوری میخواد بهش اعتراض کنه.
پ.ن: این کمک داور زن یکی از برنامه های فیفا هستش که قراره برای مسابقات حتی در رده ملی اعمال بشه.فکر کنم کم کم بساط پخش زنده بازیها باید از تلویزیون ما برچپیده بشه یا تعداد اون صحنه های تکراری که برای خذف بعضی صحنه های "مبتذل و غیر قابل نمایش" بجاش میذارن 2 برابر.(تو تکواندوی المپیک داور چند مسابقهء ساعی زن بود.تو المپیک قبل هم داور مسابقه یوسف کرمی زن بود که هی هولش میداد عقب)
کمک داور زن که من یادم نیست قبلآ دیده باشم تو سری آ به هر حال کمک اول زن بود!
قوز بالا قوز که میگن اینه. برونرا کارت زرد گرفت و بازی دربی محرومه. کاکا هم سایت میلان نوشته 15 روز ریکاوری اش طول میکشه. دربی بی دربی.
قوز بالا قوز که میگن اینه. بونرا کارت زرد گرفت و بازی دربی محرومه. کاکا هم سایت میلان نوشته 15 روز ریکاوری اش طول میکشه. دربی بی دربی.
شوخیت گرفته؟!؟!؟!؟!؟! :blink: