خیلی دوست دارم چنین بحثایی بشه..یعنی فاروم برای همین کاره. نه.پست دادن های بیخودی..یا خبر هایی که همه.. همه جا میخونن....کسی هم نباید ناراحت بشه.

..چون واقعا اگه من خودم از موضوعی بی اطلاع باشم..یا حتی طرز تفکرم مشکلاتی داشته باشه...واقعا خوشحال میشم..کسی مشکلو بهم بفهمونه..

..منطقی برخورد کردن با مسایل زیاد هم سخت نیست...:happy:.
1+
دروغ چرا، برای من "خیـــــــــــــلی" دردناک نخواهد بود اگه کاکا بره مادرید! چون هم مادرید لیاقت کاکا رو داره و هم کاکا لیاقت مادرید رو! صد البته ترجیح میدم میلان بمونه و روزی کاپیتان ثابت تیم بشه، ولی میگم اگه روزی تقدیر خواست که میلان و کاکا از هم جدا بشن، از صمیم قلب امیدوارم مقصد بعدی اش مادرید باشه.
منم مثل تو اما ...چرا باید بره؟؟..کاکا انقدر
باهوش و فهمیده هستش..که
باید بدونه! وقتی پتانسیل اسطوره ای شدن رو در چنین باشگاه بزرگی داره نباید خودش مانع رسیدن به این مقام بشه.....(حتی اگه دقیقا عکس این قضیه رخ میداد..یعنی از ابتدا تو رئال بود)
..بازیکنی که این همه بزرگی واسه تیمی میاره نباید از اون تیم بره..مسلما اشتباه شوا مثبت این مسالس...واقعا چرا..باید بره..!!....البته من از اون فنا نیستم..که بستگیشون به تیمشون بسته به کسی باشه..!!
کاکا مدیونه میلانه و میلان هم همینطور!
.
(برای هزارمین بار!) به قول معروف: form is temporary, class is permanent !
تیم هایی مثل منچستر سیتی و حتی چلسی هیچوقت به نزدیکی های تیم هایی مثل میلان و بایرن و رئال و لیورپول و یوونتوس و ... نخواهند رسید. حالا هر چقدر مالک هاشون پول بریزن پاشون.
یعنی حتی اگه اصلا شروع کنن به درو کردن جام ها، حقیقتی که باید باهاش کنار بیان اینه که همیشه زیر سایه ی بزرگان باقی میمونن.
منم با حرف شما موافقم.....پارامتر های اصلی یه باشگاه بزرگ به جز جام های قهرمانی تعداد بازیکنان بزرگ..محبوبیت مردمی بالا..مقبولیت عام در رسانه های دنیا ..تاریخ افتتاح..و از نظر من داشتن بازیکنان موندنی از نوع تعصب...که در همه لیگ ها وجود داره اما کمه و زیادش و میببینی!
[/QUOTE]
برای من مثل دیدن اینکه یک مدافع بزرگ، یک مهاجم بزرگ و پرادعا رو بکنه تو قوطی به همون اندازه لذت بخشه که دیدن کارهایی که مسی با مدافع ها میکنه!
اینکه خیلی ها در این دوره زمونه فقط و فقط بعد تهاجمی فوتبال رو میپسندن و فکر میکنن همه چیز فوتبال یعنی حمله کردن، به نظر من که اصلا جالب نیست و تفکر خیلی خام ایه! هر چند بحث سلیقه ست، ولی یه تیمی هر چقدر هم که فاز تهاجمی اش قوی باشه، اگه دفاع خوبی نداشته باشه، خیلی ساده به هیچ چیز نمیرسه. تک تک پست های فوتبال جذابیت و اهمیت خودشون رو دارن.
امیدوارم روزی از زبون این کارشناسای شبکه سه این حرفو بشنفم..اون روز روزیه که دیگه سری ا مورد کم لطفی قرار نمیگیره...و بازیهاشو مث سابق پخش میکنن..
دقیقا من بابت همین موضوع ایتالیک هستم.....بار ها شنیدم..از کارشناسان تی وی های ایران این طرز تفکر رو که گل زدن زیاد...یعنی بازی زیبا..در صورتی که من بازی هایی رو در سری ا دیدم که 00 شدن..ولی برای من
بسیار بسیار جذاب تر از بازی 5 بر 4 ارسنال با تیمه دیگه ایه...(این رو حقیقتا میگم...و خوشحالم..که تظاهری هم در میان این اشتیاق و علاقه نیست!...البته تیشه صحبت های من لیگ انگلیس رو کاملا نمی کوبه.اما فقط
کاملا.)
برای کسانی که ..اینگونه می اندیشند.واقعا جای تعجب داره(حداقل برای امثال من)...در صورتی که خیلی واضح هستش..گل های زیاد زده شده در یک بازی......> گل زیاد خوردن.............>ضعف خط دفاعی
اما با یه جای صحبتت مخالفم. که گفتی سلیقس.. به نظر من این بحث ورای سلیقس..و نباید تحت تاثیر گفته های دیگران قرار گرفت...هر کی یه حرفی میزنه..یا
شاید نظری میده.(کلی میگم)..اما نظرات هم در حقیقت از یه طرز فکر نشات میگره که درست و غلط داره!
.
***.