• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بازم بکام گل زد(دقیقه 32ضربه ایستگاهی) ولی میلان مساوی کرد...

Milan 1-1 Genoa

Player Ratings

آبیاتی 7
زامبروتا 6
مالدینی 7
فاوالی 5.5
یانکلوفسکی 6
بکام 7.5
پیرلو 7
آمبروزینی 6.5
سیدورف 6.5
کاکا 6
پاتو 8

پ ن: یووه 2-1 به اودینزه باخت و اینتر 2-0 کاتانیا رو برد...

گل بسیار زیبایی زد! بسیار

اما این تیم میلان به جایی نمیرسه! (الان یهو قهرمان میشیم)
تفکرات این تیم ، تفکر قهرمانی نیست متاسفانه :f34r:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
ارتباط بحث رو مفصل توی نقل قولهای پست ردیو هد میگم

با این هم که کلا مخالفم . داری بحث تبانی رو با خرید قانونی باشگاه ها مقایسه می کنی؟! حتی اگه خرید باشگاه توسط ثروتمندان رو زشت بدونیم تبانی بحثش فرق میکنه . تبانی جرم ه . تبانی جنایت ه ...

---------------------

قبل از بحث بذار برم از اون آخر بحثت شروع کنم . نکته ی جالبی ه :

چرا قبل از شروع شدن بحث داری ازش فرار میکنی؟ چرا فکر میکنی من دنبال کل کل هستم ؟ چرا از جواب طولانی من ابا میکنی؟ ما که هر روز میایم (حالا در مورد تو این اواخر با یکی دو روز فاصله) چی میشه مثلا به مدت چند روز پشت سر هم توی یه تاپیک در کنار وقتی که روی تاپیک های دیگه میذاریم اینجا یه چیزایی رو روشن کنیم؟

بدترین حرفها یعنی حرفهایی که در مورد چلسی می زنی . حرفهایی که توی هر تاپیکی که توش هستی مستقیم و غیرمستقیم به لیگ انگلیس مربوطه . من تاپیک رئال رو باز میکنم داری توش از چلسی میگی تاپیک میلان رو باز میکنم داری توش از منچستر سیتی میگی . تاپیک اینتر رو باز میکنم داری توش از عدم زیبایی لیگ انگلیس حرف می زنی . ضمنا در کمال احترام باید بهت بگم به طرز شدیدی (البته ناخواسته) از سفسطه استفاده می کنی :

این که تو کسی رو مجبور به قبول چیزی نمی کنی (چون صرفا نمیتونی) دلیل نمیشه که کارت درست باشه . مثل اینکه من بیام از اساس میلان رو هر جا که هستم زیر سوال ببرم بعد بگم من کسی رو مجبور به قبول این حرفها نمی کنم ...

نکته اینجاست که چرا اصلا باید هر دو تا پست درمیون توی تاپیک های مختلف نظر شخصیت راجع به چلسی یا منچسر سیتی رو بگی؟ مگه نمیگی لیگ انگلیس لیگ چرت و خالی از شعور تکنیکی و تاکتیکی ه ؟ خب چرا در مورد این لیگ اینقدر نظر شخصی داری؟

در این که من تقریبا شک ندارم . حالا خودت میگی اینجوری نیست ولی فکر نمی کنم طرفداری از پرافتخار ترین تیم باشگاهی دنیا و پرافتخارترین تیم ملی دنیا و پرافتخارترین تیم ملی اروپایی و پرافتخارترین تیم باشگاهی لیگ انگلیس اتفاقی باشه . (حالا حتما میگی ایتالیا که قبلا پرافتخارترین تیم اروپایی نبود) . من بعد از اینکه دیدم توی پست هات چقدر به جام و افتخار اهمیت می دی متوجه تیم های مورد علاقه ت شدم . کلا یه خرده جام شیفته هستی .

باز هم سفسطه . اصلا کی بحث طرفداری از تیم های کوچیک رو مطرح کرد؟ اینکه من میگم تو در طرفداری از تیم های مورد علاقه ت فقط به جام توجه میکنی دلیل بر اینه که من غیر مستقیم بخوام بگم از تیم های کوچیک طرفداری کن؟ خودم به غیر از آرسنال طرفدار بارسلونا و فرانسه هستم که افتخاراتشون کم نبوده

دقیقا بحث همینه . تو یه چیزی از یمین میگیری یه چیزی از یسار . بعد به هم می چسبونی و ازش نتیجه ی منطقی ! میگیری . صد در صد دلیل پست گذاشتن من این قاطی کردن تیم ها با همه . چلسی واقعا نه واقعا چه ربطی به من سیتی داره . اینکه توی ذهن تو این تیم دارن یه جور اداره میشن که صد در صد اینجوری نیست دلیل نمیشه که هر حکمی که برای من سیتی میدی به چلسی هم بدی . اینجا طرفدارهای چسلی حضور فعال ندارن که اگه داشتن نمی تونستی اینقدر واضح به تیمشون توهین کنی

این هم که شوخی بوده ظاهرا! چلسی نوپاست؟ (لووول) . تیمی که 104 سال پیش تاسیس شده رو نوپا می دونی ؟ مگه اینکه بخوای باز هم پای افتخارات رو بکشی وسط (لووول)

اختیار داری . ببین اینجا چی گفتی :

دوباره صحبت از من سیتی شروع شد و نهایتا به چلسی ختم شد و بنا به این گفته تیم هایی مثل چلسی هیچوقت به پای تیمهایی مثل میلان نمی رسن . این تیم ها که مالکانشون پول به پاشون میریزن فاقد کلاس هستن که در نهایت همیشه قراره زیر سایه ی تیمی مثل میلان باقی بمونن (لووول) . این هم از اون مواردی ه که فقط توی تاپیک میلان میشه دید . یکی یه قاعده ای رو مطرح میکنه بقیه پشتش میان و تایید پشت تایید ...

من واقعا نمی دونم تو در مورد بحث چی فکر میکنی اما وقتی به جملاتی مثل جمله ی بالا می رسم حس میکنم تو از قبل توی ذهنت یه تصورات بدی کردی . دائما میخوای فرار کنی . چرا فکر میکنی من نمیخوام کوتاه بیام ؟ اصلا مگه اومدم دعوا کنم که با یه "اشتباه کردم" تو کوتاه بیام . اصلا منظور من این نبود که کسی بخواد به زور کوتاه بیاد ... بحث اینه ما برای زندگی مسالمت آمیز باید برای همیشه با یه چیزهایی کنار بیایم . من میگم ردیوهد چرا این حق رو برای خودش قائله که هر دو پست درمیون از تیم های انگلیسی توی تاپیک میلان حرف بزنه؟ فکر نمیکنی برای یه هوادار چلسی تحمل این مساله سخته؟

این حرف رو اگه همون موقع می زدی اصلا مساله ای نبود اما الان فایده نداره .چون با این حرف تقریبا حرف قبلیت رو نقض کردی .ببین اینجا چی گفتی :

اگه الان مهم هست چرا داری پیش بینی های غیب گویانه میکنی؟ این چه حرفی ه که این تیم ها اگه جام هم درو کنن باز زیر سایه ی امثال میلان می مونن؟ خب یعنی ارسنال هم قرار زیر سایه ی میلان تا ابد باقی بمونه ؟ (لووول) از اون ور چلسی هم زیر سایه ی امثال میلان می مونه ؟ (این ایده از اساس اشکال داره . برای حکم دادن در مورد فوتبال باید آینده ی فوتبال رو هم دید . چه طور تو به حال و الان توجه داری در حالیکه داری حکمی میدی که حداقل 100 سال دیگه صحت یا سقمش معلوم میشه؟)

ببین یه نکته ی جالب که از اقسام سفسطه هست رو من اینجا میگم . قبلا هم گفتم دلیل اصلی حرف من این بود که همه ی مسائل رو با هم قاطی میکنی بعد نتیجه ی خودت رو از این بازار آشفته می گیری . دلیلش هم اینه که متاسفانه توی این تاپیک در یه سیکل باطل قرار گرفتی و در عالم خلا و خلسه یه چیزایی میگی که بقیه در مقابلش سکوت میکنن چون یا حال مخالفت رو ندارن یا دوس ندارن مخالفت کنن :

داری از چلسی میگی یهو برای اینکه به حرفت جهت بدی اسم من سیتی رو میاری ... تو توی جمله ی اول داری از چلسی حرف می زنی چرا توی ادامه ی بحثت اسم من سیتی رو میاری؟ خیلی شیک توی دو تا جمله نتیجه ی لازم رو از خلط مبحث ها میگیری! کاری که متاسفانه به کرات ازت دیدم

نکته ی 1 : من در این بحث در مقابل هیچکس نیستم از جمله لیو فور وات . چون بحث لیو فور وات در مورد من سیتی ه که اصولا ربطی به بحث من و تو نداره . پس قرار نیست که حرف هیچکدوم تون روی من تاثیر داشته باشه یا نه . من اگه با حرف لیو فور وات موافق نباشم صد در صد مخالف هم نیستم . من اصولا ایده ی خیلی روشنی در مورد این مساله ی خرج های تیم من سیتی ندارم . پس منو در مقابل نفر سوم قرار نده

نکته ی 2 : من کی گفتم من کار من سیتی رو تایید میکنم !؟ جمله ش رو به من نشون بده . من همیشه در مورد این مساله با احتیاط برخورد کردم . گفتم زمان همه چیز رو مشخص میکنه , نمیشه حکم قطعی داد , خیلی هم بد نشده برای لیگ انگلیس و ... من گفتم چلسی داره با مدیریت خوب , عالی کار میکنه . نمی فهمم ارتباط این دو تا مساله با هم چیه؟!

---

من اگه نیاز شد یه سری ارجاع به حرفهات توی تاپیک های دیگه میدم

کلیت این حرفها کاملا تائید می شه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
چرا قبل از شروع شدن بحث داری ازش فرار میکنی؟ چرا فکر میکنی من دنبال کل کل هستم ؟ چرا از جواب طولانی من ابا میکنی؟ ما که هر روز میایم (حالا در مورد تو این اواخر با یکی دو روز فاصله) چی میشه مثلا به مدت چند روز پشت سر هم توی یه تاپیک در کنار وقتی که روی تاپیک های دیگه میذاریم اینجا یه چیزایی رو روشن کنیم؟

و چه چیزی باعث این توهمت شده که من در حال فرار هستم و از پست های بزرگی که ارسال میکنی ابایی دارم؟

حس میکنم وقت زیادی برای پی تی و اینترنت به طور کلی داری. مورد من اینجور نیست. چند وقته کمتر میتونم سر بزنم و دوست ندارم همون روزی یک ساعت رو هم صرف بحث هایی کنم که آخرش نه تو کوتاه میای، نه من کوتاه میام، نه چیزی از هم یاد میگیرم، تازه شانس بیاریم کارمون به خصومت و ... نکشه. فکر کنم بتونیم وقت مون رو جور دیگه ای به پی تی اختصاص بدیم.

من حرف هایی که باید بزنم رو قبلا زدم و دلیلی برای تکرار شون نمیبینم.

همین دیگه... ;)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من فقط میدم داداش رادیو هد توی دوستان فوتبالی من ( یا حتی غیر فوتبالی ) بیشترین و منطقی ترین هست ...
رادیو هیچوقت بر اساس احساسات طرفدار تیمی نبوده و از کسی تعریف نمی کند و من خیلی از فوتبالیست ها رو ( اخیرا لاوتزی ) از رادبو شناختم که اکثرا از تیم های کوچک بودند . ( مثلا همین پاتو میلان رو رادیو کشف کرده بوده :D )

من که اینهمه ادعای طرفداری منطقی رو دارم :p پیش ایشون لنگ میندازم .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
و چه چیزی باعث این توهمت شده که من در حال فرار هستم و از پست های بزرگی که ارسال میکنی ابایی دارم؟

حس میکنم وقت زیادی برای پی تی و اینترنت به طور کلی داری. مورد من اینجور نیست. چند وقته کمتر میتونم سر بزنم و دوست ندارم همون روزی یک ساعت رو هم صرف بحث هایی کنم که آخرش نه تو کوتاه میای، نه من کوتاه میام، نه چیزی از هم یاد میگیرم، تازه شانس بیاریم کارمون به خصومت و ... نکشه. فکر کنم بتونیم وقت مون رو جور دیگه ای به پی تی اختصاص بدیم.

من حرف هایی که باید بزنم رو قبلا زدم و دلیلی برای تکرار شون نمیبینم.

همین دیگه... ;)

این بار دیگه چرا بحث رو ول کردی؟ این بار که بهونه ی توهین رو نداشتی . خدایا تو چرا برای یه بار هم که شده نمی خوای مثل مرد وایستی تا از حرفات دفاع کنی؟! ... واقعا برای خودم و بقیه متاسفم که روی حرفهات وقت می ذاریم اونوقت تو خودت برای حرفهات ارزش قائل نیستی /// والله منم مثل تو روی فروم وقت میذارم می تونی از لیو فور وات که بیشتر اوقات آن هست بپرسی . منم نهایت روزی یکی دو ساعت ...

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
این گالاکسی هم مثل این که بی خیال بکام نمیشه!
من فکر می کردم با توجه به بحران مالی که دامنگیر دنیا شده الان از خداشونه که بدنش به میلان ولی اینجوری که رئیس باشگاه گفته اصلا مایل نیستن..

LA Galaxy Chief: Milan Can Forget David Beckham
Galaxy CEO Tim Leiweke has issued a stark hands-off warning
to the Rossoneri and insisted that Becks will return to California
when his loan deal with Milan ends.

لینک

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من فقط میدم داداش رادیو هد توی دوستان فوتبالی من ( یا حتی غیر فوتبالی ) بیشترین و منطقی ترین هست ...
رادیو هیچوقت بر اساس احساسات طرفدار تیمی نبوده و از کسی تعریف نمی کند و من خیلی از فوتبالیست ها رو ( اخیرا لاوتزی ) از رادبو شناختم که اکثرا از تیم های کوچک بودند . ( مثلا همین پاتو میلان رو رادیو کشف کرده بوده :D )

من که اینهمه ادعای طرفداری منطقی رو دارم :p پیش ایشون لنگ میندازم .
ما کوچیک داش بهروز هم هستیم
6.gif

( مثلا همین پاتو میلان رو رادیو کشف کرده بوده :D )
241.gif

این بار دیگه چرا بحث رو ول کردی؟ این بار که بهونه ی توهین رو نداشتی . خدایا تو چرا برای یه بار هم که شده نمی خوای مثل مرد وایستی تا از حرفات دفاع کنی؟! ... واقعا برای خودم و بقیه متاسفم که روی حرفهات وقت می ذاریم اونوقت تو خودت برای حرفهات ارزش قائل نیستی /// والله منم مثل تو روی فروم وقت میذارم می تونی از لیو فور وات که بیشتر اوقات آن هست بپرسی . منم نهایت روزی یکی دو ساعت ...

یه بار تو همین پست بالا گفتم چرا نمیخوام ادامه بدم!
---
از حرف هام دفاع کنم؟!
171.gif
اون وقت کی محکوم شدم؟... خب، دوست عزیز، من همینجا هر توهینی :)rolleyes:) که به چلسی کردم رو پس میگیرم!!

حالا دیگه حرفی برای دفاع کردن وجود نداره. :happy:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یه بار تو همین پست بالا گفتم چرا نمیخوام ادامه بدم!
از حرف هام دفاع کنم؟!
171.gif
اون وقت کی محکوم شدم؟... خب، دوست عزیز، من همینجا هر توهینی :)rolleyes:) که به چلسی کردم رو پس میگیرم!!

حالا دیگه حرفی برای دفاع کردن وجود نداره. :happy:

خداوندا پناه می برم به تو از شر ازار دهنده ی مردم . یه چیزایی رو میگی که توان دفاع نداری . گاهی مظلوم نمایی میکنی گاهی مثلا برای تموم کردن بحث , کل حرفهای گذشته ت رو پس میگیری ولی سوال اینجاست که از این به بعد باید حرفها و ایده های دانشگاهی سطح بالات در مورد تیم های مختلف جهان رو جدی گرفت یا نه ؟ آخه چرا تو که توان استدلال و بحث نداری راه میری توی تاپیک های مختلف از خودت ایده صادر میکنی؟! چرا قبل از چک کردن ویکی پدیا میگی چلسی نوپاست؟ چرا همه ی حرفهات رو نقض میکنی؟ چرا یه جایی میگی " من بعد از مدت ها نشستم یه بازی از لیگ انگلیس رو دیدم " و از اون ور میگی من طرفدار پر و پا قرص لیورپول هستم ؟

موفق باشی آقا . قضاوت رو هم میذارم به عهده ی بقیه . هر کس این صفحه رو ببینه خودش متوجه همه چیز میشه

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خداوندا پناه می برم به تو از شر ازار دهنده ی مردم . یه چیزایی رو میگی که توان دفاع نداری . گاهی مظلوم نمایی میکنی گاهی مثلا برای تموم کردن بحث , کل حرفهای گذشته ت رو پس میگیری ولی سوال اینجاست که از این به بعد باید حرفها و ایده های دانشگاهی سطح بالات در مورد تیم های مختلف جهان رو جدی گرفت یا نه ؟ آخه چرا تو که توان استدلال و بحث نداری راه میری توی تاپیک های مختلف از خودت ایده صادر میکنی؟! چرا قبل از چک کردن ویکی پدیا میگی چلسی نوپاست؟ چرا همه ی حرفهات رو نقض میکنی؟ چرا یه جایی میگی " من بعد از مدت ها نشستم یه بازی از لیگ انگلیس رو دیدم " و از اون ور میگی من طرفدار پر و پا قرص لیورپول هستم ؟

موفق باشی آقا . قضاوت رو هم میذارم به عهده ی بقیه . هر کس این صفحه رو ببینه خودش متوجه همه چیز میشه

:lol: :lol: :lol: :lol:

----------------------

تو هم موفق باشی!

Saeed_Airport

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ستادیوم فریولی، یک شنبه 20 ژانویه 1985

هوایی سرد و یخبندان پائولوی جوان روی نیمکت نشسته . بازی را نگاه می کند و ناگهان بازیکینی مصدوم می شود و پائولو که حتی فکر ورود به زمین را هم نمی کرده از طرف لیدهولم برای ورود به زمین فرا خوانده می شود .

اینم وقایع اون روز از زبان پائولو

در آن روز من روی نیمکت نشسته بودم و اصلا فکر نمی کردم وارد میدان شوم . جوان های دیگری هم روی نیمکت بودند . من می توانستم انتخاب دوم یا سوم برای ورود به بازی باشم . من نه بند کفش هایم را بسته بودم و نه ساق پاهایم را . بعد از آسیب دیدن باتیستینی بود که مربی مرا صدا کرد و گفت به زمین برو . من اول نشیندم که چی گفت چون اصلا برایم باور کردنی نبود . بعد از من پرسید دوست داری چپ بازی کنی یا راست ومن گفتم هرچی شما بگید ، هرچی شما بگید قبول می کنم . وقتی که وارد زمین شدم حس کردم که به دنیای بزرگان پا گذاشتم حسی که هیچ گاه آن را فراموش نمی کنم ..هوا در اودینه خیلی سرد بود. پس از ورود به بازی اولین توپ را به زیبایی تصاحب کردم و آن را به دروازه بان پاس دادم وقتی دروازه بان توپ را در آغوش گرفت فقط خدا را شکر کردم . من در آن زمان فقط شانزده سال سن داشتم و واقعا بچه بودم . بعد از چند دقیقه دیدم سلواگی بازیکن اودینه وارد زمین شد . من هم خودم را در همان جناح قرار دادم تا او را تحت تاثیر قرار دهم . فکر می کردم او کسی نیست که برایم مشکل ساز شود . اما در اولین برخورد ، با تکل او به زمین افتادم بعد به او گفتم : چی کار می کنی کوچولو ؟ ولی او حتی مرا نگاه هم نکرد . آنجا بود که فهمیدم راه درازی در پیش است
بعد از بازی لیدهولم من را درآغوش گرفت و گفت این یادت باشد که فوتبال فقط یک بازی است در مقیاس بزرگتر . بازی فوق العاده ای بود . من نمره ی قبولی گرفتم و وقتی به خانه بازگشتم تا صبح نخوابیدم .پائولو درست فکر می کرد واقعا او راه درازی را در پیش داشت امااو این راه رادرست پیمود و در حالیکه 24 سال از آن روز تاریخی می گذرد همچنان به تیم محبوبش وفادار مانده است .

پائولو امروز سالگرد اولین بازیت برای میلانه .تیمی که 24 سال بهش وفادار موندی . تو این دنیای فوتبال که خیلی ها به خاطر پول پا روی همه چیز می ذارن هنوز هم هستن کسانی مثل تو که در اوج قله ی وفا ، قلب های هوادران را فتح کردن .
هر فوتبالیستی تاریخ اولین بازی خود را به یاد می آورد و از آن خاطرات زیادی دارد . امروز 20 ژانویه است سالگرد اولین بازی کاپیتان مالدینی برای میلان است .

پائولوی کبیر در این مورد می گوید : بارها و بارها شده که از من درباره ی خاطرات اولین بازی که برابر یوونتوس انجام دادم سوال شده و من هم گفتم چیز زیادی به خاطر نمی آورم اما خاطره ی اولین بازیم برای میلان را هرگز از یاد نمی برم .

از بچگی دیوانه ی فوتبال بودم . " پدر چزاره " مرا به کمپ میلان برد . چهره های افسانه ای مانند " لیدهولم" ، " باره سی " و ...... نه از سر تحقیر بلکه به چشم یک نوجوان ناکارآزموده به پسر کاپیتان سابق می نگریستند . می خواستم ثابت کنم فقط به خاطر چشم و ابرو محبوب هوادران نخواهم شد . چند ماهی را در میلانلو سپری کردم . زمان گذشت تا اینکه جشن تولد شانزده سالگیم فرا رسید . وقتی شمع های روی کیک تولد را خاموش می کردم ، فقط به پیراهن میلان می اندیشیدم.غرق این افکار بودم که یک نفر مرا از خواب بیدار کرد . او لیدهولم بود که در دقایق میانی بازی فصل 1985-1986 مقابل اودینزه با صدای بلند از من خواست به جای یکی از بازیکنان مصدوم راهی میدان شوم . چه جالب ! ماجرا در یکی از روزهای ژنویه رقم خورد . اول سال از پاپانوئل چه خواسته بودم . شک دارم چیزی غیر از لباس سرخ و سیاه میلان را آرزو کرده باشم . خواستم و او دریغ نکرد

آیا لیپی باید پائولو را برای بازی با برزیل دعوت کند؟..سوال جالبیه..من فک میکنم پائولو با این سنش ..اگه غلظت توانایی هاشو بر حسب سنش بگیریم..نسبت به پائولوی 20 سال پیش رقم بالاتری خواهد گرفت:cool:
بحث خوبی رو شرو کردیم..ولی حوصله خوندن میخواد...ولی من خودم یه میلانیم..که از وقتی از فوتبال ایران زده شدم..بنا بر دلایلی...حدود 7 سال پیش...میلانی موندم..و افتخار میکنم که غیر میلانی نشدم...!!!تیمای مث میلان ..رئال ..یووه و...که اسطوره های ابدی در تیمشون داشتن...مث مالدینی..هیرو..و...(البته تو ایتالیا بیشتر دیده میشن.)باید یه تفاوت های لا یتغیر با کلاب های دیگه داشته باشن..که حتی با اوردن جام هم تغییراتشون صفر بمونه!
.

Saeed_Airport

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی دوست دارم چنین بحثایی بشه..یعنی فاروم برای همین کاره. نه.پست دادن های بیخودی..یا خبر هایی که همه.. همه جا میخونن....کسی هم نباید ناراحت بشه.:)..چون واقعا اگه من خودم از موضوعی بی اطلاع باشم..یا حتی طرز تفکرم مشکلاتی داشته باشه...واقعا خوشحال میشم..کسی مشکلو بهم بفهمونه..:)..منطقی برخورد کردن با مسایل زیاد هم سخت نیست...:happy:.

1+

دروغ چرا، برای من "خیـــــــــــــلی" دردناک نخواهد بود اگه کاکا بره مادرید! چون هم مادرید لیاقت کاکا رو داره و هم کاکا لیاقت مادرید رو! صد البته ترجیح میدم میلان بمونه و روزی کاپیتان ثابت تیم بشه، ولی میگم اگه روزی تقدیر خواست که میلان و کاکا از هم جدا بشن، از صمیم قلب امیدوارم مقصد بعدی اش مادرید باشه.

منم مثل تو اما ...چرا باید بره؟؟..کاکا انقدر باهوش و فهمیده هستش..که باید بدونه! وقتی پتانسیل اسطوره ای شدن رو در چنین باشگاه بزرگی داره نباید خودش مانع رسیدن به این مقام بشه.....(حتی اگه دقیقا عکس این قضیه رخ میداد..یعنی از ابتدا تو رئال بود)
..بازیکنی که این همه بزرگی واسه تیمی میاره نباید از اون تیم بره..مسلما اشتباه شوا مثبت این مسالس...واقعا چرا..باید بره..!!....البته من از اون فنا نیستم..که بستگیشون به تیمشون بسته به کسی باشه..!!
کاکا مدیونه میلانه و میلان هم همینطور!
.
(برای هزارمین بار!) به قول معروف: form is temporary, class is permanent !

تیم هایی مثل منچستر سیتی و حتی چلسی هیچوقت به نزدیکی های تیم هایی مثل میلان و بایرن و رئال و لیورپول و یوونتوس و ... نخواهند رسید. حالا هر چقدر مالک هاشون پول بریزن پاشون.

یعنی حتی اگه اصلا شروع کنن به درو کردن جام ها، حقیقتی که باید باهاش کنار بیان اینه که همیشه زیر سایه ی بزرگان باقی میمونن.

منم با حرف شما موافقم.....پارامتر های اصلی یه باشگاه بزرگ به جز جام های قهرمانی تعداد بازیکنان بزرگ..محبوبیت مردمی بالا..مقبولیت عام در رسانه های دنیا ..تاریخ افتتاح..و از نظر من داشتن بازیکنان موندنی از نوع تعصب...که در همه لیگ ها وجود داره اما کمه و زیادش و میببینی!

[/QUOTE]

برای من مثل دیدن اینکه یک مدافع بزرگ، یک مهاجم بزرگ و پرادعا رو بکنه تو قوطی به همون اندازه لذت بخشه که دیدن کارهایی که مسی با مدافع ها میکنه!

اینکه خیلی ها در این دوره زمونه فقط و فقط بعد تهاجمی فوتبال رو میپسندن و فکر میکنن همه چیز فوتبال یعنی حمله کردن، به نظر من که اصلا جالب نیست و تفکر خیلی خام ایه! هر چند بحث سلیقه ست، ولی یه تیمی هر چقدر هم که فاز تهاجمی اش قوی باشه، اگه دفاع خوبی نداشته باشه، خیلی ساده به هیچ چیز نمیرسه. تک تک پست های فوتبال جذابیت و اهمیت خودشون رو دارن.

امیدوارم روزی از زبون این کارشناسای شبکه سه این حرفو بشنفم..اون روز روزیه که دیگه سری ا مورد کم لطفی قرار نمیگیره...و بازیهاشو مث سابق پخش میکنن..
دقیقا من بابت همین موضوع ایتالیک هستم.....بار ها شنیدم..از کارشناسان تی وی های ایران این طرز تفکر رو که گل زدن زیاد...یعنی بازی زیبا..در صورتی که من بازی هایی رو در سری ا دیدم که 00 شدن..ولی برای من بسیار بسیار جذاب تر از بازی 5 بر 4 ارسنال با تیمه دیگه ایه...(این رو حقیقتا میگم...و خوشحالم..که تظاهری هم در میان این اشتیاق و علاقه نیست!...البته تیشه صحبت های من لیگ انگلیس رو کاملا نمی کوبه.اما فقط کاملا.)
برای کسانی که ..اینگونه می اندیشند.واقعا جای تعجب داره(حداقل برای امثال من)...در صورتی که خیلی واضح هستش..گل های زیاد زده شده در یک بازی......> گل زیاد خوردن.............>ضعف خط دفاعی
اما با یه جای صحبتت مخالفم. که گفتی سلیقس.. به نظر من این بحث ورای سلیقس..و نباید تحت تاثیر گفته های دیگران قرار گرفت...هر کی یه حرفی میزنه..یا شاید نظری میده.(کلی میگم)..اما نظرات هم در حقیقت از یه طرز فکر نشات میگره که درست و غلط داره!
.
***.

SoulSiick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
یه چیزایی دیدم راجب سری آ و لیگ برتر توی این تاپیک.و اینکه این حرفا بی اساسه که سری آ تاکتیکی تره.
نمی دونم چقدر سر اون بحث هستید هنوز.

بهرحال،
این سخنان رو از مصاحبه ی اختصاصی مورینیو با سوکرنت نقل قول می کنم،مورینیو به عنوان کسی که براحتی و با ثبت رکوردهای عجیب توی انگلیس قهرمان شد (مثلا فقط 15 گل خورده در یک فصل و ... )

Q. From a managerial perspective, how different is Italian football from English football?

In England, it's much more emotional. Here the brain works much more. Every team is much more tactical, every team is organized with very, very good defensive thinking. The games are not difficult because of the intensity; the games are difficult because of the tactical quality.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
http://www.youtube.com/watch?v=zNB9hqE_NXI
پاتو تا به اینجای فصل 09-2008. نشون دهنده ی همه حرکاتش نیست طبیعتا، ولی باز هم دیدنش باعث دلگرمی!

این هم حرکات اش در همین بازی اخیر با جنوا:
http://www.youtube.com/watch?v=iW2EKQCXrfU&feature=related

منم مثل تو اما ...چرا باید بره؟؟..کاکا انقدر باهوش و فهمیده هستش..که باید بدونه! وقتی پتانسیل اسطوره ای شدن رو در چنین باشگاه بزرگی داره نباید خودش مانع رسیدن به این مقام بشه.....(حتی اگه دقیقا عکس این قضیه رخ میداد..یعنی از ابتدا تو رئال بود)
..بازیکنی که این همه بزرگی واسه تیمی میاره نباید از اون تیم بره..مسلما اشتباه شوا مثبت این مسالس...واقعا چرا..باید بره..!!....البته من از اون فنا نیستم..که بستگیشون به تیمشون بسته به کسی باشه..!!
کاکا مدیونه میلانه و میلان هم همینطور!

الان این هفتمین فصل حضور کاکاست و 26 سال داره. با توجه به سن و سال و شرایط بازیکن های دیگه، بعید نیست کاکا تا دو فصل دیگه کاپیتان اول هم بشه.
این کاپیتان شدن یکی از عواملیه که به نظرم روی تصمیم موندن یا رفتن اش خیلی تاثیر داره. چون احتمال زیاد فرصت دیگه ای براش پیش نمیاد که بتونه برای تیم اش کاپیتانی کنه، اگه بره از میلان. خصوصا در رئال اصلا چنین فرصتی براش پیش نمیاد با حضور امثال کاسیاس، راموس، ... .

امیدوارم روزی از زبون این کارشناسای شبکه سه این حرفو بشنفم..اون روز روزیه که دیگه سری ا مورد کم لطفی قرار نمیگیره...و بازیهاشو مث سابق پخش میکنن..
دقیقا من بابت همین موضوع ایتالیک هستم.....بار ها شنیدم..از کارشناسان تی وی های ایران این طرز تفکر رو که گل زدن زیاد...یعنی بازی زیبا..در صورتی که من بازی هایی رو در سری ا دیدم که 00 شدن..ولی برای من بسیار بسیار جذاب تر از بازی 5 بر 4 ارسنال با تیمه دیگه ایه...(این رو حقیقتا میگم...و خوشحالم..که تظاهری هم در میان این اشتیاق و علاقه نیست!...البته تیشه صحبت های من لیگ انگلیس رو کاملا نمی کوبه.اما فقط کاملا.)
برای کسانی که ..اینگونه می اندیشند.واقعا جای تعجب داره(حداقل برای امثال من)...در صورتی که خیلی واضح هستش..گل های زیاد زده شده در یک بازی......> گل زیاد خوردن.............>ضعف خط دفاعی
اما با یه جای صحبتت مخالفم. که گفتی سلیقس.. به نظر من این بحث ورای سلیقس..و نباید تحت تاثیر گفته های دیگران قرار گرفت...هر کی یه حرفی میزنه..یا شاید نظری میده.(کلی میگم)..اما نظرات هم در حقیقت از یه طرز فکر نشات میگره که درست و غلط داره!
جدیدترین نمونه از مدافع هایی که این حس رو به من دادن کیه لینی بوده. اینکه چند تا از بهترین مهاجم های دنیا جلوش نتونستن کاری بکنن. خصوصا اون بازی فصل پیش یووه و اینتر که زلاتان رو هم با اون قد و هیکل تقریبا محو کرد.

بعید میدونم عام مردم از دیدن همچین صحنه هایی به وجد بیان ولی. دید عموم اینه که اگه مهاجم ها خوب کار کنن، بازی زیبا بوده. اگه مدافعین خوب کار کنن بازی کسل کننده!

شاید سری آ به این خاطر که مهاجم ها از مدافع ها سرتر نیستن (میشه گفت تعادلی بین قدرت دفاع و حمله هست) بهش انگ کسل کنندگی زده میشه. و از اونطرف اسپانیا که سطح مهاجم ها بالاتر از مدافعین هست لیگ جذابی توصیف میشه. شاید...

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
رفقا نمیدونم بگم شانس یا بدشانسی که اینتر هم مساوی کرد:D.ببینم میتونن اینا یک شب ما رو آرزو به دل نذارن بیایم دوم جدول(اون تو زمین لاتزیو.....:()

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
خوب تا دقیقه 54 میلان 2-0 جلو هست با گلهای پاتو و آمبروزینی.

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
لاتزیو0 - میلان3
به این دیگه میگن غلطای زیادی:D:D!!!!!معلوم نیست تو این تیم خراب شده چی میگذره.میمردن مثل آدم از اول فصل اینطوری ببرن.حالا لابد هفته بعد جلوی کیه وو یا چمیدونم اونایی که ته جدول هستن تو زمین خودش مساوی میکنه:wacko::wacko:
حالا 44 امتیاز و دوم جدول.با صدر 5 امتیاز اختلاف.از اون سالهایی هست که هم ممکنه دوباره بریم جام یوفا و هم کشکی کشکی قهرمان بشیم:p:p

42' - Pato
47' - Ambrosini, Massimo
83' - Kaká

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
Lazio 0-3 Milan

تبریک!!!
این بکام چه خوش قدم بود واسه میلان!
دیشب هم مثل این که خوش درخشیده...نوشته که روی دوتا گل اول تاثیر داشته و طول بازی هم خیلی خوب بازی کرده .
رکورد 10 سال نباختن به لاتزیو دیشب حفظ شد...
The Rossoneri got the contest underway in the Italian capital, as they looked to keep their impressive ten year unbeaten run against Lazio alive.

Beckham Brilliance Assists Milan To Victory
Golden Balls was at his brilliant best tonight, as his two glorious assists and
all round dominant performance, led his side to a 3-0 victory over Lazio at
the Stadio Olimpico…

لینک

ترکیب:
Milan (4-3-2-1): Abbiati ; Zambrotta (Darmian, 86’), Senderos, Bonera;
Jankulovski ; Ambrosini, Pirlo, Beckham; Kaka (Shevchenko, 86’), Seedorf; Pato

گلها:
پاتو 42
آمبروزینی 48
کاکا 83

Player Ratings: Lazio 0-3 Milan
آبیاتی 6.5
زامبروتا 6.5
سندروس 7
بونرا 7
یانکلوفسکی 6.5
آمبروزینی 7
پیرلو 6.5
بکام 7.5
کاکا 7
سیدورف 6
پاتو 7

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بلاخره برای یکبار هم که شده از لغزش یووه و اینتر استفاده کردیم! البته واضح بود میبریم شون. لاتسیو فصل رو خیلی عالی شروع کرد ولی رفته رفته افت کرد و الان تبدیل به تیمی شده که حتی بعیده به جام یوفا برسه. یه تیم میانه جدولی.

بکهام هم به طرز عجیبی داره خوب کار میکنه. پاس گل اول و دوم رو داد. از اون پاس های خط کشی شده خاص خودش. هر سه بازیکن گلزن هم ضربه نهایی شون رو خوب و دقیق زدن. خصوصا پاتو. این لینک گل ها اگه هنوز کسی ندیده:

1-0 پاتو
2-0 آمبروزینی

3-0 کاکا

این بکهام در دو بازی قبل هم که دو گل زد... برای نتیجه گیری زوده ولی انگار در محیط ایده آلی قرار گرفته. فکر کنم اگه مجبور شه برگرده امریکا اول از همه خودش دچار افسردگی بشه! جدا از اینکه کمتر تو دیده، کاپلو هم اعتقادی به لیگ امریکا نداره و بکهام هر کاری بکنه باز هم شانسی برای جام جهانی نداره. تنها راه چاره اینه که از جیب خودش قراردادش رو از گالکسی بازخرید کنه و فحش و دشنام و نفرین های احتمالی هوادار های اون تیم رو هم به جون بخره و بیاد میلان.

بالا