• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
حالا که سیدرف خوب بازی نمیکنه !! چرا رونالدنیو رو بازی نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Saeed_Airport

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبریک میگم برد شیرین و رتبه دوم رو..حقیقتش تا اواخر نیمه اول همچنین نتیجه ای رو پیش بینی نمیکردم..به قدری بازی گره خورده بود و تاکتیکای دفاعی اجازه به تیمی برای گلزنی نمیداد..ارسال های بکهم موجب گلزنی پاتو شد و گره بازی نیم باز شد....گل امبرو هم واقعا باحال بود...کاکا هم که از بس خوب بود مستحق یه گلرو داشت..پاتو هم میتونست بیشتر بزنه..کمی دقتش پایینه
منم فک میکنم دینو باید جای سیدروف و بگیره...به نظر میرسه هر زمانی دینو عصبی میشه تنها خوب بازی میکنه..مث بازی با پورتموث...شاید بابت همین از اول تو بازی نمیزارتش.:p
بکهم عجیب به بازی میلان میخوره..البته ما مدتی بود...یه کلاسیک راست واقعی نداشتیم
به نظر من نه تنها بکهم باید برای خودش بمونه..بلکه میلان باید واسه خودش نگهش داره...مطئنا سیاست های میلان هم تاثیر گزاره...گرچه گالکسی نذاره

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
تلاش براي ادامه همكاري با كاپيتان سابق انگليس
ميلان به خاطر بكهام به گالاكسي 14 ميليون پوند پيشنهاد مي‌دهد

خبرگزاري فارس: باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا براي جذب قطعي ديويد بكهام پيشنهادي 14 ميليون پوندي به لوس آنجلس گالاكسي مي دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي ميل انگليس، ميلان كه در پايان سال گذشته ميلادي ديويد بكهام را براي 10 هفته از تيم لوس‌آنجلس گالاكسي قرض گرفت، در شرايطي كه مدت كوتاهي تا پايان همكاري موقت با اين بازيكن انگليسي باقيمانده،‌ تصميم دارد با پرداخت اين رقم و جلب موافقت تيم امريكايي،‌ كاپيتان سابق انگليس را نزد خود نگه دارد.
آدريانو گالياني، نايب رئيس ميلان اظهار داشت: براي ما از دست دادن بكهام خطرناك و غير قابل جبران است. تمام توان خود را به كار خواهيم بست تا با وي قراردادي قطعي ببنديم.
در صورتي كه موافقت تيم امريكايي جلب شود،‌ هافبك 33 ساله دستمزد معادل آنچه از آنه تيم را مي گيرد، ‌يعني ساليانه 4.5 ميليون پوند، از ميلان دريافت خواهد كرد. تنها مشكل موجود،‌ كسب توافق با تيم امريكايي است.
ديويد بكهام در تابستان سال 2007 از رئال مادريد جدا شد و به امريكا نقل مكان كرد تا براي تيم لوس آنجلس گالاكسي بازي كند. او در پايان سال گذشته ميلادي از فرصت تعطيلي نهايت استفاده را كرد و قراردادي 10 هفته اي با آ.ث ميلان بست. با حضور در تيم ميلان، از وي استقبال خوبي بعمل آمد. وي متوجه شد با ادامه حضور در تيم ايتاليايي، بخت بهتري براي حضور در تيم انگليس زير نظر فابيو كاپلو دارد.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
تیم فوتبال میلان در دیداری دوستانه در اسکاتلند مساوی کرد.
به گزارش شبکه خبر ، در این بازی دوستانه تیم میلان در مقابل گلاسکو رنجرز به نتیجه مساوی 2-2 رسید.

الکساندر باتو در دقیقه 68 و کاکا در دقیقه 78 برای میلان گلزنی کردند و گل های رنجرز توسط پدرو دوچور در دقیقه 60 و لوتارو آکوستا در دقیقه 90 به ثمر رسید.

پ.ن: این میلان هم تو این خدمت سربازی حسابی حال ما رو گرفته. بابا ببرید دیگه.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
توی یک نظر سنجی هواداران میلان شوچنکو رو با حدود نصف آرا (46درصد) به عنوان ناامید کننده ترین خرید فصل میلان انتخاب کردن. همون موقع هین جا گفتم حالا هم میگم شوچنکو دیگه به درد نمیخوره.

یه خبر دیگه هم اینکه شنیدم میخان گورکف رو بدن بارسا:wacko: این آنجلتی احتمالا میخاد به جاش یک امرسون جدید جذب کنه لابد.
تنها خبر خوب این مدت اینه که شنیدم برای سوارز مهاجم آژاکس پیشنهاد داده. البته احتمالا اینم آنجلوتی به علت جوانی بیش از حد رد میکنه به جاش برناردو کورادی رو میخریم.

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
توی یک نظر سنجی هواداران میلان شوچنکو رو با حدود نصف آرا (46درصد) به عنوان ناامید کننده ترین خرید فصل میلان انتخاب کردن. همون موقع هین جا گفتم حالا هم میگم شوچنکو دیگه به درد نمیخوره.

یه خبر دیگه هم اینکه شنیدم میخان گورکف رو بدن بارسا:wacko: این آنجلتی احتمالا میخاد به جاش یک امرسون جدید جذب کنه لابد.
تنها خبر خوب این مدت اینه که شنیدم برای سوارز مهاجم آژاکس پیشنهاد داده. البته احتمالا اینم آنجلوتی به علت جوانی بیش از حد رد میکنه به جاش برناردو کورادی رو میخریم.

این خبر گورکف در راستای هزاران خبر مربوط به هانری هست

خبر اول این بود که به خاطر بچه اش میخواد برگرده لیگ برتر
بعد گفتن نه! میخوایم با گورگف تو میلان یا ریبری تو بایرن تعویضش کنیم!
خبر آخر هم این بود که بارسا گفته هانری دوتا مشتری جدی داره! مارسی و بایرن که تو تابستون میره به یکی از اینها!

من آخرش نفهمیدم چی شد :wacko:

امیدوارم این درخشش این فصل گورکف میلانی رو به سر عقل بیاره حفظش کنند! من خیلی دوست دارم بازیش رو! یادم هست اینجا به خاطرش دعوام هم شد

بسیار ناامید میشم اگر برش نگردونن :(

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

البته شوا به صورت قرضی در میلان هست...

متاسفانه در اینکه دوران شوا به سر اومده فکر کنم دیگه شکی باقی نمونده باشه. من اگه جاش بودم برمیگشتم دیناموکیف و سال های آخر فوتبال ام رو تو اوکراین میگذروندم. دیگه موندن در میلانی که بازیکنی مثل پاتو توش ظهور کرده فایده نداره.

اگه شوا از نیمکت نشینی راضی ئه، اون بحث دیگه ای ئه. داشتن مهاجمی با این تجربه به عنوان مهاجم سوم/چهارم به نظر من که ضرری نداره.

این خبر گورکف در راستای هزاران خبر مربوط به هانری هست

خبر اول این بود که به خاطر بچه اش میخواد برگرده لیگ برتر
بعد گفتن نه! میخوایم با گورگف تو میلان یا ریبری تو بایرن تعویضش کنیم!
خبر آخر هم این بود که بارسا گفته هانری دوتا مشتری جدی داره! مارسی و بایرن که تو تابستون میره به یکی از اینها!

من آخرش نفهمیدم چی شد :wacko:

امیدوارم این درخشش این فصل گورکف میلانی رو به سر عقل بیاره حفظش کنند! من خیلی دوست دارم بازیش رو! یادم هست اینجا به خاطرش دعوام هم شد

بسیار ناامید میشم اگر برش نگردونن :(

این گل گورکوف رو دیدی؟

http://www.goal.com/en/news/1722/fr...bate-zidanesque-gourcuff-reaching-the-heights

اینکه گورکوف بره بایرن و ریبری بیاد میلان به نظرم خیلی دور از ذهن نیست. بایرن هم از لحاظ مالی سود میکنه (چون هر چی باشه در حال حاضر ریبری بازیکن گرون تری به حساب میاد) و هم اینکه میدونه یک بازیکن خیلی جوون و آینده دار میاد دست اش. از اون طرف ریبری هم گفته دوست داره در یک تیم بزرگ دیگه بازی کنه و باز از طرفی پارسال کارلو میگفت ریبری رو میخواد، همه اینها منو امیدوار میکنه که گورکوف رو بدیم بایرن، ریبری رو بگیریم. واقعا بازیکن خوبیه این ریبری. خصوصا جای لاکپشتی مثل سیدورف رو خوب میتونه پر کنه!

درخشش گورکوف فکر کنم میلان رو سر عقل آورده. مسئله اینجاست که برگردوندن گورکوف دست میلان نیست دیگه! اگه بوردو اون 15 میلیون رو جور کنه، گورکوف میشه برای اونها! اگه نکنه، گورکوف برمیگرده میلان.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
اینکه گورکوف بره بایرن و ریبری بیاد میلان به نظرم خیلی دور از ذهن نیست. بایرن هم از لحاظ مالی سود میکنه (چون هر چی باشه در حال حاضر ریبری بازیکن گرون تری به حساب میاد) و هم اینکه میدونه یک بازیکن خیلی جوون و آینده دار میاد دست اش. از اون طرف ریبری هم گفته دوست داره در یک تیم بزرگ دیگه بازی کنه و باز از طرفی پارسال کارلو میگفت ریبری رو میخواد، همه اینها منو امیدوار میکنه که گورکوف رو بدیم بایرن، ریبری رو بگیریم. واقعا بازیکن خوبیه این ریبری. خصوصا جای لاکپشتی مثل سیدورف رو خوب میتونه پر کنه!

درخشش گورکوف فکر کنم میلان رو سر عقل آورده. مسئله اینجاست که برگردوندن گورکوف دست میلان نیست دیگه! اگه بوردو اون 15 میلیون رو جور کنه، گورکوف میشه برای اونها! اگه نکنه، گورکوف برمیگرده میلان.

اینکه ریبری رو بگیرن عالیه ولی بدبختی اینجاست که تجربه همیشه ثابت کرده که میلانیها در خریدهاشون از روش آزمون و خطا استفاده می کنند الان چند ساله همه میگن میلان باید یه گوش راست کلاسیک داشته باشه اینها محل نمیگذارن حالا هم که بکام تو این پست جواب داده چپ میرن راست میان میگن میخایمش.

گالیانی هم هر سال یه لیست بلند بالا از همه بازیکن های درجه یک فوتبال برای خرید به خبرگارها نشون میده آخرش هم میره کم ریسک ترین و البته مسن ترین اونها رو میگیره.
لیست این چند سالمون رو نگاه کنین. واقعا نمیشد به جای امثال بروکی و امرسون و فاوالی و شیمیچ و.... چند تا جوون آینده دار آورد تو تیم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کلا شوا گفته بود که پیشنهاد خوبی از دینامو کیف داره و احتمالا میره ... حدود 1 ماه پیش شنیدم تو اخبار

لوسیو رو هم قراره بخرن از بایرن که به نظر من خرید عالیه ... الانم بکام فوق العاده داره بازی میکنه

البته بعیده بتونن نگهش دارن ... خوشبختانه شوک خوبی هم به کاکا وارد شد و بعد از داستان نقل و انتقالش

به یکباره داره مثل قبل رویایی بازی مکنه و تو تمام بازی ها یکی دو گل حواله میکنه به تیم ... موج مثبت اینه که

چون پاتو رو فورم هست و بکام هم ثابت شده الان از پیرلو گرفته تا شوچنکو و رونالدینهو و سیدورف میدونن ممکنه

هم ثابت باشن هم رو نیمکت پس با تمام وجود بازی یکنن

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
طبق معمول اونجایی که انتظار داریم نتیجه بگیریم نمیگیریم!
1-1 با رجینا! من تونستم 15 دقیقه آخرش رو ببینم! متاسفانه باید اعتراف کنم ضعیف ترین بازیکن میلان سیدورف هست! و تمام نقشه های حمله مربوط به بکام میشه! من نمیدونم با این سبک بازی اگر بکام بره میخوان چی کار کنند!
انصافآ خیلی هم آماده هست! آخر بازی هم وسط زمین از تماشاگران تشکر کرد و البته تماشاگران از بکام!
نکته های جالب این 15 دقیقه آخر
فشار حمله میلان که البته میگم اگر بکام نبود یک بازی معمولی میشد احتمالآ
هیجان بالای بازی ، خیلی وقت بود سن سیرو رو اینجوری ندیده بودم فشار تماشاگران خیلی زیاد بود! حسابی راضی بودند انگار
کمک داور زن که من یادم نیست قبلآ دیده باشم تو سری آ به هر حال کمک اول زن بود!
کلآ داوری خیلی ضعیف! هر چند به سود میلان بود تو اون دقایق اما کلآ داوری خوب نبود
مصدومیت کاکا که خودش از بازی اومد بیرون و به جاش آنتونینی رفت تو زمین که خیلی دوید! جالبیش اینجا بود که هیچ بازیکنی دیگه ای رو نیمکت نبود به جز اون که به درد ما بخوره! در واقع اون هم که تقریبآ یک دفاع هست خیلی به درد نمیخورد اونجای بازی! نکته مثبتش دوندگی خیلی زیادش بود
آمادگی پاتو و بکام و البته زامبروتا و مالدینی
بارون شدیدی هم میومد البته بازیکن ها هرجا به نفعشون بود سر میخوردند!
و وقت تلف کردن رجینا به سبک امارات

کلآ بازی جالبی بود! با توجه به برد اینتر و این نتیجه باز اینتر خودش رو جدا کرد! بعید هست (مخصوصآ اگر بکام بره) میلان بتونه امسال هم به جامی برسه

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ای بابا! باز اختلاف شد 8 امتیاز.
بعیده دیگه بشه گرفتشون.....

Milan (4-3-2-1):
Abbiati;
Zambrotta,
Bonera,
Maldini,
Jankulovski;
Beckham
, Flamini
, Ambrosini (55’ Seedorf)
; Ronaldinho (65’ Inzaghi)
, Kaká (78’ Antonini)
; Pato.

Goals: 33’ Di Gennaro , 67’ Kaká pen

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
طبق معمول 3 تا به لاتزيو نميدونم 6 تا يهو به فيورنتينا ميزنيم اينتر رو ميبريم اما به رجينا 20 جدول تو خونه خودمون

ميبازيم ... اين اسمش تيم نيست

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
پس از توقف در خانه
آنچلوتي: هيچ اتفاقي نيفتاده است

خبرگزاري فارس: سرمربي آ.ث ميلان ايتاليا تساوي تيمش را برابر رجينا بي اهميت دانست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، كارلو آنچلوتي گفت: از ديد من هيچ اتفاقي نيفتاده است. ميلان مشكلي براي رقابت با بزرگان جدول كالچو ندارد.
وي افزود: با 45 امتياز در رتبه دوم جدول هستيم و از اينكه برخي روزنامه ها ما را در آستانه خروج از كورس قهرماني مي دانند بسيار تعجب مي كنم.
وي ادامه داد: بازيكنان من رابطه خيلي خوبي با هم دارند.من بازيكنان بزرگي چون رونالدينيو، بكام و كاكا را دارم و نمي خواهم اين بازيكنان وارد حاشيه شوند.
ميلان در اولين شب از هفته بيست و سوم كالچو برابر رجينا تن به تساوي يك بر يك داد.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
به دليل مصدوميت
كاكا دربي ميلان را از دست مي دهد

خبرگزاري فارس: هافبك تهاجمي ميلان به احتمال فراوان حضور در دربي بزرگ ايتاليا را از دست مي دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، كاكا در بازي تيمش برابر رجينا موفق شد در دقيقه 67 با ضربه پنالتي گلزني كند اما خطاي بازيكن رجينا باعث تشديد درد كهنه كاكا در ناحيه زانو شد.
كاكا در دقيقه 77 به اجبار زمين بازي را ترك كرد و به سرعت به بيمارستان نزديك به سن سيرو منتقل شد.
آنچلوتي در جمع خبرنگاران به نقل از پزشكان آ.ث ميلان گفت: وي براي عكسبرداري و معاينه فيزيوتراپ تيم راهي بيمارستان ديگري شده است و هنوز نمي شود ميزان آسيب ديدگي وي را تخمين زد اما آنچه مسلم است اينكه كاكا بازي برزيل و ايتاليا را از دست داده است.
آسيب ديدگي كاكا از ناحيه ماهيچه نيست و گويا استخوان پاي وي آسيب ديده است.
نزديكان پزشك ارشد ميلان نيز به خبرنگاران گفته اند كاكا دربي ميلان را نيز از دست داده است. اين ديدار در تاريخ 15 فوريه (27 بهمن) در هفته بيست و چهارم كالچو ايتاليا در ورزشگاه سن سيرو به ميزباني اينترميلان برگزار مي شود.

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
من که هیچی ندارم بگم.فقط تنها نکته جالب همین بود که نمیدونستم.اگر گاتوزو بود میخواستم بدونم چطوری میخواد بهش اعتراض کنه.:D

پ.ن: این کمک داور زن یکی از برنامه های فیفا هستش که قراره برای مسابقات حتی در رده ملی اعمال بشه.فکر کنم کم کم بساط پخش زنده بازیها باید از تلویزیون ما برچپیده بشه یا تعداد اون صحنه های تکراری که برای خذف بعضی صحنه های "مبتذل و غیر قابل نمایش" بجاش میذارن 2 برابر.(تو تکواندوی المپیک داور چند مسابقهء ساعی زن بود.تو المپیک قبل هم داور مسابقه یوسف کرمی زن بود که هی هولش میداد عقب:D:D)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

من که هیچی ندارم بگم.فقط تنها نکته جالب همین بود که نمیدونستم.اگر گاتوزو بود میخواستم بدونم چطوری میخواد بهش اعتراض کنه.:D

پ.ن: این کمک داور زن یکی از برنامه های فیفا هستش که قراره برای مسابقات حتی در رده ملی اعمال بشه.فکر کنم کم کم بساط پخش زنده بازیها باید از تلویزیون ما برچپیده بشه یا تعداد اون صحنه های تکراری که برای خذف بعضی صحنه های "مبتذل و غیر قابل نمایش" بجاش میذارن 2 برابر.(تو تکواندوی المپیک داور چند مسابقهء ساعی زن بود.تو المپیک قبل هم داور مسابقه یوسف کرمی زن بود که هی هولش میداد عقب:D:D)

زن بود ؟ :eek:
اوه اوه
منم الان می خواستم همین و بگم , دیگر فوتبال تعطیل میشه کم کم تو ایران

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
قوز بالا قوز که میگن اینه. بونرا کارت زرد گرفت و بازی دربی محرومه. کاکا هم سایت میلان نوشته 15 روز ریکاوری اش طول میکشه. دربی بی دربی.

شوخیت گرفته؟!؟!؟!؟!؟! :blink:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
قوز بالا قوز که میگن اینه. برونرا کارت زرد گرفت و بازی دربی محرومه. کاکا هم سایت میلان نوشته 15 روز ریکاوری اش طول میکشه. دربی بی دربی.

من که به برد توی دربی خیلی خوش بینم.با توجه به روند سینوسی و عجیب و غریب میلان بردن اینتر بسیار محتمله!!!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
قوز بالا قوز که میگن اینه. بونرا کارت زرد گرفت و بازی دربی محرومه. کاکا هم سایت میلان نوشته 15 روز ریکاوری اش طول میکشه. دربی بی دربی.

خب فکر کنم بازی به شوا قاتل اینتر برسه حداقل! (البته اگر اون مصدوم نباشه! مصدوم که نیست؟!)
باز تیم کلآ مشکل مهاجم داره بورلیو چی شده کلا ناپدید شد! من خیلی بهش امید داشتم حیف که بازی نگرفتنش زیاد
از اون طرف Paloschi هم فرستادن رفت! من روی اون هم خیلی حساب کرده بودم!

در مورد بازی دیروز یه چیزی که یادم رفت بگم دریبلهای بسیار زیبا پاتو بود سبک خاصی داره برای دریبل کلا بازیش خیلی خوب بود! با همین روند طی 2-3 سال دیگه احتمالآ بازیکن سال اروپا میشه

شوخیت گرفته؟!؟!؟!؟!؟! :blink:

نه اصلآ :blush:
نگفتم که تاحالا کمک داور زن ندیدم! حتی نگفتم سری آ کمک داور زن نداشته! فقط گفتم یادم نمیاد من بازی دیده باشم تو سری آ که کمک داور زن داشته باشه! البته به صورت مبهم یه چیزی تو ذهنم هست! اما خیلی مبهم هست

بالا